vineri, 19 septembrie 2014

Scoala lui Bashar – Abundenta

Acesta este ultimul articol din seria ,, Scoala lui Bashar” , este lung si dezbate problema cea mai arzatoare, inca, a oamenilor- lipsa abundentei- de ce ? Veti citi in continuare...
In aceeasi serie de articole spirituale voi continua de saptamana viitoare cu Eckhart Tolle ( administratorul blogului )
………….

Să discutăm câteva noțiuni care vă permit să adăugați o nouă perspectivă în trezirea constiintei. Să începem cu ceea ce numim de foarte multe ori, "The Big O : Abundenta".
Abundenta pare a fi o problemă care absoarbe o mare parte din atenția voastră de ceva timp. Să abordăm noțiunile de abundență astfel încât să puteți înțelege cum să  atrageti abundența în viața voastră, care este o chestiune destul de simplă și nu trebuie să fie în nici un fel lupta pentru existentă asa cum, poate pare a fi pentru multi dintre voi.  
Nu este absolut nimic inerent în ideea de abundență sau în experiența de abundenta, care ar fi dificil de atins. Numai definițiile abundenței fac să pară a fi dincolo de atingerea ei de catre voi. Acum îi vom da o noua definitie.

Abundenta este capacitatea de a face ceea ce trebuie să faci, atunci când aveți nevoie de a face acel lucru, sau de a avea acel ,,ceva” atunci cand ai nevoie de el.

"Hei, el nu a spus nimic despre bani. El a lăsat deoparte banii. Ce folos are abundenta fără bani?" Ei bine, ce folos au banii fără abundență? Din nou, permiteți-vă să înțelegeti definiția de bază a abundenței: capacitatea de a face ceea ce trebuie să faci, atunci când aveți nevoie de a face acel lucru.
Acum, da, pe planeta voastra am înțeles că aveți un simbol al abundentei numit bani. Da, e valabil; e creativ; dar se va schimba. Dar asta e bine; acesta este încă valabil. Este la fel de creativ ca orice alt mod de a reprezenta abundența.
"Ce vrei să spui, orice alt fel?”. Ce alt mod "Ei bine, multe alte feluri?”
Dacă vedeți abundenta doar ca bani, de foarte multe ori nu vedeti abundența în alte forme ale sale. Ești orb, ca să spunem așa, abundenta oarbă, pentru că "verde" este singura culoare ce permite abundentei de a veni. Dar abundenta vine într-un spectru total. Ideea este de a înțelege, trebuie să vă relaxați insistența că "Trebuie să vină în acest fel anume sau a nu-l accepta. Eu nu-l voi recunoaște dacă nu văd acest lucru pe o astfel și o astfel de dată, la ultimul ban. În caz contrar, eu nu sunt abundent. Ce e în neregulă cu mine? Eu nu pot atrage această sumă de bani la această dată, pentru că am nevoie de ea pentru acest lucru și am nevoie de ea pentru cauza aceasta? "Din nou, acestea sunt doar definiții.

Dacă vă permiteți să înțelegeți că abundența este pur și simplu orice mod, formă  sau forma sincronicitatii automate, care poate atrage in viata voastră ceea ce aveti nevoie pentru a vă permite să faceti ceea ce trebuie să faceti, atunci când aveți nevoie pentru a face acel lucru, atunci veti începe să vă dati seama că sunteti foarte abundenti, și ati fost de ceva timp. Când banii sunt cel mai puternic mod în care un anumit tip de abundență poate fi îndeplinită, banii vor fi acolo. Veti atrage posibilitatea de a vă da banii.
 Dar când banii nu sunt cel mai simplu mod, atunci când nu este calea de minimă rezistență, poate fi ultimul drum de a se manifesta. Ați putea primi orice alte modalități prin care abundenta se manifesta in viata voastra sau, veti spune, care încearcă să se manifeste in viața voastra. Dar nu poate fi ea care să permită, din nou, din cauza definițiilor. Dar poate, nu o veti permite, din nou, din cauza definitiilor voastre.

Om bogat: O să vă dau o analogie. Această analogie isi are radacinile direct în conceptul sistemelor fundamentale de credinta inconștiente. Când sunt în creștere, multe persoane de pe planeta voastra au auzit multe povești, multe pilde, cum le numiti. Și poate că într-o zi auzi parabola "persoană foarte bogată." Și ca un copil mic, fiind deschis la toate informațiile, tu stai acolo și absorbi această parabolă. Și parabola spune: "Această persoană este extrem de abundentă." Și, în același timp, "această persoană este o persoană extrem de meschină, urâtă." Deci, mica ta minte in devenire spune: "Oh, abundenta este egală cu imoralitatea", și se alătură celor doi. Cele două idei fuzionează în subconstient. 
Într-o zi, când ai uitat că ai auzit vreodată de această parabolă, te maturizezi și-ți spui, "Știi, mi-ar place cu adevărat să fiu abundent. Aș vrea într-adevăr să fiu bogat." Dar apoi, dintr-o dată, undeva în adâncul sufletului, atat de adanc incat nu poti nici macar sa o auzi, o voce mica spune: "dar dacă eu devin bogat, eu voi deveni meschin și nu vreau asta - așa că nu am de gând să devin bogat ".
Acum, când începi să te îngropi adânc în meditație, atunci când esti liniștit în tine insuti și dai înapoi propria istorie personală și descoperi ceea ce credințele tale sunt despre situații în viață, inclusiv abundenta, de unde ai aceste convingeri și de ce le ai, atunci puteți recunoaște modul în care te autosabotezi în mod constant, scurtcircuitându-te, susținut de sisteme de credintă deformate si false.

