joi, 30 octombrie 2014

Sistemul Solar se misca intr-o noua zona de vibratie


    Conform cercetarilor lui David Wilcock, există o schimbare iminentă care se va întâmpla în sistemul nostru solar, care ne va da tuturor posibilitatea de a face un salt cuantic in constiinta.

Ceea ce urmează este un fragment din "The Notebook Brown", care este un channel de la Walt Rogers, care a fost realizat în anii 1950.
O mare parte din ceea ce a fost canalizat se dovedește a fi adevărat în societatea de astăzi : 
,,Omul în starea sa actuală pe planeta voastră trebuie să se schimbe pentru a putea supraviețui. Multe lucruri vor avea loc pe această planetă. De aceea, omul va trebui să se schimbe cu planeta.”
,,Acest sistem solar se deplasează într-o zonă din spațiu în care vibrațiile sunt mult mai mari. Acest lucru va determina schimbări în caracteristicile planetei voastre. Aceasta va determina, de asemenea, schimbări în popoarele voastre.”
,,Vibratiile de pe planetă vor deveni mai mari. De aceea, omul va trebui să-si ridice vibrațiile sale, pentru a putea exista pe planeta voastra. Aceste vibrații pot fi ridicate numai prin gândirea oamenilor: ganduri bune despre tot în creatie, gândire mai spirituală, gânduri care vor ridica oamenii de pe Pământ din întunericul și noroiul în care au trăit atât de mult timp.”

,,Această planetă și sistemul solar se vor muta intr-un nou domeniu de vibrații în care condițiile care sunt acum pe această planetă se vor schimba, iar unii oameni nu vor supraviețui.”

,,Multe, multe planete trăiesc ca și noi. Cu toate acestea, mai sunt si altele care nu fac asta, pentru că ele nu au ajuns la înțelegerea vieții cum am facut-o noi. Ele încep să înțeleagă, totuși, ceva mai lent decât altele.”

,,Viața noastră este un mod ideal de viață. Avem totul din belșug. Toată lumea este liberă. Noi nu încercăm să conducem pe altii. Copiii noștri au dreptul de a se exprima, nu sunt orientati de dorințele părinților. Fiecare individ nu este condus de nimeni, doar de Creator.” ( este vorba despre civilizatia transmitatorului, n.tr.)
,,Suntem cu toții conduși de iubire, iubirea Creatorului, dragostea unul față de celălalt, iubirea a tot ce există în Creatie. Am găsit acest mod de viață foarte plăcut, nu existența mohorâtă care o au oamenii tăi de pe Pământ.”

  video ,, Contact in Desert” – 2014 de David Wilcock :     Centura fotonica si ADN-ul


Mulți oameni cred că soarele nostru nu este într-o poziție fixă ci călătorește în întreg spațiul într-un mod heliocentric în care planetele noastre îl urmează de-a lungul miscarii lui( Soarele inainteaza in spatiu cu o viteza de croaziera de aprox.50 Km/s, astfel ca planetele il urmeaza intr-o miscare toroidal-vectoriala. Intregul Sistem Solar se invarte in jurul stelei principale din grupul Pleiadelor, Alcyone, iar tot acest Grup in jurul Soarelui Galactic Central. Apoi galaxia in jurul Soarelui Central al Grupului din care face parte si toate in jurul Soarelui Central al Universului nostru,n.tr.).

 În conformitate cu această premisă, este foarte posibil ca sistemul nostru solar s-ar putea muta într-o zonă din spațiu în care vibrațiile sunt mult mai mari.

   Video cu modelul heliocentric : Acest lucru poate fi legat de Centura Fotonica sau poate fi doar o zona a sistemului solar care infuzeaza corpul nostru cu vibrații mai mari de energie, care ar putea explica modul in care multi copii in ultimul timp s-au născut cu numerosi codoni suplimentari de ADN activati.

Conform lui Gregg Braden noi folosim in prezent doar 22 de codoni ( 44 cromozomi,n.tr.) din 64 cat avem in componenta ADN-ului.

       O oportunitate fără precedent !

Dacă ne îndreptăm într-o zonă de vibrație mai mare din spațiu, se intareste importanța pentru noi toți de a face ajustările corespunzătoare în scopul de a profita de această oportunitate. Toată lumea are o șansă enormă de a crește dramatic vibrațiile lor, dar asta ar putea necesita ceva muncă. 
Cu alte cuvinte, cei care nu-și  ridica vibratiile lor și consideră că este foarte dificil de a merge mai departe, poate fi lăsat în urmă pentru o altă Precesie pentru o perioadă de 26000 ani, în timp ce cei care și-au ridicat nivelul propriu de vibratie in acord cu planeta, vor merge mai departe cu Mama Pamant.

