joi, 25 septembrie 2014

Administratia Obama plateste lunar mii de salarii teroristilor ISIS si rebelilor sirieni Al Nusrah


Am scris acest articol din impulsul de a publica adevarul despre asa-zisa grupare ISIS, sau Statul Islamic, cum mai este denumita, datorita insistentei din mass-media corporativa asupra spalarii creierelor maselor ignorante care inca mai cred in stirile afisate pe toate posturile atat video cat si audio.

De la inceput sa fie clar ca gruparea ISIS este creatia CIA. Am fost prea mult bombardati cu Al Qaeda si foarte putini mai cred in aceasta minciuna, cu toate ca si aceasta organizatie este tot creatia CIA. Dupa cum am specificat si in alt articol se demonstreaza ca CIA impreuna cu Mosad( serviciile secrete israeliene) au creat aceasta forta militara incepand cu vreo 7 ani in urma. De ce? Pentru a mentine o stare de conflict in Orientul Mijlociu, a incerca sa doboare regimul Bashar Al Assad din Siria care, culmea este sustinut de poporul sirian si care este in relatii foarte bune cu Rusia si alianta BRICS. 
Apoi, in Irak exista in prezent un guvern autohton echilibrat care doreste relansarea Irakului care, cum spuneam in articolele financiare, va fi coloana vertebrala a noului sistem financiar global. Si atunci Cabala in disperarea ei, de ce sa nu mai dea drumul la un conflict etnic intre siiti si suniti acolo?  

Din iulie 2014, Obama a sprijinit Armata Siriana de Eliberare - Frontul Al Nusrah, și gruparea ISIS asociate împreună, în scopul de a lupta împotriva regimului Assad sirian si a infaptui crime oribile in Irak, dupa care presa corporatista aservita sa iasa cu stirile in fata omenirii si sa arate imaginile cu crime si decapitari de jurnalisti (filmarile cu jurnalistii decapitati sunt masluite, totul este actorie la care au participat si serviciile secrete britanice MI-6). Satanistii mondiali actioneaza impotriva noastra emotional, pentru ca asta influenteaza si inimi tari…

Potrivit unui comandant al armatei de eliberare siriene , alianta dintre forțele militare cu ISIS a fost necesară pentru a realiza "un bine mai mare."

Din acel moment teroristii ISIS au călătorit în jurul Califatului Islamic în jeep-urile lor noi Toyota Hilux  plătită de contribuabilii americani.
  Priviti imaginile :


Oficialii au declarat că administrația Obama a aprobat "zeci de milioane de dolari" pentru a plăti salariile ofițerilor de poliție care au aderat rebelilor.
  

  The New York Times raporta :
,, Într-un birou secret, în apropiere de granița siriană, agenți de informații din Statele Unite și aliații săi pun bazele pentru ceea ce ei speră că va deveni o forță efectivă de rebeli sirieni pentru a servi ca trupe terestre în lupta internațională împotriva statului islamic extremist.”

,,Biroul, Comandamentului Operațiunilor Militare, a încetinit finanțarea grupurilor islamiste, plătind salariile miilor de rebeli "verificati", și le-a dat muniție pentru a stimula entuziasmul lor pe câmpul de luptă.”

,, Chiar cei mai mari beneficiari ai programului - rebelii înșiși - recunosc că transformarea acestui grup relativ mic într-o forță care poate contesta statul islamic bine finanțat și bine înarmat este o provocare care va necesita un sprijin extraordinar de la sustinatorii sai din străinătate.”

Recent, Congresul SUA a aprobat peste 50 milioane de dolari pentru finantarea gruparilor de opozitie ale regimului Assad in Siria. Insurgentii sunt permanent aprovizionati cu armament si munitie americane pentru sustinerea luptelor in care pana acum si-au pierdut viata aproximativ 300.000 de oameni , mare parte civili si exodul din zonele de razboi a cca. 1,5 milioane. Ganditi-va cata suferinta..!!!
Dar pentru Cabala nu conteaza asta, ei trebuie sa-si duca planurile la indeplinire, acesti monstri si stapanii lor nefizici care se hranesc cu suferinta umana.

Ca si concluzie, nu mai credeti nimic din stirile afisate, intoarceti-le exact la 180 de grade. Jurnalistii din prezent, cu mici exceptii, incearca sa ne convinga de un adevar pe care, cred, ca nici ei insisi nu-l cred si stau la umbra unor venituri foarte bune…este vanzarea lui Iuda pe doi arginti…Cat cred ei ca mai dureaza aceasta manipulare? Lumea se trezeste si va fi vai de pielea lor apoi. 
Nu mai zic de politicieni…aceste fiinte in afara rasei umane care se indarjesc prin actiunile lor sa ne extermine, fizic, moral si ca identitate nationala. Ponta este acum in SUA sa primeasca sustinerea pentru a deveni VANZATORUL PRINCIPAL AL TARII si confirmarea pentru sclavizarea natiunii romane pentru urmatorii 5 ani.

Dragi frati si surori romani, faceti meditatii zilnic pentru iesirea Romaniei din aceasta groapa in care putem cadea, nu ne-am incarnat intamplator in aceasta tara, haideti sa punem inima langa inima si sa ne ridicam, noi cei adevarati, muntii, campiile, padurile, apele si stramosii nostri asteapta asta, este ceasul adevarului, fiti propovaduitorii lui si a dreptatii sociale…
  
   Dumnezeu sa ajute Romania si Planeta Mama !
   
         Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.