miercuri, 17 septembrie 2014

Cronologia pozitiva dezmembreaza posibile evenimente catastrofale – utilizarea de catre Israel a tetraeclipselor lunare 2014-2015


Alfred Lambremont Webre
Urmatoarele informatii ne sunt daruite intr-un interviu video dintre expertul in hermeneutică și autorul Peter Kling și viitorologul și autorul Alfred Lambremont Webre care discuta despre impactul schimbarilor accelerate initiate in 2012 pe o linie spatio-temporala pozitiva asupra evenimentelor prezise pentru 2014-15.
Tetra eclipsa lunara, cu accent special pe Israel, calendarul lunar și Luna-Matrix a lui Saturn . Recordul istoric arata ca forta sionist-negativa din spatele Israelului s-a folosit de Tetra-Eclipsele lunare pentru a se angaja în acte obiective de genocid, probabil, în coordonare cu forțele extraterestre negative, care operează matricea de control a minții de pe Luna lui Saturn, cu ajutorul unei statii de emisie si control a mintii de pe Luna, satelitul Pământului. Astfel să pună în aplicare o matrice a conștiinței dualitatii asupra umanitatii, care sa țina omenirea intr-o stare perpetuă de război, boală, crimă și sărăcie.
   
   Record istoric – Sionism&Tetra-Eclipsele Lunare

Acțiunile Israelului în invadarea și ocuparea Palestinei (din 1948 pana in prezent), sub pretextul unei frauduloase Declarații de la Balfour din 1917 s-au dovedit a constitui crime de război și genocid de către Tribunalul legal constituit din Kuala Lumpur pentru crime de război (in care Alfred Lambremont Webre, Med , JD, a servit ca judecător).
Fiecare dintre acțiunile semnificative ale Israelului în comiterea acestor crime de război și genocid în curs de desfășurare, au avut loc în timpul unor Tetra-eclipse lunare sau o serie de eclipse lunare. Calendarul evreiesc este un calendar lunar.

Iata faptele :
1917: Au fost 7 eclipse în 1917, când sa încheiat Primul RM și Declarația Balfour a fost semnata, care permite evreilor să se întoarcă în Palestina.
1948: Între 1948 și 1950: Există 4 eclipse lunare (tetra) în zilele de sărbătoare, când Israelul a devenit din nou o națiune.
1967: Între 1967 și 1968: Au fost patru eclipse lunare (tetra) în zilele de sărbătoare. In 1967 este războiul câștigat de catre Israel care a recâștigat controlul asupra Ierusalimului.

1973: Au fost 7 eclipse in 1973, care a fost anul victoriei războiului de Yom Kippur.

Corelatia dintre actiunile Israelului si ET negativi ai retelei Matrix de pe   luna lui Saturn


Luna este un satelit artificial si amplificator de semnal al matricei de control a minții de pe Luna lui Saturn, matrice de control care permite asupra planetei noastre forme de război, boală, crimă, sărăcie și ciclul de încarnare perpetuu ciclu după ciclu.

Din transcriptul video:

,,În primul rând, știm că în această săptămână, care se încheie la 30 noiembrie 2012, Luna a fost pe prima pagină a ziarelor din nou. Permiteți-mi să vă dau un titlu de probă: " Bomba atomica pe Luna, SUA a avut planuri secrete pentru detonarea unei bombe atomice pe Luna în timpul Războiului Rece", rapoarte mass-media au spus "(Aceasta este de la Huffington Post.)" O poveste care a apărut cu peste un deceniu în urmă ([inițial] de la Telegraph din Marea Britanie), este de a face runde din nou în această săptămână unde unele instituții au raportat că SUA considerau detonarea unei bombe atomice pe Luna ca un efort de a intimida Uniunea Sovietică de la înălțimea războiului rece în 1950 "(În 1957 a fost lansat Sputnik - primul satelit în spațiu)". 

