joi, 14 august 2014

Scoala lui Bashar - Suprasufletul


 Audienta1: Conceptul de oversoul (nota: poate fi tradus ca ,,suprasufletul” sau ciorchinele originar de suflete din momentul Creatiei) si cum se pot conecta unul cu altul diferite oversouls; mai exact eu sunt interesat sa aflu despre starea fiecarui oversoul, ceva de genul, din ce e facut, daca exista un loc fizic in care exista.
B: Nu chiar. Bun. Ideea de oversoul e un nivel la care constiinta exista de unde aceasta poate, de la acel nivel, ca apoi sa - sa spunem – sa se divizeze in mai multe suflete individuale, care mai apoi, fiecare din ele, pot determina ce tip de experienta isi doreste sa aiba, individual si independent, chiar pana in punctul de-a crea o viata fizica, prin manifestarea propriei constiinte prin intermediul unei modalitati fizice; ceea ce voi ati numi un trup. Oversoul-ul e similar cu ideea unei maini prin faptul ca are extensii pe care le numiti degete. Deci, oversoul-ul ar fi mana toata, iar sufletele individuale si vietile fizice ar fi degetele. Deci un oversoul poate trai experienta foarte multor vieti toate concomitent, deoarece informatia de la fiecare suflet individual se intoarce si hraneste intotdeauna oversoul-ul, sufletul colectiv. Are sens pana acum?
A1: Pana acum, da.
B: Bun. Deci il poti privi ca pe un nivel vibrational al constiintei, un nivel vibrational al energiei ce permite existenta unei expresii a constiintei mult mai vasta si mai constienta, care mai apoi se poate individualiza in nivele diferite de constiinta din acel moment incolo, prin scaderea/reducerea propriei frecvente, scazand vibratia prelungirilor sale - ca sa spunem asa – pana in orice punct doreste, chiar pana la ideea de a scadea frecventa acelei prelungiri pana la materializarea fizica. Dar e ca o sonda. Ai putea spune ca oversoul-ul e o constiinta colectiva care poate extinde prelungiri sau sonde intr-o varietate de dimensiuni, de experiente si primeste de-a lungul acelor linii,de-a lungul acelor corzi, toata experienta, toata informatia la care acele sonde, acele prelungiri sunt conectate. Intelegi? Acum, evident ca oversouls se pot conecta, intr-o maniera similara, la alte oversouls de acelasi nivel. Din nou, tot ce e necesar pentru a o face, e o simpla ajustare a frecventei. Fiindca, tine minte! Frecventa e singurul lucru care diferentiaza Constiinta Unica din care e facut totul. Deci, cand oversoul-ul, el insusi o semnatura vibrationala aparte, isi ajusteaza vibratia in asa fel incat sa cuprinda/ sa includa vibratia unui alt oversoul, o comunicare automata, o comuniune si o legatura sunt create. Intelegi? Bun. Am raspuns in totalitate intrebarii tale sau vrei sa mai explorezi si alte detalii privind acest subiect?
A1: Se poate spune – corecteaza-ma daca gresesc – ca la cel mai inalt nivel oversoul-ul e Consiinta Insasi.
B: E Unul. Da.
A1: Pe masura ce cobori de la acel nivel si aceasta se divizeaza in nivele diferite tot mai jos si mai jos, oversoul-urile de la aceste nivele exista doar sub forma de frecventa sau exista si manifestare fizica a lor?
Si in ce masura se recunosc a fi oversouls individuale?
B: Depinde si cel mai mult depinde daca poate fi creat un mediu care sa poata face fata materializarii fizice a unui oversoul. De exemplu, delfinii sunt suflete individualizate; balenele sunt oversoul-uri multiple de delfini. Ma intelegi?
A1: Nu, imi pare rau.
B: Bine. O balena e un oversoul in forma fizica. E oversoul-ul unei multitudini de delfini. Se poate materializa fizic pentru ca mediul oceanic permite capacitatea de-a sustine o masa fizica reprezentativa pentru marimea oversoul-ului. Pe cand, pe uscat, e mai putin posibil ca un oversoul sa se poata manifesta fizic, deoarece mediul nu ar sustine o manifestare fizica a ceva atat de mare intr-un singur corp, asa cum se poate in ocean. Dar oversoul-ul poate imbraca anumite caracteristici care se apropie de materializarea fizica, iar in acest sens, este vorba de ceea ce e numit constiinta colectiva a planetei voastre. Si la asta se face referire cand se vorbeste de esenta lui Buddha, constiinta Cristica, spiritul lui Krishna. Oricum vrei s-o numesti, ideea acelei constiinte colective a tuturor oamenilor este oversoul-ul lumii voastre. In acest sens, e conectata materializarii fizice a planetei Pamant insesi, iar Pamantul e intrucatva reprezentativ pentru constiinta colectiva, dar nu e EXACT o manifestare a acelui oversoul anume, ci acel anume oversoul imbraca un fel de materializare fizica pe care ati numi-o energie electromagnetica. Deci, energia electromagnetica a planetei e cat de aproape posibil de manifestarea fizica la care poate ajunge oversoul-ul constiintei colective a planetei. Intelegi? Iti raspunde intrebarii?
