marți, 9 septembrie 2014

Interviu cu Cobra de Robert Potter – 26 August 2014 ( ultima parte )          - partea a doua -


Rob - Există membri ai familiei de suflete ai seminţelor stelare în navele luminii?
COBRA - Este o familie de suflete enormă. Este o mare Familie a Luminii. Şi da, multe din familiie noastre de suflet sînt pe nave chiar acum.

Rob - OK. Iată altă întrebare: dacă a fost dat un decret de puterile mai mari, Federaţia Galactică a Luminii, ca să nu mai aibă loc detonări nucleare care să aducă devastări Gaiei, de ce sînt bombele strangelet chiar şi o preocupare posibilă? Pot ele să fie dezamorsate cum au fost armele nucleare? Este mult mai dificil. Am vorbit despre asta înainte. Cineva spune că e contradictoriu.
COBRA - NU este. Este simplu, căci o bombă nucleară este o tehnologie foarte simplă şi bombele strangelet sînt ceva mai sofisticate şi nu e aşa uşor să fie dezamorsate. Este posibil dar ia timp şi mai implică şi alţi factori de care se are grijă chiar în prezent.

Rob - OK. Altă întrebare: Sînt multe istorii care circulă de mii de ani precum încercarea de a explica istoria Terrei şi care cauzează confuzie printre locuitorii planetei şi care s-a pierdut datorită Carantinei şi dezinformării din partea Cabalei. Poţi vorbi despre informaţia sau mitul potrivit căruia un arhanghel a vrut să experimenteze trăirea în materie fizică a fost cauza anomaliei întunericului? Pare a fi super simplificat.
COBRA - Este ceva adevăr în această istorie. A existat un arhanghel care de fapt a dorit să experimenteze trăirea în acea anomalie. El a descins în acea anomalie cu tehnologie foarte sofisticată şi aceea a fost naşterea forţelor întunericului.

Rob - Dar anomalia era deja acolo (da) şi crea deja în planul fizic, oricum, experienţe foarte grele şi dificile, corect?
COBRA - Anomalia era deja acolo dar nu exista un rău intenţional pînă în acel punct. (OK) Răul intenţional a fost creat ca o interacţiune între conştienţă şi acea funcţie aleatorie, acea potenţialitate.

Rob - OK - era dintr-o rasă stelară aparte?
COBRA - Acel arhanghel, de fapt, a experimentat trăirea în multe sisteme stelare şi aparţinea ca trăire multor sisteme stelare.

Rob - Iată o altă întrebare despre moarte. Înţeleg că pentru cei care pot călători în planul astral şi merg în lumi unde oamenii merg cînd mor, poate fi verificat de individ. Cineva a spus: Am citit că tunelul luminii pe care oamenii îl văd cînd mor sau au o experienţă de "aproape mort" este doar o capcană de suflete pentru fabrica de reîncarnare a Archonilor. Există vreo posibilitate să scapi procesului de reîncarnare prin a nu urma acea presupusă lumină a iubirii?
COBRA - OK. Nu aş fi de acord cu această teorie. Aş spune că lumina e lumină şi ne-lumina nu e lumină. Dacă urmezi lumina vei ajunge la mai multă lumină. Nu e un truc. Dar da, sînt staţii de implantare în planul eteric după ce mori. Da, s-au făcut trucuri. Dacă urmezi propria ghidare interioară către unde mergi, cel mai probabil vei scăpa. Dar stratul de la suprafaţa planetei, din planul eteric este într-un cîmp scalar. Este foarte dificil să scapi acestui cîmp scalar. Oamenii care mor sînt de fapt prinşi în capcana acestui cîmp scalar din jurul Terrei. De obicei merg către următoarea încarnare în interiorul acestui cîmp scalar.

Rob - Şi acesta este planul astral de jos de care nu scapă. E corect?
COBRA - Acum în planurile astrale de jos e mai uşor decît a fost. Este posibil să scapi dar e necesar să transcenzi ataşamentele interioare către suprafaţa planetei.