Oficialii militari au abandonat ideea. Fizicianul Leonard Reiffel fost membru al armatei americane, sprijinit de Fundatia de Cercetare Armour, iar mai târziu director adjunct al NASA a declarat, în parte din cauza pericolului reprezentat de oamenii de pe Pământ dacă misiunea a eșuat. Oamenii de stiinta au fost, de asemenea, îngrijorati de contaminarea Lunii cu materiale radioactive. Prima ambarcațiune sovietica s-a prabusit pe Lună în 1959, au urmat trei ani mai târziu ambarcațiunile americane, Ranger 4, rapoarte ale National Geographic. "
Așa că mașina de război americană (se poate citi economia de război permanent a mașinii de război), are primul impuls să atace Luna cu o armă nucleară. Noi nu știm ce stare de conștiință a fost la acel moment despre Luna, ca fiind un organism de nelocuit, deși ne-am imagina că inteligența avansată a avut un concept despre ea si exista rapoarte care evidentiaza ca excursii pe Marte de pe Pământ au avut loc înainte de 1962;
   
   Evidenta, Luna este populata
Acum, avem dovezi că Luna este populată pe suprafața sa, [și] nu numai in interior, ca și cum ar fi fost un satelit. Astronauti americani, angajați NASA, oameni de știință sovietici, și Agenția Națională de Securitate (NSA) au confirmat o prezență extraterestră pe Lună. Rapoarte ale acestora enumerati mai sus evidentiaza baze extraterestre pe partea intunecata (nevazuta de pe Pamant) a Lunii.
Un raport sspunea: " într-un documentar de televiziune din 2006," Apollo 11: Povestea nespusa ", astronautul american Buzz Aldrin a recunoscut pentru prima dată în public că astronauții au văzut OZN-uri pe drumul de la Luna, dar nu li s-a permis să discute despre aceste informatii de catre NASA. El a afirmat că simțea că ar fi provocat "panică".

Iata discutia radio a echipajului cu NASA :
"NASA: Ce-i acolo? Controlul Misiunii apeleaza Apollo 11 ...
"Apollo: Aceste" Babies "sunt imense, domnule! Enorme! Oh, Doamne! Nu ati crede! Vă spun, există alte nave spatiale acolo, aliniate pe partea cealaltă a marginii craterului! Sunt pe Lună si ne privesc pe noi! "

Mai mult decât atât, avem mărturia sergentului US Air Force - Karl Wolfe, care a fost un martor ce mi s-a dezvăluit si care a descris fotografii [și] documente de baze extraterestre pe partea întunecată a Lunii, el vazand toate astea intr-o clădire a Agenției Naționale de Securitate în anii 1960. Un raport afirmă că "Sergentul Wolfe a lucat in Tactical Air Command la baza Langley Air Force din Virginia în 1965. Acolo, el a fost alocat proiectului orbital lunar Agenției Naționale de Securitate, unde a întâlnit un aviator care i-a mărturisit că au descoperit baze pe partea nevazută a Lunii. "
   
   Pamantul inaintea Lunii
Cu toate acestea, mergem mai adânc în acest, raport de știri. Se pare ca Luna este de fapt un satelit artificial mutat în acest loc, sau creat în acest loc, ca o platformă de transmitere a unei matrice de control, o realitate Mind Control Matrix pentru Pământ. Mai întâi de toate, să mergem și sa ne uitam la înregistrările civilizației terestre unde putem găsi informatii care amintesc de Pământ înaintea Lunii. Acesta este Pământul înainte ca Luna sa fi fost pusa în acest loc.

"Perioada de când Pământul era fără Lună este, probabil, cel din amintirea indelungata a omenirii. Democrit și Anaxagoras predau elevilor sai că a existat un timp când Pământul era fără Lună ... Aristotel preda de asemenea în Arcadia, că Grecia, înainte de a fi locuită de eleni a fost locuită de pelasgi și că acesti aborigeni au ocupat tara înainte de a exista Luna pe cerul de deasupra Pământului. Din acest motiv, ei au fost numiti Proselenes ".

Deci, aici avem un trib al cărui nume a fost de fapt dat [pentru ei] pentru că ei au ocupat o bucată de teritoriu specific înainte de a exista o Luna deasupra Pamantului ( pelasgii sunt defapt si stramosii dacilor, acest teritoriu al actualei Romanii este fostul lor teritoriu care extrem de vast,n.a.).

