luni, 17 noiembrie 2014

Interviu cu Cobra – 5 noiembrie 2014 (1)


Transcriptul interviului – traducere dupa textul original Marius Sumedrea administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/

Untwine : Ai explicat că Ashtar este flacara geamana a lui Ishtar
Cobra :  Astara, Ashtar și Astara.

U : Ishtar este altcineva ?
C : E același nume, dar există diferite variante ale aceluiași nume în diferite culturi.

U : Deci, Ishtar, Afrodita, Venus, Isis, acestea sunt tot aceeași ființă?
C : Practic este aceeași ființă care a trăit în vremurile Atlantidei, iar diverse culturi au avut abordări diferite și diferite modalități de conectare.

U : Ok. Deci Ashtar este totuna cu Osiris si Apollo?
C : Ashtar este Osiris, da.

U : Si Apollo este diferit?
C : Au existat și alte ființe de lumină care trăiau pe planetă în ultima perioada a Atlantidei, și multi dintre zeii si zeitele antice sunt de fapt amintiri îndepărtate ale acestor ființe.
U : Ok. Poti sa comentezi despre povestea lui Osiris care a fost ucis și tăiat în bucăți, s-a întâmplat asta cu adevărat?
C : De fapt, este o reflectare simbolică a războaielor care au avut loc în ultima perioadă a Atlantidei, mai ales în momentul în care planeta Pământ a devenit o carantină, sub controlul archonilor, asa ca este de fapt o amintire a acelui interval de timp.

U : Ok, este ca o metaforă?
C : Da, nu e cum s-a întâmplat povestea exact, dar este de fapt o reflexie, o memorie, o reprezentare simbolică a conflictului care s-a întâmplat în acel interval de timp.

U : Ok. Și acum Isis și Osiris sunt situati în multe locuri în același timp, sau există un loc central în care conștiința lor este?
C : Accentul lor principal este în sistemul stelar Sirius, dar, desigur, ei proiectează  constiinta lor si in nave-mamă în jurul Pământului, iar ei trimit, de asemenea, foarte multă energie către suprafața planetei, pentru a ajuta la procesul de eliberare.

U : Ok. În astrologie există întotdeauna planete care au același nume ca un Zeu sau o Zeita, este într-adevăr legat de planeta în sine și sinele său superior, sau sunt ființe diferite?
C : De fapt planetele sunt fiinte mult mai evoluate decat zeii si zeitele care au fost eroii din trecut, dar în multe cazuri, raza de energie, semnătura energetică este foarte asemănătoare.

U : Ok, deci ei nu sunt la fel, dar au același tip de frecvență( vibratie)?
C : Ei au o frecvență similară da.

U : Astfel, multe dintre poveștile antice, cum ar fi din Grecia nu sunt tocmai adevărate?
C : E o amintire, care a fost transmisă din generație în generație, și, desigur, a fost distorsionată într-o anumită măsură pentru că fiecare generație a schimbat povestea un pic.

U : Deci, sunt ființe, cum ar fi Mercur, Jupiter, Neptun în jurul planetei acum care joacă un rol în eliberare?
C : Unii dintre ei da, altii dintre ei nu, cei mai multi dintre ei da.

U : În cadrul conferinței de la Paris ai spus ca piramida Louvre a fost construita de templierii Luminii da?
C : De fapt, a existat un arhitect japonez, care a avut un anumit contact cu forțele Luminii as spune.

U : Ok. Pentru că povestea oficială spune că a venit de la președintele francez, dar el a făcut parte din cabala, da?
C : Da, a avut legături cu cabala, dar impulsul de bază de fapt pentru piramidă a venit de la forțele Luminii.

U : Chiar prin președinte?
C : Aș spune că a fost deschisă la anumite sugestii și cabala a vrut să abuzeze de acest portal ca un punct de intrare pentru ritualurile lor, dar, de fapt forțele Luminii au avut mai mult succes în acest sens.

U : Deci, după ce a fost construită, poate fi folosită de către ambele părți?
C : Aceasta ar putea fi utilizată de către ambele părți, dar din fericire forțele Luminii au luat partea de sus, astfel încât situația este în regulă.

U : Au fost manipulate și denaturate învățăturile tantra?
C : Aș spune că toate învățăturile de pe suprafața acestei planete au fost manipulate și distorsionate. Puteți găsi adevărul în cele mai multe învățături, dar există, de asemenea, o mulțime de dezinformare, deci va trebui să utilizați îndrumarea interioară pentru a găsi ceea ce este adevărat și ce nu este.