Rob - OK. Ce sînt acele sunete ca un murmur care sînt auzite peste tot pe planetă? Asta era mai pronunţat acum ceva timp. Am auzit sunete. Acele video sînt adevărate? Sînt scheme înşelătoare? Există cauze ale acelor sunete continue?
COBRA - Da, acest tip de sunete încă se întîmplă. E o combinaţie. A fost un sunet eteric foarte puternic dar este şi tehnologie puternică scalară de plasmă care crează infra sunete care pot fi auzite de fiinţele umane chiar simţite cu corpul uman. Sînt frecvenţe joase, între 10 şi 50 de Hz care pot fi auzite de urechea umană. Ele pot fi simţite ca o vibraţie joasă în corp care poate fi cu adevărat neplăcută.

Rob - Da. Altă întrebare legată de asta. Este hiper-senzitivitate ceea ce mulţi oameni simt? Este datorată matricei electronice sau o combinaţie de lucruri?
COBRA - Este o combinaţie de simţiri naturale a anumitor suflete care au nevoie să fie senzitive pentru a avea anumite canale deschise. Acea senzitivitate poate fi folosită în alte feluri de către tehnologia Archonilor. Toate acele dispozitive scalare de plasmă pot în fapt să distorsioneze acea senzitivitate într-un fel care nu este confortabil.

Rob - OK. Cred că vreau să te întreb despre oamenii Dogon. Au fost imagini de nave spaţiale pe pereţii peşterilor şi istorii despre nave spaţiale care au aterizat, au golit ceva pămînt şi au pus în apă delfini care vorbeau cu umanii. E vreun adevăr în asta?
COBRA - Da. A fost o vizită de pe Sistemul Stelar Sirius mult timp în urmă. A fost o prezenţă puternică prin istorie a populaţiei din Sirius în Africa centrală şi de nord.

Rob - OK. Deci asta nu ar fi umanoidă cu adevărat ar fi mai mult animal. Înţeleg că delfinii sînt suflete înalte care au venit aici - potrivit lui Sheldan Nidle - pentru a conecta matricea eterică din oceane şi pentru a vindeca Terra. Delfinii şi balenele împreună, dar nu sînt umanoizi. Dar spui că există ca fiinţe simţitoare conştiente ca umanoizii în ceea ce s-ar putea considera corpuri de delfin.
COBRA - Da, vezi tu, în Sistemul Stelar Sirius sînt multe planete cu apă şi multe forme de viaţă au evoluat acolo. Unele dintre ele sînt umanoide, altele arată ca delfinii şi unele arată ca ceva între cele două.

Rob - OK. Ele există în apă în exlcusivitate?
COBRA - Unele dintre ele da, altele au apa ca habitat natural. Altele sînt amfibii şi unele trăiesc pe sol. Sint cîteva planete în acel sistem stelar care au diverse configuraţii. Diferite proporţii între apă şi sol.

Rob - Ok, mulţumesc. (?)sînt unii dintre favoriţii mei şi au evoluat din apă. Am vorbit despre asta. Rezistenţa este cea care te-a ales sau tu ai ales această misiune pe care o ai acum?
COBRA - În fapt, Rezistenţa mi-a cerut să pornesc un blog. Nu a fost ideea mea. Am primit unele sugestii. Nu am fost foarte fericit despre asta. Se simţea ca şi cum ar fi fost prea devreme. Au spus că acum este timpul, mergi înainte şi porneşte-l.

Rob - Lucrurile iau mult timp să crească. Eşti mulţumit personal cu sprijinul din partea exhipei tale de la suprafaţă?
COBRA - Aş spune că sînt extrem de mulţumit de anumiţi oameni. Unii oameni m-au surprins foarte pozitiv. Mulţi oameni m-au surprins negativ pentru că există mai puţină cooperare la suprafaţă de cît m-am aşteptat. Acesta este principalul motiv pentru care durează aşa de mult. Cînd văd toate aceaste drame, nu pot să cred.

