joi, 20 noiembrie 2014

O dovadă concludentă că Rusia nu doreste război – Distrugătorul american USS Donald Cook făcut KO de către un Sukhoi – 24 rusesc în Marea Neagră


Departamentul de Stat al SUA a recunoscut oficial că echipajul de pe distrugătorul USS Donald Cook a fost grav demoralizat, cand nava lor a fost survolată în Marea Neagră de către un Sukhoi-24 (Su-24), avion de vânătoare rusesc, care a efectuat survolul neânarmat, fără bombe, sau rachete, ci doar cu un dispozitiv de război electronic.
La 10 aprilie 2014, USS Donald Cook a intrat în apele Mării Negre și la 12 aprilie un bombardier tactic rusesc Su-24 a zburat deasupra navei declanșând un incident care, în conformitate cu mai multe rapoarte mass-media, a demoralizat complet echipajul acesteia, atât de mult încât Pentagonul a emis un protest.

  Video cu distrugatorul USS Donald Cook 


USS Donald Cook (DDG-75) este un distrugător de a 4-a generație purtător de rachete ghidate ale cărui arme cheie sunt rachetele de croazieră Tomahawk, cu o rază de până la 2500 km, cu capacitatea de a transporta focoase nucleare. Această navă transportă 56 de rachete Tomahawk în modul standard, și 96 de rachete în modul de atac.


Distrugatorul american este echipat cu cel mai recent sistem de luptă Aegis. Acesta este un sistem integrat de arme navale, care pot lega împreună sistemele de apărare anti-rachetă ale tuturor navelor încorporate în aceeași rețea, astfel încât să asigure detectarea, urmărirea și distrugerea a sute de ținte în același timp. In plus, USS Donald Cook a este echipat cu 4 radare mari, a căror putere este comparabilă cu cea a mai multor stații terestre. Pentru protecția proprie, transportă mai mult de cincizeci de rachete anti-aeriene, de diferite tipuri.

Sukhoi - 24
Între timp, bombardierul rusesc Su-24, care ,,bâzâia” de deasupra distrugătorului american efectua survoluri fără bombe, si rachete, ci doar cu un ,,coș” montat sub fuselaj, care, potrivit ziarului rus Rossiyskaya Gazeta, conținea un dispozitiv de război electronic rusesc numit Khibiny
Când jetul rusesc s-a apropiat de nava SUA, dispozitivul electronic a dezactivat toate radarele, circuitele de control si sistemele de transmitere a informațiilor. La bordul distrugatorului american s-a asternut tăcerea. 
Cu alte cuvinte, atotputernicul sistem Aegis, acum cuplat - sau pe cale de a fi - cu sistemele de apărare instalate pe cele mai multe nave moderne ale NATO a fost închis, pur si simplu cum opresti televizorul cu telecomanda.

Bombardierul rusesc Su-24 a simulat apoi un atac cu rachete împotriva USS Donald Cook, care a fost lăsat literalmente surd și orb. Ca atunci când ar efectua un exercițiu de antrenament, aeronava rusă - neînarmată - a repetat aceeași manevră de 12 ori înainte de a zbura mai departe. Vă închipuiti ,,moacele” ofiterilor americani la această demonstratie de fortă ? Eu n-as fi vrut să fiu in pielea lor.
Imediat după aceea, distrugătorul de generația a 4-a si-a stabilit a naviga spre portul Constanta, România.

Începând cu acest incident, ceea ce mass-media Atlantiștilor a acoperit cu atenție, în ciuda reacțiilor pe scară largă care s-au stârnit în rândul experților din industria de apărare, nici o navă americană nu s-a mai apropiat vreodată de apele teritoriale rusești. Inclusiv la summitul G-20 care a avut loc recent in Australia, flota americană nu s-a apropiat de flota rusească din apele internationale din jurul Australiei. 
A fost o lectie pe care NATO o sa o tină minte mult timp de-acum încolo.