U : Ok. De exemplu, se spune uneori că bărbatii nu ar trebui să ejaculeze, este o denaturare?
C : Da, este o denaturare și aș spune că aveți nevoie de a folosi propria dvs. orientare interioară, despre corpul tău și sexualitatea ta( practicantii tantrici folosesc aceasta metoda de a nu pierde energia sexuală, de a o transmuta si sublima in energie elevată care sa activeze chakrele superioare si energia subtila kundalini shakti prin sushumna nadi- coloana vertebrala- metoda se numeste brahmacharya. Este un proces benefic care duce la evolutie spirituala. n.t.).

U : Da. Va exista sexualitate după ascensiune?
C : Nu în modul în care îl înțeleg oamenii, dar există o stare de conștiință care ar putea fi descrisă ca orgasmul cosmic, care este un aspect al constiintei divine, și după ascensiune veti fi întotdeauna în legătură cu vibrația orgasmului cosmic, care este un aspect al beatitudinii, de fapt.

U : Ok. Și există aceste schimburi a acestei energii între diferite persoane?
C : Da, dar nu într-un mod fizic, este de fapt mai mult un schimb de energie.

U : Ok. Puteți explica practic scopul inițial al sexualității?
C : Scopul inițial al sexualității este de a reuni polaritățile în Unime.

U : Ai spus că numai 6 oameni au scăpat de carantină în 1996, cum au facut-o?
C : De fapt, a existat un grup de oameni care au aparținut Frăției Stelei, acest grup a fost localizat în California, foarte aproape de aeroportul bazei Edwards. Ei au folosind un anumit protocol de a-si transforma corpurile lor fizice și constiinta, au reușit să asceandă la sfârșitul anilor '90, si nu mai sunt în acest sistem solar, ei de fapt s-au dus în sistemul stelar Sirius după înălțare.

U : Ok. Deci ei au scapat dupa invazie. [C : Da, exact.]
U :  A fost aceasta planetă singura în carantină?
C : Au fost si alte locuri în carantină, dar aici a fost cea mai grea situație în ceea ce privește carantin din întreaga istorie a Universului.

U : Există ambele orașe, pozitive cât și negative în planurile eteric și astral?
C : Da, in jurul planetei Pamant da.

U : Ok, poti sa ne povestesti despre cele pozitive?
C : De fapt, în planurile astrale superioare există zone de Lumina, unde oamenii pot merge dupa ce mor dacă au o vibrație de frecvență suficient de mare. Ei au peisaje frumoase, clădiri frumoase, împrejurimi frumoase. Dar ei sunt încă legati de carantina Pământului, mai devreme sau mai târziu, ei trebuie să vină înapoi și se reîncarnează, pentru că archonii mai au control asupra lor.

U : Astfel că fiind în interiorul vălului, ei nu pot scăpa?
C : Da ei sunt in interiorul vălului.

U : Deci, e ca o tehnologie prin care nu pot trece? [C : Exact]
U : Cum sunt archonii în stare să-i forțeze să se reîncarneze?
C : Cu tehnologie, cu câmpuri magnetice. Ei pradă asupra lor și ori de câte ori detectează anumite emoții care nu sunt exact ale Luminii, măresc câmpul de energie și, mai devreme sau mai târziu, oamenii sunt prinsi din nou, de obicei, pentru că ei au atașamente fată de oameni care sunt deja încarnati.

U : Ok. Deci, doar prin propriile emoții ei ne pot forța?
C : Prin propriile emoții și atașamente.

U : Deci, este posibil ca în cazul în care cineva ar îndepărta( renunta ) la toate atașamentele și emoțiile negative ar putea scapa?
C : Teoretic da. Dar acest lucru se va schimba în curând deoarece carantina începe să se dizolve, si va deveni mult mai ușor să scapi în viitor. De fapt, carantina se va dizolva și forțele Luminii vor veni și vor elibera planurile eteric și astral.

U : Ok. Deci, atunci când spun maestru înăltat, acestia sunt ființe care au fost pe această planetă și s-au înăltat de pe planeta asta? [C : Da]
U : Și există aproximativ 70 dintre ei?
C : Aproximativ 70 da

U : Si sunt jumatate barbati si jumatate femei? [C : Da]
U : Ok. Dar sunt mult mai multe fiinte care s-au înălțat de pe alte planete?
C : Desigur, există miliarde și miliarde de ființe înălțate în acest Univers.

