miercuri, 26 noiembrie 2014

Ce stiti despre ayahuasca ? ( video subt.RO )


De mult doream să abordez si acest subiect, al asa-ziselor plante psihedelice sau asa cum le clasifică deocamdată contemporaneitatea, droguri. In afară de drogurile fabricate neoficial de către grupuri care conlucrează îndeaproape cu CIA si alte servicii secrete, precum heroina, cocaina si alte droguri tari de sinteză precum, LSD, care creează dependentă, iar banii negri astfel obtinuti sunt folositi la finantarea operatiunilor negre, pe intreaga planetă si au fost folosite inclusiv in programele de ,,spalare a creierului” precum MK-Ultra, s.a., există si cele naturale. Aceste plante se numesc psihedelice, pentru că ingerarea lor face ca fiinta umană respectivă să experimenteze stări modificate de constiintă.

 Din punctul de vedere al șamanilor, precum si al celor care au experimentat aceste plante, nu există niciun pericol, dar trebuiesc experimentate sub indrumarea unui șaman sau a unei persoane care a mai experimentat asta. De ce sunt ele interzise? Este istorie lungă. Printre aceste plante pot enumăra canabisul si toate din familia canabinoidelor, inclusiv canepa, anumite ciuperci, marijuana, Ayahuasca, de care ne vom ocupa in articol si care creste in jungla amazoniana, si multe altele. Problema este că ele sunt cunoscute de mii de ani, au fost folosite si se folosesc incă in diferite ritualuri de către initiati. Mai nou, anumiti biologi au descoperit că anumite canabinoide vindecă foarte rapid cancerul in proportie de 100%.

De aici putem porni ideea de ce sunt aceste plante interzise. De prin anii 1880, de cand medicina alopată a inceput să se dezvolte, odată cu industria chimică si farmaceutică, aceste plante, care se foloseau in medicina traditională au fost trecute pe ,,lista neagră”. Acest lucru s-a făcut premeditat pentru a incuraja consumul de medicamente chimice si a blama asa-zisele leacuri băbesti. Dar dacă mergem si mai profund, descoperim că elita care deja exista in acele timpuri, prin această măsură simplă si prin propaganda deșăntată care există si astăzi din păcate, oprea accesul oamenilor la aceste stări modificate de constiintă. Persoanele care le-au trăit, au relatat că apoi au devenit alte fiinte, s-au transformat complet. Au avut acces la lumile invizibile nouă in starea constientă si le-au transformat viata. Ori omenirea avand acces la aceste lumi, nu putea fi inrobită prin Noua Ordine Mondială si nu se puteau amplifica bolile pe planetă pană la stadiul actual dacă noi aveam acces la aceste plante.
Vă redau in continuare relatările unei persoane care a trăit o astfel de experientă. De asemenea există si pe internet cateva documentare cu subtitrare in RO despre acest subiect.

    Experienta
  Venind de la cineva care a experimentat personal psihedelice puternice, cum ar fi DMT, ciupercile Psilocybin, LSD și Cactusul San Pedro, pot să spun cu adevărat că din medicina plantelor, Ayahuasca, pare a fi cea mai puternică în conectarea cu lumea interioară a fiintei umane. Nu este o plimbare ușoară, deși, vă puteți confrunta cu vremuri întunecate și poate fi contestată atât fizic cât și psihic pe tot parcursul ceremoniei, înainte de a fi afișată frumusețea și lumina în viața ta și lumea care te înconjoară.
Pentru a realiza cel mai puternic legătura și avantajele pe care planta le are de oferit, trebuie să fii deschis și dispus să o primesti. Acesta este un proces complicat, chiar și pentru utilizatorii care au experimentat planta în numeroase ocazii. Spunând "Eu sunt deschis, eu sunt gata" nu este de ajuns. Tu trebuie să fi în acceptare deplină ca orice licoare să se prezinte la tine(fiertura de ayahuasca).

