marți, 2 decembrie 2014

COBRA – Progres in tehnologiile avansate


                                                 29 noiembrie 2014
Se pare că populaţia de la suprafaţă nu are acces atât de uşor la dezvoltarea tehnologiilor bazate pe „energia liberă”.
Unul din principalii factori de blocare a acestui proces este datorat lăcomiei şi nesincerităţii inventatorilor, investitorilor şi ale altor persoane implicate în acest proces de creare a acestor tehnologii.

Totusi noi sperăm că acest proces va aduce in scurt timp rezultate tangibile :

De aceea, grupurile Dragon sunt încă în căutarea unor inventatori sinceri, fără vreo agendă personală, care au un prototip „supraunitar” şi care poate fi pus imediat în producţia „de masă”, fără fonduri suplimentare.

Aceşti inventatori ne pot contacta la adresa de email : cobraresistance@gmail.com.
Mai probabil este faptul că tehnologiile „overunity” vor fi lansate în momentul „Evenimentului”, sau eliberarea acestora se va face treptat, înainte de Eveniment, prin canale guvernamentale ale naţiunilor BRICS, în special India, China sau Rusia.
Aceste ţări lucrează intens la decuplarea sistemului financiar global de la petro-dolari ducând, drept urmare, la diminuarea efectivă a controlului global deţinut de partea negativă din Armata SUA/Chimera, în domeniul tehnologiilor energiei libere :
  
Sursele Dragon sugerează că, în plus faţă de tehnologiile „overunity”, acum trecem temporar la concentrarea atenţiei şi către alte tehnologii avansate, care nu declanşează atâtea „probleme de personalitate”...
Unele dintre aceste tehnologii au fost deja lansate :

A apărut un mare progres în dezvoltarea de tehnologii de vindecare cu laser.

În plus faţă de Sistemul Mandala Sphere de vindecare cu laser, Mandala Scan poate evalua starea corpurilor noastre fizice şi energetice, în timp ce Mandala Light Space este un sistem avansat de biofeedback prin care putem învăţa cum să ajungem la stări superioare de conştiinţă.
Puteti citi mai multe detalii despre aceste tehnologii aici : Au apărut, de asemena, ceva progrese în Tehnologiile Tahionice Pleiadiene. Puteti citi despre Poarta Stelară Pleiadiană aici :  http://tachyonis.org/Stargate.html
si aici despre alte tehnologii pleiadiene : http://tachyonis.org/Tachyon.html  si aici http://tachyonis.org/Merkaba.html

          Victoria Luminii este aproape !


  Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Cu mare nerabdare astept nu atat aceste tehnologii care sa ia caimacul umflatilor care de zeci de ani tot dosesc ceea ce prin dreptul la soare si libertate ,omul are de3 la Dumnezeu,cat sa le vad mutrele coclite ,cum li se ia caimacul de pe frisca ce de atata amar de ani o tot pritocesc intre ei. Gata uratzilor ...v-a venit timpul sa dati inapoi pe ceea ce de la sine se cuvenea INTREGII UMANITATI !!! GeorgedeDrobeta

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata superb, Marius. Sunt curios ce fel de mesaje au primit pe mail baietii de la COBRA.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.