U : Sunt unii dintre ei, care sunt de pe alte planete care joacă un rol în eliberarea acestei planete?
C : Da, desigur multi dintre ei sunt pe nave-mamă, aș spune că ei proiectează energia lor din navele-mamă în jurul pământului.

U : Deci, Frăția Stelei (Brotherhood of the Star), sunt acesti 70 de maestri ascensionati plus Frăția Ezoterică, care sunt ucenicii lor? [C : Exact]
 U : Ok, este Ordo Bucintoro parte a Fratiei Ezoterice?
C : O parte din ea da, nu complet, dar se intersecteaza, ele sunt de fapt foarte mult conectate.

U : Ok. Este Frăția Ezoterica numai pe suprafața planetei sau este si dincolo de ea?
C : Desigur, acestia sunt pe suprafața planetei, și, de asemenea, sub suprafața și deasupra suprafeței planetei.

U : In afara vălului de asemenea? [C : Da ]
U : Cum a fost Ordo Bucintoro capabili de a alege încarnările lor?
C : De fapt, acei oameni care fac parte din acest ordin sunt foarte conștienti și cei mai conștienti dintre ei au planificat încarnările lor, atunci cand au fost între încarnări. Ei s-au adunat în planul astral superior și planul mental, si au încercat să evite cât mai multe capcane posibile ale Archonilor și să se încarneze în perioadele importante ale istoriei.

U : Ok. Și apoi Ordinul Stelei cu 144.000 de ființe se află aici, la suprafață? [C: Da]. Și ei sunt discipoli ai Frăției Stelei? [C: da]. Sunt unii dintre ei părți ai populației în general?
C : De fapt, cea mai mare parte din Ordinul Stelei fac parte din populatie, in general, ei nici măcar nu știu că aparțin acestui Ordin. Acestia sunt de fapt acei lucratori in lumina, care fac o enormă muncă de transformare a întunericului în  lumina.

U : Ok. Sunt toti treziti în acest moment? [ C : Nu]
U : Pot exista contacte între ei și Fratia Ezoterică?
C : Uneori se intamplă, dar ei nu știu despre ei, este de fapt mai mult contactul Frăției Ezoterice cu acei oameni si ajută la trezirea lor fără a se dezvălui ei înșiși.

U : Deci, telepatic, chestii de genul asta?
C : Telepatic și, uneori, de asemenea, si fizic.

U : Ok. Astfel încât, uneori, puteți întâlni pe cineva care face parte din Frăția Ezoterică, dar care nu o să spună că fac parte din ea? [C : exact]
U : Ok. Deci, ai spus că scopul Ordinului Stelei este o triangulație ocultă de lumină și întuneric, puteți explica acest proces?
C : Tocmai am descris-o deja, este de fapt că forțele luminii să strălucească lumina lor pentru a transforma întunericul.

U : Ok. Deci, Fratia Stelei postand în 2012, a vorbit despre modul în care acestia sunt de la prima, a doua și a treia inițiere, se poate vorbi despre acest lucru?
C : Da, sunt inițieri spirituale, prima înseamnă un anumit nivel de măiestrie asupra planului fizic, a doua înseamnă un anumit nivel de măiestrie asupra emoțiilor, iar a treia un anumit nivel de măiestrie asupra minții. Deci, acestea sunt de fapt inițieri spirituale, care sunt universale, de-a lungul Universului, în întregul Cosmos.

U : Ok. Deci, e ca o ceremonie specifică sau doar propria lor dezvoltare personală?
C : Există, de asemenea, o ceremonie specifică efectuată de către maestrii inaltati dar, de fapt inițierea înseamnă stabilizarea unei anumite frecvențe de vibrație într-o ființă.

U : Ok. Ai vorbit, de asemenea, despre pietrele Holy Grail, cintamani, garil, potirul Moldavite. Este cintamani feminin și garil masculin?
C : Aceste două pietre poseda de fapt, atât aspect feminin în interior cât și feminin.

U : Ok. Este lapis fosta coelis o alta piatra?
C : Aceasta este actual piatra cintamani

U : Ok. Există alte pietre care fac parte din Sfântul Graal?
C : Există de fapt mai multe pietre diferite, care aparțin familiei Sfântului Graal as putea spune, una dintre ele, desigur, este Moldavitul, a doua este piatra Cintamani de pe Sirius, și există, de asemenea, alte pietre despre care nu vorbesc acum, dar ele sunt pietre foarte puternice, ce sunt ca niste lentile de contact pe probleme de energii foarte puternice ale luminii pe suprafața acestei planete chiar acum.