Rob - Ştiu. Ce doreşti pe mai departe din partea echipei de la sol ca să creăm sau să facem?
COBRA - Doresc ca oamenii să înceapă să lupte pentru această cauză împreună. Dacă vrei să eliberezi această planetă e nevoie să cooperezi. Chiar asta vreau să spun. Avem nevoie de o viziune comună şi un ţel comun şi să începem să lucrăm împreună la asta.

Rob - OK. În opinia mea şi din ce înţeleg, realitatea în care existăm, planul fizic este o manifestare a unui nivel de conştienţă colectivă al umanităţii. Umanitatea a fost prostită, pălării, ochelari şi continuu privim în jos. Ai fi de acord că atunci cînd umanitatea îşi ridică conştienţa spirituală şi vibraţia energiile vor fi coapte pentru Eveniment? La un anumit nivel oamenii au nevoie să adere la trezirea spirituală atît de mult cît ar învăţa despre ce se petrece pe planetă. Eşti de acord că acest proces de trezire spirituală este foarte important şi el?
COBRA - Aş spune că un proces de trezire spirituală pentru umanitate este posibil numai după Eveniment. Evenimentul va avea loc cînd tehnologiile grupului Chimera sînt scoase. Forţele Luminii nu mai aşteaptă umanitatea să se trezească sau oamenii să coopereze, asta desigur ar face totul mult mai uşor. Tranziţia ar fi mult mai uşoară. Chiar acum tehnologiile sînt scoase. Cind toţi aceşti factori s-au avut în grijă ei vor trece la acţiune.

Rob - Deci nu crezi că ridicarea spirituală a oamenilor este semnificativă pentru a crea schimbarea pe planetă. Crezi că asta ar fi prea încet cu nivelele pe care le avem acum. Asta vrei să spui?
COBRA - Dacă vom aştepta doar umanitatea, asta ar lua decade sau chiar secole. Este nevoie să aibă loc o intervenţie a Forţelor Luminii de deasupra acestei perspective pentru a face schimbarea să aibă loc. Desigur fiecare individ este important. Fiecare grup spiritual care poate fi atras este important ca să facă această tranziţie mai uşoară şi mai rapidă. Numai umanii, n-aş spune că umanitatea este într-un stadiu să fie capabilă să facă această tranziţie să se întîmple într-un fel care să reprezinte un plan bun pentru că nivelul de cooperare chiar şi între persoanele de conducere din mişcarea de eliberare este prea încet pentru o acţiune coordonată. Deci acea acţiune coordonată este posibil să vină de deasupra suprafeţei planetei şi numai atunci se poate vedea ca fiinţele umane să fie capabile să urmeze impulsul, acea viziune şi cînd au rezultate concrete, dovezi concrete atunci oamenii se trezesc. Fiinţele umane nu se pot trezi numai urmînd experienţa interioară. Ei au nevoie de dovezi concrete, au nevoie de evidenţe. Aceste evidenţe vor fi date.

Rob - Cumva sînt în dezacord cu asta. Eu cred că fiecare individ, prin propria experienţă spirituală ar putea să se trezească în acest fel. Tu spui că nu există o trezire spirituală individuală care poate elibera pe cineva fără Eveniment.
COBRA - Poate, dar nu mă aştept ca asta să aibă loc la o scală masivă suficientă să creeze Evenimentul. Aş spune că acea trezire spirituală masivă va avea loc după Eveniment cînd oamenii au probele şi prezenţa Luminii şi cînd Cabala va fi scoasă şi cînd creşterea spirituală se va petrece fără obstacole. Vorbesc acum la scară globală. Desigur, la scara individuală, trezirea individuală este după propria alegere. Vorbesc despre psihologia generală a trezirii umanităţii ca întreg.

