joi, 18 septembrie 2014

COBRA – Actualizarea situatiei planetare – 16 sept.2014Curătarea grupului Chimera continuă, acesta a fost eliminat din locatia europeană.


Long Island rămâne a fi fortăreata lor principală, au nevoie de un accelerator de particule (RHIC) din apropiere pentru a menține mașinăria armelor exotice cu cuarci.


Joaca cu cuarci stranii și de top ar putea fi extrem de periculoasă, iar această informatie se scurge în mass-media:

Fortele Luminii nu vor lasa niciodata asa ceva sa se intample.
Grupul Chimera a legat detectoarele scalare de plasmă la bombele strangelet și la quarkii condensati de top care ar exploda dacă o activitate semnificativă OZN-ar fi detectata oriunde în apropiere de suprafața planetei.
  Explicatia exploziei in foto :


Creșterea strangelet ar putea continua, teoretic, până când întreaga planetă va fi absorbită în ea, dar, practic, forțele de lumină pot opri reacția cu mult înainte de asta.
Grila scalară de detectare a OZN acoperă întreaga suprafață a planetei și este alimentată de la Long Island(locatia experimentului Montauk, n.a ):

Acesta este motivul real pentru care extratereștrii pozitivi nu intervin direct și ei nu vor face acest lucru până când pericolul nu va fi eliminat complet.
 Chimera controlează, de asemenea, proiectul Moondust, care a adunat o echipă specială de operațiuni care elimină toate probele extraterestre de oriunde de pe planeta:


Ei, de asemenea, au eliminat toate fotografiile originale de OZN-uri din domeniul public iar acum circula multe altele false, prin canale ale CIA în mass-media alternativa.
 Astfel, carantina Pământului este menținută până când Chimera va fi stearsă de pe planeta. Până atunci, va trebui să ne mulțumim cu fragmente ale dezvăluirii:

De asemenea, Militarii Pozitivi nu pot face nicio mișcare până când aceste pericole nu sunt eliminate. Oamenii sunt prea mult axati pe Cabala și au tendința de a uita că obstacolul real este în complexul militar-industrial, în civilizația separatistă și în cele din urmă în grupul Chimera și aș sugera ca aceste factiuni să fie expuse mai mult în mass-media alternativă. Asta ar crește gradul de conștientizare și ușura procesul către Eveniment. David Wilcock a făcut un rezumat parțial corect a civilizației separatiste, scris pentru populația de masă:

Așa cum ne apropiem de faza finală, Soarele Galactic Central este din ce în ce mai activ:


Între timp, iezuiții continuă cu planul lor pentru o religie mondială:

Ei de asemenea, se concentrează pe atacul asupra familiei Romanov, Nobilimea Albă. Potrivit lui Fulford, purtătorul de cuvânt principal pentru Illuminati Gnostici, care pretinde a fi descendent al familiei Romanov, acesta a fost luat într-un spital de boli mintale săptămâna trecută. Apoi, luni, cel mai vechi membru al dinastiei Romanov, Alexander Romanov a murit în Toscana:

Agenții iezuiți încearcă să transforme planurile alianței BRICS pentru a elimina supremația petrodolarului si a complexului militar-industrial, în planurile de a folosi Resetarea Financiară Globală pentru planul iezuit de dominare a lumii. Trebuie să știți că iezuiții au fost infiltrati in China inca din secolul al 16-lea și au o vastă rețea acolo. Indiferent de oamenii de top din cadrul Familiilor Dragon și Alianței de Est, acestia sunt pe deplin conștienți de manipulările iezuiților și nu vor permite ca planurile lor pozitive care vor urma să fie utilizate în mod abuziv.
 Deci, nu există progrese făcute în ceea ce privește căderea petrodolarului ca singura monedă de rezervă:

Există schimbări geopolitice tectonice care au loc în Europa ca un răspuns la activitatea tot mai crescută a Soarelui Galactic Central.
 Catalonia încearcă să se elibereze de iezuitii / SMOM controlati de monarhia spaniolă cu aproape 2 milioane de oameni care au protestat în Barcelona:

În același timp, Scoția se pregătește să se elibereze de sub controlul Rothschild joi:
  
   Victoria Luminii este aproape !
       
           Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Fortele Luminii nu vor permite cutare si cutare...Cate secole se mai tot "teoretizeaza" ,ceva ce practic nu se/se va face ? Cand nu prea e mai nimic vizibil,sa speri ca ce ? Sa ne consolam ca mai sunt necesare, cateva vieti in fizic pentru noi ca sa aflam...Extraterestrii pozitivi nu intervin direct....Dar de fapt o fac cumva, sau stau si sparg seminte ? Ne tot luminam cam vreo...500 de ani, si mai auzim ...dezvaluiri si inca mai e destul...Ca? Aaaa nu e permis sa stim...Dar stim cu adevarat ceva, sau nu avem voie sa stim ? Si cine nu ne permite ? Uneori seamana chiar si numai accidental ,cu un film de prost gust...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta e ! Convinge 80% dintre cei printre care traiesti zilnic, cum o facem toti, sa schimbam acest sistem, macar, nenorocit si corupt din toate punctele de vedere, cum incerc si eu si atunci totul se va transforma rapid...pana atunci asta ai ales cand ai venit la incarnare..sa fi in aceasta tara si sa nu fi vreo ruda a lui Rockefeller...
   Numai bine !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.