miercuri, 10 septembrie 2014

Cobra – actualizarea situatiei planetare – 8 sept. 2014


Curatarea grupului Chimera se desfășoară conform planului. Concentrarea se schimbă încet de la îndepărtarea bombelor strangelet față de partea de sus cuarc / anticuarc anomalie condensata.
Scenariile negative ale exploziei strangelet prezise în link-ul următor: http://cerntruth.wordpress.com/2001/10/10/totalitarian-principle/  au fost in mare parte eliminate.
Cele mai multe dintre locatii de intrare / ieșire ale grupului Chimera au fost eliminate, au mai rămas două locații ale Chimera în Long Island și o locație centrală europeană clasificată.
Long Island este locul din trecut al Proiectului Montauk de experimente spatio-temporale, al laboratorului de clonare Cold Spring Harbor și al Brookhaven National Laboratory. Brookhaven a fost un punct de intrare important într-un sistem de tuneluri subterane și caverne care se răspândesc sub mare parte a Long Island care merg spre New York. Această zonă subterană a fost prima zonă  imobiliară căutată de diferite rase extraterestre și facțiuni, atât cele pozitive, cât și negative. Acesta este locul unde am văzut o navă Andromedană într-un hangar în 1977.
Brookhaven este, de asemenea, locul de Relativistic Heavy Ion Collider (RHIC), unde 

Chimera vrea să înceapă producția bombelor strangelet: http://www.science20.com/news_articles/have_strange_baryons_been_found-142927  

Deși Archonii Nobilimii Negre continua sa piarda putere zi de zi, slujitorii lor iezuiti mențin infiltrarea in Alianța de Est și grupurile Dragon, în speranța de a crea un nou război mondial între Est și Vest. Planurile lor nu vor avea succes, pentru ca oameni-cheie în cadrul Alianței de Est și grupurilor Dragon sunt conștienți de infiltrare.


Este interesant de remarcat faptul că oamenii din țările alianței BRICS au perspectiva mai pozitiva asupra vietii decât toate țările de pe această planetă, potrivit acestui sondaj: http://www.ipsos-mori.com/researchpublications/researcharchive/3369/People-in-western-countries-pessimistic-about-future-for-young-people.aspx


Acest lucru indică faptul că ceva pozitiv se întâmplă pe acolo. Alianța de Est isi desfășoară planurile sale de distrugere a sistemului bazat pe petrodolari: http://www.examiner.com/article/jim-willie-saudi-s-are-on-the-verge-of-joining-russia-non-dollar-oil-sales

Fisurile din matricea sistemului financiar al Cabalei apar deja. În primul rând, atacurile cibernetice asupra bancii JP Morgan: http://www.forbes.com/sites/leoking/2014/08/28/wall-street-cyber-smash-triggers-fbi-investigation/

JP Morgan este instituția bancară în care se află serverul central al sistemului financiar iar Resetarea va fi declanșată de acolo.
Atacurile cibernetice asupra bancilor Cabalei sunt în mod constant în curs de desfășurare și vor crește: http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/banksandfinance/10359563/Every-minute-of-every-day-a-bank-is-under-cyber-attack.html

Pe de altă parte, există zone de lumina care apar deja în cadrul sistemului financiar:


Inițiativa de meditație planetară nu a declanșat o reacție a forțelor de lumina cum se anticipa. Sper că oameni ca Deepak Chopra, David Wilcock, Ram Dass, Oprah, Eckhart Tolle, Copiii Soarelui, Drunvalo Melchizedek, Gregg Braden ... au fost receptivi, pentru că nu am primit feedback de la nici unii dintre ei. Dacă o masă critică de oameni ar medita timp de 5 minute în același moment în fiecare duminică, o mare coerență ar putea fi atinsă.

Un alt update al situației planetare va urma cât de curând, despre anumite operațiuni ale forțelor Luminii care sunt finalizate.

SUGESTII:
Contrar predicțiilor unor oameni, nu va fi nici un eveniment important steag fals de proporții pe 9/11( 11 septembrie), nici în următoarele câteva zile, nici mai târziu în viitor.
   
       Semnat COBRA

     
           Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.