luni, 3 noiembrie 2014

Intensificarea Nodurilor de Haos și dezmembrarea realității 3D - mesaj planetar de la hathori prin Tom Kenyon       -mesaj channeling-
Din cauza accelerării timpului și a forțelor cosmice ce vă depășesc cu mult capacitatea de a le controla, sunteți în mijlocul unui crescendo de Noduri Haotice care se împletesc.
În mesajele trecute, am numit interacțiunea evenimentelor haotice un Nod de Haos, dar, în această situație, ne referim la un fenomen mai complex, pe care-l numim Noduri de Haos.
În funcție de rezonanța voastră vibratorie, intensificarea evenimentelor haotice vă va afecta în moduri unice. E posibil ca aceia dintre voi care sunt sensibili la ecosistemul acestei planete să simtă o amenințare extremă, pe măsură ce sunt martori la degradarea ecosistemului și pierderea multor specii de ființe.
Pe lângă Nodul de Haos al ecosistemului vostru, un alt Nod de Haos îl reprezintă tensiunea din comunicările interpersonale. Aceasta e o situație foarte complexă, ce se datorează parțial schimbărilor din câmpurile magnetice de pe planetă, făcând ca memoria de scurtă durată și secvențierea cognitivă să fie complicate, în timpul schimbărilor energetice – iar aceste schimbări energetice se accelerează. Comportamentul irațional, disperarea și sentimentele de deznădejde totală sunt în creștere. Pe măsură ce se amplifică deteriorarea ecosistemului și a comunicărilor interpersonale, anticipăm și mai multă instabilitate socială și culturală.
Multe persoane au o senzație tot mai puternică că ceva este cumplit de greșit, care e însoțită de sentimentul că nu există nicio soluție. În această situație, suntem de acord cu ceea ce a spus odată Albert Einstein, și anume, soluția la o problemă nu poate fi găsită la nivelul la care a fost creată problema.
Din perspectiva noastră, intensificarea Nodurilor de Haos produce valuri mareice de energii haotice intense, despre care mulți dintre voi simt că sunt greu de înfruntat. În plus, modalitățile voastre reflexe și automate de a gestiona schimbarea sunt tot mai ineficiente.
În plan individual, dar și colectiv, ați ajuns la o răspântie de drumuri. Unul din drumuri vă va conduce la un fel de nebunie și incapacitate de a funcționa în moduri practice. Pentru cei care aleg acest drum, fuga de realitate va fi în creștere. Autodistrugerea, atât în plan individual, cât și colectiv, se va amplifica și ea în această perioadă.
Mulți dintre voi care au o ocazie de a face tranziția, de la realitatea tridimensională la alte dimensiuni, o vor folosi.
Putem spune, fără menajamente – ca să folosim o expresie de-a voastră – că intrați într-una din cele mai dificile perioade de transformare planetară.
În această răscruce, un drum duce la autodistrugere, nebunie, disperare și deznădejde, în timp ce celălalt duce la o legătură mai profundă cu natura voastră interdimensională sau spirituală. Dorim să examinăm această răspântie de drumuri.
Nu e o chestiune de ori una ori alta. E posibil ca, în ciuda cunoașterii lor de sine, mulți dintre cei care se percep ca fiind transcendenți și interdimensionali sau spirituali să se trezească, din când în când, pe drumul care duce la nebunie și autodistrugere.
Acest lucru se întâmplă pentru că realitatea voastră 3D oscilează. Iar schimbările rapide din existența voastră tridimensională se accelerează într-un ritm mai rapid decât ar putea organismul biologic să gestioneze. Dacă vreți să evitați drumul care duce la nebunie și autodistrugere, e necesar să vă ocupați de solicitările extreme la care vă este supusă natura biologică.
În termenii cei mai simpli, condiția necesară pentru a trece cu bine prin această perioadă de intensificare a Nodurilor de Haos este contactul autentic și profund cu natura voastră interdimensională sau spirituală și renașterea de sine, ce decurge dintr-un astfel de contact.
Vă împărtășim așadar o meditație acustică, pentru acest scop. Ea nu implică geometrii complexe. Atunci când folosiți această meditație acustică nu trebuie să faceți altceva decât să vă concentrați atenția în tot corpul fizic.
