luni, 22 decembrie 2014

Călătoria în timp și controlul politic al populației umane


                                                                                by Alfred Lambremont Webre

    traducere, adaptare si completări, administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/


Guvernul Statelor Unite a avut tehnologia de călătorie în timp bazată pe accesul cuantic pus în evidentă de Tesla de peste 40 de ani. Tehnologia de călătorie în  timp a fost folosită ca armă cu efectele sale principale până în prezent, acestea fiind de punere sub sechestru în bucle temporale a instalațiilor militare secrete, cum ar fi  bazele secrete ale SUA de pe Marte, controlul politic al populației umane, supravegherea politică, și a încercat impunerea unei linii temporale catastrofale asupra umanității prin reținerea la sursă sau manipularea informațiilor despre evenimentele viitoare.

   Confirmarea utilizării de către SUA a tehnologiei lui Tesla bazată pe călătoria în  timp
Doi dezvăluitori din partea securitătii naționale a SUA au ieșit în față cu conturile din interior congruente, sofisticate, precum și extinse prin experiențele lor cu tehnologiile Tesla bazate pe călătoria în timp, elaborate de Departamentul Apărării al SUA.
Martorul ocular, Michael Relfe este un dezvăluitor și un fost membru al forțelor armate ale SUA care, în 1976, a fost recrutat în calitate de membru permanent al coloniei secrete de pe Marte. În 1976 (timpul pe Pământ), el a fost teleportat la colonia de pe Marte și a petrecut 20 ani în calitate de membru permanent al personalului de acolo (prin tehnologia ,,Jump Gate”, a se vedea articolul meu http://burebista2012.blogspot.ro/2013/10/obama-nasa-mass-media-si-grupuri-din.html ,n.t). În 1996 (timp pe Marte), domnul Relfe a călătorit în timp prin teleportare și a fost regresat în vârstă la 20 de ani, adus înapoi la o bază militară americană din 1976 (timp pe Pământ). Apoi el a servit șase ani în armata SUA pe Pământ înainte de a fi trecut în rezervă onorabil în 1982.
Într-o carte în două volume, The Mars Records, scris de soția sa, Stephanie Relfe, B.Sc., domnul Relfe descrie două tipuri de indivizi în colonia secretă de pe Marte :
1.     Oamenii care vizitează Marte temporar (politicieni, etc.) - Ei calatoresc spre si de la Marte prin Jump Gate (poarta de salt, n.t). Ei vizitează pentru câteva săptămâni și retur. Ei nu sunt supusi regresiei temporale. Acestia sunt VIP-uri. Ei sunt în afara limitelor !!
2.     Personalul permanent - Ei petrec un ciclu de 20 de ani. La sfârșitul ciclului lor, ei sunt regresati în vârstă și adusi înapoi la punctul de origine spațio-temporal. Acestia sunt trimisi înapoi cu amintirile blocate. Sunt trimisi înapoi pentru a-si finaliza destinul lor pe Pământ. "(Vol. 2, p. 204)”

Patru martori denunțători independenți, inclusiv Michael Relfe, au confirmat existenta unuia sau mai multor baze americane secrete pe Marte, ca baze militare strategice înaintate de ocupație sau de apărare a sistemului solar. Acesti martori denunțători includ, pe lângă Michael Relfe, fostul US Army Command - Sgt. Major Robert Dean, fostul participant la DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency) - Proiectul Pegasus - Andrew D. Basiago și fostul om de știință în Departamentul Apararii al SUA - Arthur Neumann.

