luni, 8 septembrie 2014

Interviu cu Cobra de Robert Potter – 26 August 2014 ( partea intai )       Interviul video in engleza aici : https://www.youtube.com/watch?v=Ju_fMAWnJjY&feature=youtu.be 

  - partea intai - 

Unii oameni vor să ştie cine e Cobra. Unii vor să ştie ce se întîmplă la Eveniment. Vă rog să mergeţi pe http://prepareforchange.net/   şi să studiaţi acestea. Vreau să mulţumesc tuturor pentru mesajele minunate de iubire şi sprijin pe care le-am primit cu privire la turnura pe care a luat-o sănătatea mea. Am incarcat pe Internet un blog de natură pozitivă unde împărtăşesc anumite situaţii. Sunt noutăţi minunate. Vreau să mulţumesc celor care au mulţumit lui Cobra şi mie pentru munca şi efortul pe care îl facem. Am dori să continuaţi să sprijiniţi ideile şi misiunea prin învăţare, creştere şi împărtăşire a cît mai multă iubire necondiţionată, iertare şi pace pe cît puteţi şi să împărtăşiţi vestea bună despre inevitabila transformare spirituală a acestei planete cu revelarea familiei noastre spaţiale şi ceea ce înseamnă aceasta pentru TERRA. [...]
Rob - În regulă, prieteni, cum am promis, este Cobra cu noi pe linie. Sîntem pregătiţi pentru un interviu grozav astăzi. Avem multe întrebări care se repetă luna aceasta. Am vorbit despre asta şi vreau să împărtăşesc cu oamenii. Am primit multe întrebări referitoare la Karma, s-a vorbit mult printre diferitele religii ale lumii, natura cauzei şi efectului. Exact ca şi gravitaţia, se întîmplă. Sîntem cu toţii fiinţe de lumină pe care o improşcăm către exterior prin gîndurile noastre şi ele se întorc la noi. La un anumit nivel e necesar să trăim anumite situaţii. Ai lămurit asta... şi dr.Frank Strange a sprijinit şi el idea precum şi Omnac Omnac, femeia de pe Venus care vine din lumea astrală. Să lămurescă situaţia ei Karmică şi să poată avea ultima viaţă pe Terra, a ales să vină aici. Voi împărtăşi multă informaţie din învăţăturile ei în conferinţa mea de la Muntele Shasta. Am dorit să vă citesc ce spune ea despre Krama. "Probabil, Karma este deseori greşit înţeleasă. Mulţi privesc Karma ca pe o pedeapsă pentru faptele trecute şi prezente. În realitatea Karma poate fi de a trăi experienţe pozitive su dificile. Karma poate fi şi recompensă pentru fapte şi acţiuni pozitive. Totul depinde de sufletul individului. Conştienţa, experienţa şi responsabilităţile fiecărui suflet în particular. Cu cît cineva este mai conştient şi mai responsabil acela se îndreaptă spre acţiunile şi relaţiile proprii care au de-a face mult cu cantitatea de Karma care se acumulează, fie ea pozitivă sau negativă."
Celălalt lucru pe care îl spune este: "Karma nu este acumulată
numai în planul fizic ci şi in alte dimensiuni, de asemenea." Ai fi de acord în nişte limite cu această înţelegere a Karmei? Am avut o discuţie înainte şi ai spus că nu e chiar o pedeapsă ceea ce ea a întărit. Poţi expune mai profund asta?
COBRA - Nu sînt de acord cu noţiunea că Karma ar fi un sistem de pedeapsă. Nu-mi place să folosesc acel cuvînt căci este atît de încărcat şi a fost folosit greşit foarte mult de Archoni care de fapt instalează sistemul de pedeapsă pe planetă în aceste două planuri şi în planul fizic. Aş spune simplu că există o lege a manifestării. Dacă ai acţiuni negative vei tinde să atragi mai multe acţiuni negative în viitor. N-aş numi-o nici măcar lege a cauzei şi efectului. Sînt mulţi factori care determină ce se va manifesta. Aş spune simplu, dacă te centrezi pe pozitiv tinzi să manifeşti mai mult pozitiv şi dacă te centrezi pe negativ în gîndurile tale şi emoţiile tale şi acţiunile tale, atunci tinzi să manifeşti mai mult negativ şi nu există nici un fel de pedepsire implicată în toate astea. Nu există nici un sistem de recompense sau sistem de pedepse implicate aici. Archonii au manipulat şi folosit distorsionat acest fapt şi prin crearea în fapt a unui sistem de pedeapsă în planul astral şi de asemenea în planul fizic. Nu aş folosi niciodată acest cuvînt pentru că este foarte încărcat şi foarte greşit folosit.