Potrivit unor surse mass-media de specialitate, 27 de marinari de pe USS Donald Cook au solicitat să fie eliberati din serviciul activ, după acest incident.
Vladimir Balybine - director al centrului de cercetare cu privire la războiul electronic și evaluarea așa-numitelor tehnici de "reducere a vizibilitătii" (pe radar,n.a.) în anexa tehnică din cadrul Academiei Fortelor Aeriene Ruse - a făcut următorul comentariu:
,,Cu cât un sistem radio-electronic este mai complex, cu atât mai ușor este să-l dezactivezi prin utilizarea războiului electronic ".

   Video cu reconstituirea incidentului Ca si concluzie, Rusia a demonstrat prin acest exercitiu că marea flotă a NATO este oricand vulnerabilă si să stea in banca ei. Rusia nu doreste razboi, ci o lume multipolară in care fiecare natiune să-si exercite drepturile si să-si aleagă singură soarta. Natiunile să nu mai fie jefuite de resurse de către corporatiile multinationale ale cabalei si nimeni să nu mai fie amenintat cu terorismul sau cu schimbarea guvernelor după interesele marilor corporatii. Să clădim o lume a păcii si bunăstării.


    Drum drept spre Lumina !

24 de comentarii:

 1. NAMASTE !!! Iata cum sofisticarea este atat de simpla cu STIINTZA !!! Importante sant intentziile .Ma intreb de ce nu s-a facut cunoscut acest articol dar si imaginile3 pe mass-media ? Cui ii este rusine de esec ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Namaste ! Esec si rusine pentru SUA. Pitbulul planetar care ameninta pe oricine cu razboiul daca nu ne conformam democratiei si capitalismului de jungla. Schimba guverne , ca si in Ucraina sub masca democratiei, pentru ca apoi sa vina corporatiile si sa spolieze toate resursel din tara respectiva lasand in urma saracie, poluare si moarte. Rusia nu a cedat acestor jocuri si nici nu va ceda. Prin acest eveniment le-a dat o lectie pentru a se indeparta de granitele ei.
   Bravo Rusia, bravo Putin !!

   Ștergere
  2. Adevarat Marius SATANA mai trebuie sa piarda , ori distrusa COMPLECT .

   Ștergere
  3. Care presa, care televiziune, sa faca cunoscut un asemenea articol de alde PRO TV ,ANTENELE etc care sunt pupincuristele jigodiilor astea din vest, care a transformat tara asta intr-o colonie Minca cacat o reportera, odata ,ca rolul televiziunii si nu numai este de a informa, eu unu nu cred. Cred ca rolul lor, a mass mediei este de a manipula ca nesimtitii dupa cum bate vintul.

   Ștergere
 2. "Ori ne daţi Roşia Montană şi gazele de şist, ori vă izolăm ca pe vremea lui Ceauşescu şi vă paşte războiul" - 13 noiembrie 2014

  [...] Mi-e groază de tot ceea ce se petrece în lume! America fierbe la foc mic, iar Obama pare timorat în urma atacului armat din incinta Parlamentului din Ottawa, cînd premierul Stephen Harper a stat ascuns 15 minute într-o debara în Parlament, iar parlamentarii şi-au făcut suliţe din steagurile aflate în sala de şedinţă. Cu toate acestea, S.U.A. continuă să ameninţe. Potrivit emisiunii "După 20 de ani" de la ProTv, S.U.A. pune condiţii şi ameninţă România: "ori Roşia Montană şi gazele de şist, ori vă izolăm ca pe vremea lui Ceauşescu şi vă paşte războiul". Cuvintele aparţin politologului american George Friedman, Director Stratfor (agenţie de analiză apreciată în S.U.A.), unul dintre analiştii pe care liderii politici şi militari de la Washington îl iau întotdeauna în considerare. Un "oracol" titularizat! Nu trebuie să ne mire că luminăţia sa a revenit pe plaiurile mioritice, însă să nu neglijăm faptul că George Friedman s-a născut la Budapesta şi ca "bun prieten" îşi permite să ne ameninţe şi să ne şantajeze la noi, acasă: "Gazele de şist sunt arma cu care puteţi preveni războiul". Inacceptabil! Care război! România nu vrea război cu nimeni! Prin portavocea lui Friedman S.U.A. şantajează România: "Ori lăsaţi americanii să extragă gaze de şist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori vă vom izolam că pe vremea lui Ceauşescu şi vă lăsăm pradă războiului". Oracolul George Friedman nu neagă "recunoştinţa" S.U.A. faţă de Ceauşescu, care le-a susţinut interesele şi a detensionat relaţiile pe axa Washington-Beijing-Moscova în anii 70. Abject nivel de abordare din partea unui politolog "american 100%"!