A1: Foarte mult. Si inca o continuare in directia asta? E correct sa spun, e o analogie corecta sau mai degraba o buna vizualizare pt mine, e correct sa spun in acest caz ca exista un oversoul – daca urci cate nivele trebuie – la care toate fiintele de pe Pamant se conecteza in ultima instanta?
B: Da. Iar deasupra acestuia, exista un oversoul care conecteaza toate fiintele fizice din cadrul unui anumit grup, iar deasupra acestuia exista un oversoul care cuprinde toate fiintele fizice si non-fizice deasupra unei anumite grupari si asa mai departe pana sus la Unul, Care e Totul.
A2: O continuare in directia ultimei intrebari. De ce face asta oversoul-ul?
B: Pentru ca oversoul-ul poate. Asta e natura sa.
A2: Are vreun scop?
B: A, da. Sa invete, sa creasca, sa fie, sa experimenteze. Tine minte! Ceea ce ESTE, nu are nevoie de un motiv SA FIE. Deja ESTE. Deci face ceea ce face pentru ca poate. Tu de ce faci ceea ce faci?
A2: Buna intrebare.
B: Multumesc. Cu alte cuvinte, orice face oricare nivel de constiinta, o face pur si simplu pentru ca ceea ce face, in mod ideal, e o reprezentare a propriului sine, e pur si simplu o expresie a ceea ce este, e o reprezentare – daca vrei – a pasiunii sale, a adevarului sau, a luminii sale. E pur si simplu o expresie a cine si ce este, ca si concept individualizat in cadrul Creatiei. E pur si simplu el insusi.
A2: Inca o continuare. Cum creste acest oversoul prin experienta?
B: Devine mai constient de mai multe din Tot Ceea ce Este. Asta e de fapt cresterea. E amintirea a din ce in ce mai mult a ceea ce esti, la fiecare nivel! Cresterea e intotdeauna – la fiecare nivel – amintirea din ce in ce mai mult a cine si ce esti ca si Tot Ceea ce Este. Intelegi?
A3: O continuare la..
B: O, continuare dupa continuare. Bun. Ne luam si noi dupa continuare.
A3: Pe masura ce oversoul-ul se extinde si isi are si scopul, cum isi extinde acest scop catre extensii? Care e rolul Liberului Arbitru la extensii?
B: Multumesc. Din nou, ideea e ca fiecare oversoul are o anumita semnatura frecventionala. Exista intotdeauna un pic din acea semnatura vibrationala in fiecare prelungire. Si prin acea vibratie similara exista intotdeauna o linie de comunicare si conexiune de la individualizare inapoi catre oversoul si invers. Intelegi? Odata ce extensia oversoul-ului se hotataste de capul ei – sa spunem – bazat pe ce reprezinta ea ca si ea insasi, bazat pe ceea ce o face pe ea unica, isi poate apoi manifesta conceptul de Liber Arbitru prin faptul ca face alegeri, insa Liberul Arbitru va fi intotdeauna aliniat cu ceea ce serveste cel mai bine cel mai inalt bine al intregii conexiuni, inapoi la oversoul si la Tot Ceea ce Este, de asemeni. Intelegi? Vom explica un pic mai clar. Daca ai, asa cum ai acum, o viata materializata fizic, ai putea sa fi adus in aceasta viata un anume tip de destin, o tema pe care o vei explora, pe care ai fost de acord s-o explorezi; o tema, o vibratie, o energie, care face conexiunea direct la oversoul, care va spori abilitatea oversoul-ului de a se cunoaste mai bine pe sine. Insa felul cum explorezi acea tema, e lasat la latitudinea Liberului Arbitru al individului pe care te-ai creat sa fii. Deci Liberul Arbitru lucrand in concordanta cu ideea unei teme predestinate pe care o vei explora in aceasta viata anume. Aminteste-ti ca in alte vieti deja explorezi simultan alte teme, ca si oversoul. Dar viata ta e unica si exploreaza intr-un mod unic o tema unica si e lasat la latitudinea Liberului Arbitru a acelei persoane ca sa isi configureze felul in care alege sa traiasca experienta acelei teme in aceasta realitate. Pentru ca toata acea informatie va hrani oricum abilitatea oversoul-ul de a se cunoaste mai bine. Deci, oversoul-ului nu-i pasa cum alegi sa explorezi tema, atata vreme cat o faci. Intelegi?
A3: Deci cateodata e ceva gen lovesti si ratezi in ceea ce-l intereseaza pe oversoul?