Când veți înțelege că ați putea avea convingeri, cum ar fi cele pe care tocmai le-am menționat, se poate clarifica apoi problema si spuneti : "Ah, dar acum am înțeles ca o persoană poate fi bogată fără a fi meschină. Acum înțeleg asta. Dar a trebuit să înțeleg credinta că nu era posibil, înainte de acest punct. Am asimilat imoralitatea și abundența ca un singur concept si, prin urmare, nu-mi permiteam mie insumi de a fi bogat, pentru că nu am vrut să fiu meschin. Nu am vrut sa vad imaginea de ansamblu a ceea ce insemna să fi bogat. Acum, cum prefer să cred că este să fi bogat? "

Redefinind; rescrie propriile definiții personale. Odată ce ați înțeles ce definiție este, rescrieti-o. Foloseste-ti imaginatia. Rescrie credința așa cum doriți să fie. "Eu sunt iubitor, bun, frumos, artistic, creativ, bogat. Ăsta e genul de individ care prefer să fiu. Și acum știu că pot fi, fără să ranesc pe nimeni altcineva, nici pe mine în nici un mod, aspect sau forma - oricum vreau să fiu. Ăsta e felul de cât de puternic într-adevăr sunt ". Asta e adevărata putere. 

Puterea: Când ați înțeles că sunteți deja la fel de puternic cat aveti nevoie a fi - fără a fi nevoie să răniti pe nimeni altcineva sau pe voi insiva - în scopul de a crea realitatea pe care o preferați, atunci știți ca este Adevărata Putere. Puterea nu este "control". Nu este "dominare". Nu este "intentia de a încerca" să faci realitatea conform cu puterea voinței. Nu. Voința este pur și simplu concentrare. Este pur și simplu claritate despre cine și ce ești; ceea ce preferi să fi. Si claritatea cu privire la ceea ce crezi tu că meriți.

 Aceasta este o problemă mare, meritul. Marea problemă, mai ales în ceea ce privește abundența: "Merit să fiu bogat?" Dar, din nou, sunt acțiunile propriu-zise; aceasta este realitatea în sine, care spune totul. Ești dispus să crezi, până la punctul  în care esti dispus să fi? Ești dispus să acționezi, pentru a fi acea persoană, acea persoană abundentă care poate atrage acea realitate către sine?
Atâta timp cât nu evitati ceva la care trebuie să vă uitati, trebuie să aveti încredere în entuziasmul vostru care este un lucru de urmat; apoi să acționati în această direcție.