Andrew D. Basiago este un fost participant in DARPA - Proiectul Pegasus (1968-1972 http://burebista2012.blogspot.ro/2014/07/proiectul-pegasus.html ), care a dezvoltat teleportarea cuantică si călătoria in timp în holograma spațio-temporală a lui Tesla, si inițierea programului american spațio-temporal  Chrononauts (Crononautii, n.t).
Potrivit lui Basiago, guvernul SUA a avut deja o capacitate de teleportare pe deplin operațională din 1967-1968, și prin 1969-1970, a format în mod activ un contingent de supradotați și talentați elevi americani, inclusiv el însuși, pentru a deveni prima generatie de "crononauti " americani sau exploratori spațio-temporali.
Această instruire, a spus el, a culminat în 1981, când, la vârsta de 19 ani, a fost teleportat pe Marte, în primul rând el însuși după ce a fost pregătit pentru călătorie de către ofițerul CIA Courtney M. Hunt, iar apoi a doua oară în cadrul companiei lui Hunt. Ambele călătorii - domnul Basiago a declarat - s-au făcut prin intermediul Jump Room "camera de salt", situată la o instalație a CIA din El Segundo, California. Scopul aparent al călătoriei pe Marte a fost să-l familiarizeze cu Marte, deoarece CIA știa de destinul său referitor la dezăluirea publică, că Marte este o planetă locuită și considerau că este important ca el să viziteze Marte și să se confrunte cu condițiile de primă mână.
Implicarea domnului Basiago în cercetarea avansată spațio-temporală a SUA ca si copil, precum și identitatea lui Courtney M. Hunt într-o carieră de ofițer CIA, au fost confirmate de către Dr. Jean Maria Arrigo, un ethicist care lucrează îndeaproape cu agențiile americane de informații militare, precum și de către căpitanul Ernest Garcia din US Army, a cărui carieră în serviciile de informații americane au inclus atât ca paznic în expedițiile Dead Sea Scroll ale arheologului israelian Yigael Yadin cât și ca atasat de securitate al Armatei în Proiectul Pegasus.

   Teledetecția în continuumul spațiu-timp
Dl. Basiago a arătat că între 1969 și 1972, ca un participant - copil în Proiectul Pegasus, el a vizualizat atât evenimentele trecute cât si viitoare prin intermediul unui dispozitiv cunoscut ca "cronovizor" și teleportat înainte și înapoi în întreaga țară prin Tuneluri-Portal care au fost deschise în spațiu-timp prin pricipiile bazate pe teleportarea Tesla situate la facilitatea Curtiss-Wright Aeronautical Company în Wood Ridge, NJ( New Jersey ) și Laboratorul Sandia National din Sandia, NM( New Mexico ).


Un cronovizor este un dispozitiv care utilizează un ecran sau șablon holografic pentru a localiza și afișa scene din trecut sau viitor, din holograma timp-spațiu. Cronovizorul a fost inițial dezvoltat de doi oameni de stiinta de la Vatican – părintele Erneti împreună cu Enrico Fermi și mai târziu rafinat de oamenii de stiinta DARPA( in curand voi publica un film documentar explicit in RO despre cronovizor,n.t.).
DARPA a avut, explică el, cinci motive pentru implicarea elevilor americani în astfel de activități noi, periculoase, și experimentale:

1.     În primul rând, Departamentul de Aparare a vrut să testeze efectele mentale și fizice ale teleportării asupra copiilor.
2.     În al doilea rând, Proiectul Pegasus avea nevoie de a utiliza copii, deoarece hologramele create de cronovizor s-ar prăbuși, atunci când adulții s-ar afla în interiorul lor.
3.     În al treilea rând, copiii au fost ,,tabula rasa” (mintea lor nu a fost încă câștigată de impresiile experienței) și cum văd ei lucrurile în timpul probelor, adulții ar tinde să le rateze.
4.     În al patrulea rând, copiii au fost stagiari care au crescut spre a servi într-un program timp-spațiu al DARPA sub acoperire, care ar funcționa în tandem cu programul spațial deschis sub NASA.
5.     În cele din urmă, sponsorii programului au constatat că, dupa mutarea între liniile temporale ale călătorilor în timp adulți, acestia au devenit de multe ori nebuni, și s-a sperat că, prin colaborarea cu copii supradotați și talentați din copilărie, guvernul american ar putea crea un cadru adult al "crononautilor" capabili să se ocupe cu efectele psihologice ale călătoriei în timp.

Spre deosebire de ,,sondele cronovizor”, în care a fost realizat un formular de călătorie în timp virtual, teleportările dezvoltate de Proiectul Pegasus au permis teleportarea fizică în locuri îndepărtate, uneori cu o ajustare înainte sau înapoi în timp de zile, săptămâni, luni, sau ani. Potrivit domnului Basiago, de prin 1972, guvernul SUA cu ajutorul "deplasării cuantice" de acest gen, a trimis oameni în viitor pe mai mulți ani în timp pentru a stoca secrete militare sensibile si a oferi guvernului informații despre evenimente viitoare.

