vineri, 24 octombrie 2014

Zborul MH 17 – Povestea nespusa – VideoDespre zborul MH 17, avionul prabusit deasupra Ucrainei s-a scris si s-au facut diverse afirmatii, inclusiv cu acuze atat in mass-media oficiala, cat si pe internet. Am amintit si eu pe blog despre adevarul care sta in spatele acestui eveniment tragic. Incet, incet, adevarul iese la suprafata. Traim un prezent in care, cat ar incerca papusarii malefici sa ne ascunda adevarul despre anumite fapte, acesta nu mai poate fi oprit de a iesi la iveala.
Doborarea avionului cu pasageri deasupra Ucrainei a avut ca scop acuzarea Rusiei, cu implicatiile pe care le vedem cu totii in prezent, masuri economice si politice care intr-un final sa duca la declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial. Nu sa-ntamplat asa. Si asta datorita deciziilor constiente ale conducerii Rusiei. Occidentul, in special SUA sunt in colaps de anul trecut din octombrie. Americanii sunt deja satui de minciunile si manipularile administratiei Obama si elitelor din spatele lui, s-au saturat de razboaie, saracia a crescut enorm in ultimii ani in tara, in timp ce dezvolta alte si alte conflicte pe planeta, doar, doar o iesi de un razboi mondial. Vor fi toti arestati in curand, ultimele zvonuri spun ca marii bancheri si membrii de top ai cabalei fura cat mai mult de prin banci si fug din SUA….li se apropie ceasul, ei stiu asta…O alta stire care mi-a parvenit este ca moartea unuia dintre fiii lui Rockefeller, prin primavara, intr-un accident de avion nu a fost intamplatoare. Acesta a fost anihilat de cabala, adica ,,prietenii de gasca” ai lui taica-su David Rockefeller pentru ca voia sa faca publice informatii despre actuala, atunci viitoarea, epidemie Ebola. Deci ce spuneam, adevarul iese la suprafata tot mai rapid.

Dar revenind la subiectul nostru, in micul video care urmeaza se prezinta dovezile ca avionul de pasageri a fost doborat de catre aviatia militara ucraineana cu 2 avioane Suhoi – 25, tragand asupra cabinei pilotilor cu mitralierele grele de calibru 30 mm din dotarea lor. Sunt intervievati localnici care spun ca atunci cand au auzit explozia si s-au uitat pe cer, au vazut 2 avioane de lupta care zburau undeva deasupra. Apoi se arata cockpitul pilotilor gaurit de gloantele respective si ramasitele avionului. Aici sa fiti atenti cum arata resturile unui avion prabusit, ca sa vedeti cata minciuna a fost in asa-zisele atacuri de la World Trade Center, Pentagon si celalat care s-a prabusit pe camp, unde nu s-a vazut nicio ramasita din avioanele respective.
Apoi arata ca exemplu avioane Su-25 si armarea lor cu munitia la care am facut referire si prezentarea tehnica a unui complex de rachete BUK, la care fac americanii si conducerea Ucrainei referire ca ar fi fost doborat avionul.
Concluzia este clara : actualul guvern marioneta al Ucrainei, obedient occidentului, a organizat si pus in aplicare aceasta operatiune, pentru a invetera Rusia si inflama mai apoi opinia publica mondiala impotriva Rusiei si a lui Putin. Asta pentru ca apoi Occidentul sa fie indraptatit sa intervina in acea zona militar si a pune mana pe Ucraina, care va fi supta de toate resursele si bogatiile, iar populatia sa se adanceasca in saracie si disperare, la fel ca noi romanii.
Sa speram ca pana la urma cei vinovati si direct implicati in acest eveniment sa raspunda in fata legilor internationale. In acest context, ma gandesc cum se simt acum pilotii celor 2 aeronave de lupta ucrainene care au executat ordinul de doborare a unui avion plin cu pasageri….daca cumva mai sunt in viata…

 Comentariile si subtitrarea din rusa sunt in engleza. Vizionare placuta :     Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.