Apollonius din Rhodos a menționat momentul în care "nu toate orbitau încă în ceruri, înainte ca rasele Danai și Deukalion sa vina în existență și Acadienii sa fi trăit, despre care se spune că au locuit in munți și s-au hrănit cu ghindă, înainte de a exista Luna. "

Plutarh a scris în ,,Întrebări Romane”: "Au fost Acadieni de-ai lui Evander în urma așa-numitului popor pre-lunar".

Similar Ovidiu scria : ,,Acadienii se spune că au pus stăpînire pe țara lor înainte de nașterea lui Jupiter, iar poporul este mai vechi decât Luna."

Hippolytus afirma intr-o legenda : ,,Arcadia a adus Pelasgii, cei mai mari din antichitate, inaintea Lunii.”

De asemenea se fac referiri la acest fapt si-n vechile texte biblice.
Memoria lumii care trăiește fără Luna se mai gaseste în tradiția orală printre indienii nativi americani. Indienii din zonele muntoase din Bogota si din partea de est a Cordilierilor din Columbia au transmis o parte din amintirile lor tribale înainte de a exista Luna : "În cele mai vechi timpuri, atunci când Luna nu a fost încă în ceruri", spun membrii tribului Chibchas.
Deci, puteți vedea că există informatii legitime multi-culturale ale aborigenilor din America de Nord - americanii nativi, din scripturi, de la istoricii romani, de la istoricii greci pe care ne bazam foarte mult pentru istoria epocii moderne.

Asta înseamnă că civilizația umană a existat aici înaintea Lunii și a fost civilizația antică.
   
   Luna este un satelit artificial
Există unele teorii care se bazează pe o mare cercetare, care afirmă că Luna este, de fapt, un satelit artificial. Aceasta este o platformă a unui potențiator de frecvență, a unuei Matrix de control al mintii care este ea însăși o frecvență, și care creează realitatea virtuală pentru umanitate, având diverse funcții.

Să mergem mai întâi la autorii unei cărți numite ,,Cine a construit Luna?”. Și vom face doar un fel de rezumat al propriile lor cuvinte. Acesta este un interviu cu Christopher Knight, unul dintre autorii cărții.
"Luna se află foarte aproape de Pamant. Aceasta este considerată ca cel mai ciudat obiect din universul cunoscut. Este ca să cum ai ști că fiecare persoană din lume este complet normală, cu excepția persoanei alături de care locuiți, care are trei capete și trăiește cu o dieta de lame de ras rupte.”
"Cartea enumeră stranietatea Lunii, care include faptul că aceasta nu are un miez solid ca orice alt obiect planetar. Acesta este fie gol sau are un interior de foarte joasă densitate. În mod bizar, concentrația de masă se află la o serie de puncte doar, sub suprafața sa - care a provocat ravagii cu navele spațiale lunare rudimentare.”
,,Materialul din care este făcută Luna, a provenit de la suprafața exterioară a Pământului și a lăsat o gaură de mică adâncime care a fost umplută cu apă, iar noi numim acum Oceanul Pacific. Aceasta piatra a părăsit Pământul pentru a produce Luna foarte repede după ce planeta noastra s-a format în urmă cu aproximativ 4,6 miliarde de ani. "
"Luna nu este numai extrem de ciudată ca construcție; ea de asemenea, se comportă într-un mod care nu este cu nimic mai prejos decât miraculos. Este de exact patru sute de ori mai mică decât Soarele si de patru sute de ori mai aproape de Pământ, astfel că atât Soarele cât si Luna par a fi exact de aceeași dimensiune pe cer – ceea ce ne dă fenomenul numit o eclipsă totală. Acest lucru a fost numit cea mai mare coincidența în univers.”
"Mai mult decât atât, Luna reflectă mișcarea Soarelui pe cer către răsărit și se stabileste în același punct la orizont ca Soarele la solstiții opuse. De exemplu, acest lucru înseamnă că Luna se ridică la mijlocul iernii în același loc in care Soarele o face la mijlocul verii. Nu există nici un motiv logic de ce Luna imita Soarele în acest mod și este semnificativ doar pentru un om care sta pe Pământ. "
El continua aici: "Am constatat că sistemul avansat de măsurare în uz cu peste 5.000 de ani în urmă, a fost bazat pe masă, dimensiunile și mișcările Pamantului.
Cu toate acestea, pentru meticulozitate am verificat fiecare planetă și lună din sistemul solar pentru a vedea dacă a existat vreun tipar. Uimitor, el a lucrat perfect pentru fiecare aspect al Lunii, dar nu se aplică la niciun alt organism cunoscut - cu excepția Soarelui.”
"A fost ca și cum am gasit un plan în care Luna a fost "fabricată" folosind unități foarte specifice luate de la relația Pamantului cu Soarele. Ne-am uitat mai mult, la tot ceea ce există - și am montat perfect în orice mod imaginabil ".
Intrebarea principala este: "Cel mai uimitor, ai descoperit că un sistem antic de geometrie și măsurare utilizat în Epoca de Piatră funcționează perfect pe Luna. Ce este mai exact acest sistem și cum ar fi putut anticii sa atingă această cunoaștere? "
,,Nu este posibil de a descrie măreția acestui sistem antic de geometrie și de măsurare fără a repeta conținutul Civilizatiei Unu.”

