marți, 28 octombrie 2014

NASA atrage atentia ca omenirea va trai experienta a 6 zile de intuneric
Am hotarat sa public acest anunt al NASA, chiar daca evenimentul se va intampla sau nu. Imi fac datoria fata de cititorii blogului, pentru ca fiecare sa-si ia masurile necesare pe care le considera. Un om informat poate actiona si lua hotararile necesare in mod constient. Important este sa fim calmi, echilibrati si sa informam si pe altii pentru a nu intra in panica.

NASA a confirmat faptul că Pământul va experimenta 6 zile de întuneric aproape complet și aceasta se va întâmpla de marți 16 decembrie pana luni 22 decembrie. Lumea va rămâne, în aceste trei zile, fără lumina soarelui din cauza unei furtuni solare. Aceasta va duce la crearea de praf și moloz abundent în spațiul cosmic și, prin urmare va bloca 90% din lumina soarelui.

Anunțul a fost făcut de către seful NASA, Charles Bolden, iar acesta a cerut ca toată lumea să rămână calmă. Acest eveniment va fi produs de o furtuna solara, cea mai mare din ultimii 250 de ani pe o durată totală de 216 ore. În ciuda celor șase zile de intuneric, oficialii spun că pământul nu va avea probleme majore. "Ne vom baza exclusiv pe lumina artificială pentru cele șase zile, ceea ce nu este o problemă", a spus omul de știință de la NASA, Earl Godoy.

       Drum drept spre Lumina !

6 comentarii:

 1. Acest gen de anunturi sunt facute sa produca panica. Ce este mai rau, ca aceste minciuni sunt perpetuate pe site-uri spirituale si nu toti pot discerne daca este o stire falsa sau reala. Si asa...in loc sa ajutam la ridicarea vibratiei si trezirea celorlalti, nu facem decat sa ii speriem pe cei care au inceput sa deschida ochii abia acum si incep sa frunzareasca informatiile pe diferite site-uri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am specificat la inceputul articolului ca nu atiu daca va fi sau nu. Cei ce sunt pe o linie spirituala n-au de ce sa le fie frica si chiar nici ceilalti...va fi intuneric si atat. Poate asa se mai gandesc oamenii ca existam intr-un univers intr-o continua miscare si schimbare.
   Daca va fi, atunci cei ce-ati citit ati fost informati, asta-i tot. N-am publicat ca sa sperii pe cineva si daca se sperie este problema lor, inseamna ca traiesc inca in frica ....si nu-i bine
   Sanatate si numai bine

   Ștergere
  2. Cunoscand mai multe limbi , m-a ajutat mult sa cercetez..sa caut tot felul de articole...si m-am documentat foarte bine...tot..absolut tot cea ce scrie in acest articol este FOARTE ADEVARAT SI REAL ! Nu mai este loc si nici timp de neincrederi ...timpul este foarte innaintat..este timpul sa ne pregatim spiritual pentru o adevarata era a luminii..este iminenta ...suntem on pragul unor mari schimbari...TREZITIVA!...avem nevoie sa ramanem calmi...pozitivi si plini de incredere...doar asa schimbarea prin care marea majoritate al omenirii va trebui sa treaca...o va putea face fara dureri si suferinta ...

   Ștergere
 2. site-ul de pe care ai luat stirea este un site de panarama/ satira de prost gust gen http://www.timesnewroman.ro/ de la noi.
  Citeste si alte stiri si o sa iti dai seama.
  Chiar si TNR are "stiri" nasa http://www.timesnewroman.ro/?vid=&mid=tnr&act=IS&is_keyword=nasa

  RăspundețiȘtergere
 3. La cata dezinformare exista, si de la NASA nu mai vorbim, nu este nimic credibil nici pro nici contra producerii sau nu a o sumedenie de nu mai stiu cate Evenimente. Evenimentul, nu poate fi nici o stire dintr-un ziar de scandal, nici nimic altceva din ridicolul generat ,si mai ales de NASA. Nici buncare ,nici sandwich-uri nici pregatiri de nici un fel. Doar Creatorul cunoaste si totii vorbitorii de profesie, sau ce sunt pana la EL, isi dau cu un infinit de pareri cu/fara acoperire. Va fi si atat. Vom vedea sau nu dupa caz ulterior....

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.