miercuri, 1 octombrie 2014

Anunt important !


Pentru cititorii blogului si nu numai, in data de 11 octombrie 2014, sambata la ora 11.00 , organizez la Constanta un seminar cu tema : Informare asupra situatiei planetare actuale – cum este Romania afectata. Este primul organizat de mine, totul are un inceput…
Ideea mi-a venit dupa participarea la seminarul lui Dan Gaucan de sambata trecuta. Am simtit o teama fara obiect in sufletul participantilor. Atunci cand nu esti informat si nu stii ce se intampla, teama apare si este tot ce poate fi mai rau pentru noi acum.

Tematica abordata :
Ø Actiunile teroriste, operatiuni steag fals, cine si cum le-au organizat
Ø Falsificarea istoriei
Ø Noul sistem financiar si informatii despre Resetarea Financiara Globala, legea NESARA
Ø Prabusirea actualei Paradigme si crearea Noii Lumi cu implicarea extraterestra
Ø Implicatiile acestor evenimente asupra Romaniei

Cine doreste sa participe trebuie sa confirme pe adresa mail : burebista2012@gmail.com sau sumedreamarius@yahoo.com, pentru ca va trebui sa inchiriez spatiu.

Seminarul este deschis dicutiilor si schimburilor de idei. Nu ma declar detinatorul adevarului, dar informatiile care le detin vi le expun si fiecare face ce vrea cu ele.
Financiar, fiecare participa cu cat doreste gen donatie pentru ca va trebui sa achit inchirierea spatiului. Nu fac asta pentru bani ci pentru o mai buna informare si colaborare cu cei ce-mi citesc blogul.

Un mare istoric spunea ca ,,Unirea da puterea”. Daca nu incercam sa fim uniti planul divin intarzie, iar aceasta tara va avea de suferit…..

   Doamne ajuta !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.