sâmbătă, 20 septembrie 2014

THE WAR YOU DON’T SEE (Războiul pe care nu-l vezi) Documentar (RO)Daca e sambata, va propun vizionarea unui documentar dur si realist. Are subtitrare in RO

Prin acest extraordinar documentar, lansat în decembrie 2010, John Pilger, un curajos și respectat reporter britanic, abordează subiectul minciunii grotești al „armelor de nimicire în masă”, un concept amplificat și făcut credibil de jurnaliștii servili. Filmul ne poartă în timp, printr-o investigaţie meticuloasă şi incisivă, care analizează la rece rolul mass media în războaiele „moderne”, refăcând istoricul raportărilor jurnaliştilor (atât cei încorporaţi, cât şi cei independenţi) începând cu masacrele din Primul Război Mondial, continuând cu distrugerea Hiroshimei și invazia din Vietnam și sfârșind cu actualul război din Afganistan şi dezastrul din Irak.


   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.