Casa din vis: Imaginați-vă că sunteti foarte incantati de a avea o casa frumoasa de vis. "Mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă. Oh, uite sus pe deal, ca asta. Asta e simbolul meu. Acesta este modelul meu. Vreau o casă ca asta. Este pasiunea mea de a trăi într-o casă ca asta. Bine, acum cum pot trăi într-o casă ca asta? Nu-mi pot permite asta. Nu am banii. Cred că va trebui să-mi iau o slujbă. Eu nu sunt foarte incantat de obținerea unui loc de muncă, dar e singurul mod în care pot gândi asta. Va trebui sa obțin un loc de muncă. Va trebui să muncesc din greu. Va trebui sa economisesc o mulțime de bani, și poate, în câțiva ani, pot avea o casă ca asta de pe deal. Așa că mai bine du-te la un loc de muncă. "
Deci, vă scanați documentele. Tu nu vezi nimic interesant, dar veți vedea o casă care este, oh, tolerabilă. Voi spuneti, "Ei bine, a meritat, pentru că am de gând să obțin cealaltă casă într-o zi. Merită să sufăr acum, pentru că am de gând să obțin recompensa mai târziu." Acesta este unul mare în religie. Care, oricum este unic pe planeta voastră. Înapoi acasa. Deci, acum te plimbi pe strada cu hârtiile sub braț, gata pentru a merge la interviuri pentru a obține locuri de muncă de care stii ca nu esti prea incantat. "Dar e în regulă. E în regulă. Asta-i viața." Apoi te intalnesti cu un prieten. "Ei bine, salut. Ce mai faci? De ce nu vii si sa mi te alaturi la masa de prânz?" "Ei bine, știi că este o propunere extrem de interesantă în comparație cu ceea ce am să fac. Categoric mai interesantă decât a merge la un interviu pentru locuri de muncă. Dar nu, eu nu am timp. Trebuie să plec. Dacă eu nu merg la acest interviu pierd acest loc de muncă si nu voi fi capabil de a face bani. Niciodată nu voi putea lua casa visurilor și asta este ceea ce ma stârnește." "Ei bine, trebuie sa mananci. Nu poți sa lucrezi, dacă nu ai putere." Ei bine, bine, veti spune, "Bun argument. Voi lipsi putin. Dar nu pot intarzia.”
Deci, du-te. Tu urmeaza-ti incantarea. Este cel mai interesant lucru care ti s-a oferit la acel moment. Dintre toate lucrurile pe care le-ai fi putut face, ai decis sa faci ceea ce te-a entuziasmat cel mai mult la acel moment. Și te-ai dus și ai luat masa și ai avut un astfel de moment bun. Oh, cum spui tu, "Unde s-a dus timpul. Oh, nu! Oh, nu. Am ratat interviul pentru locul de muncă. Acum nu voi primi slujba. Acum nu voi mai face rost de bani. Acum nu voi mai avea casa mea. Oh, nu. "
Și cum stai acolo deplângându-ti soarta, un prieten vine, se așează și spune: "Ei bine salut, mă bucur să te intalnesc. Dar de ce ai fata asta lungă?" "Ei bine, e o poveste lungă." Dar tu continui cu povestea căci oricum mizeria iubește compania. Și tu-l lichidezi cu:"Acum nu voi fi niciodată în stare să am casa mea de vis. Si mi-ar placea sa am o casă ca asta. Știi ca cea de sus de pe deal pe cutare și cutare stradă. Mi-ar plăcea să ..." " Ce? Pe o astfel și o astfel de stradă? Adică acolo sus?" " Oh, da. Mi-ar placea sa am o casă ca asta. Mi-ar plăcea să trăiesc într-o casă ca asta. Asta e ceea ce ma încântă. Nu am loc de muncă. Oricum locul de muncă nu ma incanta. Dar acum nu voi mai avea casa aia. Nu am un loc de muncă și nu am nici un ban. "
"Dar stai un minut", spune noul prieten. "Asta-i casa mea. Și știi, am fost foarte fericit de a te intalni aici, pentru că eu plec aproximativ trei ani intr-o excursie prelungită”. ,, Voiam să te întreb dacă știi pe cineva care ar putea dori să rămână în casa mea și să aibă grijă de ea gratuit." "Vrei să spui că dacă mă duceam la interviu nu m-aș fi intalnit cu tine la acest prânz, și nu mi-ai fi oferit posibilitatea de a sta în casa de vis gratuit? Oh, m-am prins."

Și acum, vine intruchiparea cinismului: "Asta-i o poveste de viață care nu funcționează în acest mod. E prea frumos să fie adevărat. E doar o coincidență nu se întâmplă într-un milion de ani. O șansă din milioane. Oh...... , care sunt șansele împotriva acesteia?" Bine, mulțumesc cinicilor. V-ati spus părerea. La revedere. Viața merge așa, tot timpul, în fiecare clipă, în fiecare secundă, atunci când i se permite, urmând lucrul care te încântă cel mai mult; permițând sincronicitătii dumneavoastră pozitive să lucreze pentru tine, în același mod în care permiteti sincronicitătii negative să lucreze pentru tine. Da, ele sunt coincidențe, dar nu sunt accidentale. Ideea de "pierderea trenului" este sincronicitate negativă, pentru că este o reflectare perfect temporizată a temerilor și îndoielilor tale.

   Basme
Sincronizarea perfectă este ceva ce trebuie mereu sa aveti. Este pur și simplu o chestiune dacă aveți o sincronizare perfectă în lucrurile pe care le faceti sau nu preferati asta. Asta-i tot. Sincronizarea ta este întotdeauna impecabilă. Ce aduce se bazează în întregime pe a treia lege Absolută: Ce oferi, aceea primesti. Urmandu-vă entuziasmul, aceasta vă permite să stați la un nivel de energie ridicat și sincronicitate pozitivă mare. Deci, realitatea ta este foarte mult cu ceea ce numesc, "un basm". Este magic. Este miraculos. Amintiți-vă, miracolul este regula; este ordinea naturală a lucrurilor. Când minunile nu se întâmplă, aceasta este o excepție.

Permiteți-vă să începeți să realizați că sunteți miraculosi. Sunteți magici. Nimic nu este prea bun ca să fie adevărat. Nimic. Zero. Totul este real, totul este adevărat. Acesta este lucrul cel mai uimitor pe care îl descoperi, și mulți oameni vor descoperi asta în această epocă de expansiune a planetei voastre. Este ceea ce ați fost învățați să credeți, " nu este altceva decât un basm", este de fapt realitatea. Ai de gând să te trezești într-un nou vis, un vis al conștiinței absolute?

