duminică, 14 septembrie 2014

Scoala lui Bashar - Abundență și Credibilitate

Q : Sunt nedumerit și curios.
B : Ei bine, în regulă. Stari interesante pentru a fi descoperite.

Q: Da, despre o anumită situație in relația cu o persoană care este unul dintre proprietarii companiei pentru care lucrez.
B: Bine

Q: As aprecia foarte mult tot ce mi-ai putea spune
B: Bine, care-i definitia situatiei tale ?

Q : Mmmm. Definiția situației este că unul dintre proprietarii companiei are o reacție foarte puternică fata de mine. Eu sunt unul dintre cei mai performanti din cadrul companiei. Indiferent de ceea ce fac, periodic - cel puțin o dată pe săptămână - el are o izbucnire scandaloasa de furie.
B: OK

Q: Acum, eu știu că într-un fel am co-creat acest lucru la un moment dat
B: Bine, da. Dar asta nu înseamnă neapărat că, atunci când interacționezi cu cineva, ceea ce ei fac este o reflexie absolută a ceea ce faci. Aceasta poate fi pur și simplu o co-creație pentru a le permite să vadă în situația aceea ce au nevoie a vedea. Și tu poți ieși din ea pentru a vedea ceea ce ai nevoie sa vezi. Dar ideea anumitor situații nu înseamnă neapărat că este relevanta pentru fiecare dintre voi în același fel, sau în aceeași măsură. Înțelegeți?

Q: Intr-adevar, as aprecia daca m-ai putea lumina intr-un fel
B: Ai discutat acest lucru cu acea persoană?

Q: M-a amenințat că mă concediaza, în fața întregii companii
B: L-ai intrebat motivul?

Q: Mmmmm
B: Si ?

Q: N-am primit niciun raspuns, pentru ca nu exista niciun motiv real
B: În regulă. Ai dorinta de a rămâne acolo?

Q: Adevarul este ca nu
B: Ei bine, atunci?

Q: Dar eu doresc să rămân acolo pentru o vreme.
B: De ce ?

Q: Pentru ca-mi convine venitul. Am cheltuieli destul de mari.
B: Ce te face să crezi că nu vei fi în măsură să atragi o împrejurare care va fi echivalentă? Sau chiar mai extinsă? Ai de gând să-i permiti să-și asume responsabilitatea de a te scoate afară pe ușă, când știi că vrei să pleci?

Q: Ei bine, el nu mă poate împinge afară; Eu sunt unul dintre cei mai performanti.
B:  Ei bine, dar tu creezi un simbol care ar putea crea frecare si care l-ar face sa te oblige sa pleci în circumstanțe negative, în loc, probabil, de a permite sa înveți de la propriul simbol care ti-ar oferi posibilitatea de a realiza că ai prefera de fapt să fi în altă parte. Aceasta este o sugestie. Cum sună în tine?

Q: Ei bine, știu că aș prefera să fiu în altă parte.
B: Unde?

Q: Nu am nicio idee
B: În regulă. Vrei sa-ti dai posibilitatea de a vedea versiunea mai extinsă a ceea ce ai prefera să faci, dacă nu ai fi în compania in care esti acum? Poți avea - sau ai în imaginația ta - o imagine, sau o piesă de teatru, de ce ai prefera să faci într-un mod mai extins? Poți să te vezi facand ceva care nu se poate face în compania in care te afli acum - în altă parte?

Q: Absolut
B: Acum, poate că ceea ce vrei să spui este: "Nu pot să cred ce văd." Poate că la asta te referi. Cum ți se pare?

Q: Eu cred, dar nu pot sa am destul timp
B: Oh, calendarul! În regulă. Imi place aceasta tehnica! Acest lucru ma excita foarte mult pentru a folosi aceasta tehnica - numit "pragul de credibilitate." Ești dispus să fii foarte sincer și foarte direct?

Q: Da
B: Bine. Acum: recreaza imaginea extatica de abundenta spontana, fara griji al artistului care esti tu. In regula?

Q: M-am prins
B: OK. Acum: te percepi ca esti capabil să fi ca tine, dincolo de orice umbră de îndoială, fara nici o problemă, în zece ani?

Q: Da
B: Bine. Dar in cinci ani?

Q: (pauza)… Da
B: De ce ai ezitat?

Q: Am vrut sa obțin într-adevăr cinci. Vreau să spun, e multa abundenta in cinci, fata de ceea ce sunt acum.
B: Bine. Doriți să încercați din nou? (Chicoteli) În regulă. Dincolo de orice umbră de îndoială, știi că ești capabil de a crea acea realitate în viața ta, în zece ani?

Q: Da
B: De ce nu esti asa sigur ca poti face asta in zece ani?

Q: Nu am nici o idee. Mi-ai cerut să nu ma gândesc la asta, și asta e raspunsul care a ieșit.
B: Foarte bine. Dar cu alte cuvinte, tu simplu STI , ca e suficient timp pentru tine. Da?

Q: Da
B: Nici o problema, mai mult decât suficient timp. Simplu ca placinta, cum spui tu. Asta vrei să spui când spui: "Doar stiu".

Q: Da
B: Bine. Simti, prin urmare, că nouă ani sunt suficienti? Dacă zece ani sunt suficienti pentru a crea acest stil de viata, sunt nouă ani suficienti?

Q: Desigur
B: Tu crezi sigur asta?

Q: Sigur
B: OK. Tu crezi ca doar sapte ani iti sunt suficienti?

Q: Umbra indoielii este aici
B: Cum arata acesta umbră? Care este mica voce care spune: "Eu nu știu dacă pot să fac acest lucru în șapte ani". Ce face să crezi că ar dura mai mult de șapte ani?  Care este îndoiala?