U : Ok. Deci, Sfântul Potir din Moldavit este într-o navă lumina?
C : Nu aș dezvălui locația, dar este în mâna forțelor Luminii.

U : Ok. Deci, este legat cu Ordinul Stelei și atunci când lumina soarelui central îl va atinge, se va declanșa trezirea Ordinului Stelei, e corect?
C : Acesta va fi activat la momentul Evenimentului, și va servi ca o lentilă, energia soarelui central va trece prin el și va activa oamenii de pe pozițiile lor pentru Eveniment.

U : Ok. Deci, toate aceste pietre Sfânt Graal, s-ar spune ca sunt aici pentru a contracara piatra neagră, corect?
C : Da, dar nu numai piatra neagră ele sunt aici pentru a face multe lucruri energic, pentru a ajuta la eliberare și să pregătească pentru Eveniment, într-un fel sau altul.

U : Deci, sistemul constelației zodiacale, există același sistem, pe fiecare planetă din Univers?
C : De fapt, există 12 semne zodiacale, care se conectează cu 12 raze care provin din Sursa, dar sensul exact efectiv al acestor semne variază de la o planetă la alta și de la un sistem stelar la altul.

U : Ok. Dar despre 13 si 14 semne care alternau la fiecare 13000 ani, este adevărat?
C : Aceasta este doar o reprezentare simbolică, pentru că nu există, de fapt, raza 13, care este taina voinței libere, și a fost integrat în zodiac, ca al 13-lea semn. Și da, aveți, de asemenea, diverse interpretări al 14-lea semn, care descrie de fapt poarta stelara între soarele central galactic și marginea galaxiei.

U : Deci, Poarta de Argint si Aur? [C : Exact]
U :  Ok. Deoarece aceste două constelații, a 13-a și a 14-a, au un fel de-a atinge ecliptic, astfel încât crezi că e doar o interpretare, sau există un semn zodiacal real?
C : Da, le atinge ecliptic, deoarece, practic, sistemul solar în care suntem acum, este antrenat în ciclul soarelui central galactic, și înclinarea ecliptică nu este o coincidență.

U : Ok. Da, este sincronizat cu bătaia soarelui central. [C : Exact]
U : Poate fi Plasma (starea intermediara dintre materie si energie,n.t.) găsită în natură sau este doar o membrană a anomaliei?
C : Aceasta poate fi găsită în natură, dar când există prea mult stres pe plasmă, aceasta suferă mutații iar acest lucru este exact ceea ce se întâmplă pe această planetă și în jurul acestei planete acum.

U : Ok. Imi puteti da un exemplu unde putem găsi materia plasmă în natură?
C : De fapt, fiecare stea este o minge de plasma. Avem evacuări de plasmă în fiecare furtună. Există descărcare de plasmă în jurul fiecărei comete. Este un fenomen natural în Univers.

U : Ok. Ai spus, de asemenea, că foarte puțini oameni au reușit să intre în carantină din momentul de început, poți spune cât de mulți dintre ei?
C : Nu aș da numarul, dar nu este foarte mare. Și după ce au intrat cei mai multi dintre ei nu au fost în stare să mai plece.

U : Ok. Au intrat cu propria lor voință liberă?
C : Da. Ei si-au asumat riscuri, au înțeles riscurile. Există o excepție, desigur, a forțelor Luminii extraterestre care au intrat în carantină pentru un timp foarte scurt în misiuni de salvare. De exemplu, navele ușoare Pleiadiene. Ei uneori au intervenit în evenimentele din lume, pentru a preveni anumite lucruri întunecate pe cale să se întâmple, iar navele de lumină au fost prezente în interiorul carantinei poate pentru cateva minute, dar apoi a fost duse înapoi.

U : Ok. Și acolo au fost, unii Pleiadieni care au fost capturați în 1996, de asemenea? [C : Din pacate da]
U : Ok. Și au fost salvati deja? [C : Da desigur]

U : Ok. Deci, cei care au intrat în carantină după ce a început, sunt ei parte din populația generală sau sunt grupuri specifice?
C : Ele fac parte din populatia generala, dar sunt mult mai treziti, aș spune.

U : Este adevărat că sistemul bancar a fost început pe Pământ de templieri?
C : Sistemul bancar a fost de fapt importat din Orion cu mii de ani în urmă. Acesta a suferit doar o schimbare și adaptare la situația politică și economică de pe planetă. Și a fost întotdeauna sub controlul forțelor întunecate.