Acum, înțelegeți că atunci când veți începe pe această cale în mod conștient, atunci când va veti trezi și începeți să vedeți lucruri, multe lucruri incep sa se intample.
Mai întâi de toate, așa cum am ilustrat, începi să recunosti faptul că abundența vine în multe forme. Uneori poate fi pur și simplu sa dai ceva sau de a face un schimb, sau să oferi un serviciu, sau de a primi, într-o varietate de moduri, lucrurile pe care trebuie sau vrei sa le faci. Capacitatea de a face lucrurile de care aveți nevoie, atunci când aveți nevoie. Din relatare acel individ a insistat pe bani, si asta i-ar fi putut lua ani pentru a obține casa. Pentru că nu a insistat, pentru că si-a urmat entuziasmul, a ajuns în casă acum. Nu cu banii jos. Nu de bani este nevoie. El are experienta pe care si-a dorit-o.
Nu insista când situația trebuie să fie într-un anumit aranjament. Deci, ăsta e primul lucru pe care îl înveți despre abundență, că există mai multe forme ale ei. Lăsați-le să vină la voi; nu închide ușa. Lăsați-le să vină ... urmându-vă entuziasmul. Următorul lucru pe care trebuie să-l învățați este că, de îndată ce începe rularea, trebuie să continue să se rostogolească. Trebuie să continue să acționeze asupra oportunităților care vin la voi, care le atrageți în viața voastră.
Înțelegeți că, atunci când sunteți concentrați într-un mod negativ, oportunitățile sunt invizibile pentru voi. Pur și simplu nu le vedeți. Dar atunci când va deschideți ideii aliniați și sincronizați cu tot ceea ce aveți nevoie în mod automat, începeți să vedeți lucrurile care au fost mereu acolo, dar nu le-ați putut vedea. Și așa trebuie să acționați, la un moment dat pe lucrul care va entuziasmează, cu cel mai înalt grad al capacitatii de a acționa.
Uneori, situațiile se vor prezenta că sunt la fel de incantatoare. Acționeaza asupra aceleia careia ai cea mai mare abilitate sa actionezi, deoarece capacitatea ta de a acționa în diverse direcții nu va fi exact la fel in ceea ce priveste entuziasmul. Ele nu vor fi egale. Actioneaza in directia in care aveți cel mai mare entuziasm. Acum, văzând mai mult de un singur lucru, care va entuziasmeaza la fel, s-ar putea spune că exista un ansamblu, o categorie atotcuprinzătoare în care se încadrează aceste lucruri, care, dacă sunt luate împreună reprezintă cel mai interesant lucru pe care alegeți să-l faceti. Si aceste lucruri la fel de entuziasmante sunt pur și simplu manifestări diferite ale aceluiași lucru cel mai entuziasmant. Luati aceasta ca indiciu în lucrul care te entuziasmeaza cel mai mult.

Nu trebuie să ai o experiență de-o viață pentru a ști ce te entuziasmează cel mai mult la acest moment. Poți să o iei pas cu pas. Care este lucrul care te entuziasmează cel mai mult - chiar acum? Stai în acest moment. A sta în acest moment este cel mai bun mod de a-ti îndeplini o carieră de-o viață oricum. Făcând lucrul care te entuziasmează cel mai mult, in orice moment asupra caruia esti capabil să acționezi, te va conduce în mod automat, fără efort și din belșug în următoarea situație catre care ai nevoie sa te indrepti, pentru a-ti oferi posibilitatea de a face alt lucru care te entuziasmează. Deci, urmeaza acest fir. Entuziasmul este firul. Urmează-l.

Acum, multi dintre voi au început să-si urmeze entuziasmul în viață. Multi dintre voi au început să acționeze la oportunitățile pe care le atrag în viața lor. Și mulți dintre voi au ajuns acum la un nou prag, pe care-l voi aborda acum. Uneori spui: "Ei bine, am făcut un lucru care m-a entuziasmat, și am recunoscut ca au venit catre mine oportunități, și am actionat pe ele. Și toate brusc s-au oprit. Am început să văd bucăți de oportunitati, dar nici o ocazie totala. Nici o direcție totala în sine evidentă sau aparentă. Ce se întâmplă acum? Alunec înapoi în negativitate? Ce se întâmplă cu mine? "

În regulă. Să ne amintim de un prag foarte important. Esti un creator și la un anumit moment aștepți, într-un sens, prin acțiunile tale să acționezi mai mult ca un creator.
Și ce înseamnă acest lucru: cum să creați capacitatea de a acționa, să ai încredere, să fi entuziasmat, să urmezi visele tale, și cum atragi oportunități în formă totală, acolo va veni un timp când, dintr-o dată, vei trece de la atragerea oportunităților, la crearea lor.
Pentru asta într-adevăr trebuie să fi îndrăzneț, trebuie să fi inspirat. Trebuie să vă  folosiți imaginația și creativitatea pe deplin pentru a inventa, de fapt, pentru a crea, de a manifesta din nimic, oportunitatea prin care puteți acționa. Acum trage-te de propriile șireturi.

