vineri, 10 octombrie 2014

Cobra – Actualizarea situatiei planetare (07 oct. 2014)


Curătarea grupului Chimera continuă. Fortăreața Long Island nu poate fi înlăturată atât de ușor, pentru că este legată la rețeaua scalară de plasmă care formează coloana vertebrală a Vălului (Veil), care se extinde până la altitudinea de 8.6 mile deasupra suprafeței. Acesta este exact punctul în care Chimera și Archonii își unesc forțele pentru a-și apăra carantină lor asupra Pământului.

Pentru a explica într-adevăr ceea ce se întâmplă, vom avea de a face cu cunoștințe oculte foarte profunde, care ar putea fi dincolo de science fiction pentru unii oameni.


Fizicienii ar descrie plasma ca gaz ionizat, în timp ce un ocultist calificat ar descrie plasma ca un plan / dimensiune ascunsă între starea de gaz și al patrulea plan eteric:


Planul plasmatic între fizic și eteric este locul unde Archonii s-au ascuns în întuneric și a fost cel mai mare secret al lor. Plan plasmatic a fost creat ca un rezultat al forțelor de torsiune între fizic și corpul eteric ca o consecință directă a anomaliei cosmice, atunci când universul a fost creat și este, de asemenea, numit Abyss. Acesta poate fi accesat (nu este recomandat!) prin intermediul portalurilor ascunse, care pot fi găsite în interiorul sephira Daath pe copacul kabalistic al vieții:

Există singularitate cuantică, ,,găuri de vierme” în planul plasmatic și în terminologia ocultă sunt numite ,,tunelurile lui Set”. Aceste gauri de vierme conțin strangelet și bombe Toplet iar ele sunt legate fizic de Piatra Neagră din locația Long Island. Acesta este principalul motiv pentru care curătarea rețelei scalare de plasmă și a Vălului ne ia atât de mult timp.

Forțele de lumina au de-a face cu această situație și au fost înregistrate progrese semnificative în ceea ce privește îndepărtarea bombelor strangelet plasmatice, în timp ce bombele plasmatice Toplet rămân încă o provocare.

Torul


Există un alt plan similar cu plasma, dar pe o octavă mult mai mare, între mentalul superior (manasic) și planul buddhic. Acel plan este numit membrana Buddhi-Manas și separă tăramurile Unitătii de tăramurile dualitătii. Această membrană a fost creată ca un rezultat al forțelor de torsiune între planul mental și buddhic (intuitiv) ca o consecință directă a anomaliei cosmice, atunci când a fost creat universul. Aceasta membrana este primul lucru care ne-a separat de Sursa atunci când am coborât în Creatie ca scântei de conștiință cu mult timp în urmă în istoria galactică. Densitatea acestei membrane va fi redusă foarte mult după Eveniment, când anomalia cosmică a întunericului va fi ștearsă definitiv.
Așa cum Chimera pierde încet puterea, scurgeri de informatii interesante au loc:

Promisele noi tehnologii vor fi introduse :

Alianța de Est face progrese semnificative pe frontul financiar pentru a sparge dominația sistemului bazat pe petrodolari:

Așa cum probabil știți, sperietura Ebola nu are impactul sperat de Cabala și toate încercările lor de a crea un război mondial, de asemenea, se destramă.
Statul Islamic, o creație iezuită, este în centrul atenției în mass-media. Unul din scopurile archonilor și marionetelor iezuite în războiul lor ocult împotriva oamenilor este de a asocia numele Zeitei Isis cu crearea lor întunecată în mintea maselor. Prin urmare, aș sugera ca toată mass-media alternativă să oprească folosirea numelui ISIS pentru statul islamic, si mai degrabă folosiți Isil sau stat islamic în schimb. Puteți semna, de asemenea, această petiție:

Am fost contactat de către un grup de scriitori care au avut contact cu rețelele Agarthan din Asia de Est și Indonezia intre 2009-2013. Acest grup a sugerat că oamenii nu pot aștepta pasivi Evenimentul și au dat multe idei de bază ce se pot face:

O alta idee frumoasă, care poate face pe oameni să regândească modul de rezolvare a situațiilor locuințelor, a apărut:


    Drum drept spre Lumina !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.