Călătoria în timp folosită ca armă
Proiectul Pegasus din cadrul DARPA (1968-1973), în care a fost dezvoltat programul guvernului SUA de acces cuantic bazat pe teleportarea-Tesla și de călătorie în timp, a fost istoric sub controlul membrului cabinetului președintelui de atunci al SUA, Richard M. Nixon - Donald H. Rumsfeld. Potrivit mărturiei dezvăluitorului Basiago, Donald Rumsfeld, era Secretarul american al Apărării la 11 septembrie 2001, si a fost atașatul apărării în cadrul Proiectului Pegasus în timpul anilor 1970, când domnul Rumsfeld a servit oficial ca consilier al președintelui Nixon și membru al Consiliului său de Stabilizare a Salariilor și a Prețurilor.
Dl. Rumsfeld a abordat responsabilitățile sale din cadrul Proiectului Pegasus cu intenția de a folosi teleportarea și călătoria în timp în avantajul guvernului SUA. El a fost citat ca afirmând la reuniuni ale Proiectului Pegasus, că urmăreste a furniza trupe la locul si timpul potrivit în câmpul de luptă.

   Sechestrarea secretelor bazelor militare ale SUA
Este clar din cele două cărți ale lui Michael Relfe prin cei 20 de ani din baza secretă de pe Marte a SUA, că o călătorie în timp a fost utilizată în principal pentru a ascunde prezența SUA cu instalații militare secrete pe Marte de public, astfel încât instalațiile au rămas accesibile doar oamenii de stiinta ce studiază aceasta prin US-DOD.
Dl. Relfe a fost recrutat de Forțele Armate ale SUA iar călătoria în timp / teleportarea pe Marte a fost în 1976. Doar persoanele cu acces la dosarele secrete ale tehnologiei de călătorie în timp al Departamentului Apararii al SUA ar putea dovedi existența bazei americane secrete de pe Marte.

    Călătoria în timp pre-identifică și formează în secret președinții SUA
La 11 noiembrie 2009 într-un program la radio ,,Coast to Coast AM”, domnul Basiago a declarat public că programul Proiectului Pegasus din cadrul DARPA ce implică călătoria în timp, identifică persoanele de interes viitoare, inclusiv pe cei care vor servi ca presedinte al Statelor Unite, iar apoi informarea acestor persoane despre destinele lor. Dl. Basiago a declarat că la începutul anilor 1970, în compania tatalui sau, Raymond F. Basiago, inginer la ,,Ralph M. Parsons Company” care a lucrat la proiecte aerospațiale clasificate a fost prezent la un prânz în Albuquerque, New Mexico, unde au fost invitati viitorii președinți ai SUA, George HW Bush și George W. Bush, la scurt timp după ce au fost informați că ambii vor servi într-o zi ca Președinte.

El a afirmat, de asemenea, că la începutul anilor 1970, prin Proiectul Pegasus din DARPA, utilizand tehnologia de călătorie în timp, au identificat viitorii președinți Jimmy Carter și Bill Clinton. Dl. Basiago l-a întâlnit (apoi) pe viitorul președinte Barack Obama în Los Angeles, California în 1982 în timp ce participa la UCLA. Obama, fiind apoi student la Universitatea Columbia, si-a vizitat foștii colegi de clasă la Occidental College din Los Angeles. O declarație a fost făcută de către aliatul lui Obama în mișcarea anti-apartheid, care a arătat că domnul Obama, atunci având doar 20 de ani, știa deja că el va fi într-o zi președinte.
Dl. Basiago a precizat, de asemenea, că prin Proiectul Pegasus a fost identificată Laura Magdalena Eisenhower, strănepoata președintelui american Dwight D. Eisenhower, ca un viitor aliat al lui. Astfel, există un precedent istoric pentru supravegherea politică sub acoperire, prin teledetecție în timp, a unei persoane de interes cum ar fi Laura Magdalena Eisenhower, strănepoata fostului președinte SUA, Dwight D. Eisenhower (a se vedea articolul meu referitor la Laura M.Eisenhower).