Rob - Poate m-ai auzit că spuneam şi eu că nu e un sistem de pedeapsă. Dar vibraţia experienţei, dacă ai fi ca mine, eu deseori judec şi sînt nerăbdător şi acest tip de energie pe care o manifest în afară revine la mine şi e o lecţie, e o oportunitate de a creşte în compasiune şi înţelegere cu aceeaşi vibraţie pe care am atras-o către mine şi care rezultă în interiorul meu ca o experienţă de învăţare. Asta am vrut să spun. Eşti de acord cu asta?
COBRA - N-aş fi de acord nici măcar cu asta. Nu aş spune că Planeta Terra este o şcoală sau o experienţă de învăţare. Aş spune că sînt căi mult mai bune de a creşte şi învăţa decît experienţele negative care sînt oglindite înapoi la tine. E un sistem de buclă închisă. Oriunde altundeva în Univers, dacă ai un gînd negativ, ai primi vindecare. Majoritatea oamenilor ar fi deschişi la acea vindecare şi s-ar vindeca. Aş spune că cele mai vechi concepte au fost folosite eronat pentru a face oamenii să creadă, să sprijine sistemul de reciclare, sistemul de reîncarnare cum că ar avea ceva de învăţat aici. Nu e adevărat. Nu sînt de acord cu asta.

Rob - Voi fi nevoit să nu fiu de acord cu tine despre asta. Înţelegerea mea şi învăţăturile mele şi toate informaţiile pe care le am le-am simţit şi am intuit şi mi-am format propria experienţă, nu văd asta ca pe un sistem de pedeapsă. Văd asta ca pe un rezultat al cauzei şi efectului. Reîncarnarea este un fapt şi este acceptat în toate lumile. Lumea materială a avut permanent aceste probleme şi au fost ceva noi dezvoltări, precum ai spus, care au fost întărite de unele informaţii pe care le-am primit de la Venusieni sau Pleiadeeni din planul astral.
COBRA - Da, fiecare planetă are un corp fizic şi de asemenea un corp eteric şi un corp astral. Corpul astral al planetei este foarte mult conectat cu formele de viaţă care locuiesc planeta. Planeta Terra are un corp astral care este direct conectat cu umanitatea şi alte forme de viaţă de pe planetă şi este, desigur, diferit de corpul astral al sistemului stelar Pleiade.

Rob - OK, mulţumesc pentru acest răspuns. Ai fi de acord că sîntem suflete şi că descindem şi începem, trecem printr-un proces şi procesul sufletului şi scopul în viaţă este să treacă printr-un proces continuu de ascensiune care începe ca mineral, trece spre viaţa vegetală care se extinde pe milioane de ani şi multe lumi diferite experimentează trăirea sentimentelor şi emoţiilor şi apoi trece la o viaţă existenţială ca animal şi are o experienţă de viaţă extrem de lungă în acest stadiu, multe milioane de ani, şi apoi sufletul devine o fiinţă fizică. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Acesta este un curs posibil al evoluţiei. Oamenii din Stele de pe planeta aceasta nu au trecut prin acest proces. Oamenii Stelari de pe această planetă au trecut printr-un proces diferit cînd au fost zămisliţi din soarele central, au trecut prin evoluţie angelică care au descins (coborît-N.T.) prin dimensiuni în fizicalitate. Da, marea majoritate a umanităţii de pe planetă a trecut prin faza minerală, a trecut la faza vegetală şi prin faza animală în milioane de ani. Avem două cursuri de evoluţie aici care interacţionează şi se integrază unul cu celălalt.