  "Ăsta e preţul pe care trebuie să îl plătiţi!"

  România nu era izolată pe vremea lui Ceaşescu, aşa cum afirmă Friedman. Avea relaţii diplomatice şi economice cu state de pe întreaga planetă şi exporta în peste 144 de ţări ale lumii. Cînd vorbeşte despre izolare, Friedman face referire, probabil, la găştile de putere politică şi financiară ale lumii, la care, ca stat, poţi adera doar cedînd suveranitatea economică şi, implicit, pe cea teritorială. "Oracolul" ne ameninţă şi ne şantajează pe faţă, iar traducerea ar suna cam aşa: "ori puneţi ţara la bătaie şi ne daţi gazele de şist şi aurul de la Roşia Montană, ori veţi avea soarta lui Ceauşescu", scrie site-ul CSIC. "Da, efectele asupra mediului sunt grave, dar ăsta e preţul pe care trebuie să îl plătiţi". Ceea ce va să însemne că exploatarea gazelor de şist va da lovituri crunte mediul înconjurător, climei, solului şi apelor din Ţară. Dar Friedman nu se opreşte şi avansează cu aroganţă în miezul şantajului: "Americanii vin aici să facă bani. Sunt multe feluri de a face bani şi un mod sigur de a-i pierde: să nu cunoşti situaţia, adică impredictibilitatea. În ultimii ani, investitorii americani s-au săturat de România. Exemplul care îmi vine în minte e Roşia Montană. A devenit un simbol în comunitatea de investitori a ceea ce se poate întâmpla în România. Cred că guvernul a înţeles asta şi faptul că principalele voastre resurse sunt cele energetice şi minerale. Trebuie să vă târguiţi, dar odată încheiat târgul, să vă ţineţi de el." Noi nu ne tîrguim resursele naţionale în acest capitalism de piaţă, ele aparţin poporului şi nu pot deveni un troc în războaiele made în de S.U.A.. "Dacă un guvern încheie un contract, toate guvernele de după el trebuie să îl respecte. Dacă nu, viabilitatea României că ţara independentă e ameninţată. România are nevoie de investitori străini, nu are resursele să se dezvolte singură." Aberaţii! Chiar şi după jaful naţional al clasei politice româneşti, Ţara are încă resursele necesare unei dezvoltări rapide şi de durată! [...]

  Sursa: Maria Diana Popescu - Agero
  Trimiteţi prin e-mail

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acesti SATANISTI impreuna cu acel Diavol Friedman ar trebui sa fie EXTEMINATI ...

