luni, 22 septembrie 2014

Pericol maxim: Războiul APEI. Miza supremă a exploatării gazelor de șist ar putea să fie chiar poluarea pânzei freatice!!!
                                                                                                       un articol de Daniel Roxin

Controlul apei se arată a fi unul dintre obiectivele principale ale oligarhiei internaționale aflate în spatele proiectului Noua Ordine Mondială. Războiul care se duce pentru obținerea controlului asupra resurselor planetei este extrem de dur, dar în același timp bine mascat de mediul politic și media aflat sub stăpânirea acestor indivizi, încât, pentru proștii majoritari din toate țările, el este aproape insesizabil.
Grupurile elitiste ale "Ocultei", de genul Bilderberg, susțin cu un tupeu incredibil că apa reprezintă un bun care trebuie exploatat pentru a obține profit. Declarația criminală a unui Peter Brabeck, CEO al companiei Nestle, potrivit căruia “Accesul la apă NU ar trebui să fie un drept public”, trebuie să ne îngrijoreze pentru că subliniază cât se poate de clar obiectivul pe care acești ne-oameni, obsedați de dorința de a deveni stăpânii lumii, îl au.

În acest context, agresiunea fără precedent a companiilor petroliere care vor să exploateze gazele de șist din țara noastră, fie ele occidentale sau rusești, trebuie privită într-o cheie mai complexă.

În primul rând este necesar să subliniem, în special pentru oligofrenii care ne conduc destinele, că numai idioții cronici pot să pretindă cu mâna pe inimă că exploatarea gazelor de șist nu prezintă riscul infectării pânzei freatice. Indiferent de studiile contrafăcute, realizate în interesul concernelor interesate, studii care vor să ne convingă că dracul e alb și bun la suflet, adevărul este că exploatarea gazelor de șist prin metoda fracturării hidraulice este o crimă la adresa naturii și a noastră, și toți cei care se fac părtași la aceasta, indiferent din ce poziție, ar trebui condamnați la închisoare pe viață, mai devreme sau mai târziu.

Ținând cont de interesele pe care marii șmecheri ai planetei le au în legătură cu controlul resurselor de apă, ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva exploatarea gazelor de șist are două ținte:

1. Preluarea pe nimic de către companiile străine (adică ale lor), așa cum este practica în România, a resurselor subsolului țării noastre.
2. Distrugerea pânzei freatice pentru a ne face dependenți de anumite surse de apă, aflate sub controlul lor.

Pentru cei care sunt mai puțin informați, este important de subliniat că o mare parte dintre izvoarele de apă minerală din România sunt deja în proprietatea unor firme străine, majoritatea brandurilor românești de apă minerală având în spate un acționariat din afara țării.
Așa că... imaginați-vă următorul scenariu, foarte posibil în câțiva ani, dacă nu reacționăm cu toată forța pentru a-i opri: pe jumătate din teritoriul țării sondele au pompat miliarde și miliarde de metri cubi de substanțe toxice la câțiva kilometri adâncime. Pentru că este o aberație să pretinzi că această cantitate colosală de mizerii otrăvitoare nu va afecta pânza freatică și solul, imaginați-vă că pe jumătate din teritoriul țării apa nu va mai fi bună de băut nici pentru oameni, nici pentru animale, că plantele vor conține substanțe toxice, ceea ce le va face imposibil de consumat. Ce ar însemna asta? O catastrofă ecologică și umanitară insurmontabilă! O astfel de perspectivă înseamnă migrație și foamete, înseamnă dezastru și pierderi materiale de mii de ori mai mari decât beneficiile aduse de banii câștigați din exploatarea gazelor de șist. Peste toate, înseamnă câștigarea Războiului Apei pe care Noua Ordine Mondială îl duce.

Merită să ne asumăm un astfel de risc?!? Cât de nemernici și inconștienți pot fi cei care vor decide în numele tuturor ca acest tip de exploatare să se realizeze, în pofida tuturor dovezilor  care incriminează fracturarea hidraulică?
Dacă acest lucru se petrece totuși în România este pentru că suntem sub ocupația agenților Noii Ordini Mondiale, fie ei români, fie alogeni ascunși sub nume românești. De aceea este posibil ca o țară foarte bogată să aibă datorii imense, ca o țară cu resurse uriașe să nu poată beneficia de ele, ca o țară care poate hrăni încă câteva națiuni să importe majoritatea alimentelor.

Oameni buni, nu, nu este vorba doar de incompetența și ticăloșia parveniților. Nu! Este vorba de o agresiune programatică asupra ființei acestui neam, asupra identității și existenței sale și doar trezirea conștiinței naționale ne mai poate salva, ne mai poate aduna la un loc și ne poate da forța de a ne lua țara înapoi.

În consecință, nu mai așteptați ca alții să scoată castanele din foc pentru voi, nu mai trăiți sub imperiul lui "lasă, și mâine e o zi"! Marea ticăloșie se petrece acum, așa că tot acum trebuie și reacționat ! Fiecare așa cum poate, până în ziua în care ceva sau cineva ne va uni cu adevărat pe toți românii !

     România, TREZEȘTE-TE! 

Acum, parerea mea proprie referitor la modul de actiune este urmatorul: In strada daca iesim pun jandarmii platiti tot din banii nostri sa ne bata , sa ne aresteze si sa ne amendeze, pana ne trece de manifestatii( vedeti abuzurile de la Pungesti si alte locuri din Romania, unde oamenii sunt amenintati si intimidati pentru a nu se mai opune planurilor Chevron de a ne infesta apele si a ne FURA gazele).
Acum avem puterea sa-i anihilam prin vot. Nu mai credeti in minciunile lor, acesti oameni politici sunt de o mie de ori mai perversi, parsivi, mincinosi si fara scrupule decat a fost dictatorul Ceausescu. Acela suferea de ,,cultul personalitatii" dar nu facea cadou firmelor straine resursele subsolului tarii, padurile, apele si pamantul tarii, ba dimpotriva ! 
Ganditi-va bine la alegeri, acum este momentul sa le aplicam lovitura, altfel, daca unul dintre cei inscrisi in cursa prezidentiala castiga , Romania este condamnata pe veci la sclavie, saracie, suferinta si disperare. 
Daca cumva Ponta castiga va fi o dictatura cum nu s-a mai vazut pana acum in istoria Romaniei, Ceausescu o sa fie mic copil....
Deci mergeti la vot si anulati-va votul..., altfel se va intampla ca si cu referendumul din Scotia, acesta a fost fraudat sa iasa asa cum a iesit.

In continuare, pentru cei care nu ati vizionat documentarul GASLAND , cu catastrofele ecologice care le-a facut in SUA, exploatarile gazelor de sist cu subt. RO :   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.