"Lucrarea lui Alexander Thom, un profesor genial de inginerie de la Universitatea Oxford, a fost punctul nostru de plecare. El a identificat existența a ceea ce el a numit Megalitic Yard. Aceasta a fost o unitate de măsură precisă, care a stat la baza  structurilor megalitice din Epoca de Piatră din Europa de Vest - cum ar fi Stonehenge. Cei mai mulți arheologi au descris lucrarea sa ca pe o greșeală, dar atunci când cineva se uită cu răceală la obiecțiile lor, ele sunt nefondate.”
"Alan și cu mine am fost capabili sa demonstram cum au facut aceste unități liniare foarte precise, bazate pe rotația Pământului și modul în care acestea au fost, de asemenea, la baza tuturor unităților de timp, capacitate și greutate în uz astăzi. Încă o dată, acestea sunt exacte - nu aproximări sau apropiate.”
"De unde anticii au luat o astfel de cunoaștere este destul de derutant. Tot ce putem fi siguri este că acestia erau cu mult înaintea noastră! Este ușor de verificat de către oricine cu un calculator.”
"Nu numai ca Luna e un obiect aparent imposibil, ea are beneficii unice pentru noi, oamenii. Aceasta nu a fost cu nimic mai puțin decât un incubator pentru viață. Dacă Luna nu ar fi avut exact dimensiunea, masa si distanta pe care le-a avut în fiecare etapă a evoluției Pământului - nu ar fi existat viata inteligenta aici. Oamenii de știință sunt de acord că datorăm totul Lunii.”
"Aceasta acționează ca un stabilizator care ține planeta noastră la un unghi drept pentru a produce anotimpurile și păstrează apa lichidă pe cea mai mare parte a planetei. Fără Luna noastră Pământul ar fi la fel de mort și solid ca Venus.”
      

   Luna MATRIX a lui Saturn
Să mergem la marii teoreticieni care uneori sunt atacati. Cred că David Icke este un mare teoretician, care a descris un model pentru Luna Matrix/Saturn uitandu-se la ambarcațiunile extraterestre pe care le numește Saturn Ring Makers. A identificat inelele lui Saturn ca un mecanism de comunicare pentru a transmite o retea Matrix a Realitatii Virtuale, care este sporită de catre Lună aproape ca o antenă - platformă si este îndreptată spre Pământ. Așa că, noi, oamenii de aici de pe Pamant traim intr-o realitate falsa - o realitate virtuala, realitatea 3D spatio-temporala cu două spirale ale ADN-ului.
De fapt, am fost creați ca Ființe de Lumina cu douăsprezece catene (spirale) ale ADN-ului în a treia dimensiune. Mai întâi de toate, aceasta Lună Matrix / Saturn impune două catene ADN-ului Realitatii Virtuale / Matrix. Asta a fost impusă în primul rând, știm, în urmă cu 280.000 ani, când ET Anunnaki au aterizat in Calendarul Adams. [Anunnaki], folosind tehnologia sunetului au redus ADN-ul nostru de la 12 catene până la 2 catene limitând astfel capacitatea omenirii de a percepe multi-dimensional și capacitatea de a trai cu totul din spațiul inimii; având perceptia în mod sistematic în interiorul unei benzi înguste de frecventa, conștiința dualistă de "Eu câștig - Tu ai pierdut". Asta-i constiinta dualitătii.