   Ștergere
  2. _ Catre Toate Religiile si Bisericile din Lume(vezi / coroboreaza) _ Ioan 4/25,[26]; _ Galateni 4/4; _ Luca 24/25-27,45; _ Isaia 55/1,[6-8],9,11:

   … _ @ [_ Daniel 12/4,9; _Matei 22/29; _ Ioan 7/49; _ Matei 4/4; _ Osea 4/6; _ 1 Corinteni 14/21:

   _ Subiectul acestui mesaj, este valabil pentru „Toate Bisericile si Religiile lumii”:
   -*Toate popoarele chemate, [la masa / Hrana Curata / Dialog / Lumina]* (vezi) _ Isaia 55/1,[6-8],9,[11],

   _ Dacă respectaţi Poruncile din Lege [?!] (vezi) _ Matei 22/37-40, binevoiţi să transmiteţi mesajele [in scopul „trezirii / resuscitarii”] (vezi) _ 1 Cor.14/21; _ Luca 8/5-8,[15]; _ Is.21/11, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016; _ Ioan 5/24,25,[39]; 7/49; _ Mat.4/4; _ Osea 4/6; _ Romani[a] 10/16-20,”pana la marginile lumii” (coroboreaza) _ Isaia 6/8-[13]; 9/1,2,[6]; _ Matei 24/14,[15]; _ Apocalipsa 10/7; 1/1; _ 1 Timotei 2/5,[6]; _ Romani[a] 10/16,[17],18-20;

   -A) _ După ce [în conformitate cu _ 2 Pet.1/19,20], veţi corobora: _ Is.6/8-13; _ Ev.1/2; _ Luca 16/29,31; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23,

   vă rog să [vă] răspundeţi [şi Mie] la întrebarea din _ Romani[a] 10/14 –[_Cum ?! / Care Nume ?!], privitor la Numele Meu Cel Nou, [vezi: - „Transfigurarea” / „Schimbarea la Faţă – Numele”] (coroboreaza) _ Matei 17/1,[2-4],5; _ Apoc.2/17; 3/12; _ Is.52/6 –„_ Iată-Mă!”; _ Faptele Ap.4/12; _ Is.65/1; _ Romani[a] 10/17,[18]-20; 16/25, [după care],

   „cei cărora le este dat”, [adică, „dăruit genetic, din facere în pantecele mamei lor” (vezi) _ Mat.19/11; _ Luca 12/48, vă rog să fiţi foarte atenţi, să nu ignoraţi prorociile (vezi) _ 2 Pet.1/[19],20; _ Dan.12/4,[9]; _ Is.8/20; 29/10-13,[14], şi, luaţi aminte, respectiv, „să nu înghiţiţi nemestecat / să rumegaţi” [dacă aveţi dantura potrivită] (vezi) _ Mat.7/[6],15; _ Ioan 4/25; _ Romani[a] 5/14; _ Faptele Ap.26/23; _ Romani[a] 3/19; _ Ioan 16/8-11,[12]; _ Mat.24/35; _ Mar.13/31; _ Luca 21/33; _ Ioan 10/[1-5],8-16; _ Luca 18/8; 24/25-27,45;

   -B) _„Vă rătăciţi (.)” (vezi) _ Matei 22/29; _ Marcu 12/24, [şi], sînteţi călăuze oarbe, care Mă cinstiţi [doar] cu gura şi cu buzele (vezi) _ Mat.15/[8],14; _ Mar.7/6-9,13; _ Luca 6/39, iar frica pe care o aveţi de Mine nu este decat o învăţătură de datină omenească (vezi) _ Is.29/[10]-13,[14], …pentru că,

   „uitaţi, sau [poate] nu ştiţi că în Zi sint [doar] 12 ceasuri, şi [că], Ziua se lasă repede /[repede, repede], spre seară / noapte / întuneric[ul vesnic]” (vezi) _ Iacov 4/14; _ Ps.90/10; _ Gal.4/4; _ Ioan 1/1,5,[11]-14; 9/4,[5]; 11/9; 12/35,36; _ Is.55/6-9, [şi], multora ,