În acest moment, sunteți de fapt in crearea unei baze de pornire pentru a face următorul pas. Nu aștepta să vină după ce vei face un pas, actioneaza, sau vezi oportunitatea care vine. Da, până la un anumit punct. Dar, după acest punct trebuie sa construiesti de fapt pasul următor înainte de a face urmatorul pas. Vei înțelege ce vreau să spun despre acest lucru, dacă ai ajuns la acest punct sau atunci când o faci, pentru că o vei face.
De acolo se așteaptă ca puterea deplină de creativitate completă să vina să le sustină. Atunci va trebui să privesti lucrurile ca si cand nu le-ai vazut niciodata  înainte și sa vezi posibilitatea ca din "nimic" sa creezi o oportunitate. Sa vezi lucrurile care ar putea fi complet diferite pentru alte persoane, dar sa vezi modul în care acestea se conecteaza și apoi conectați-le. Sa creezi un al treilea lucru nou care sa fie o oportunitate nu numai pentru tine, ci pentru toate persoanele implicate în conexiune. Atunci esti într-adevăr puternic. Atunci într-adevăr începi să faci primii pași catre adevărata creație.

Adevarata manifestare
Acum sa trecem la nivelul urmator. Deci, ceea ce ati experimentat acum este însă un atom infinitezimal al extazului și abundenței, al fluxului și sincronicitatii pe care le-ai putea confrunta în viața voastră. Crezi că ai putea sta atât de mult în  extaz? Sau vei exploda? Bine, atunci, nu spuneți că nu știți cum să procedați. Faceti-o. Tot ce trebuie să faceți este să vă folosiți imaginația în același mod în care o folosiți în această zi din timpul vostru, în orice direcție doriți. Nu există limitări.

Creați realitatea pe care o preferați. Creați ceva de care imaginatia voastra este cel mai puternic și magnetic atrasă. Mergeți și fiți cu cei pe care îi considerați reprezentativi pentru vibrațiile si ceea ce vreți in viata voastră. Lăsati-i să se apropie de voi. Fii acea persoană acum. Acționează ca persoana care vrei să fii, acum. Fă ceea ce acea persoană ar face, acum. Fiți la fel de îndrăzneți în toate eforturile care vă entuziasmează cum ați fost în această zi. Voi v-ati dat un exemplu perfect, pe care voi insiva l-ați creat. Nu sunteti în nici un fel lipsiti de creativitate și generare de flux, așa cum foarte puternic ați ilustrat. Deci, din acest punct înainte, când vă exprimați că nu știti cum să procedati, eu nu va voi crede.

Va multumesc pentru acest schimb placut, ecstatic, sincronistic si abundent.

 Din nou despre abundenta

Bashar : Vom începe în această seară să luminam ideea de interacțiune, explorand cu multi dintre voi, de data aceasta, ideea de abundență proprie. Recunoasteți că sunt multe idei care există în societatea voastră pe care voi înșivă le-ați creat referitor la ideea de abundenta, care, sunt parte integrantă a structurii societatii, și nu definesc intrinsec abundența.

Multi dintre voi, atașați ideea de abundență simbolului specific a ceea ce numiti schimbul vostru monetar. Acum, nu  înseamnă că schimbul dvs. monetar nu poate reprezenta ideea de abundență, dar abundenta este mult mai mult decât această idee, deși mulți dintre voi nu vă permiteti să percepeti abundenta altfel. Și în acest fel, multi dintre voi limitați ideea că sunteți deja foarte abundent, exact așa cum ar trebui să fiți, presupunand că nu sunteți abundenți, deoarece nu aveți reprezentarea simbolică monetară a acestei idei.
Recunoasteți ca definiția de bază a abundentei, din punctul vostru de vedere, a fi capabili să faceți ceea ce vreți să faceți atunci când vreți sa faceți. Acest lucru nu înseamnă întotdeauna că trebuie să aveți bani, în scopul de a confirma această definiție. Trebuie sa recunoasteți ca există multe moduri, multe conexiuni care pot fi formate, multe uși care se pot deschide, multe oportunități, multe interacțiuni, multe relații, multe situatii care pot aduce posibilitatea de a face ceea ce vreți atunci cand vreți, fără ca macar sa schimbati bani de la unii la altii. În acest fel, în care va limitati la presupunerea ca doar prin bani va puteti permite sa atingeti abundenta, astfel se închid toate ușile prin care mai multe oportunități de a vă exprima abundența s-ar putea manifesta.
Recunoasteti ca multi dintre voi se simt în acest fel. Deoarece nu aveți mai mulți bani decât aveți, nu puteți face unele dintre lucrurile pe care ati dori să le faceti. Lucruri care va entuziasmeaza, sunt reflecții ale vibrației care reprezintă lucrurile pe care le doriți cel mai mult în viață, dar, recunoasteti deja ca nu le aveti deoarece nu aveti destui bani.