Rob - OK Mulţumesc pentru această distincţie. Am dorit să rămînă clar. Am avut sentimentul că asta vroiai să spui. Iată una nostimă. Cum eu iubesc cristalele, laserele şi undele scalare. Vom avea cîteva din acestea la Conferinţa de pe Muntele Shasta. Avem un sistem foarte fain. Cobra, care este viitorul cristalelor în viaţa noastră?
COBRA - OK. Cristalele sînt de fapt cea mai evoluată materie din planul fizic şi ele pot reflecta conştienţa înaltă şi pe perioada de tranziţie cristalele vor avea un rol foarte important în trezirea maselor.

Rob - Da, tehnologiile avansate de vindecare vor utiliza sunetul, lumina şi culoarea ca frecvenţe direcţionate prin cristale care vor acţiona ca traducătoare de rezonanţă. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Da, da, desigur. Tehnologie similară a fost folosită în Atlantis şi tehnologii similare au fost folosite în multe naţii stelare prin galaxie. Asta va fi uşor introdus dar la un nivel mult mai înalt decît avem acum.

Rob - Iată o întrebare foarte bazică dar asta e pentru oamenii din Africa de Sud. Răspunsul este pe pagina web dacă citiţi. Avem mulţi ascultători care nu au ajuns pe ,,prepareforchange.net” unde e nevoie să mergeţi şi să citiţi. Ar fi necesar să cumpăraţi cartea intitulată "Evenimentul" pe site-ul lui Cobra sau pe al meu sau pe prepareforchange.net. Asta vă va da un fundal pentru ce se petrece pe aici. Iată o întrebare bună la care poţi răspunde pentru oamenii mai noi: Ne poţi spune care este principala diferenţă dintre Eveniment şi ce plănuieşte Noua Ordine Mondială (NWO) să aducă?
COBRA - Sînt două lucruri diametral opuse. Evenimentul este eliberarea umanităţii. Este scoaterea Cabalei. Este libertatea oamenilor, va da putere oamenilor. NWO - oricine ştie ce înseamnă. Nu mai vreau să repet asta.

Rob - OK şi se pare că oricine aşteaptă ca NWO să facă ceva să ia marele lor control. Sîntem adînc implicaţi în asta. Am fost controlaţi prea mult prieteni. E timpul să mergem în cealaltă direcţie. Nu te aştepta la alte lucruri mari şi negative. Cu toate că Benjamin Fulford şi mulţi oameni vorbesc despre planurile orchestrate de Cabală şi complotul din septembrie. Ai ceva informaţii despre asta? Va fi acest plan dejucat? Este avut în mînă de Mişcarea de Rezistenţă?
COBRA - Vezi tu, Cabala are multe planuri pentru multe acţiuni de steag fals la multe niveluri diferite de evenimente de extincţie. Nici unul dintre acestea nu va funcţiona cum ei doresc. Acum trăim nivelul maxim de control, chiar acum. Acesta este stadiul maxim al NWO pe această planetă. Nu poate fi decît mai bine. NU poate merge mai rău.

Rob - Este infinit Universul?
COBRA - Aş spune că conştiinţa este infintă. Universul material este limitat de legi ale fizicii ale materiei în sine.

Rob - Aş cam fi de acord cu asta. A fost un răspuns pe care îl aşteptam. Mulţumesc pentru asta. Iată o întrebare bună: Acesta este un proces individual, dar cum începem să dezvoltăm discernămîntul despre cine sîntem cu adevărat, indivizi suverani care se diferenţiază de sistemele de control ale întunericului?
COBRA - OK. Există multă dramă în jurul acestei suveranităţi. Nu e vorba ca tu să lupţi împotriva sistemului. E vorba despre a trăi în fisurile din Matrice. NU e nevoie să porţi o competiţie cu sistemul, ai doar nevoie să ieşi din sistem şi să trăieşti în fisurile sale. Cînd eşti invizibil, cînd trăieşti într-o frecvenţă vibraţională diferită în afara sistemului.