Rob - OK, alt lucru care aş dori să te întreb pe aceeaşi linie: eşti de acord că noi ca corpuri de suflet avem mai multe straturi sau corpuri care experimentează trăirea din planul fizic? Sentimentul meu este că este scopul creaţiei pe planuri diferite - de a sprijini viaţa, oricare ar fi pe acel plan. Simt din propria intuiţie şi experienţă şi înţelegerea călătoriilor mele de suflet ca învăţăm permanent, evoluăm şi creştem asta, aş spune, în trecut, potrivit învăţăturilor pe care le-ai dat şi ale altor oameni cărora le-am cerut lămuriri, indică schimbări drastice care au loc. Deci după miliarde de ani tot Universul se schimbă şi apare o nouă vibraţie care comută lumile pozitive şi negative într-un proces radical de completă transformare. Ai fi de acord că devenim co-creatori ca scînteie divină de spirit ca picături în oceanul infinitului? Expresiile noastre individuale sînt co-creatori cu zeitatea supremă?
COBRA - Da, aş fi de acord cu asta.

Rob - OK. Altceva ce aş dori ca tu să comentezi înainte să trecem la întrebările oamenilor. Aş dori să îţi spun cele 7 legi care mi-au fost date recent prin informaţiile de la Omnec Onec. Cele 7 legi de bază care sînt legi divine. Ei susţin că aceste legi sînt cunoscute în toate lumile şi că ştiinţa călătoriei sufletului este înţeleasă şi că procesul spiritual al călătoriei sufletului este o tehnică folosită în toate lumile ce permite oricărui individ să aibă propriile experienţe. Iată cele 7 legi de bază de pe Venus şi cele 7 legi divine. Aş dori să comentezi după ce le spun pe toate 7.
1. Cunoaşte-te pe tine însuţi, fi parte din creator.
2. Fi recunoscător pentru experimentarea trăirii existenţei.
3. A nu judeca ci accepta toate fiinţele.
4. Pentru a cunoaşte am existat în toate formele vieţii.
5. Să ne împlinim propriile responsabilităţi în fiecare ciclu de viaţă.
6. Fii supus legilor naturii în societatea în care existi.
7. Învaţă din greşeli pentru a nu mai repeta vechile lecţii. Asta sună bine.
COBRA - Aş spune că fiecare persoană are nevoie să găsească răspunsurile la această întrebare pentru sine. Mergi în interior şi simte şi vezi dacă rezonează cu tine.

Rob - OK. Voi da cele 7 legi divine:
1.Iubeşte toate creaţiile vii.
2. Folosirea propriei energii pentru a sprijinii lumile noastre.
3. Împărtăşeşte cunoaşterea şi înţelepciunea.
4.Înţelege egalitatea tuturor sufletelor.
5. Niciodată nu folosi puterea pentru a manipula sau controla.
6. Cunoaşte că sufletul este nemuritor.
7. Mulţumeşte fiinţei divine în fiecare zi. Acestea sînt regulile după care ei merg pe Venus. Întrebările pe care le-am avut despre Karma au fost multe dar voi trece acum prin întrebări de la alţi indivizi. Cat de mult întrevezi că comportamentul uman, gîndurile şi vorbirea vor evolua curînd după ce implanturile de tehnologie de unde scalare sînt scoase după Eveniment?
COBRA - Cînd tehnologia scalară este scoasă mă aştept la schimbări drastice de îmbunătăţire în comportamentul uman. Acea tehnologie este unul din principalii factori pentru care oamenii se comportă ciudat.

Rob - În aceste momente simţi că comportamentul uman este mai influenţat de tehnologia Archonică în sine sau se datorează programarii mentale care merge pe pilot automat şi a persistat atît de mult iar obiceiurile negative au devenit atît de integrate în umani că tehnologia scalară nu mai e atît de influentă?
COBRA - Este foarte influentă. Cînd tehnolgia este scoasă, lumina poate ajunge aici şi începe să desintegreze toată programarea mentală. Programarea mentală poate fi menţinută numai cu o entropie constantă, cu bombardament constant cu negativitate. Deci cînt negativitatea este scoasă, programarea începe automat să se dizolve.

