duminică, 26 octombrie 2014

Generatorul de curent electric cu apa de la compania GDS Technologies


GDS Technologies este o companie canadiana cu productie in domeniul energiei regenerabile. Aceasta companie a fabricat un generator portabil de energie electrica si drept combustibil foloseste apa curata de la robinet. Acest generator este o alternativa curata la actualul sistem. Nu produce fum si nu polueaza in niciun fel, este cu 50% mai putin zgomotos decat un generator clasic pe benzina sau diesel. Poate fi folosit oriunde, in camping, rulote, locuri izolate, sau in propria casa.

Functioneaza cu un rezervor de apa odata la 3 luni si se produce in trei variante : de 5 Kw (este suficient pentru un apartament); 10 Kw si 15 Kw. Genereaza 110/240 V tensiune de iesire si costa 5.360 dolari canadieni, 7.870 si respectiv 14.885 dolari.
  Iata videoclipul de prezentare : 

Poate fi livrat oriunde in lume cu manual de utilizare si garantie. Informatii aici : http://www.gdstechnologies.ca/index.html
  
 Dupa mine este o investitie extraordinara. Cu acest generator ne putem decupla de la curent si incalzire. Producandu-ne curentul cu apa, ne incalzim electric cu ajutorul panourilor radiante care sunt cu 50% mai eficiente decat calorifere electrice sau radiatoare electrice. Ne putem castiga astfel independenta energetica fara de actualul sistem invechit si corupt.

  
     Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

 1. Este cineva care a achizitionat acest generator? Se poate vb cu domnia sa?

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna ziua, nu vb engleza, am studiat alte doua limbi straine; in acest context nu inteleg ce apare azi pe pagina ce se deschide odata accesat linckul dv pt GDS.
  In trecut erau oportunitati si oferte a 3 variante de generatoare, azi nu e decat un text. Poate sa spuna cineva macar daca este adevarat ca ar fi reale?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Se pare ca site-ul firmei GDS este in reconstructie, spun ca in septembrie se va reporni. Mai este afisat aici : http://peswiki.com/index.php/Directory:GDS_Technologies'_Portable_Water_Generators .
   Acest generator exista desigur..

   Ștergere
 3. incredibila stire!?!pe baza de apa!daca este adevarat ce sa zic...imi vad visul cu ochiii,o casuta ecologica(pamant si saci de nisip)intr-o zona pustie ,in padure unde detin o vie !singurul lucru care m-a impiedicat pana acum sa o fac a fost alimentarea cu energie,panouri voltaice/solare/eoliene nu-mi permit,sunt prea scumpe pt un moft al meu si greu de intretinut plus ca nu ai curent continuu,noaptea ar trebui inlocuit sistemul cu un generator pe bezina/,otorina!nu pricep de ce nu se da la liber informatia sub forma de stire!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.