joi, 2 octombrie 2014

Ghidul de granit din Georgia – dovada ca Cabala doreste exterminarea noastra + update  In Georgia, SUA, elita planetei si-a expus fatis intentiile sale la adresa umanitatii. Acolo a fost construit un monument din granit pe care sunt incrustate cele ,,zece porunci” ale Noii Ordini Mondiale, contraparte la cele zece porunci ale lui Moise. Cine pana acum nu credea toate acestea si punea sub indoiala informatiile sub ,,umbrela” des afirmata in mass-media ca ,,teoria conspiratiei”, acum are dovada materiala.

Priviti foto :


Pe una dintre cele mai mari dealuri din Elbert County, Georgia se află un monument de granit imens. Gravate în opt limbi diferite pe cele patru pietre gigantice care susțin comun Capstone sunt gravate 10 porunci. Acest monument este denumit și ,,Georgia Guidestones,” sau Stonehenge-ul american. Deși relativ necunoscut pentru majoritatea oamenilor, este o verigă importantă a Ierarhiei oculte care domină lumea în care trăim.

Originea acestui monument ciudat este învăluită în mister, deoarece nimeni nu știe adevărata identitate a omului, sau oamenilor, care au comandat construcția sa. Tot ceea ce se știe sigur este că, în iunie 1979, un străin bine îmbrăcat, a vizitat biroul Companiei de finisare Elberton Granite și a anunțat că vrea să construiască un edificiu pentru a transmite un mesaj pentru omenire. El s-a identificat ca R.C. Christian, dar curând a devenit evident că nu era numele lui real. El a spus că reprezintă un grup de oameni care doresc să ofere o direcție umanitătii, dar până în prezent, nimeni nu știe cine a fost cu adevărat RC Christian, sau numele celor pe care îi reprezintă. Câteva lucruri sunt evidente. 
Mesajele gravate pe monumentul Georgia Guidestones cuprinde patru domenii majore: (1) guvernarea și crearea unui guvern mondial, (2) Populația și controlul reproducerii, (3) mediul și relația omului cu natura, și (4) spiritualitate.
În biblioteca publică din Elberton, a fost găsită o carte scrisa de omul care se numeste RC Christian. S-a descoperit că monumentul a fost comandat si ridicat în semn de recunoaștere a lui Thomas Paine și filosofia ocultă îmbrățișată. Într-adevăr, Georgia Guidestones este utilizat pentru ceremonii oculte și sărbători mistice în prezent. În mod tragic, doar un lider religios din zona a avut curajul de a vorbi impotriva ,,Stonehenge-ului american”, și-a fost mutat de către minister.
  
       Mesajul monumentului Georgia Guidestones
1.     Mentinerea umanitatii sub 500 milioane intr-un pepetuu echilibru cu natura.
2.     Ghidul de reproducere intelept – îmbunătățirea activitatilor sportive si diversitatea.
3.     Uniți umanitatea cu un nou limbaj viu.
4.     Regula pasiune - credință - tradiție - și toate lucrurile cu motivație temperată.
5.     Protejați oamenii și națiunile cu legi corecte și instanțe judecătorești juste.
6.     Lăsati natiunile să se conduca singure, iar disputele externe să fie rezolvate intr-un tribunal international.
7.     Evitați legile meschine și funcționarii inutili.
8.     Echilibrați drepturile personale cu îndatoririle sociale.
9.     Premiați adevărul - frumusetea - iubirea - cautând armonia cu infinitul.
10.                         Să nu fi un cancer pe pământ - Lasă loc pentru natură - Lasă loc pentru natura.

video : 

Limitarea populația de pe pământ la 500 de milioane ar cere exterminarea a nouă zecimi din populația lumii. Trimiterea Stonehenge-ului american la stabilirea unui tribunal international prefigurează evoluția actuală de a crea o Curte Penală Internațională și un guvern mondial. Accentul Guidestones "pe conservarea naturii” anticipează mișcarea ecologistă din anii 1990, și trimiterea la" caută armonia cu infinitul " reflecta efortul actual de a înlocui convingerile iudeo-creștine, cu un nou tip de spiritualitate.
Mesajul Stonehenge-ului american prefigurează, de asemenea, unitatea curentă pentru Dezvoltare Durabilă. De fiecare dată când auzi sintagma "Dezvoltare Durabilă", ar trebui să înlocuiască termenul "socialism" pentru a fi capabil să înțelegi pentru ce este destinată. Mai târziu, în această programă va citi textul integral al Cartei Pământului, care a fost elaborat sub conducerea lui Mihail Gorbaciov și Maurice Strong. In acest document veti gasi un accent pe aceleași teme de bază: controlul reproducerii, guvernarea mondială, importanța naturii și a mediului, și un nou tip de spiritualitate. Asemănarea dintre ideile gravate pe Georgia Guidestones și cele îmbrățișate în Carta Pământului reflectă originile comune.