Rob - Cred că vom schimba la altă întrebare: cum poate sistemul de creditare al sistemului financiar să lucreze în noul sistem? Ai spus că pieţele de marfuri vor fi închise pentru totdeauna. Nu va exista multă rezistenţă din partea publicului general pe agest gen de lucruri? Nu va pune asta oamenii într-o situaţie de frică drastică legată de bani sau sînt planuri care să uşureze asta şi să o explice în totalitate?
COBRA - OK, situaţiile de frică drastică nu vor avea loc cînd băncile se închid într-un moment al Evenimentului. Desigur că în acea perioadă cînd băncile sînt închise, publicul general va fi informat prin mass-media. Ei vor fi foarte fericiţi cînd conturile colaterale vor fi date umanităţii şi cînd vor primi mai multă abundenţă, deci nu se vor plînge. Desigur, un mic procent se vor complînge. Există un anumit procent de oameni care se vor plînge de orice.

Rob - Va fi clar pentru oameni că depozitele lor pe care le-au investit acolo, nu vor mai aduce dividende dar vor primi valoare pentru banii lor. Ei vor primi cu bucurie noul sistem.
COBRA - Exact, da, da.

Rob - OK foarte bine. Ok, Cobra, povestea lui Noe şi potopul au ceva de-a face cu realitatea sau scufundarea Atlantisului sau e doar un mit?
COBRA - Da, are mult de-a face cu realitatea pentru că au avut loc inundaţii enorme în orientul apropiat acum 5000 de ani şi de asemenea a avut loc un cataclism care a distrus Atlantis-ul acum în jur de 11500 de ani.

Rob - El a fost contactat de fiinţe mai înalt dimensionale să construiască Arca?
COBRA - Ceva similar s-a întîmplat, da, dar nu numai într-o singură locaţie. A avut loc simultan în multe locaţii în jurul planetei.

Rob - Aceea a fost singura înregistrare. Au fost asemănători lui Noe care au adunat animalele în jurul planetei.
COBRA - Da

Rob - OK. Care este diferenţa între sine superior şi suflet? Sînt acelaşi lucru? Poţi să explici funcţiile lor?
COBRA - La bază sînt două expresii pentru acelaşi lucru. Este prezenţa noastră interioară. Poţi descrie sufletul sau sinele superior. Este adevăratul tu.

Rob - OK. Este posibil să fi deconectat de suflet?
COBRA - Este posibil şi asta s-a întîmplat cu adevărat cu unii membrii ai Cabalei.

Rob - Vrei să spui că au fost trimişi la Soarele Central?
COBRA - Nu, au trecut printr-un proces special de implantare prin diferite ritualuri obscure şi prin stilurile lor de viaţă şi alegerile lor. Unii dintre ei au fost deconectaţi gradat şi unii au fost deconectaţi prin diferite experimente în trecut.

Rob - Asta e interesant. Sufletul este cine sîntem şi reţine conştienţa individuală de sine pe parcursul vieţilor. Deci ei preiau, sufletul e deconectat. Sufletul stă într-un fel de prismă şi este folosit ca o carcasă goală prin tehnologie.
COBRA - Aş spune că în cazul cabalei o parte din suflet este proiectată în corp şi acea parte, mai încet sau mai repede devine deconectată şi are viaţă independentă care este controlată de elementali, de posesie de spirit, de tehnologie şi alte lucruri.

Rob - OK. altă întrebare este: se pare că Egiptul a avut o revoluţie frumoasă. Se pare că Forţele Luminii au preluat situaţia acolo şi au calmat-o şi au scos agenţii Cabalei din frăţia musulmană. Nu au deschis graniţele oamenilor din Gaza să scape de bombardamentele recente din Israel. De ce un guvern de lovitură egiptean acoperit de Mişcarea de Rezistenţă nu oferă refugiu pentru palestinienii care doresc să scape?
COBRA - OK, există o anume tensiune între diversele grupări din Israel. Aş spune că a existat o anumită fractură a unui anume grup dintre acestea către Egipt.