Călătoria în timp si 11 septembrie/2001
Dl. Basiago a declarat public cum în 1971, a văzut mai multe imagini în mișcare cu atacul asupra Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001, care au fost obținute din viitor și aduse înapoi la începutul anilor 1970. El a descris cum în timp ce servea în cadrul Proiectului Pegasus, a vizualizat imagini în mișcare ale evenimentului 9/11 de la facilitatea tehnică de apărare a SUA, unde acestea au fost prelucrate după ce au fost preluate din viitor (la facilitatea Aerojet Corporation unde era odată la colțul Bullock Avenue și Leroy Place din Socorro, New Mexico).
După toate aparențele, domnul Rumsfeld, ca atașatul apărării la Proiectul Pegasus, ar fi știut și, eventual, a avut controlul asupra datelor despre 9/11 derivate prin "accesul cuantic" pe care le-a adus înapoi la începutul anilor 1970 pentru analiza de către DARPA în programul de cercetare și dezvoltare sub autoritatea sa administrativă.
Martorul ocular, dl. Basiago consideră că secretarul Rumsfeld și alții știau despre 9/11 cu decenii în avans, deoarece datele despre acesta au fost colectate prin programul secret de călătorie în timp DARPA si deschide multe dintre faptele mai enigmatice din literatura de specialitate 9/11 și poate fi cheia societății pentru separarea finală de responsabilitatea pentru operațiunea steag fals, care a avut loc la 11 septembrie 2001.

Călătoria în timp si catastrofa naturală
Printr-o sondă cronovizor de la începutul anilor 1970 a Proiectului Pegasus al DARPA au ales o țintă arhetipală în Washington DC. Proiectul Pegasus a ales a vedea clădirea Curții Supreme a SUA în 2013, prin intermediul cronovizorului și participantului din Proiectul Pegasus domnul Basiago. Acesta "a constatat că această clădire a Curtii Supreme de Justitie era sub 30 de metri de apă stătătoare".
S-a realizat un studiu prin ,,vizualizare la distanță” al Institutului Farsight asupra catastrofelor naturale vizând o poartă arhetipală chiar vizavi de clădirea Curtii Supreme a SUA si Capitoliul SUA în 2013. În total, 39% dintre rapoartele de ,,vizualizare la distanță” arătau Capitoliul SUA în ruine, sub apă adâncă.

Dl. Basiago a declarat, de asemenea : "faptul că cronovizorii nu au identificat viitorul determinist absolut, ci mai degrabă un target alternativ în "multivers", această viziune catastrofală din Washington DC ar putea fi pe o linie temporală alternativă care nu se materializează pe linia noastră temporală"( iată dovada că planeta si civilizatia umană se află pe o linie temporală pozitivă nondistructivă, n.t.). Rezultatele au arătat că 29% vizionarii la distanță de la Farsight care au vizualizat Capitoliul SUA în 2013, nu au văzut Washington DC devastat de o catastrofă naturală.
Tehnologia cronovizorului din Proiectul Pegasus pentru sondarea evenimentelor viitoare în holograma timp-spațiu a fost ,,de ultimă oră” la începutul anilor 1970. Proiectul Pegasus se afla sub supravegherea politică a lui Donald H.Rumsfeld ca un membru al cabinetului Nixon. Se poate ca deciziile la nivel prezidențial să se fi făcut la începutul anilor 1970 pentru a începe pregătirile pentru adăposturi subterane, pe baza Proiectului Pegasus și alte informații de călătorie în timp cu privire la linia temporală catastrofală din 2012-2013.
Este rezonabil să speculăm că SUA și alte guverne și elite au făcut o eroare de calcul fundamentală și au tras o concluzie greșită presupunând că o linie temporală  cataclismică în 2012-13 va fi viitorul real, când de fapt era un viitor alternativ care nu s-a materializat în viitorul deterministic real din 2012-13.

De asemenea, este rezonabil să speculăm că guvernele și elitele politice și financiare au făcut o greșeală morală colosală în crearea de baze subterane sigure pentru ei înșiși, în timp ce făceau planuri de a părăsi o umanitate nestiutoare de la suprafață care urma să fie "depopulată", printr-o combinație de eruptii solare gigantice, meteoriti din spatiu, si un scenariu de joc Mad Max – toate, contrar unui viitor care nu se materializează.
Intr-o prezentare din 7 iulie 2010, dr. Courtney Brown de la Institutul Farsight a declarat că există anomalii care sugerează guvernului Statelor Unite și elitelor că  sunt puternic investite în ascuns pentru pregătire datorită unei linii temporale catastrofice în 2012-13, păstrând în același timp cea mai mare parte a populației umane în întuneric. Aceste anomalii, cum ar fi extinderea rapidă a bazelor militare subterane unde să se adapteze toate forțele guvernamentale din SUA, militare și de poliție, precum și elitele politice și financiare, sugerează că ei au acceptat faptul că 2012-13, viitorul catastrofal, este viitorul cel mai probabil, și sunt febrili a completa facilități subterane pe Pamant (ca și bazele secrete de pe Marte).