Rob - OK. Insitutul Carlini a urmărit efectele ejecţiilor solare intense şi efectele ejectării de masă coronală asupra corpului uman de mai mulţi ani. Aceste simptome coincid cu momentele erupţiilor solare. Sentimente extrem de puternice sau electricitate care curge prin corpul nostru, slăbiciune accentuată sau oboseală, pulsaţii în cap, anxietate, palpitaţii, febră, simptome ca de gripă etc. Ai ceva informaţie pe care o poţi împărtăşi despre erupţiile solare? Există şi alţi factori pe care îi poţi menţiona care ar putea cauza aceste simptome care sînt un fenomen nou în anii recenţi?
COBRA - Sînt mulţi factori care cauzează aceasta. Unul îl reprezintă erupţiile solare, dar nu este singurul. Activitatea solară este foarte puternic corelată cu activitatea Soarelui Central Galactic care este şi ea în creştere. Desigur multe din aceste fenomene nu au nimic de a face cu erupţiile soalre sau activitatea galactică ci majoritatea sînt create de tehnologia scalară. Tehnologia scalară poate crea senzaţii foarte stranii în corp.

Rob - OK, mulţumesc. Am avut compresia penetrării luminii pînă la... cred 100 de yarzi sau 300 de picioare de la suprafaţa planetei şi sub suprafaţa planetei. Am avut mulţi, mulţi paraziţi astrali. Se pare că ne mişcăm foarte repede dinspre limita de 9 mile către asta. Unde sîntem acum cu evoluţia odată ce am fost comprimaţi la o zonă mică? E mai uşor? Au plecat?
COBRA - Da, a fost un proces destul de dramatic cu paraziţii astrali. Sînt aproape duşi. Asta nu mai e principala problemă privind influenţa ne-fizică.

Rob - Ok, ca o notă aparte. Ţi-am trimis o fotografie, o persoană mi-a trimis fotografii. Arată ca un fel de entităţi biologice terestre, dar aş dori comentariul tău. Arătau ca nişte paraziţi astrali?
COBRA - Nu, nu. Am văzut fotografiile şi arată ca nişte entităţi biologice fizice.

Rob - Da, aşa m-am gîndit şi eu. Următoarea întrebare: dacă sînt atît de disperaţi şi de necontrolat ce opreşte Chimera de la a detona bombele strangelet? De ce nu au făcut-o încă?
COBRA - Pentru că i-ar distruge şi pe ei în acelaşi timp şi ei vor să supravieţuiască.

Rob - Care este conexiunea între RV (reevaluarea) dinarului irakian pe linia monedelor globale şi Resetarea şi Evenimentul în sine? Este posibil ca unul să fie înaintea celuilalt?
COBRA - Sînt multe discuţii despre aşa numita RV- reevaluare. Voi repeta încă o dată. Este foarte puţin probabil că va avea loc înainte de Eveniment şi există un motiv simplu pentru asta. Sistemul financiar din lumea largă este conectat prin super computere la o reţea. Este o reţea închisă şi nu operează ca o reţea publică, ca Internet-ul. Este o reţea închisă şi Cabala sau mai precis grupul Chimera controlează acea reţea. Şi pînă cînd Cabala va fi scoasă, RV nu poate avea loc pentru că e necesar să aibă loc prin sistemul bancar şi este foarte improbabil că această reţea va fi în mîinile forţelor luminii înainte de Eveniment. Pentru că, evident, Cabala va trece la represalii şi nu e o idee bună.

Rob - Corect, dar este posibil ceea ce ai spus?
COBRA - Este o şansă extrem de îndepărtată şi mică.