Puteți merge la Exopolitics.com și Google ,,Calendar Adams - filmul "si este un documentar foarte bun pe care l-am creat pe acest subiect.
De asemenea, Luna Matrix / Saturn creează ciclul de re-încarnare-încarnare-re-încarnare-încarnare după ciclul realitătii. Și, de fapt, sunt niște concepte care cuprind "depozitul încarnărilor " pentru sufletele oamenilor care sunt prinsi in realitatea virtuală în ciclul crimelor, bolilor, războiului și sărăciei, si acesta este pe partea întunecată a Lunii. Crezi că dupa moarte te duci la cer, dar tu esti depus pe partea întunecată a Lunii în acest "depozit pentru suflete", iar apoi te reîncarnezi în " jocul reîncarnării din realitatea virtuală " de pe Pământ( asta in cazul fiintelor ignorante care traiesc din inertia vietii si a karmei si nu fac niciun efort sa creasca spiritual si cu vointa focalizata sa vrea sa rupa Matricea si sa acceadă la nivele superioare ale Creatiei,n.a.).
Dacă ne uităm la unul dintre cei mai mari vizionari spirituali, G.I. Gurdjieff (1866-1949), el a crezut în mod intuitiv că sufletele care au fost în această matrice virtuală au mers intr-un depozit de pe partea nevăzută a Lunii. Intuitiv a crezut asta. Gurdjieff a avertizat frecvent asupra comportamentului mecanic neatent al umanității și obișnuia să spună că "Noi suntem hrană pentru Lună." Astea au fost unele din cuvintele preferate ale lui Gurdjieff  "Suntem hrană pentru Lună."

Cu alte cuvinte, Luna acționează ca un electromagnet gigant trăgând asupra sufletului vieții organice de pe Pământ și aspiră în sine esența sufletului creaturilor care mor. Luna este o planetă embrionară în acest sens, astfel încât putem să–i credităm pe Gurdjieff și Uspensky( discipolul care a continuat calea spirituala a lui Gurdjieff si a fost si un mare matematician, n.a.) pentru furnizarea unuia dintre cele mai vechi modele ale Lunii Matrix / Saturn.
      
  
    Micii Cenusii( Greys ) si sufletele umane
În Exopolitica de asemenea, (du-te la Exopolitics.com), puteți vedea unele dintre studiile pe care le-am raportat, mai ales din Noua Zeelandă, în care extratereștrii Grey se ocupă de sufletele omenești, de potrivirea sufletelor oamenilor cu o nouă viață încarnată; ei au mai multe sarcini, pe care religiile pământești spun în mod normal : "Oh acest lucru este în Providența lui Dumnezeu “. Ei bine, NU, se pare a fi  Providenta extratereștrilor Grey.

Un caz raportat pe larg, este cazul sefului organizatiei OZN din Noua Zeelanda, care s-a întâlnit cu sufletul viitorului ei fiu, atunci când ea a fost un copil la bordul unei ambarcațiuni extraterestre a Greys. Apoi, atunci când ea s-a căsătorit și a era însărcinată cu viitorul ei fiu [ea] a fost teleportată pe o navă extraterestră și acolo a intalnit din nou acest suflet. Greys au venit și acolo a fost o ceremonie complicata în care sufletul fiului ei viitor a fost prins cu fătul în pântecele ei. Deci, Exopolitica va fi într-adevăr în viitor o știința spirituală. Care este relația dintre Luna Matrix a lui Saturn și încarnare, și rolul pe care ET Grey îl au aparent acum în ciclul de încarnare umană a unor suflete? Acestea sunt întrebări legitime care trebuie să fie abordate.