Q: Hmmmm
B: Bine. Du-te inapoi la noua ani…, la zece.

Q: Mmmm
B: Care este diferența dintre a face asta, in zece ani și a face-o in șapte? Care este diferența in definitiv dintre cele două scenarii în mintea ta? Ce te vezi capabil sa faci in zece ani, si nu te vezi capabil de a face in șapte?

Q: Pai…nu sunt sigur…. Economia si conjunctura
B: Economia și conjunctura. În regulă. Poti fi mai specific? Vrei să spui - așa cum interpretez ceea ce spui - ca nu-ti poți imagina că vei avea parte de abundenta din punct de vedere economic in urmatorii sapte ani, dar că zece ani sunt de ajuns. Asta vrei să spui?

Q: Da …cam asa ceva
B: Oh, în regulă. Ce vrei să spui? Care este diferența dintre șapte și zece ani - în capacitatea ta de a fi acea imagine? Tot ce se poate aplica pentru tine și ceea ce te provoaca cel mai mult.

Q: Scuze..sunt cam ezitant
B: Vă mulțumim! Acum suntem pe drum.Vezi ce se întâmplă când te nasti peste tot din nou si din nou. Începi ca fiind la fel de destept ca și mine, și iubesc asta! Vă mulțumesc pentru că ai vorbit cu mine ca un Sassanian. Bine. Se poate defini diferența? Ai creat în mintea ta o presupunere a unui anumit tip de structură de care crezi că ai nevoie functie de economie in zece ani, care nu poate avea aceeași structură in șapte? Este o structura prin care crezi că obții rezultatele economice?

Q: Nu
B: Bine. Ce face diferenta dintre șapte si zece - în afară de trei? Cu cat mai repede  toti deveniti egali, cu atât mai mult va trebui sa acordati o atentie sporita, astfel incat sa nu fiti înconjurati de desteptii care le stiu pe toate.

Q: Cu cat vorbesti mai mult, cu atat mai putine diferente raman
B: Iau asta ca pe un compliment

Q: Absolut
B: Tu intelegi ca oricum te asculti pe tine insuti?

Q: Da
B: Bine. Acum: aceasta nu este neapărat o problemă de analiză. Dar cu cat mai dispuși sunteți uneori să vorbiti despre asta - ceea ce spuneti face ca totul tot mai egal sa devina.

Q: Da
B: Și aceste definiții nu sunt fixate in oțel. Nu folosiți definiții care reprezintă legile fundamentale ale creației. Faceti doar definiții și creati definiții, care sunt pur și simplu rezultatele convingerilor societății voastre, și credințele pe care le-ati achiziționat din ea. Nu trebuie să le mai cumparati. Puteti cumpara altele. Vindeti-le altora; folositi banii pentru a cumpăra alte credințe. Veti primi un preț corect pentru ele. Cineva, undeva, va dori aceasta credința, de aceasta credința nu mai aveți nevoie. Deci, cu cat mai puțina diferența vei crea acolo, în ceea ce privește ideea de timp și spațiu, mai flexibil vei fi la un moment dat în capacitatea ta de a crea orice vrei cu adevărat chiar acum. Înțelegeți?

Q: Da
B: Fii atent la scenariul care l-ai creat. Te-ai văzut ca un abundent creator extatic. Asta ești tu. Singurul lucru care te separă aici, ca sa fi acolo, este asumarea a ceea ce esti, de fapt, acolo. Și nu aici. Tot ce trebuie să faci este să fi ca tine, să acționezi ca tine. Fa lucrurile pe care le vezi că le faci în imaginația ta, și vei fi ca tine. Și pentru că vei fi pe această frecvență, vei avea viața acelei persoane. Eu garantez. Pentru că in orice frecvență esti este realitatea experienței. Nu poate fi nici o altă cale.

Q: Am inteles
B: Deci, de asemenea, nu trebuie să te autodezaprobi pentru cât de mult ar dura.  Ințelegerea este sincronizarea. Și oricum o faci va fi bine. Deci, pur și simplu să recunosti faptul că ai posibilitatea, totuși, de a merge oriunde doresti cu adevărat să mergi - chiar acum! Înțelegeți?

Q: Da
B: Și tot ce trebuie să faci este să acționezi în mod clar ca ceea ce te reprezintă, imagineaza-ti sa fi - acum. Clar?

Q: Da. Ma interesa relatia cu aceasta fiinta…
B: Fiinta se arunca intr-un acces de furie. Aceasta fiinta a fost unul dintre copiii tai.

Q: Multumesc
B: Cu placere


     Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Am urmarit ani de zile videourile cu Bashar de pe Youtube si am sustinut ca este cea mai tare sursa de infomatii pentru mine. A venit insa momentul in care am realizat ca si Bashar face parte din aparatul de propaganda si control. Trist, dar adevarat.
  Nu putem avea incerdere in NICIUN mesaj primit prin channeling, indiferent de sursa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ca aparat de propaganda este , cred prea mult spus, nu stiu motivele care te-a facut sa crezi asta, dar, informatiile trebuie luate din mai multe surse si trecute prin filtrul propriu. Astfel ceea ce crezi ca pentru tine nu este folositor, altora poate este exact ceea ce au nevoie la nivelul de evolutie la care au ajuns. Bashar ne prezinta informatii si fiecare luam ce avem nevoie pentru evolutia proprie. Nu-l putem clasa la categoria ,,politicieni". Doar ei fac propaganda...si pana la urma care ar fi scopul? El este acolo bine mersi si traieste din plin Creatia, iar noi ne zbatem in mocirla cu semenii nostri si unii cauta franghia de scapare...
   Numai bine si Drum drept spre Lumina !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.