Rob - OK. Mulţumesc. Iată o întrebare pentru cineva care spune că te-a ascultat, că te-a urmat. Ai spus că cumpărarea unei case ar fi un bun unde s-ar putea investi banii. Au cumpărat o casă. Au investit banii în aur care este un bun real şi viabil. Au fost preocupaţi datorită unor prognosticatori care au spus că schimbarea de poli va avea loc în doi ani şi aurul va scădea şi alte lucruri. Persoana care ţi-a urmat sfatul, continui să susţii că probabil au făcut o alegere bună să cumpere o casă?
COBRA - Desigur. Numărul 1 - e nevoie să asculţi de propriul eu interior şi nu de sfaturile mele care sînt doar o sugestie. Încă cred că e o alegere bună.

Rob - OK. Ai ceva informaţii despre liderul brazilian care a fost ucis? Se pare că era un tip pozitiv şi unii dintre cei din Brazilia au simţit că a fost ucis. E corect?
COBRA - Da din păcate Cabala a eliminat acea persoană.

Rob - Există ceva riscuri particulare cu Iphone şi alte celulare?
COBRA - Sînt la bază toate acelaşi lucru. Sînt multe riscuri din partea telefoanelor celulare de la radiaţie sau de la supraveghere. Aş recomanda să nu le folosiţi dacă nu e necesar. Folosiţi-le cînd aveţi nevoie dar nu mai mult.

Rob - Altă întrebare multiplă la care am vrut să ajung este despre Colizionatorul Hadron( acceleratorul de particule,n.a). Este o poartă stelară. Este folosit de Cabală. Va fi pus din nou în funcţiune. Ne poţi spune ceva diferit decît că este anunţat ca un experiment ştiinţific? Ştiu că ar putea prelua informaţie şi să încerce să dezvolte lucruri negative din el. În sine şi de sinte stătător a fost proiectat ca un disruptor de linii de lege, o armă, o poartă stelară? Este locaţia sa semnificativă? Spune-ne despre Colizionatorul Hadron.
COBRA - O să spun doar în felul aceasta: într-un fel sînt elemente bune implicate în acel proiect, dar la bază, grupul Chimera foloseşte în scop propriu întreaga instalaţie. Nu pot spune multe pentru că de moment e informaţie clasificată. Sînt lucruri care au loc acolo care e necesar să fie oprite şi vor fi oprite. Sînt elemente acolo care au planuri care nu sînt drăguţe şi a necesar să fie oprite.

Rob - OK. Care este rolul Lyra-nilor în procesul de eliberare? Ştii despre ei? Ne poţi spune ceva despre această rasă?
COBRA - OK. Voi spune că această rasă nu este implicată direct în primul front dar ei inspiră creativitatea în fiinţele umane.

Rob - OK. Ai vreun sfat pentru seminţele stelare în acest moment?
COBRA - Da. Am. Le-aş reaminti tuturor seminţelor stelare că au venit aici din dimensiunile înalte din realităţi mai mari pentru a conecta cu o realitate mai măreaţă cît de mult pot. Pentru a conecta cu propria casă, pentru a conecta cu stelele şi să aducă cît mai mult posibil din acele realităţi aici. Această realitate de aici are nevoie de acele vibraţii înalte şi să se conecteze cu alte seminţe astrale într-o formă pozitivă.

Rob - OK. Avem o cerere de la mai mulţi oameni: ei ar dori să audă comentariul tău, viziuni şi idei despre vise.
COBRA - Da dar e nevoie să fie mai la obiect decît atît.

Rob - Spune-ne ce sînt visele?
COBRA - Visele sînt parte din ciclul zilnic. Căci avem parte din existenţa noastră în planul fizic. Visele ne conectează cu planul astral. Este o cale pentru noi să procesăm parte din emoţiile noastre pe care nu le putem procesa în mod conştient. Visele au un limbaj simbolic care ne vorbeşte. Sufletul încearcă să ne vorbească prin limbajul simbolic dar din păcate Archonii şi... cu tehnologia au abilitatea de a disrupe visele noastre şi să influenţeze ceea ce visăm. E necesar să fim foarte conştienţi de manifestarea de unde ne vine visul. Vine de la sinele superior, care procesează subconştientul nostru sau vine de la tehnologia Archonică?