Acum vă pot spune că acest lucru este doar teoretic. Teoretic ?! Gândește-te la ultimele zece zile. Am avut un război în Gaza, Israel față de palestinieni in această escaladare fără sfârșit de violență care merge înapoi până in 1948 și, care a fost într-adevăr însămânțat în secolul al XIX-lea de către linia sangvină satanică a bancherilor Illuminati care au conceput statul Israel ca o mașină de război perpetuu în Orientul Mijlociu; și apoi în acest fel, Al Treilea RM ar începe ca o confruntare dintre Europa, Israel și Statele Unite ale Americii si arabi. Aceasta este, de fapt, ceea ce se întâmplă acum. Avem războiul din Siria. Avem la un moment dat peste o sută cincizeci de războaie pe această planetă. Avem datoria publică și privată mondială. Avem foamete pe această planetă. Avem război, boală, crime și sărăcie la o rată enormă și toate acestea, de exemplu, întreaga industrie de război și întreaga industrie a datoriei, au fost create de când datează tulpina sangvină a bancherilor care au creat comunismul, bolsevismul; ei controlează nazismul și le-au finanțat. Ei controlează hiper-capitalismul. Ei trebuie să fie în consonantă cu semnalele Lunii Matrix / Saturn, mai ales că știu cum lucrează realitatea virtuală a dualitătii și ce să obțină în ea.

Și astfel, deși putem deplânge această realitate în care ne-am încarnat, a dualitatii aici, pe Pământ, este o realitate virtuala, un program de - război, boală, crime și sărăcie. Și ne încarnăm programat încarnare după încarnare în această mașinărie care se întinde până la inelele lui Saturn, (probabil acelui model expus de David Icke), dar cu siguranță prin intermediul Lunii. Și astfel această veste pe care o eliberăm astăzi, este o cauza - un apel la constiinta oamenilor să devină conștienți cu privire la ceea ce este într-adevăr cauzatoarea tuturor acestor probleme; noi toți să devenim constienti ca suflete umane la ceea ce suntem cu adevarat și să ne orientăm spre Sursă, astfel încât să putem percepe care este soluția.

Soluția este de a vedea aliați Exopolitical, aliați extraterestrii și inter-dimensionali avansati, care sunt civilizatii etice, pozitive și care ne pot ajuta să scăpăm din Matrix, care a fost impusă asupra noastră fără acordul nostru de o putere mai mare, care încă operează Luna Matrix a lui Saturn.
    
     Interviul video aici :
          Drum drept spre Lumina !

5 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Intr-adevar si eu am fost surprins de aceasta teorie cu Luna lui Saturn. N-am mai auzit pe nimeni sa o exprime pana acum....si cea cu reincarnarea controlata de Grey....vom trai si vom vedea ce-o mai fi..
   Numai bine !