Rob - Am vorbit cu cineva, nu pot să spun cine, desigur, ai sînt foarte îndeaproape asociaţi cu nivele de sus ale RV în Reno şi încearcă să reuşească asta şi, de fapt, se gîndesc că e posibil ca lucrurile să fie pregătite. Eu, personal, voi fi de acord cu tine. NU văd cu adevărat ca asta să aibă loc. I-am întrebat astăzi dacă vreo monedă ar putea fi revalorizată înaintea alteia. Cum ar fi - doar una - să vedem cum merge, ce rezultate ar fi şi au spus că e necesar să fie toate deodată ceea ce întăreşte sentimentele mele că va fi necesar Evenimentul pentru ca asta să aibă loc.
COBRA - Da, aceasta este singura cale precaută pentru a avea loc. Singura cale echilibrată pentru ca să se întîmple.

Rob - Da şi am sentimentul că sîntem mai departe decît oamenii ar putea gîndi. Ăsta e felul meu de a nu accepta niciodată ca speranţele mele să fie prea sus. Iată o serie de întrebări: grupa de sînge RH, unii oameni susţin Sfîntul Graal. Duce înapoi pînă la Iisus. Dacă nu de acolo atunci de unde îşi trage originea această linie de sînge sau e doar un mit?
COBRA - Aş spune linia de sînge pozitiv 13 şi asta include fiinţa numită Iisus pe această planetă, dar include şi multe alte persoane. Scopul acelei linii de sînge este să aducă lumina pe planetă şi da, uneori este denumită linia de sînge a Graal-ului.

Rob - Corect, şi cum e cu sîngele RH negativ cel mai rar sînge. Eu am AB negativ.
COBRA - Este o istorie complet diferită. Nimic de-a face cu Sfîntul Graal sau acel linaj.

Rob - Iată o întrebare interesantă. Eu cred că conştienţa sau sufletul vin din sursă şi descende. Ce sistem stelar şi rasă alienigenă este naşterea rasei umanoide sau unii oameni o numesc Adam Kadmon.
COBRA - OK. Umanoizii, ca tip, au evoluat în multe locuri diferite, nu numai în această galaxie ci şi în altele. Nu aş spune că o regiune anumită, specifică, în care rasa umană a avut un loc de naştere. Este un arhetip universal care este un rezultat natural al legilor fizicii. Este cea mai convenabilă formă pentru un corp fizic ca să funcţioneze în planul fizic.

Rob - Da, probabil cade pe matricea divină a creaţiei. (Exact.) Foarte bine. O întrebare redundanta la care am răspuns: matricea 3D este stricată, evident. Cum poate o constructie parazitică ce a fost alimentată de recoltarea de energie să fie vreodată corectată? Ne întoarcem la paraziţi şi acel gen de lucruri. Cum va avea loc aceste proces?
COBRA - OK, avem o Matrice care este la un anumit nivel un program de computer. Fiecare program de computer poate fi spart. Toată tehnologia, toate dispozitivele pe care Cabala întunecată le are sînt un punct slab şi aceste punte slabe vor fi folosite şi toată tehnologia va fi scoasă. Cabala fără tehnologie reprezintă doar nişte fiinţe umane fără nici o putere.

Rob - OK. Aş dori să întreb încă o întrebare pe linia asta: Care este situaţia cu Archonii mai mari? Am avut ceva scoateri ale membrilor influenţi ai nobilimii negre sau membrilor de înalt nivel ai Cabalei în ultima vreme?
COBRA - În ultimele cîteva luni, nu multe, dar cei care persistă pierd din putere drastic. Toţi Iezuiţii şi familiile din nobilimea neagră pierd putere destul de repede.

Rob - Pierd baza sprijinului chiar şi printre acoliţi?
COBRA - Şi asta, da. La cel mai înalt nivel ei nu au puterea pe care o aveau înainte, chiar acum o jumătate de an aveau mult mai multă putere.

Rob - OK. Foarte bine. De ce ne învîrtim în sensul acelor de ceasornic în timpul meditării de eliberare planetară? Unii oameni vor să ştie asta. De ce ne învîrtim în cerc în sensul acelor de ceasornic şi nu invers?
COBRA - Aceasta este direcţia de manifestare şi noi manifestăm eliberarea planetei.