   Ce mediu iti place?
Indiferent de localizarea geografică, ceremonia are loc într-un spațiu fiind aproape identic în ceea ce privește energia și formalitătile. Deci, dacă sunteți în Munții Anzi, la o retragere sau cu un shaman care a adus planta la o ceremonie in America de Nord, stabilirea spațiului va fi probabil la fel. Vi se va spune să vă aduceti un pat sau saltea de dormit, perne și găleată pentru a curăța. Acest lucru va fi spatiul tău de-a lungul timpului de lucru cu medicamentul din plante. Icaros, care sunt mantre sacre pentru oamenii shipibo sunt cântate de samani întreaga noapte. În afară de șamanii scandând sunt si facilitatori ocazionali care asistă, spațiul trebuie să fie respectat și tăcut.

   Când se începe?
Ceremonia va începe după ce șamanul a vorbit cuvintele sale și a informat orice nou-veniți (să nu vorbească, să respecte spațiul, dacă nu simțiți efectele după 3 sau 4 cântări, munca sa cu medicamentul), aceasta are loc, de obicei, la scurt timp după apusul soarelui. Șamanul poate ține o meditație ghidată după ce grupul a stabilit că se pot misca chiar după turnarea unei cești de preparat pentru fiecare participant. Unul câte unul, fiecare individ va face un ritual de salut către șamanul din partea din față a camerei unde vor fi oferite de 14 oz (probabil uncii) in ceașcă de amestec de ayahuasca. Pentru cei mai multi, gustul fiind aproape de nesuportat cu profilul său amar și pământesc, din fericire aceasta este doar o doză mică pentru a sta jos.

   Când te va lovi efectul?
La intoarcerea in spatiul tău dupa ce ai baut doza, cel mai bine este să stai drept și să te concentrezi în interior. Să mergem dincolo de orice distragere din afara, si crede-mă, există multe dintre ele care te va ține de la a merge mai adânc. Conectați-vă la respirație și vă concentrati pe intentia voastra. Efectele ayahuasca variază foarte mult, unele efecte se pot simți în termen de 20 de minute, la alții pot dura până la 2 ore în timp ce unii nici nu pot simți efectele deloc. Shamanii recomandă că, dacă nu se simt efectele de la al treilea sau al patrulea cântat al mantrelor, trebuie să iei o altă doză.
În cele 18 ceremonii de lucru cu spiritul plantei, am avut experiențe foarte diferite. Unele sunt de iubire pură și lumină în care vă simțiți conectati total cu viața, planeta, cu tine însuti, familia, prietenii și așa mai departe. În alte nopți poate fi foarte dificil. Cokteilul de plante conține frunze Chacruna vie, Ayahuasca și DMT, care pot crea viziuni psihedelice în timpul călătoriei. Aceste viziuni sunt cel mai bine trăite cu ochii închiși și au capacitatea de a debloca anumite blocări  emoționale, fizice sau spirituale. Unul dintre instrumentele folosite în asistare este să vă conectați la un nivel mai profund ale icaros( mantrele folosite de samani ), care sunt cântate sau scandate de samani. Acele icaros au capacitatea de a te lua din trăirea constientă, te deconecteză cu medicamentul de minte, pentru a experimenta cu sufletul la gură lecția vizuală sau de altă natură.

   Experienta mea
Nu toate ceremoniile sunt întunecate și necesită cantități profunde de muncă și de emoție. Am avut multe nopti frumoase pline de iubire si de lumină și altădată am avut nopți provocatoare. Intr-o ceremonie m-am întins pe rogojina mea, bratele pe lângă mine, privirea se confruntă cu plafonul, zâmbetul pe fața mea nu a putut fi îndepărtat nici chiar de cea mai întunecată fată a răului. Spiritul mamă al plantei a sosit arătându-mi frumusețea din viața mea. Relatiile le-am confruntat cu provocări care veneau la lumină și am putut să văd acești oameni pentru care acestea au fost cu adevărat. Toate poveștile, durerea și evenimentele din trecut, toate s-au ridicat, si m-am simtit mai conectată cu acești oameni în acel moment decât pot chiar spune în cuvinte. Am înțeles tot ce-am judecat vreodată, că lumea a fi un loc murdar din care am vrut să scap, prietenii și familia pe care i-am judecat pe nedrept în trecut.
Efectele durează de la 2-6 ore, în funcție de nivelul de doza sau potența medicamentului utilizat. Ceremonia care este ghidată de șaman va dura, de obicei, timp de 4-7 ore, din nou, în funcție de energia din cameră și amestecul de plante. Odată ce efectele se opresc, este necesar, de obicei să dormi o oră. Provocator sau frumos, noaptea ai nevoie de o mulțime de energie și vei fi dornic să te odihnești. Te-ai putea trezi cu o senzație de oboseală a doua zi, dar am constatat că de cele mai multe ori, mă simt plină de energie și gata să iau în brate întreaga lume.