   „le trece Ziua batjocorind ce nu cunosc [Cartea fiind pecetluita]” (vezi) _ Iuda 1/10; _ Dan.12/4,[9]; _ 2 Tim.3/[1-6],7,[8,9]; 4/3,4; _ 1 Tim.4/7; _ Mat.7/13,14,[15], astfel ca, „doar vă merge numele că trăiţi” (vezi) _ Apoc.3/1; _ Eclez.9/5; _ Ioan 5/24,25,

   de aceea repet /”poate [Mă] auziţi / „poate inţelegeţi” (vezi) _ 1 Cor.14/21; _ Ioan 7/37; _ Romani[a] 10/17; _ Mat.22/29; _ Mar.12/24; _ Luca 18/8; 24/25-27,45;

   -C) _„Vă rătăciţi, şi vă petreceţi Ziua, în zadarnice ciocniri de vorbe, (.)” (vezi) _ 1 Tim.6/[3]-5; _ Mat.12/33,35, de aceea vă mustrez (vezi) _ Apoc.3/[17,18],19; _ Romani[a] 3/[10-18],19; _ Ioan 16/8-11,[12]; _ Is.29/10-13,[14], şi vă invit „la masă / Hrană curată / Dialog / Lumina” (vezi) _ Mat.4/4; _ Ioan 7/49; 9/4,5; _ Osea 4/6; _ 1 Cor.14/21; _ Ier.33/3;

   -D) _ Presupunînd că [nu] veţi îndrăzni să [Mă] contraziceţi prorocii[le] (vezi) Luca 18/8; 16/29,31; _ Romani[a] 3/19; _ Ioan 1/1,14; 16/8-[12],13,14,

   „veniţi totuşi să ne judecăm” (vezi) _ Is.1/10-18,[20]; _ Mat.5/17; _ Ioan 9/39;

   -E) _„Îndrăzniţi” (vezi) _ Ioan 16/33; _ Apoc.3/12; _ Is.52/6 –„_ Iată-Mă!”; _ Faptele Ap.4/12; _ Mat.13/[16-17],34,35; _ Ier.33/3; _ Iov 13/22,

   [şi], pentru a inţelege /[daca puteţi inţelege si recunoaşte], ca „nu ştiţi nimic” (coroboreaza) _ Isaia 6/[8],9,10; _ Matei 13/13-15; _ Ioan 2/25, va rog, sa-[Mi] raspundeţi [in puţine cuvinte] la intrebarile:

   -1) _ Contraziceţi prorociile ?

   -2) _ Credeţi că există contradicţii între versete ?

   _ Vezi continuarea [intrebarea -3)] in mesajul urmator:
   [[[

   Ștergere
 3. Sunt curios cum au continuat să funcționeze aparatele de bord ale avionului care purta dispozitivul de bruiaj electronic...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca esti curios cum au continuat sa functioneze avionica exista in electronica o specialitate care se numeste Tehnica Impulsurilor, cat despre razboiul radioelectronic exista numeroase carti, de ex. cea a Gen.(r) Emil Srainu si altii...Deci, pune-te la punct, informatii exista acum..
   Spor la treaba !

   Ștergere
  2. Daca e nopate si tii o lanterna in mana ti se vede fata? Fasciculul de UNDE ELECTROMAGNETICE ESTE DIRECTIONAT ANUME

   Ștergere
 4. Am auzit la radio o declaratie a unui comandantant American, care spunea ca nici o clipa nu s-au simtit amenintati de echipajul/echipajele rusesti si ambele tabere au avut un comportament chiar "fair-play", exact asa a spus, am citat.