Rob - Foarte bine. De ce pronunţăm iiiiiiaaaaa? Cum ai obţinut această informaţie?
COBRA - De fapt se pronunţă eeeeaaaa. Crează o energie de vortex care dizolvă chiar structura dualităţii şi dizolvă structura anomaliei cuantice de pe planetă.

Rob - OK, acuma o persoană spune: Am citit şi auzit că umanii de pe alte planete au corpuri fizice. Ei nu îmbătrînesc, nu se îmbonăvesc şi trăiesc mult mai mult. Pe fiecare plan, corpul, pentru ei, are o fizicalitate. Nu-i aşa? De fapt e o vibraţie mai uşoară decît a noastră pe fiecare planetă, depinzînd de plan - fie ei se manifestă pe o planetă astrală, sau un plan mental sau altul mai înalt. Ei au de fapt corpuri fizice ca şi noi, nu-i aşa?
COBRA - Depinde de situaţie, dar da, sînt multe planete unde au viaţă fizică şi, de asemenea, sînt multe forme umane acolo.

Rob - Cînd trec în astral au acelaşi corp dar este un corp uşor (de lumină).
COBRA - Nu este acelaşi corp. Corpul astral este într-un fel diferit ca formă. Are o formă umană dar este un oval de lumină în jurul lui. (Da.) E puţin diferit.

Rob - Bine, exact aşa mă gîndeam şi eu. Cealaltă întrebare aici: Am crezut că după ascensiune vom putea experimenta corpul de lumină mai înalt. De ce trebuie să ne lăsăm corpul nostru fizic?
COBRA - Nu te lepezi de corpul fizic, îl transcenzi. La un anumit punct conştienţa ta integrează tot ce ai nevoie să integrezi în această dimensiune şi atunci nu mai ai nevoie de corpul fizic deloc. Desigur, după ascensiune poţi crea totuşi un corp fizic dar nu vei fi încarnat în acel corp, va fi doar o proiecţie holografică.

Rob - Da, Omnec Onec a descris viaţa pe Venus unde... de fapt, totul este manifestat de gînd şi acolo există un protocol foarte strict de învăţături cum să manifeşti şi cum să creezi... Dacă ei doresc să facă un covor să arate ca gresia şi să se simtă ca iarba ei pot să o facă. Au şi ceva adunări sociale unde apar deseori ca oameni faimoşi din istorie din diferite lumi şi provocarea este ca invitaţii să îşi dea seama cine este persoana care este în spatele deghizării manifestate. E destul de interesant. Uite ce spune aici: într-o postare recentă "Căderea grupului Chimera" explici că Chimera a fost grupul rebel cel mai puternic care a sclavizat Terra în Carantină şi au sclavizat fiinţele reptiliene şi Draco. Poţi să ne spui ceva despre cum erau aceşti reptilieni şi Draco înainte să vina pe Terra?
COBRA - Erau multe locuri în această galaxie şi chiar şi această planetă a avut populaţii originale de reptilieni şi de Draco sub suprafaţa ei. Ei erau şi în multe alte sisteme stelare din constelaţia Orion şi multe sisteme stelare în constelaţia Draco şi alte constelaţii. Erau larg răspîndiţi în acest sector de galaxie.

Rob - Deci au trăit ca şi fiinţe conştiente sub suprafţa acestei planete aici? de la origine pe această planetă?
COBRA - Da, unii dintre ei. Alţii sînt reptilieni originari de pe Terra.

Rob - Ei erau deja ostili fiinţelor umane de la suprafaţă sau a fost ADN-ul lor alterat de tehnologia scalară pentru a-i transforma în unelte ale grupului Chimera?
COBRA - Erau ostili, dar nu foarte. Ei au fost făcuţi mai ostili pentru că acest aspect a fost sprijinit de natura lor şi aspectul pozitiv nu era sprijinit de natura lor.

Rob - De ce au fost separaţi de noi în subteran? De ce nu au evoluat cu toată lumea şi de ce nu au rămas la suprafaţă cu noi şi noi să-i acceptăm ca pe o altă fiinţă vie ca pe alte planete?
COBRA - Ei au fost scoşi de la suprafaţă cînd au devenit periculoşi pentru distrugerea umanităţii de la suprafaţă.