Rob - OK. Altă întrebare cumva legată de schimbările planetare. Mi s-a spus că atunci cînd ajungem foarte aproape de schimbarea polilor şi lucrurile se schimbă pe planetă că sistemele electrice nu vor exploda neapărat dar se vor scurtcircuita. Este adevărat în vreo măsură că putem să luăm asta ca pe un semn că ceva schimbări majore au loc?
COBRA - OK, nu e nevoie să vă temeţi de schimbarea polilor căci nu va avea loc înainte de primul contact. Nimic de acest gen nu va avea loc înainte de primul contact.

Rob - OK. Bine. Poţi comenta despre rezonanţa Schumann? Scade sau în fine... Poţi comenta despre asta?
COBRA - S-au facut multe afirmaţii despre rezonanţa Schumann. Rezonanţa Schumann nu este doar o frecvenţă. Este o serie de frecvenţe care de fapt descrie frecvenţele de rezonanţă ale ionosferei. Nu se schimbă. Doar că sînt anumite frecvenţe cheie de virf care excită ionosfera. Asta a fost propus teoretic de dr.Schumann în 1950 şi s-a măsurat mult mai tîrziu. NU se conectează direct cu conştienţa în felul pe care îl înţeleg oamenii, dar da, există o anume... una din principalele frecvenţe este rezonantă cu frecvenţa inimii umane - asta este adevărat. Asta are şi o semnificaţie cosmică pentru că sînt alte frecvenţe rezonante galactic. Frecvenţele din rezonanţa Schumann sînt singronizate cu frecvenţele galactice la un anumit nivel.

Rob - OK. Iată ceva ce au întrebat multe persoane. Au fost afirmaţii despre cele 15 fiinţe multi-dimensionale primare ale controlului şi că au fost responsabile pentru manipularea grilei de pe Terra pentru 54 de milioane de ani. Poţi comenta despre asta? Ştii ceva de asta sau nimic sau nici n-ai auzit?
COBRA - Am auzit de această istorie. Grilele au fost manipulate pe Terra dar nu un timp aşa de lung. Da au existat nişte fiinţe controlatoare. Unii oameni au alte nume pentru ei. Toate astea vor fi reciclate foarte curînd.

Rob - Corect. Ai spune că numărul 15 e corect?
COBRA - Aş spune că depinde cum grupezi aceste fiinţe. Nu e o distribuţie liniară. (Da.Ok.) Poţi spune că e un grup mare de 200 de oameni. Poţi spune că e un grup de 15 oameni, poţi spune că e un grup de 12 oameni. Se schimbă mereu şi nu e un lucru static.

Rob - Iată o întrebare pe care am putea-o numi ultima. Cît de mult progres a fost în dezactivarea bombelor strangelet şi asociatele arme scalare eterice şi grupul Chimera?
COBRA - Aş spune că a fost progres. Voi face o informare despre asta într-o săptămînă sau două. Multă informaţie despre asta e necesar să rămînă clasificată pentru că e o operaţie foarte sensibilă. Toată treaba asta este mult mai periculoasă decît bombele nucleare. Desigur, nu mult poate fi spus despre operaţiunile actuale în sine. Acesta este motivul pentru care nu e multă informaţie în ultimele luni căci aceste operaţiuni sînt în desfăşurare.

Rob - OK Cobra, mulţumesc foarte mult. Un interviu minunat. Am trecut prin o mulţime de întrebări. Apreciez timpul tău de astăzi. O vom face din nou luna viitoare. Mulţumesc foarte mult prieteni, Victoria Luminii.
COBRA - Da, mulţumesc tuturor pentru că aţi ascultat. Da, Victoria Luminii. 

     sursa :  http://thepromiserevealed.com/ 

   traducere preluata de pe blogul : http://istoriagalactica.blogspot.ro/  

      
           Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Apreciez munca enorma depusa, dar, din dragoste, vreau sa iti spuin ca Cobra este dezinformare.
    Exista o miscare de rezistenta, dar nu are blog si nici nu are vreun reprezentant care sa dea interviuri.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.