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi ce scuze nu am vazut data publicarii

  RăspundețiȘtergere
 6. Voltairenet este un site de propaganda rusesc. Stirea, preluata de tot felul de site-uri, a avut rolul de a manipula si de a supraestima valoarea tehnicei rusesti. Credeti-ma, nu sunt pro-american, chiar am o mare problema cu ei vis-a-vis de politica lor externa si de razboaiele duse in Iraq, Serbia si Afganistan. Dar faza cu Rusia care doreste pacea si celelalte bla, bla, bla-uri, este penibila. Ca sa va da-ti seama ca un astfel de eveniment nu a avut loc, iar aici ma refer strict la oprirea sistemelor de comunicatie americane si nu la faptul ca avionul rusesc a survolat nava americana de 12 ori, fapt real, trebuie sa luati in considerare faptul ca nicio forta militara n-ar proceda la a face public faptul ca sistemul inamicului poate fi usor anihilat. Ar fi cea mai mare greseala si nu cred ca rusii sunt chiar asa de prosti. Pe de alta parte, contrar a ceea ce se afirma in articolul de pe voltairenet, nava americana a fost in apele internationale, dar in apropierea apelor teritoriale romanesti. Pe de alta parte, asa, ca sa stiti si voi, cei care va lasati atat de usor manipulati, fiecare nava are si sistem radar de rezerva care implica mai putina electronica. In alta ordine de idei, in articol se face mentiunea ca pentagonul a recunoscut ca americanii au fost demoralizati si ca 27 persoane si-au dat demisia - foarte fals. Pentagonul a spus doar ca avionul rusesc a survolat de 12 ori nava americana si ca americanii n-au considerat-o nici un moment un pericol. Mergand mai departe, va intreb, oare chiar credeti ca Pentagonul ar fi recunoscut ca 27 de persoane si-ar fi dat demisia ? Hai sa fim seriosi, imprastiati stiri false de pe site-uri de propaganda rusesti.

  RăspundețiȘtergere
 7. Foarte bine punctat... Cat de puerili putem fi sa credem ca un conducator al unei superputeri ne vrea noua binele. In nici un caz. Aceste conflicte de interese de pe glob au existat mai mereu, dirijate de elita luminii (masonerie), pentru a insufla oamenilor teroarea, pentru a motiva saracia, pentru a-si satisface propriile interese. O dovada foarte elocventa este aceea ca , inainte de inceperea celui de-al doilea razboi mondial, familia Rockefeller si-a facut cateva fabrici de armament si tot ei au vandut armament guvernului american pe perioada razboiului. Oameni buni, nimeni din acesti despoti insetati de putere nu ne doreste binele si asta o puteam intelege f. bine din istoria tarii noastre. Cand noi, cei multi, ne vom uni atunci lucrurile se vor putea schimba in bine. Cum zicea si Lapusneanu: ,,Prosti, da`multi`` . Perioadele de glorie ale neamului au fost atunci cand nu am facut compromisuri, cand nu ne-am aliat cu unii si cu altii, ci am aparat pamantul stramosesc, atunci cand eram pe calea spiritualitatii

  RăspundețiȘtergere
 8. "Potrivit unor surse mass-media de specialitate, 27 de marina..". Dati-mi va rog si mie una din aceste surse. As dori sa verific informatia. Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite adresa informatiilor : http://www.nti.org/gsn/article/pentagon-protests-russian-jets-buzzing-antimissile-warship-black-sea/

   Ștergere
  2. am vazut sursele.nici vorba de vre-o actiune de razboi electronic impotriva lui donald cook.doar survol.ma asteptam sa informati serios si corect,nu sa inventati povesti.

   Ștergere
 9. Adevarul este acesta: http://www.antena3.ro/externe/submarin-nuclear-cuprins-de-flacari-intr-un-santier-naval-din-rusia-289721.html :))

  RăspundețiȘtergere
 10. Nici sa nu disperati, nici sa nu jubilati, Cu atat mai putin sa plangeti de grija US. Daca este adevarata imformatia, cam suna a propaganda ieftina, atunci armata SUA va rezolva problema cu brio. Are cineva indoieli?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mie mi-e scârbă de toți neoconii, vasali fără de creier.

   Ștergere
 11. Vova,ai procedat corect si ai demonstrat ca esti un Jucator Foarte Bun.Dar... Retrocedeaza Basarabia Rapita si Sfasiata de Rusia...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.