   Ștergere
 2. NAMASTE MARIUS ! Este de-a dreptul incendiar acest articol ! Astfel de informaţii sînt tare naşpa de digerat pentru cei încă, cu o minte carcasată. Mă întreb care a fost rolul Domnului nostru ISUS în toată acestă ecuaţie,deoarece nu s-a făcut nici o referire la noul mod în care acum sînt informaţiile prezentate.Ni s-au inoculat tot felul de basme,dar la fundaţie nu a căutat nimeni,sau dacă se ştia ceva s-a păstrat o stranie linişte,cum că noi fiinţele umane am fi programaţi permanent pentru cele mai oribile vicii- duşmănie faţă de semeni,permanent război,lăcomie,egoism,avariţie,conflict cu noi înşine....Aşa se explică de ce nu a fost o secundă de linişte pe Terra pînă în prezent. Ca orice meditativ -trestie gînditoare - în urma lecturilor,mi-am făcut propriile crezuri despre noi ca rasă şi am ajuns la a-mi creiona ideea că oamenii nu sînt apropiaţi ca mod de comportament şi atît de diferiţi ca gîndire ,deoarece -aşa cum se afirmă în multe cărţi ,noi aparţinem şi am fost inoculaţi în ADN-ul nostru cu diversele trăsături de caracter care au dominat rasele care ne-au programat în diveresele lor interese-aşa ca trăsăturile zodiacale sub care ne naştem în dualitate .Am citit în acest articol,că intenţionat sîntem programaţi în ADN doar cu două spirale şi repetitivi în roata karmică.Mă mai întreb cum trăiau pelasgii stă-strămoşii noştri la vremea cînd satelitul artificial LUna nu se arăta pe boltă ? cînd din izvoare scrise ,rezultă că şi atunci se purtau lupte pentru dominaţia teritorială...etc...că din copilăria rasei umane am fost programaţi de a nu ieşi din iluzia matrix-ului...De ce marile civilizaţii nu au făcut pînă acum referiri mai clare la starea reală de fapt şi la cît de virusat este ADN ul nostru de către ET Grey....Îmi vin mii de întrebări în minte şi încă nu m-am dezmeticit după citirea atricolului tău! Aşa cum spune SaLuSa în cîteva articole citite pe blogul domnului Mihăiescu ,sîntem a cincea rasă ,cea ACTUALĂ,fiecare perioadă încheindu-se cu cîte o catastrofă,ca apoi cîţiva membri să o ia de la început. Probabil că biblia fiind scrisă şi cuprinzînd Vechiul dar şi Noul Testament,nu sînt informaţii despre anterioarele 4 civilizaţii care au trăit pe Pămînt.Am citi cîteva cărţi gen revelaţii,dar erau penetrate de factorul religios ,astfel că informaţiei i se dădea o blurare evidentă,cu greu detaşînd adevărul de fabulaţie din perioada ADAMUS. Ţi-aş propune ca asupra acestor aspecte să dezvolţi temele deoarece se impune ca omul care caută cu sinceritate LUMINA să cunoască realele cauze care încă şi acum ţin în întunericul necunoaşterii majoritatea umanilor în goana lor după necesităţile primare sau de înavuţire materială ori financiară. Sînt sigur că mai sînt şi alţii care încurajaţi de aceste dezvăluiri să marşeze cu mai multă încredere,aducînd noi şi noi alte informaţii.Dacă Luna este incubatorul pre-pregătit pentru sufletele supuse eternului supliciu al întunericului,cum ar gîndi,acţiona OMUL FĂRĂ EXISTENŢA LUNII PE CERUL NOPŢILOR TERESTRE ,deşi se mai spune că planeta noastră ar fi asemeni lui Saturn.Ar trebui să ne concentrăm a primi informaţii despre SURSA NOASTRĂ PRIMORDIALĂ înainte de a se fi infiltrat ET Grey în rasa umană şi a ne manipula ADN-ul. Deoarece doar restartîndu-ne o vom lua pe drumul pentru care Creatorul ne-a dat existenţa pe această minunată planetă. Mulţumesc încă o dată pentru acest "inflamant " articol.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Informatii mai ample cred ca exista dar nu in romaneste. Trebuie cautat, eu 90% ma informez din surse externe, ca si articolul de mai sus. Luna pana la urma are influente benefice, pe la sf. articolului se afirma ca altfel nu ar fi existat viata pe planeta. Manipularea ADN-ului nu s-a facut de catre ,,micii cenusii" ci de catre reptilieni care sunt experti in asta, acei Enki si Enlil din biblie sau scrierile vechi.Cenusiii sunt doar executorii lor.
   Oricum istoria veche abia acum o descoperim, dar dupa Eveniment si Dezvaluire, ea ne va fi expusa in mass-media la vedere. Nu mai e mult...
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 3. Astept cu nerabdare evenimentul.....CATA EXPERIENTA AU ACUMULAT SUFLETELE IN ATATEA INCARNARI-REINCARNARI,TRAIUL IN ILUZIE....DOAMNE DUMNEZEULE TATA CERESC TE ROG SA NE ELIBEREZI DIN ACEST CERC GREU DE SUPORTAT!FACA SE VOIA TA ATOTPUTERNICA!


  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.