Tiparele acustice sunt o transmisie directă din tărâmurile luminii, în limbajul biologiei voastre. Ea este o forță de contracarare a haosului și derutei care produc stres în natura voastră biologică. Are o durată scurtă, deoarece mulți dintre voi sunt stresați de timp. Aveți prea multe de făcut, în prea puțin timp, din cauză că încercați să mențineți laolaltă vechea lume, pe măsură ce timpul se accelerează. Din perspectiva noastră, tot ce vă putem spune este că menținerea vechii lumi este o „misiune imposibilă.” Eliberarea de vechea lume și de atașamentul vostru de felul în care credeți că trebuie să fiți, este o parte din ceea ce e necesar pentru a urma calea superioară.
Vă sugerăm să ascultați această meditație acustică cât de des doriți și, atunci când ascultați tiparele acustice, să vă focalizați atenția în realitatea fizică a ființei voastre (corpul fizic).
Pentru a folosi cu succes această meditație, tot ceea ce e necesar este să o ascultați având atenția concentrată în corpul fizic, iar structura celulară a corpului vostru va desprinde și elibera stresul și stările iluzorii de percepție, oferindu-vă o posibilitate mai mare de a urma o cale superioară.
Numim această meditație acustică Elevatron-ul, deoarece rădăcina cuvântului înseamnă a eleva și pentru că ea se referă totodată la natura electronică a realității voastre biologice. Meditația acustică este o transmisie directă de energie din tărâmurile Luminii, în realitatea bioelectrică, biochimică și cuantică a corpului vostru, în scopul creșterii vitezei voastre de vibrație în conștiință.
La o analiză finală, experiența voastră personală legată de intensificarea interacțiunilor Nodurilor de Haos va depinde exclusiv de rezonanța vibratorie pe care ați atins-o sau nu ați reușit să o atingeți.
Ca ființe individualizate, întrupate în timp și spațiu, responsabilitatea pentru această perioadă vă aparține vouă, în exclusivitate și în întregime.
Vă dorim o călătorie plăcută, pe drumul cel mai sigur.
Hathorii
14 octombrie 2014
Gândurile și remarcile lui Tom
După părerea mea, acesta e unul dintre cele mai urgente mesaje pe care hathorii mi le-au transmis vreodată, din cauza naturii schimbărilor pe care ei le „văd” în viitorul nostru apropiat.
Când i-am întrebat despre titlul pe care l-au ales pentru acest mesaj, mi-au răspuns că am intrat într-o etapă accelerată de haos planetar și că suntem martori și supraviețuim greutăților produse de destrămarea realității tridimensionale, așa cum am cunoscut-o.
S-a nimerit să primesc acest mesaj în timpul stadiilor de început ale crizei Ebola în Statele Unite, ce-și are originea în regiuni din vestul Africii, dar care se răspândește în prezent dincolo de granițele politice. I-am întrebat pe hathori despre asta, iar ei au spus că virusul Ebola e doar avertismentul despre ceea ce urmează să vină, ca urmare a schimbărilor de mediu. Mai exact, au spus că noi viruși și bacterii, necunoscuți până în prezent de medicina occidentală, sunt introduși în mediul înconjurător din cauza despăduririlor și schimbărilor complexe din ecosistem, rămânând a fi identificați de oamenii noștri de știință. Hathorii spun că, în afară de asta, mulți viruși și bacterii suferă și vor continua să sufere mutații, într-un ritm accelerat. Unele dintre aceste mutații vor face ca tratamentul medical să fie problematic și complicat, în anii următori.
Deși e o afirmație înfricoșătoare, hathorii mi-au amintit că scopul vieții – din perspectiva lor cel puțin – nu e supraviețuirea fizică în sine, ci mai degrabă evoluția și elevarea conștiinței interdimensionale – ceea ce unii ar putea numi suflet, Atman sau picătura indestructibilă.
Cu toate că ar fi putut vorbi mai în detaliu despre degradarea ecosistemului nostru și provocările legate de comunicările interpersonale (atât între indivizi, cât și între națiuni), ei au ales să se refere la provocările cu care ne confruntăm ca indivizi.
Ei sunt îngrijorați de faptul că stresul de a supraviețui unei schimbări radicale a realității 3D produce și va continua să producă ceea ce ei numesc nebunie contraproductivă, însemnând o stare de instabilitate mentală/emoțională, ce va reduce capacitatea de a răspunde cu ingeniozitate la realitățile schimbătoare. În formele ei mai intense, oamenii își vor pierde rapid mințile și se vor angrena în tot felul de comportamente autodistructive bizare. Când i-am întrebat pe hathori mai multe despre asta, au spus că în prezent ne aflăm doar în faza de început a interacțiunii Nodurilor de Haos și că, făcând abstracție de unele forțe nevăzute, suntem într-o asemenea cădere liberă globală, încât nici măcar nu putem începe să ne-o imaginăm.
