miercuri, 29 octombrie 2014

Profetia mayasa si deplasarea polilor axei PamantuluiDeplasarea polilor este evidentiata stiintific in prezent, iar consecinta este chiar schimbarea polilor magnetici ai Terrei, care este un fenomen natural ce are loc periodic, dar foarte putin sau deloc se vorbeste in mediile de informare. Drunvalo Melchizedek, unul din cei mai renumiti maestri contemporani specifica aceste lucruri in cartea sa ,,Uroborosul Mayas”. Iata ce spune…

Don Alejandro – unul dintre liderii spirituali ai mayasilor din prezent – spunea ca exista o profetie mayasa care spune ca va avea loc o deplasare a polilor fizici ai axei Pamantului, candva , in intervalul de Sfarsit al timpului. Acest interval ar putea fi intre 2012 – 2015.

Ideea ca axa fizica a Pamantului s-ar putea deplasa intr-un alt loc, nu este noua. In anii 1930, Edgar Cayce, vestitul profet american, a facut aceeasi profetie. El spunea ca undeva dupa 1998, axa Pamantului se va deplasa in alt loc. El a dat si un loc exact, acesta fiind in Rusia la aprox. 16 grade de locul unde se afla in prezent( Cayce a facut aprox. 12.000 de preziceri pentru perioada 1920-1970 si s-a inselat doar o data).


O deplasare a polilor fizici debuteaza intotdeauna cu o deplasare a polilor magnetici, iar stiinta a sesizat ca in urma cu aproape 2000 de ani, campul magnetic al Pamantului a inceput sa slabeasca. Acum 500 de ani a survenit o schimbare dramatica in forta campului magnetic, intrucat acesta a devenit tot mai slab. Apoi, in urma cu 40 de ani, campul geomagnetic al Pamantului a devenit atat de slab, incat liniile de forta – care fusesera stabile un timp indelungat – au inceput sa se modifice si sa devieze. Acest lucru a dus la esuarea balenelor si a stolurilor de pasari migratoare care se conduc dupa aceste linii de forta . Din cauza schimbarii rapide a campului magnetic, s-au produs numeroase anomalii pe intreg Pamantul, cu forme de viata care nu mai reactioneaza conform tiparelor lor naturale.

Iata cateva pareri ale unor oameni de stiinta pe acest subiect: Peter Olson (Universitatea John Hopkins) a spus : ,,Timp de milenii, campul magnetic al Pamantului a fost aparatorul nostru( de furtunile solare), iar acum pare sa dispara.” John Shaw (Universitatea din Liverpool) remarca : ,,Campul magnetic al Pamantului slabeste cu rapiditate.” Jeremy Bloxham (Universitatea Harvard) a spus : ,,Intrebarea nu e daca acest lucru se va-ntampla (ajungerea campului magnetic la zero), ci cand se va-ntampla.”


In prezent campul geomagnetic al Pamantului slabeste si mai rapid. Se formeaza gauri in Antarctica, unde liniile magnetice pornesc din gauri, apoi se intorc, reintrand in gaura din care au iesit. Daca acest lucru continua, intr-un final, intregul camp geomagnetic al Pamantului se va intoarce in Pamant, iar campul magnetic al Pamantului va ajunge la zero. In 2011 aceiasi oameni de stiinta avertizau pe Internet ca anomaliile campului magnetic devenisera atat de mari, incat se temeau de posibilitatea unei inversari a polilor magnetici in orice clipa. Dupa 5 zile guvernul i-a obligat sa-si inceteze activitatea.
Stiinta cunoaste faptul ca, in urma cu mai putin de 13.000 de ani, a existat o deplasare a polilor fizici. Aceasta deplasare a coincis cu capatul opus al Precesiunii Echinoctiilor. Stiinta mai considera ca, inainte ca aceasta axa sa se deplaseze, Polul Nord se afla in zona Golfului Hudson si ca, in urma cu aprox. 25.625 de ani – exact in acelasi punct in care ne aflam, in acest moment din Precesiunea Echinoctiilor – polii fizici ai Pamantului s-au deplasat a doua oara.