Acum recunoasteti, multi dintre voi faceti presupunerea că indivizii din societatea voastră pe care îi numiți bogati au mai mult decat suficienți bani pentru a face orice doresc ... ei bine, nu-i asa.
Indivizii pe care voi îi vedeti bogati au exact suficienti bani, dar au suficienti doar pentru a îndeplini ideea despre ei înșiși că au. Daca stai și te gandesti, cred ca întotdeauna ai suficienti bani pentru a face ceea ce vrei sa faci, într-un fel sau altul. "Întotdeauna am doar suficient, dar pare că niciodata n-am mai mult decât suficient." Dar pur și simplu recunoașteti, un individ care este bogat are întotdeauna suficient doar pentru a face ceea ce si-a permis să fie în stare să facă.

Prin urmare recunoasteti, sfera de aplicare al conceptului de abundență este direct proporțională cu gradul in care crezi ca esti capabil de a te exprima ca ființa care Esti, ideea că Ești. Fiind dispuși să fiti pe deplin ideea a ceea ce v-ar plăcea să credeti că sunteti, vă va extinde până la punctul în care veti atrage în mod automat toate persoanele, oportunitățile, situațiile si relațiile care va ofera un mijloc direct proporțional cu gradul ideii care sunteți dispusi să fiti. Natura funcționează în acest fel, în mod automat. Aceasta vă va oferi întotdeauna cu exactitate instrumentele care vă vor permite sa exprimati gradul ideii care sunteți dispusi să fiti. Urmariti ideea ?

De asemenea, mulți dintre voi simt, în acest fel, că a fi bogat inseamna de a depozita simbolul bani. Recunoasteti din nou, că în timp ce nu este, în termenii vostri, imposibil de a realiza această idee, tot ce s-a făcut este compilatia simbolului - bani. Și în acest fel, ea nu este o activitate fundamentală a abundentei; este pur și simplu o grămadă de bani. In acest fel recunoasteti, din nou, daca te vei uita, ca multe dintre persoanele de pe planeta voastră, care sunt cu adevărat, să zicem, funcțional abundente, bogate, nu sunt predispuse să fie în măsură să spună, "vino in această cameră , eu vă voi arăta toti banii "... cum spui tu, banii sunt pentru a realiza lucruri pentru ei.

Recunoaște, prin urmare, că o altă idee, un alt aspect al abundenței nu este ca se potriveste, este că ea curge. Când creați un flux, atunci când exprimati ideea în acest fel, și sunteti dispuși să fiti echilibrati, să știti, să aveti încredere, fără teamă, dincolo de orice umbră de îndoială că a exprima ideea de abundență va permite existenta unui vid care se va umple creind un flux în acest fel, atunci ideea va fi înțeleasă că cei care exprimă abundența, nu stocarea, permit abundenței să curgă prin ei pentru a face lucruri în acest fel.

Prin urmare recunosc, de aceea multe persoane pe planeta voastră care vin de la presupunerea, din convingerile lor ca abundența inseamna deținerea de bogății, în acest fel, atunci când pleaca de la aceste convingeri și sunt pe cale de a experimenta ideea de abundență, pentru că ei nu sunt dispuși să facă de bună voie, de multe ori, ei vor atrage o situație care îi va forța să elibereze o parte din ceea ce știu acum să fie al lor, așa numita abundență, pentru a permite o mai mare abundență de a veni spre ei, din cauza fluxului care va fi creat de eliberare.
Multi dintre voi vor crea această eliberare cu reticență, ca si cum cineva ar fi furat de la voi. De aceea, multe persoane care sunt foarte, foarte accelerate în explorarea  abundentei vor găsi automat că de multe ori ei vor fi furati de diferite obiecte. Pentru că ei vor atrage un individ, în acest sens, care este neputincios și care doreste să fie atras de cei care, în acest sens, exploreaza abundenta, dar nu sunt dispusi să elibereze.
Ei vor atrage un individ să destupe dopul pentru ei, în acest sens, și să permită să existe acum recunoaștere, dacă sunteți dispuși să priviti situația într-o lumină pozitivă și nu intr-o lumină negativă în care să vă plângeti de milă, veți recunoaște, apoi, că a fost defapt o eliberare, prin care acum permiteti apelor abundentei sa curga prin voi, pentru un decalaj creat care va fi un decalaj plin. Nu poate fi nici un vid în Creație, în acest mod.