  Video ,,De ce vibratia proprie este asa de importanta?” aici : Astfel ca cresterea vibratiilor are loc doar atunci cand gandim pozitiv, traim in iubire fata de tot ce exista, traim in prezent si ne ajutam si prin tehnici si modalitati spirituale.

   Realitati alternative, Universuri paralele si ,,Schimbarea”

După cum puteți vedea, chiar și gândurile tale joacă un rol imens, fiecare gând conține energie, care fie creează o realitate pozitivă fie negativă, nu numai pentru tine, ci pentru lumea in care traim.
Am tendința de a vedea "Schimbarea", ca jocul celor mai mari probabilități care există în realități alternative și universuri paralele. De exemplu, de fiecare dată când cineva se trezește și începe să lucreze la ridicarea propriei lui vibrații, realitatea noastră se schimbă într-o probabilitate nouă și pozitivă pentru umanitate. În schimb, atunci când trăim în frică, realitatea noastră se schimbă spre un rezultat mai negativ, atât individual cât si colectiv.

   Schimbarea nu are nevoie ca întreaga planetă să se trezească ...

Din fericire, pentru aceasta nu trebuie o mulțime de oameni pentru a schimba realitatea noastră curentă, pentru că dragostea este mult, mult mai puternică ca vibrație decât frica.
Ceea ce urmează este un extras dintr-un articol intitulat, "Dovadă că Meditația de grup poate schimba lumea":
Meditația la unison are potentialul de a transforma literalmente lumea. În 1978, ceea ce este cunoscut sub numele de "Efectul Maharishi", s-a experimentat atunci când un grup de 7000 de persoane pe parcursul a trei săptămâni au meditat, în speranța de a afecta pozitiv orașul si zona din jur. Ei au reusit sa transforme literalmente energia colectivă a orașului, în care s-au redus ratele globale de criminalitate, violență, și pierderi de vieti omenesti în timpul meditației lor cu o medie de 16%. Rata sinuciderilor și accidentelor auto, de asemenea, s-au redus cu toate variabilele contabilizate. De fapt, a existat o reducere de 72% în activități teroriste în timpul orelor la care acest grup a fost în meditație.

   Umanitatea va trebui să se schimbe odată cu planeta

Conform acestui channeling, fie ne putem regla cu Mama Pamant fie suntem lăsati în urmă. Mama Pământ si-a crescut vibrația. Rezonanta Schumann este de fapt "bataile inimii" planetei și era constantă la 7.83 Hz de mai multe mii de ani, dar recent, rezonanta a crescut la peste 8.50 Hz și a rămas peste 8 pentru atâta timp de când s-a făcut înregistrarea. 
Ce înseamnă acest lucru este că planeta noastră este gata de a face deja aceste ajustări și ne dă tuturor posibilitatea de a crește în vibrație cu ea. Ea dă, de asemenea, o notificare pentru cei care continuă să trăiască într-o realitate vibrationala joasa că acestia ori își schimbă modul de viată si gandire ori se vor confrunta cu consecințele ce reies din a nu face acest lucru.

Acest lucru nu înseamnă neapărat că aveți nevoie de a trăi o viață de sfânt. Potrivit lui Wilcock, trebuie să fie doar 51% din vibratii pozitive pentru a face trecerea( conform principiului ,,celei de-a o suta maimute”demonstrat fizic de un grup de cercetatori, biologi japonezi, procentul ar fi mult mai mic pentru a asigura aceasta ,,balansare pozitiva” a omenirii – numita masa critica si ar fi necesar 10% din omenire,n.tr.).
Materialul prezentat coroborează multe alte surse, cum ar fi Dolores Cannon și modul în care ea vede "Noul Pamant".
 Fiecare gând joacă un rol imens în determinarea realității noastre individuale și la nivel mondial. În cele din urmă, cu toții vom merge mai departe, dar unii vor trebui să aștepte încă 26.000 ani pentru această ocazie.

   Marea mită
Pentru cei care nu fac ,,trecerea”, aceasta este o ocazie minunata de a experimenta mai multe lecții de viață în dimensiunea a treia, cu scopul de a face sufletul complet, dar pe o alta planeta 3D care-i asteapta.

Pentru cei care fac ,,trecerea”, munca le va fi răsplătită la moduri care sunt de neimaginat!          

      sursa : http://www.in5d.com/ 

           Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. NAMASTE ! ce rău îmi pare că tocmai ce aş fi vrut să îmţeleg şi altfel ,nu este tradus-videodocumentarul sistemul solar

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.