Daca acest lucru nu e indeajuns de socant, stiinta considera ca deplasarea axei fizice a Pamantului in alt loc, dureaza doar 20 de ore – mai putin de o zi. Te trezesti intr-o dimineata si, intr-o singura zi, lumea ta este complet transformata. Doar ca un punct de referinta, mayasii sunt de parere ca deplasarea polilor fizici dureaza aproape 30 de ore.
Atunci cand i-am intalnit in Guatemala, in 2007, mayasii au mai recunoscut ca, in ultimii 26.000 de ani, polii fizici ai Pamantului s-au deplasat de doua ori. In inimile lor si in alte moduri tainice, aceste evenimente au fost inregistrate. Mayasii isi amintesc ce s-a intamplat si cum au reactionat oamenii la schimbarile rapide.
Pe de alta parte, un alt fapt este remarcat. Rezonantele Schumann milenii de-a randul au fost la o valoare stabila de 7,86 Hz, iar in ultimul timp acestea au inceput sa creasca. Acest fapt a fost evidentiat si de Gregg Braden care investiga acelasi lucru. Acesta sustine ca din inregistrarile facute de catre doua universitati din SUA, rezonanta Shumann era de cca. 9,6 Hz si continua sa creasca. Multi oameni considera aceasta ca respiratia Pamantului sau bataile inimii planetei. Gregg scria despre aceasta rezonanta si considera faptul ca ea va respecta Sirul lui Fibonacci si va continua sa creasca pana la valoarea de 13Hz( despre Sirul lui Fibonacci voi crea un articol separat si explicit,n.a.).
Oamenii de stiinta au mai observat ca, exact inainte de deplasarea polilor fizici ai Pamantului, are loc intotdeauna o inversare a polilor magnetici, urmata de o perioada in care campul geomagnetic este redus. Campul magnetic se opreste de tot si, pentru o perioada de timp, nu mai exista Polul Nord sau Sud, pana cand campul magnetic se reactiveaza. Aceasta perioada ar dura intre doua la patru saptamani. Dar pentru noi ramane o teorie, pentru ca nu am asistat la acest fenomen. Matematic vorbind acest lucru ar fi imposibil la masa Pamantului, ar necesita o forta enorma. Dar, Gregg Braden precum si alti oameni de stiinta au pus la punct o teorie in prezent recunoscuta ca plauzibila.

 Aceasta teorie suna astfel :
  Pamantul are o scoarta, groasa de aproape 5 pana la 30 de Km. Comparativ, ea se aseamana foarte mult cu coaja unui ou. Sub scoarta se afla mantaua externa, care este un strat de coronament, gros de aproape 100 pana la 200 de Km. Aceasta manta externa, e un strat alcatuit din roci, care fixeaza scoarta de restul Pamantului.
Cu ajutorul experimentelor efectuate de cateva universitati, oamenii de stiinta au descoperit insa ca mantaua externa este un strat stancos, doar atat timp cat exista campul geomagnetic. Daca ar fi ca acest camp sa ajunga la zero, dupa aproape 2-3 saptamani, mantaua externa ar deveni lichida, la fel ca titeiul.
In momentul in care aceasta manta externa devine lichida, ea separa scoarta de mantaua externa, permitandu-i scoartei sa se miste liber pe suprafata acestei substante lichide. Cand se intampla acest lucru, energia necesara pentru a deplasa scoarta Pamantului, in alt loc, se reduce la o mica parte din energia necesara deplasarii intregii mase a Pamantului.