Există mai multe manifestări de idei diferite despre modul în care indivizii ar putea permite propria abundență pentru a deveni importanti și recunoscuti în viața lor. Dar, de asemenea, așa cum am spus, recunosc că abundența nu este doar simbolul tău monetar. Orice situație, orice oportunitate care vă permite pur și simplu să  funcționati ca fiind ce stiti sa fiti este o expresie a abundentei dumneavoastră, și de multe ori se poate crea o situație în care ati crezut anterior ca aveti nevoie de bani pentru manifestarea acelei situații, dar acum că funcționati cu încredere în abundență, puteți recunoaște că de multe ori veti fi atrasi in situatii care vă vor acorda in mod automat aceleași împrejurări care vă vor permite să funcționați în modul în care doriți să funcționați, indiferent de definire.
De exemplu, multi dintre voi vor spune: ,,Caut un loc pentru a trăi, de aceea, am nevoie de bani pentru a obtine un loc de a trăi." Dar, recunosc, atâta timp cât te concentrezi pe ideea că s-ar putea obține un loc de-a trăi doar dacă ai bani, atunci nu permiteti producerea exploziei extatice de coincidență, când un prieten ar veni la tine și ar spune: "Se întâmplă să știu pe cineva care pleacă din oraș timp de cinci ani și vrea ca cineva sa aiba grija de casa, vei face asta gratuit, si în acest fel, ai un loc pentru a trăi? "

Aceste lucruri se pot întâmpla și se întâmplă tot timpul, atunci când le permiteți să se întâmple; veți găsi să mergeți în exact locul potrivit, la momentul potrivit, interacționând cu exact omul de care aveți nevoie, deoarece acesta este un serviciu furnizat pentru voi, și vi se oferă acest serviciu pentru a avea încredere că universul, atunci când îl lăsați, funcționează în acest fel și funcționează pur si simplu tot timpul.
 Abundenta pare a fi o problemă care absoarbe o mare parte din atenția voastră de ceva timp. Să abordăm noțiunile de abundență astfel încât să puteți înțelege atragerea abundenței în viața voastră este o chestiune destul de simplă și nu trebuie să fie în nici un fel lupta care este posibil s-o fi creat voi a fi.
Multi dintre voi au spus că abundența înseamnă doar anumite lucruri, si nu altele. Multi dintre voi sunt înfășurați în definițiile care creează abundența, sau o aparentă lipsă a ei. Permiteți-ne să abordăm noțiunea și a afirma foarte clar că în înțelegerea voastră aceasta este doar ... definițiile despre abundență care defapt vă împiedică să vă confruntati cu ea în viețile voastre.
Nu este absolut nimic inerent în ideea de abundență sau in experiența de abundență , care este dificilă de atins. Numai definițiile abundenței fac să pară că este dincolo de atingerea dvs.
Dacă vedeți abundenta numai ca "bani" de foarte multe ori nu vedeți abundența în alte forme ale sale. Ești orb ca să spunem așa, abundenta-oarbă. Pentru că "verde" este singura culoare prin care voi permiteți abundentei sa vină. Dar abundenta vine într-un spectru total.
Ideea este de a înțelege, că trebuie să vă relaxați insistența de acest fel: "Trebuie să vină în acest anumit fel sau nu-l voi accepta. Eu nu-l voi recunoaște dacă nu văd acest lucru și aceasta pe o astfel de dată, până la ultimul ban. Altfel, eu nu sunt abundent. Ce e în neregulă cu mine? Eu nu pot atrage această sumă de bani la această dată pentru că am nevoie de ea pentru acest lucru. Ce e în neregulă cu mine? " Din nou, acestea sunt doar definiții.

Dacă vă permiteți să înțelegeți că abundența este pur și simplu orice cale sau forma a propriei sincronicități automate care poate atrage in viata voastră ceea ce aveti nevoie, pentru a vă permite să faceti ceea ce trebuie să faceți atunci când aveți nevoie să faceti acel lucru, atunci veti începe să va dati seama ca sunteti foarte abundenti și a fost de ceva timp. Când banii sunt cel mai puternic mod în care un anumit tip de abundență poate fi îndeplinita, banii vor fi acolo. Veti atrage posibilitatea de a vă da banii.
Dar când banii nu sunt cel mai simplu mod, atunci când nu este calea minimei rezistente, poate fi ultima cale de a se manifesta. Ați putea primi multe alte feluri prin care abundenta sa se manifeste in viata voastra, sau eu voi spune, încercând să se manifeste în viața voastra. Dar nu poate fi dacă nu-i permiteti, din cauza definițiilor (conceptiilor) voastre.
Acum, există multe modalități de a schimba aceste definiții; multe puncte de vedere ...

Scenariile abundentei                                 
Q: Am devenit conștient de o situație în care cineva - posibil, un prieten - a furat destule bijuterii de la mine intr-o durata mai mare de timp. Și s-ar putea sa fi greșit cu privire la acest fapt, atunci când mi-a venit în minte. Și când a venit, a venit cu o mare forță și mare șoc. Și eu imediat m-am "interiorizat", și am încercat să-mi dau seama ce anume am făcut pentru a fi atras în asta.
B: Oh, e foarte simplu. Acum, aceasta poate fi una dintre modalitățile - așa cum faceti de multe ori pe planeta voastră – sa va faceti sa înțelegeți ceva, puteti adopta prin intermediul auspiciilor voastre si a altor persoane, care pot acționa scenariul prin lipsa de integritate . Dar totuși, scenariul poate fi acționat.
Și ce se poate face este să începeti să vă atașati la propriile conexiuni si abilități perceptive, prin ceea ce v-ar obliga să recunoasteti aceste abilități perceptive cel mai mult: teama că ceva v-a fost luat, frica de pierdere a abundenței voastre stabile. Așa că va veti forța să aveti sclipiri de înțelegere instantanee și conexiune, care sunt dincolo de ceea ce ar fi în mod normal o foarte proasta și / sau sedentara atitudine despre abundență.

