luni, 10 noiembrie 2014

Cobra – Fereastra de Oportunitate 2014 – 2015


     – 6 noiembrie 2014 

O nouă Fereastră de Oportunitate este pe punctul de a se deschide curând la suprafaţa Planetei. Această Fereastră de Oportunitate este cea mai mare şansă a noastră, de până acum, de a realiza „pătrunderea finală” (a Luminii) pe Planetă, pentru Eliberarea noastră.
Deşi bătălia este încă departe de a se încheia, grupul Chimera pierde puterea cu cea mai mare viteză de până acum, iar „Lumina de la capătul Tunelului” poate fi deja văzută cu claritate !


Aceasă Fereastră de Oportunitate se va deschide pe 15 decembrie 2014, va avea punctul de cotitură” în 21 ianuarie 2015 şi se va încheia în data de 17 martie 2015 : 

Deschiderea şi închiderea acestor puncte ale acestei Ferestre de Oportunitate reprezintămomentele precise ale cvadraturii exacte Uranus-Pluto, mai precis a şasea şi a şaptea (care este şi ultima) cvadratură exactă Uranus-Pluto, din cadrul configuraţiei planetare astrologice care se produce în intervalul 2012-2015.

Cuadratura Uranus-Pluto semnifică revoluţia de conştiinţă care va duce la dizolvarea structurilor de control ale Cabalei :


Fereastra de Oportunitate se va deschide odată cu activarea părţii a II-a a Portalului IS:IS , care va avea loc tot în data de 15 decembrie 2014.
În acea zi, noi vom continua munca începută în prima parte a activării Portalului IS:IS , cu şase luni în urmă.
Cu această ocazie, noi vom ancora Energiile Zeiţei (energii ale principiului pur feminin) în Reţeaua Energetică Planetară, în scopul echilibrării şi armonizării situaţiei planetare, pentru uşurarea tranziţiei noastre către orizontul Evenimentului.
Noi vom face activarea principală pe Platoul Gizeh din Egipt.


Punctul de cotitură al acestei Ferestre de Oportunitate va fi pe 21 ianuarie 2015, cu o activare specială cu nume de cod RR6 (acesta fiind mai important pentru Mişcarea de Rezistenţă şi mai puţin relevant pentru populaţia de la suprafaţă).
Punctul de închidere a Ferestrei de Oportunitate va fi odată cu ultima cuadratură exactă Uranus-Pluto, din 17 martie 2015.

După această închidere a configuraţiei cuadratură Uranus-Pluto, care a fost activă în ultimii 3 ani, situaţia de pe această Planetă se aşteaptă să fie mult mai puţin volatilă.
Însă, mai multe informaţii despre fiecare dintre aceste puncte ale acestei Ferestre de Oportunitate, vor fi transmise la momentul potrivit...


   Drum dept spre Lumina !

2 comentarii:

  1. Va multumesc pentru traducerile si postarile dvs. Cand aveti timp, va rugam sa ne traduceti si ultimul interviu a lui Cobra, care contine foarte multa informatie.. http://recreatingbalance1.blogspot.fr/2014/11/cobra-interview-5th-november-2014.html

    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Reiau ,caci am mai trimis comentariul o data dar se pare ca ...s-a pierdut pe drum. Asta spuneam, ca ceea ce ne transmite Cobra, se suprapune sau coincide oarecum, cu ceea ce ne relateaza NASA despre fenomenele din data de 16.12. incepand . Cum Cobra nu are cum minti ,sa speram ca NASA drege si ea busuiocul cum considera, pentru a mai avea macar ceva bruma de credibilitate.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.