   Impactul social al cronovizorului și teleportării
Revelațiile lui Basiago au dezvăluit că programul spațio-temporal avansat al SUA si tinut strict secret, a apărut acum 40 de ani. Timp de patru decenii, acest program a folosit tehnologii ezoterice care implică cronovizorul și teleportarea pentru a efectua "teledetecția în timp" a unor evenimente trecute si viitoare. În ultimele trei decenii, teleportarea a fost, de asemenea, folosită pentru a trimite persoane fizice de pe Pământ la bazele strategice ale SUA de pe Marte. El este convins că aceste tehnologii trebuie să fie dezvăluite, în așa fel încât aspectele pozitive și negative pot fi dezbătute iar aspectele lor pozitive să fie folosite în avantajul omenirii.

Cronovizorul, a spus el, ar putea fi folosit pentru a crea o rețea internațională de muzee virtuale în care imagini din trecut ar fi expuse pentru educarea si luminarea publicului. Aplicat în mod eronat, astfel de tehnologie ar putea fi, de asemenea, folosită( si a si fost…,n.t.) pentru a crea o societate fascistă bazată pe o supraveghere de 24 de ore a persoanelor fizice de către guvern, care a prevestit proiectul DARPA numit "Conștientizarea Totală a Informațiilor", pus sub comanda amiralului John Poindexter de către presedintele George W. Bush.

Teleportarea este a doua tehnologie de acces cuantic dezvoltată cu fonduri publice, si care publicului i-au fost refuzate toate avantajele. Teleportarea ar putea fi utilizată pentru a deplasa oameni și bunuri mai rapid și mai eficient în întreaga lume, fără poluarea cauzată de avioane, trenuri, și automobile sau efectele negative de utilizare a terenurilor de aeroporturi, cale ferată, și autostrăzi. Cu toate acestea, în cazul în care nu este declasificată, teleportarea va rămâne ceea ce a fost de 40 de ani, o armă pentru a fi utilizată doar de către armata SUA, pentru a avea  posibilitatea de a muta trupele exact acolo unde este nevoie pe câmpurile de luptă.
 "Eu iau responsabilitătile mele ca dezvăluitor planetar foarte în serios" – a spus Basiago.
"Aceasta este o campanie a adevărului pentru dezvoltarea umană pozitivă pe această planetă. Oamenii acestei planete au dreptul să afle adevărul istoriei naturale a sistemului solar pe care-l locuim. Aceasta include adevărul că Marte este o planetă locuită și, de asemenea, că programul spațial secret al Statelor Unite a trimis deja persoane de pe această planetă pe Planeta Roșie. Pentru a atinge un viitor uman durabil pe aceasta planetă, trebuie să cerem guvernului SUA să  dezvăluie teleportarea care a fost folosită pentru a ajunge pe Marte, astfel încât să poată fi folosită acum pentru a revoluționa transportul uman pe Pământ. Oamenii acestei planete au dreptul de a locui în viitoarea societate globală în care toate ființele umane să se bucure de viață, beneficiind de înlesnirea tuturor tehnologiilor care au fost produse vreodată de ingeniozitatea umană. În ambele cazuri, indiferent dacă un tratat de protecție al planetei Marte sau o rețea globală de teleportare rezultă, ADEVARUL NE VA ELIBERA "( se vede că numele blogului nu ,,mi-a venit” întâmplător nu ?... n.t.).
  Video ,,Tehnologia de teleportare” – conferinta Andrew Basiago aici : https://www.youtube.com/watch?v=jig9va6mo74 

Video ,,Tehnologia secreta de teleportare si calatorie in timp” – Interviul lui Richie Allen cu Alfred Webre aici : https://www.youtube.com/watch?v=Rq9vOEM-PEY 


  Sursa : http://www.in5d.com

     Drum drept spre Lumina !


Un comentariu:

  1. HE HE HE!!! acum inteleg dece nu fac guvernantii nostri autostrazi...asteapta TELEPORTAREA...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.