Q: Bine. În schimb, unele idei de: "Oh, cu toate aceste lucruri ascunse în trecut, eu nu ma confrunt, ele acum, urmeaza…"
B: Da, in loc de asta.

Q: …care este un mod vechi de a reacționa, în care am cam alunecat.
B: Bine

Q: Si a doua parte a acesteia este: a deveni constient de ea, implica un alt terminal, o alta persoana.
B: Da

Q: Sunt foarte dornic sa invat ce este nevoie sa invat din asta, fara sa fie necesar sa judec cealalta persoana.
B: Mai întâi de toate, recunosti că nu poți pierde într-adevăr nicio parte din abundenta ta, indiferent care sunt simbolurile ce pot fi eliminate fiziologic din realitatea ta - ca să spunem așa.

Q: Corect
B: Nimic nu poate fi "transplantat" destul de departe de tine astfel incat cu adevărat să crezi că nu mai esti conectat la el, din punct de vedere simbolic, el reprezinta pentru tine abundența. Pentru că nu se poate sa fie destul de departe de tine, pentru a fi luat cu adevarat de langa tine.

Q: Bine
B: Prin urmare, ceea ce ai putea face este: permite-i acelui individ – chiar daca acesta poate reprezenta o reflexie a lui prin lipsa de integritate – sa iti serveasca ca si reflexie; pentru a fi cel care iti elimina aceasta idee, astfel incat sa iti poti largi diametrul abundentei tale – sa stii ca inca poti include aceasta idee. Pentru ca acum trebuie sa cauti in afara ta.

Q: Fara gluma !
B: Astfel, în acest fel, ceea ce faci este: permițându-ți să-ți exprimi convingerea că, în timp ce te poți simți întotdeauna strâns legat de abundență, ai o credință înnăscută care, dacă nu te forța să te muti într-o anumită direcție te-ai fi complacut in abundența ta.

Q: OK, acum despre terminal (persoana implicata)
B: Da

Q: Ce să fac cu această persoană? Nu vreau să - Numărul unu: Nu vreau să gandesc negativ la adresa ei. Numărul doi: Nu vreau ca această persoană să continue să ia lucruri de la mine și să fiu obiectul fisurii în propriul lui univers ca rezultat.
B: Pot fi mai multe moduri creative diferite - și moduri imaginative - poti sa mergi spre asta. Poate că poți lăsa un semn mic pe fiecare articol pe care sa scri: "Salut. Da, s-ar putea împrumuta asta pentru o vreme, dacă doresti. "Acesta este un exemplu.
Recunoaște, de asemenea, ca poți obține pur și simplu o legătură cu ideea că nu ai pierdut nimic. Și de multe ori, atunci când indivizii, în societatea voastră - mai ales în acest moment, în era transformarii - sunt cu adevărat pe punctul de a recunoaște abundența lor nelimitata, ei vor, într-un fel sau altul, de a crea un pic de vid - astfel încât altceva poate veni sa-l umple, astfel încât să puteți începe să generati un flux.
Odată ce recunoașteți că aveți fluxul abundenței, scenariul care a creat inițial vidul nu are nevoie să continue. Pentru că atunci sunteti dispuși să faceti ca fluxul sa se întâmple singur.

Q: Ah! Deci nu este necesar sa fac ceva in legatura cu acest terminal.
B: Nu chiar. Dacă descoperi ca atunci cand constientizezi fluxul din tine, tu creezi o situație în care poți interacționa și împărtăși cu ei că nu mai trebuie să facă asta, atunci probabil că va fi o parte a procesului. Dar asta nu înseamnă că trebuie să fie așa.

Q: OK
B: Ei pot face asta in alta parte. ( Multe rasete ..). Acum: daca sansa ta si darul tau si bucuria ta sunt sa imparti aceasta idee cu ei, tot ceea ce ai de facut este sa o imparti cu ei, inca o data: fiecare este imputernicit cat are nevoie, sa aiba tot ce vrea in viata, fara sa trebuiasca sa raneasca pe altcineva - sau pe ei insisi – pentru a obtine tot ce vrea.
Învățați-i de propria lor auto-împuternicire; învățați-i despre propria lor abundenta, care le permite să știe că ei au deja acces la tot ce au nevoie.

Q: Numai atunci cand aceasta situatie se iveste
B: Ei bine, evident, daca nu se iveste situatia atunci tu nu ai ocazia sa-i spui asta.

Q: Nu . Multumesc pentru asistenta
B : Multumesc si eu

    ... ne revedem la lectiile EGO-ului ale lui Eckhart Tolle....
   
            Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.