Prin cădere liberă globală ei nu se referă la sfârșitul lumii, ci sugerează de fapt sfârșitul lumii așa cum am cunoscut-o. Iar această metamorfozare în noi realități are loc pretutindeni în jurul nostru, la niveluri multiple și într-un ritm uluitor.
La această cădere liberă au făcut aluzie, atunci când au spus că, în plan individual și colectiv, ne aflăm la o răspântie de drumuri, adică un punct de alegere. Iar punctul de alegere este dacă cedăm în fața forțelor haotice sau ne ridicăm la o stare de coerență mai mare, în ciuda lucrurilor ce par să se petreacă în noi și în jurul nostru.
Elevatron-ul
Meditația acustică Elevatron e menită să ne ajute să trecem cu bine prin această perioadă care este, după cum au estimat hathorii, una din cele mai grele etape de transformare planetară.
Atunci când au discutat despre efectele acestei meditații acustice, au spus: „structura celulară a corpului vostru va desprinde și elibera stresul și stările iluzorii de percepție.” Prin această afirmație enigmatică ei s-au referit la faptul că Elevatron-ul reduce reacțiile la stres din corp, iar în concepția lor, reacțiile extrem de stresante provoacă stări mentale iluzorii. Altfel spus, atunci când suntem excesiv de stresați, perspectiva noastră mentală/emoțională e diformă, iar noi răspundem situațiilor din viața noastră dintr-o stare mai puțin inventivă, decât atunci când nu suntem stresați excesiv.
Consider că descrierea făcută de hathori despre folosirea meditației este clară, așa că voi mai adăuga doar faptul că sunt de părere că este cel mai indicat să asculți meditația acustică, în căști stereo. În plus, a auzi înseamnă a crede. Iar dacă meditația „îți spune ceva”, aș ține să o incluzi în programul tău zilnic de gestionare a stresului. Dacă nu rezonează cu tine, nu insist să lucrezi cu ea. Dar indiferent că alegi sau nu să lucrezi cu această meditație acustică, consider că ar fi înțelept să folosești o metodă oarecare de a te re-centra mental/emoțional și spiritual, în fiecare zi.
Întrucât am perceput simțămintele energetice puternice ce veneau de la hathori, atunci când am primit acest mesaj, mi-am amintit de ceva ce profesoarei mele de algebră din clasa a noua îi făcea plăcere să ne spună, de fiecare dată când treceam la un subiect de matematică mai complex: „Înainte să fie mai bine, o să fie mai rău.”
În final, felul în care tu și eu răspundem la provocările interacțiunii Nodurilor de Haos și la schimbarea radicală a realității noastre 3D este – și va fi – exclusiv și în totalitate responsabilitatea noastră personală. Nimeni nu o să ne salveze de noi înșine.
Cu toate că tonul acestui mesaj este într-adevăr alarmant, cred că am proceda bine să ne păstrăm intact – și la îndemână – un simț bun al umorului. Așa cum scriitorul american, Mark Twain, a spus odată o vorbă de duh – în viață, unele lucruri sunt atât de serioase, încât tot ce poți face e să râzi.
Din experiența mea, acest gen de umor apare din înțelegerea faptului că lumea aceasta este, în multe privințe, iluzorie. Iar în timp ce aspectul ființei umane întrupate din noi trebuie să se lupte cu realitățile unei realități 3D schimbătoare, partea transcendentă sau spirituală din noi este în afara conflictului, deoarece se află într-o dimensiune ce transcende timpul/spațiul și sursa gravitației Pământului.
În conștiință, undeva între aceste două polarități – întrupare umană și libertate transcendentă – există un loc amuzant. Descoperirea acestui loc este, în opinia mea, un aliat indispensabil pentru aceia dintre noi care caută drumul cel mai sigur.
Fie ca tu și toți cei iubiți, precum și toate ființele din toate tărâmurile existenței, să vă găsiți un mijloc rapid de a ajunge pe calea superioară.
  Download Elevatron mp3 de aici : https://tomkenyon.app.box.com/s/8def9lpb0a3unbi9t2ry
Tom Kenyon
  Traducere Ana Nicolai
    Sursa : editura For You prin daniilgaucan.wordpress.com

    Drum drept spre Lumina ! 