Rob - Oh, cine i-a scos?
COBRA - Alte rase. Aş spune că experimentele genetice din Atlantis. Unii dintre ei au mers prea departe. Unii dintre ei au implicat rasa reptiliană şi a devenit periculos. Deci au fost... cîteva din cataclismele din istoria noastră, de fapt, au scos rasa reptiliană de la suprafaţă.

Rob - Ok. Iată o întrebare pe care o răspunde Omnec Onec: dacă ascensiunea este despre trecerea într-o altă dimensiune, ce se întîmplă cu toată tehnologia minunată şi clădirile, după aceea totul dispare? Potrivit lui Omnec Onec, Cînd Venus a devenit astral ei au trecut prin unele din aceleaşi cicluri prin care am trecut noi în fizicalitate. A spus că planeta, gradual, într-o perioadă de timp devine o lume astrală. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Da, este un stadiu destul de avansat de evoluţie a unei civilizaţii. Umanitatea este departe de aceasta.

Rob - Da, întreaga noastră civilizaţie nu va avansa în dimensiunea astrală. Este corect?
COBRA - Da, este corect.

Rob - Care este transformarea? Toată lumea vorbeşte despre 4D, 5D, genul ăsta de ascensiune planetară este la depărtare mare. Va avea loc o îmbunătăţire drastică in planul fizic?
COBRA - Nu numai îmbunătăţire drastică in planul fizic dar şi diferite căi de evoluţie care se deschid. Avem oameni în diverse stadii de dezvoltare pe această planetă chiar acum. Unele dintre ele vor fi accelerate drastic. Masele vor primi şi ele un salt quantic în conştienţa lor. Dar destinaţia lor finală va fi un pic diferită.

Rob - Iată o întrebare: Ce este Luna şi de ce nu se învîrte?
COBRA - Luna se roteşte în jurul Terrei şi este satelitul natural al planetei Terra.

Rob - De ce nu se învîrte? De ce vedem mereu aceeaşi parte?
COBRA - Pentru că rotaţia sa este sincronizată cu a Planetei Terra.

Rob - OK. Potrivit unor surse, Terra a fost considerată nelocuibilă de către Federaţia Galactică pentru că avea numai Luna. Ei au indicat că doar dacă sînt două Luni (sateliţi-N.T.) nu una este de preferat pentru stabilitatea emoţională şi instabilitatea emoţională creată de o singură Lună. Eşti de acord cu asta?
COBRA - Nu, nu. De fapt oamenii au multe idei despre Lună, dar Luna, de fapt, doar amplifică emoţiile care sînt deja prezente. Poate, în fapt, să fie un portal pentru Lumină.

Rob - Eu aş fi de acord cu asta. Gîndesc că poate fi o amplificare a negativităţii, de asemenea. Ai fi de acord cu asta?
COBRA - Aş spune... Declanşează orice a fost suprimat. Cînd oamenii rezistă procesului de curăţare poate apărea ca fiind negativ. Cînd oamenii merg împreună cu procesul şi nu sînt duşmani ai propriilor emoţii, nu va spori negativitatea, o va purifica.

Rob - OK. Dau un avertizment - rotaţia Lunii afectează nivelele de serotonină din sînge şi face sentimentele emoţionale mai intense. Pentru cei care nu sînt în controlul fiecărui gînd şi care sînt în situaţii emoţionale se vor găsi pe sine în situaţii în care ating un punct de tensiune mai înalt. Iată o întrebare - un pic politică. De ce nu dezvăluie oficial, Putin, adevărata identitate a Cabalei în mass-media? Dacă este un băiat bun de ce nu sprijină asta cu evidenţe şi să dezvăluie rolul ET-lor şi să înceapă să rupă Carantina? Dacă a schimbat culorile, de ce nu este un pic mai puternic în vîslitul de partea Luminii?
COBRA - Asta e pentru că este un politician şi toţi politicienii mari sînt încă controlaţi de Cabală pînă la un anumit grad. Cabala ar putea încă să îl înlăture, sau chiar mai rău să îl ucidă. Dacă orice persoană publică semnificativă ar dezvălui probele despre ET sau să întreprindă acţiuni drastice împotriva Cabalei asta ar declanşa represalii drastice din partea Cabalei împotriva umanităţii. Aş spune că sînt elemente în armata rusă care sînt controlaţi de grupul Chimera. Ştii că armata controlează permanent presa. Aspectele negative ale armatei chiar şi în Rusia încă îl controlează pe preşedinte într-un anumit grad.