Care este adevărata semnificație a Stonehenge-ului american, și de ce este mesajul său sub acoperire atât de important? Deoarece confirmă faptul că a existat o intenție secretă de grup :
1.     Reducerea dramatică a populatiei lumii
2.     Promovarea ecologiei
3.     Stabilirea unui guvern mondial
4.     Promovarea unei noi spiritualități

Desigur, grupul care a comandat Georgia Guidestones este unul din mai multe grupuri similare care lucrează împreună spre o Nouă Ordine Mondială, un nou sistem economic mondial, și o nouă spiritualitate în lume. În spatele acestor grupări, sunt forțe spirituale întunecate. Fără a înțelege natura acestor forte întunecate este imposibil să înțelegem desfășurarea evenimentelor mondiale.
Faptul că majoritatea americanilor nu au auzit niciodată de Georgia Guidestones sau mesajul lui pentru umanitate, reflectă gradul de control care există astăzi în ceea ce crede poporul american. Noi ignorăm mesajul pe riscul nostru.

Gaura pe care o vedeți în piatra a fost săpată în centru, astfel încât Steaua Nordului să poată fi vizualizată prin ea în orice moment. Acesta a fost unul din mai multe cerințe prevăzute de RCChristian pentru construirea Stonehenge-ului american și reflectă obsesia lui cu alinierea stelelor, soarele și luna. Ocultiștii închina adesea alinierea și mișcarea corpurilor cerești, ca parte a ceremoniilor religioase.
Părerea mea este ca privind din perspectiva pozitiva, benefică toate cele 10 idei, in afară de prima sunt ok. Prima este inacceptabila si contravine dreptului divin universal. Odata ce o fiinta se naste pe această planetă are toate drepturile sa trăiască in belsug, armonie si sa aibă tot ce are nevoie pentru a se dezvolta si a experimenta ceea ce si-a ales ca suflet in această viată. NIMENI nu are dreptul sa ne interzică dreptul la existentă, atat prin mijloace directe( razboaie si conflicte armate, crearea cu ajutorul tehnologiei HAARP a unor catastrofe, cutremure, tsunami, inundatii sau secete prelungite, unde mor oameni in masa) cat si indirecte, subversive( chemtrails, vaccinarile, medicamentele, chimizarea excesiva a alimentelor si a apei, modificarea genetica a plantelor, mijloace care ne ucid lent in timp) iar Cabala asta face, ne interzice sa traim cum vrem, unde vrem si sa avem abundentă. Ei s-au pus singuri sefii planetei si ne vand totul cum vor si cu cat vor, iar noi, sclavii traim ca sa muncim pentru ei pe nimic sa ne putem castiga existenta din ce in ce mai greu.
 Oameni buni, nu vă mai supuneti orbeste sistemului! Ridicati-vă pentru că puterea este la noi, dar printr-un sistem profund si premeditat corupt, creat pentru Ei, noi le-am cedat această putere cu care acum ne subjugă. Nu-I mai lăsati… Căutati, acolo in interiorul fiintei si Sinele Divin vă va arăta calea.
   
      
     Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

 1. NAMASTE !!! Nu e de bine,nu e de bine deloc....si daca tot nu se stie exact cine l-a plantat acolo,de ce georgienii nu-l dau jos ca pe lenin ? Asta ,asa ca sa se simta si sa se vada opozitia celor care nu-s de aceeasi parere cu autoconducatorii unei lumi imaginata numai de ei.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vrei sa spui georgienii din america,am impresia ca te referi la georgia baltica..........

   Ștergere
 2. Articole asemănătoare cu acesta, interesante vreau să citesc.... Vă mulțumesc!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.