U : Da. Deci, putem vedea unii templieri care au fost activi în asta, dar asta a fost după ce au fost infiltrati?
C : Templierii sunt activi, dar nu controlează sistemul financiar.

U : Ok. Templierii Luminii vrei sa spui?
C : De fapt nu au existat grupuri templiere pozitive și negative. Și a fost destul o situație mixtă.

U : Ce a găsit preotul Saunière la Rennes-le-Chateau?
C : De fapt, aproape de Rennes-le-Chateau a existat o anumită peșteră în care a fost ascunsă comoara lui Solomon. Aceasta a fost de aproximativ o mie de tone de aur, diferite obiecte, precum și o parte din acest lucru a fost constatat de către naziști în timpul celui de-al doilea război mondial iar o mică fracțiune din acest lucru a fost constatat de către Saunière.

U : Ok. Cum a ajuns acolo?
C : De fapt, a fost transferat acolo de cathari și templieri in secolul al 14-lea.

U : Ok. Așa că au primit informații de la Magdalena?
C : A fost de fapt o legendă că aceste familii au avut unele informații, unele documente aflate în posesia acestor familii, și au știut unde să meargă și cum să o caute.

U : Ok. Pentru ca Magdalena a aterizat acolo, de asemenea?
C : Da. Ea a aterizat in Franta

U : Și astfel ea avea legătură cu aceste familii, ca linie de sange?
C : Da exact, ea face parte din linia genealogică. Aș spune că ar putea fi linia de sânge a 13-a pozitivă.

U : Ok. Ai spus că Irlanda a fost parte din Atlantis înainte? [C: Da]. Au existat alte părți ale Europei, care au fost, de asemenea?
C : De fapt, coasta de vest a Franței a făcut parte din Atlantida, Marea Adriatică, de asemenea. De fapt, cea mai mare parte a coastei Mediteraneene a fost dominată de Atlantis, iar Egiptul a fost o colonie a Atlantidei.

U : Deci, asta nu înseamnă că continentul Atlantida a atins Europa?
C : Nu, continentul Atlantida a fost în Oceanul Atlantic, dar au existat colonii ale Atlantidei în toată zona mediteraneană.

U : Ok. Si Hawaii a fost parte din Lemuria? [C : Da]
U : Si de asemenea coasta de vest a SUA si Canada? [C : Da]
U : Este adevărat că părul de pe cap este o extensie a sistemului nervos, care ne ajută să simtim mediul, și are abilități psihice?
C : Exact, parul este ca o antenă care ne ajută la conectarea cu dimensiuni spirituale superioare.

U : Ok. Acesta este motivul pentru care cabala încurajează oamenii să îl taie în special bărbații.
C : Da, de aceea există o tendință să taie părul cât mai mult posibil, deoarece cabala vrea să suprime omul spiritual.

U : Animalele au fost denaturate de forțele întunericului, de asemenea, de exemplu toate actele de violență în lanțul alimentar, animalele care musca, lucruri de genul asta?

C : Da, ele au fost influențate de archoni cu energie eterică negativă. Tratamentul animalelor pe această planetă este de nedescris, aceasta nu ar trebui să fie tolerată.

       ( va urma in partea a 2-a )

   sursa: http://recreatingbalance1.blogspot.fr/ 

   Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. Interesanta informatia... sa vina odata EVENIMENTUL ca nu mai am rabdare. Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  2. NAMASTE DRAGA MARIUS !!! EXTRAORDINAR ACEST MESAJ ! Va trebui sa depui o munca fooarte grea deoarece noi novicii inca nu santem familiarizati in totalitate cu "REGULSMENTUL ASCENSIUNII" desi atasamentelor de mult le-am dat eject,starilor emotionale le-am obturat posibilitatea de a ne mai "ingrozi" sau lacrima pentru orice catel uitat de mamica lui .Ar fi interesant de detaliat ce a vrut COBRA sa spuna cand a facut referire la cele 6 zile de intuneric in perioada 17-22 decembrie -dupa cele afirmate de el,iar dupa SFATUITOARE ,ar fi vorba ca acest eveniment s-a antedatat fiind mai devreme. Informatiile devin de-a dreptul electrizante si sincer i-mi mai pun si eu -ca si alti cititori,de altfel-serioase semne de intrebare,avand in vedere ca in acea perioada nu vom mai putea comunica asa ca pana acum ???? GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.