   Cine ar trebui sa ia ayahuasca?
Acest mix psihedelic nu este pentru toata lumea, este o experiență foarte intensă, care va avea un impact asupra modului în care îți trăiești viața. Dacă vă simțiți chemat de această experientă, este pentru un scop mult mai mare, astfel că trebuie să aveti încredere în asta. Dacă credeți că frica vă poate domina, renuntati de la o experiență cu ayahuasca, analizați-vă de unde provine această teamă în interior. Temerile comune cu această experiență au de multe ori aspectul de amplificare, le-am trăit la începutul ceremoniilor mele și le-am abandonat repede după. Mulți consideră că a plonja din lumea fizică ar putea duce la moarte, participanții nu au trecut vreodată prin astfel de experiență utilizand medicamentul. Moartea se poate datora problemelor proprii de sănătate. Nu vă recomand să experimentati singuri.

Ca si concluzie, nu trebuie sa experimentam oricum asta. Aceste plante se folosesc peste tot in lume si din toate timpurile de catre initiati, pentru a face conexiunea cu planurile subtile mai usoara. Pentru asta trebuie sa avem o oarecare practica spirituala. Acele stari modificate de constiinta, sunt amplificate de acest mix din plante, astfel ca Ego-ul este depasit, iar toate emotiile noastre ies la suprafata. De-asta ne sunt evidentiate in articol, ca trebuie sa trecem peste temerile noastre, iar daca ele apar dupa, trebuie sa le constientizam si sa le transcendem. Este ca un fel de vindecare emotionala karmica, pentru ca ele ies din strafundurile subconstientului. Ori o fiinta eliberata de toate astea, poate gandi altfel, isi poate ghida viata dupa vointa proprie in acord complet cu vointa lui Dumnezeu.
Acesta este motivul principal pentru care elita, cabala, Illuminati, au scos in afara legii aceste plante si nu sub falsa impresie ca ne protejeaza. Un om care nu-si cunoaste inca dumnezeirea interioara, este manipulabil si sclavul lor si al sistemului. In lume, inclusiv in cateva state din SUA s-a legalizat consumul de marijuana. Asta va duce la ,,trezirea” tinerilor si la crearea fortei de schimbare sociala. Este doar un mijloc si nu principal, dar nu trebuie sa mai privim cu prejudecata consumul acestor plante. Nemaipunand in calcul valoarea lor medicala si vindecatoare inestimabila…


Cum sa extragi uleiul de canabis si utilizarea lui in eradicarea cancerului + un documentar pe aceeasi tema, in engleza http://www.theeventchronicle.com/health/recipe-make-cannabis-oil-chemo-alternative/

Documentar despre ayahuasca : http://ayahuasca.flavors.me/#the-film

Graham Hancock despre ayahuasca si constiinta cu subtitrare RO : 


     Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Pentru Rick Simpson și Phoenix Tears,

  În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru excelenta cancer miracol ghid cura ai plecat din lume care a vindecat cancerul de san meu. E adevărat ceva ce nu am auzit înainte.

  Am urmat liniile directoare exacte vă stabilite pentru mine când am primit medicatie si am acum liber cu succes de boala teribila care aproape ia mea, dacă, sensibilitatea ta ulei de canabis drastic.

  Este o ușurare pentru mine și familia mea și eu nu pot să aștept pentru a vedea ce viitorul îmi aduce.

  Cineva acolo cu care se confruntă aceasta boala teribila, i-ar sfătui să nu recunoaștem singur. Scrie Lacrimi Phoenix La ricksimpsoncannabisoil_phoenixtears@outlook.com și de a lua soluția.

  Amândoi mulțumesc pentru această oportunitate minunată.

  Cindy.

  RăspundețiȘtergere
 2. Va invit sa cunoasteti experienta autentica Ayahuasca in Columbia, cu shamani autentici si in conditii de confort si siguranta totala.
  http://www.evolutiontrip.ro/ro/home/

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.