Potrivit lui Don Alejandro, la utima deplasare a polilor, milioane de oameni au murit, doar pentru ca nu au inteles ce se petrecea. Tot el spune ca, daca oamenii nu inteleg ce se intampla si incepe sa le fie frica, pot muri cu usurinta. Daca oamenii nu isi fac griji, stau linistiti, relaxati, totul revine la loc, vazul iti revine, totul revine la normal. Don Alejandro mai spune despre 30 de ore de intuneric, care incep din momentul in care polii se deplaseaza, unii spun de 3 zile. Totul se intuneca si nu se vad nici macar stelele. Cu alte cuvinte orbim si, intrucat creierul si vazul nostru sunt foarte mult conectate fiziologic cu campul magnetic, acest lucru este posibil.

Asa cum a spus candva Meher Baba : ,,Nu iti face griji. Fii fericit.” Este clar ca aceasta este cea mai buna abordare a vietii, in acest moment. Respira din inima. Viata nu e ceea ce pare a fi; nici macar nu se apropie de ceea ce majoritatea parintilor nostri au crezut ca e adevarat. Suntem in pragul unei odisei fantastice, de reamintire despre noi insine.

Traim intr-un vis pe care mintea l-a cristalizat, in ceea ce numim Realitate. Credem ca ea e stabila si se poate schimba, doar conform cu legile fizicii. Mayasii considera ca, in curand, vei cunoaste o parte din tine insuti care e atat de straveche, incat depaseste stelele si planetele. Si ele sunt un vis – si, la fel ca atunci cand te trezesti dintr-un vis, intelegi ca nu era decat lumina sau, mai corect spus, nimic altceva decat constiinta pura.

      sursa : cartea ,,Uroborosul mayas” de Drunvalo Melchizedek

        Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. NAMASTE PRIETEN DRAG !!! DE CE NE DUCEM ATAT DE DEPARTE CU IZVORUL DE CUNOSTINTE ,CAND NOI AICI IN ACEASTA TARA AVEM ADANCII TAINUITORI PE CARE-I PUTEM GASI IN ETERNA RUGACIUNE ,INAINTEVAZATORI CE NU ASTEAPTA DECAT SA FIE INTREBATI DE CATRE UN SUFLET CURAT SI VOM PRIMI RASPUNSURI ASA CUM LOR LE ESTE ARATAT,DAR CEL MAI DE DOBANDA FOLOS PENTRU CEI CARE VOR SA STIE CE MASURI REALE SA IA PENTRU A TRECE CU BINE PRIN ACEA PERIOADA CRITICA ESTE SA GASESTI TOATE INFORMATIILE ADUCATOARE DE STIINTA A TRECERII PRIN ACELE ORE SAU ZILE DE INVERSARE A POLILOR ,DEOARECE NU ESTE VORBA DOAR DE O ASAZISA ORBIRE SAU ALTE EFECTE DIN CAUZA CARORA SANATATEA NOASTRA AR AVEA DE SUFERIT. MULTZUMESC MULT ,ESTE 1 ARTICOL CARE MERITA TOATA ATENTIA .....GeorgedeDrobeta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aceasta schimbare nimeni nu stie exact cand se va intampla, dar o vom trai sigur si aceasta experienta va fi una personala pentru fiecare. Cat despre orbire, mayasii specifica ca nu este un fenomen fiziologic si va fi un intuneric atat de adanc incat nu vom vedea nimic, ca si cand am fi orbi. Deci realitatea din jurul nostru va fi intr-un intuneric profund si astfel retina oculara nu va percepe niciun fel de lumina. Despre asta-i vorba. dar acesta va fi si un fenomen profund spiritual individual, pentru ca magnetismul planetei va fi zero si astfel constiinta va expansiona dincolo de planeta, sistem solar, etc. Asta va depinde de nivelul fiecaruia de vibratie si experienta. Apoi totul va reveni la normal, dar poate legile fizice s-ar putea sa fie modificate, ma refer de exemplu ca curentul electric, care s-ar putea sa i se schimbe sensul si atunci toata tehnologia noastra sa fie caduca. Vom trai si vom vedea.....
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.