Rob - El contactează cu bună ştiinţă membrii ai rezistenţei, ierarhia spirituală planetară, Maeştrii Ascensionaţi, sau doar încearcă să menţină propria putere?
COBRA - El a fost contactat de Forţele Luminii destul de recent. A primit ceva informaţii şi ceva ghidări de la ei dar el încearcă să echilibreze diferite forţe. El încearcă să facă această tranziţie cît de uşoară posibil pentru ruşi. Principala sa motivaţie este să conserve interesele naţiunii ruse. În acelaşi timp sprijină Alianţa Estică într-o anumită măsură.

Rob - Crezi că punctul lui de vedere a evoluat să accepte întreaga trasnformare care vine sau îl vezi ca încercînd să menţină propria poziţie şi să fie axul tranziţiei şi să menţină genul său de putere în felul în care Cabala domneşte, sau crezi că realizează transformarea completă care vine şi care ar schimba lucrurile? E complet în echipă? E chiar aşa de evoluat?
COBRA - Aş spune că este 80% în echipă.

Rob - S-a spus că unii membri ai Cabalei au fost scoşi de pe planetă. Ar fi logic ca membrii familiei sau prietenii să bage de seamă că lipsesc şi se ajungă în media. De ce nu auzim despre aceste persoane dispărute pentru acei membri ai Cabalei cărora li s-a oferit azil pentru că nu au mai vrut să fie aici?
COBRA - Sînt foarte puţini dintre ei care au fost scoşi de pe planetă, foarte puţini.

Rob - OK. Mulţumesc. Poţi comenta despre Edward Snowden? Este un trăgător de alarmă original al cavalerilor albi sau este dezinformare? Ştie despre eliberare şi rezistenţă?
COBRA - El a avut un rol foarte pozitiv pentru că a făcut masele, masele umane, să realizeze realitatea lor despre programele de spionaj ale NSA ceea ce a fost un lucru foarte bun.

Rob - Foarte bun. Iată o întrebare mare. Îmi place asta. De ce atît de mulţi oameni gîndesc că au fost Cleopatra sau Osiris în viaţa lor trecută? Ne conectăm simplu cu memoria care e stocată în conştienţa colectivă? Sînt deliranţi? Noi toţi sîntem parte dintr-o mare familie de suflete? Ce e asta?
COBRA - Este doar o dorinţă a fiinţelor umane de a fi cineva mare. Este gîndire doritoare pe plan astral.

Rob - Foarte bine. Cum putem să aducem împreună teoria unificată cu teoria Archonică? Cum poate Unimea în Conştienţă în acelaşi timp să recunoască lucrurile negative şi lucrurile bune care se petrec?
COBRA - De fapt, Unimea este cîmpul Sursă. Este o cîmp de conştienţă al totului pozitiv şi nu include o funţie aleatorie. Nu include negativitatea în sine. Negativitatea în sine este o logică opusă Unimii şi ambele există.

Rob - Da, asta merge pe linia înţelegerii mele. Creatorul Suprem este complet perfect în sine şi separat într-un sens şi în acelaşi timp noi sîntem parte ca o parcelă a acelui divin. E ca un fel de paradox. Iată o întrebare: pentru cei care au decis să vină aici în timpurile atlante înainte de cădere, vroiam să creăm ceva bun aici sau am dorit să ajutăm umanitatea să evolueze?
COBRA - Am venit aici să eliberăm planeta. Am văzut ce se întîmpla aici şi am dorit să oprim asta. Atît.
   
     - Urmare in partea a doua –
          
     Preluare de pe blogul : http://istoriagalactica.blogspot.ro/  
            
           Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.