8 comentarii:

 1. In noaptea de 23 spre 24 octombrie mergeam in cuseta cu trenul la Bucuresti. Din fericire inainte de 12 noaptea am adormit si m-am trezit la 6 dimineata cu urmatorul vis: M-am intalnit cu o fosta colega de serviciu care mi-a spus:" sa sti ca incepe urgia si nimic nu va mai fi cum a fost..." alaturi am vazut o harta cu tari, continente care nu-mi dau seama ce vroia sa insemne. Am fost ravasita de acest vis deoarece eu imi amintesc doar visele profetice. Imi era asa frica de un cutremur la Bucuresti, capitala noastra iubita unde nu merg cu prea multa placere...Nu mare mi-a fost mirarea cand am vazut mesajul hatorilor. Personal apreciez mult ceia ce transmit hatorii de asemenea pe Tom la ale carui conferinte am participat la Viena. Oricum, vedem, simtim realitatea 3D, nu ne ramane decat sa aceptam realitatea asa cum estesi sa ne rugam Creatorului nostru...
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Incep schimbarile fizice ale planetei de la anul. Vineri am fost la o conferinta cu Sal Rachele si acelasi lucru spunea: inceputul transformarilor - vulcani, cutremure, furtuni si uragane, seceta, etc. Romania va fi afectata doar de furtuni si cutremure, precum si de ridicarea nivelului marilor si oceanelor. se pare ca 2/3 din omenire va trebui ,,sa plece". Cred ca Bucurestiul va fi grav afectat....dar fiecare va fi la timpul potrivit la locul potrivit. Fiecare suflet va alege acum pe ce cale o ia, ori isi mareste vibratiile corpului fizic si inainteaza cu planeta ori va pleca sa mai experimenteze 3D pe o alta planeta din galaxie care deja este pregatita la ora 10 ca si pozitie..
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 2. Fantastic.... de fapt se vede clar ca numai o "zduncinatura" va reusi sa schimbe multe constiinte...
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc Marius pentru publicarea acestor articole , sunt de mare ajutor pentru intelegerea corecta a ceea ce ni se intimpla , a ceea ce simtim , pentru clarificarea starilor prin care trecem in aceste timpuri grandioase la care suntem martori , cu stiinta sau fara stiinta noastra , .........am sa dau si eu mai departe. Drum drept in lumina !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cu placere ! Voi ce cititi blogul meu trebuie sa fiti informati din toate punctele de vedere, ca atunci cand ne vom cufunda in raul cel mare sa stiti ce decizii sa luati, nu ca marea masa ignoranta...e treaba lor daca merg pe drumul asta. Noi vom fi creatorii noii lumi care acum este in chinul facerii, asteapta sa se nasca odata cu destramarea 3D, acestei lumi a intunericului si a liberului arbitru haotic controlat. O lume se prabuseste pentru ca alta sa se nasca, conform si primului principiu din fizica materialista : Nimic nu se pierde, nimic nu se creeaza, ci totul se transforma. Si asta include acum si fiinta umana...
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 4. Totusi sa nu ne jucam cu cuvintele...2/3 din omenire e o cifra vehiculata de mult timp...Bine-nteles este o exagerare. Nici lumea asta nu se va prabusi prea brusc cum la fel o alta f noua si restructurata nu vom vedea prea curind...Secolul este unul al schimbarilor , dar cit de dramatice par online pe atit de "altfel" sunt in realitate !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta cred majoritatea oamenilor, deasta continua sa creada in aceasta lume stramba si continue la sustinerea ei fizic, psihologic si mental. Dar sunt intr-o grava eroare. Aceasta lume, asa cum este astazi in 2030 va fi o amintire. Schimbarile deacum incolo vor fi bruste si in socuri. Din 1990 incoace oamenii au avut destul timp de ,,trezire" si n-au facut-o indeajuns pentru a se indeplini masa critica necesara bascularii raului, deci planul divin merge mai departe indiferent de consecinte, oricum moartea nu este decat o trecere asa ca nu va mirati....universul isi desfasoara planul pentru a opri haosul .
   Numai bine

   Ștergere
 5. va recomand un blog al unei vizionare cu care discut dst de des si am recomandat o si EleneiLasconi ptr emisiune in iarna Emis e inreg pe protv.ro :mariaghiorghiu.blogspot.ro sau.com / Dumnezeu Exista marturii (inclusiv pe fbook)! VEti fi surprins de multe aspecte si intorsaturi de situatii f recente...Mesajele sunt abs halucinante ca si claritate si detalii...Normal ca sunt doar niste traiectorii in timp insa constat ca multe au loc fara ca noi sa putem preintimpina in vreun fel...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.