B: Doar din cauza naturii dimensiunii in care te gasesti, ar putea parea intrucatva ca lovesti si ratezi. Din punctul sau de vedere, oversoul-ul va folosi Toata informatia in beneficiul sau. Dar, desi sufletul individualizat ar putea sa se materializeze fizic intr-o viata fizica cu intentia de a explora o tema intr-un anume fel, natura realitatii fizice ar putea sa-i ofere optiunea de-a explora tema intr-un alt mod. Si deci e la latitudinea Liberului Arbitru al individului, al persoanei, sa decida in ce mod sa exploreze acea tema. In acest sens, oversoul-ului nu-i pasa in ce fel o face, pentru ca va invata ceva din asta oricum.”
A: Care e distinctia dintre Sinele Suprem si oversoul?
B: Sinele Suprem – din lipsa unui termen mai bun – e ca un nivel intermediar,care e creat de oversoul pentru a face legatura cu structura personalitatii fizice. Deci are caracteristici ale personalitatii fizice, dar nu si acelasi tip de limitari. Oversoul-ul e deasupra lui.
A: In noiembrie ai spus ca oversoul-ul e aspectul care alege focalizarea.
B: Intr-un sens, da. Tema generala.
A: Deci in acel punct ar fi alinierea dintre Sinele Suprem si mintea fizica care intra intr-un fel de ramificatie dupa care oversoul-ul alege o alta focalizare?
B: E posibil. Da.
A: Cred ca sunt putin incurcata despre cum as putea sa urmez mesajele Sinelui Suprem.
B: Ideea despre cum se pot urma mesajele Sinelui Suprem, e pur si simplu sa te pui in permanenta legatura cu adevaratul tau Sine. Indiferent de cum va face. Cateodata, cand mintea fizica crede ca stie incotro se indreapta, treaba mintii superioare e s-o distraga ca sa ajunga de fapt unde e nevoie sa mearga. De aceea spun: nu va ingrijorati in privinta lui “Cum”, pentru ca nu veti sti niciodata “Cum” o va face. Cateodata Sinele suprem trebuie sa joace rolul smecherului. De aceea personajul sarlatanului e atat de proeminent in multe societati indigene si e venerat ca un adevarat invatator. Pentru ca isi dau seama ca mintea fizica insista asupra lucrurilor si uneori mintea superioara trebuie s-o faca pe smecherul ca sa o defocalizeze si sa ajunga unde e necesar sa mearga.
A: Ai discutat mai devreme despre contrarii. Iar legea atractiei e de obicei discutata ca: “cele ce se aseamana, se aduna”. Ai putea sa-mi explici care e mecanismul si relevanta in “contrariile se atrag”?
B: Da. E acelasi lucru. “Contrariile se atrag” e acelasi lucru cu “cele ce se aseamana, se aduna”. Daca 2 lucruri sunt contrare/ opuse, nu sunt asemenea in contrarietatea lor? Ai inteles asta?
A: Mda inteleg. Dar, sa spunem ca, cu cat m-am concentrat mai mult doar pe a primi si a atrage abundenta, de fapt au venit din ce in ce mai putine bilete ca sa-mi platesc chiria. Deci eu inteleg ca folosesc aceasta idee de contrarii.
B: Da. Dar ideea e ca atunci cand ai ajuns la capatul extrem al contrariilor, ideea e ca ele fiind extremele e ceea ce le face sa se asemene. Dupa care se aduna impreuna pentru ca “cele ce se aseamana, se atrag”. Imediat ce ceva devine diametral opusul absolut pentru altceva, ele au in comun asta. De aceea se aseamana. Sunt extremele opuse unul pentru celalalt. In acest sens, ele contin acelasi ingredient, aceeasi frecventa de contrarietate, iar asta e inexorabil atractiva. Fiindca e atat de absolut de pura de fiecare parte. Intra in legatura cu faptul ca esti cu-adevarat lamurita despre ceea ce faci de fapt cand vorbesti de focalizare. Deoarece, cateodata te poti focaliza in afara procesului, iar tu crezi ca esti in interiorul lui. E mai mult o chestiune de a “da drumul/ a lasa de la sine” mai degraba decat focalizare. In asta poti avea incredere. Deci s-ar putea sa te concentrezi prea tare, sa te straduiesti prea mult. Cu toate astea, uneori unul din lucrurile care ar putea fi necesare inainte ca manifestarea sa se poata muta spre alta directie, e ca ar putea fi necesar sa creeze mai intai o stare de incertitudine, ca intre lumi, in care atractia poate avea loc. E posibil sa fie nevoie sa mature toate ideile vechi, creand un fel de “nimic nu se intampla” sau “nimicul” ca ceva sa poata umple acel vid. Pentru ca daca tu ai umplut acel vid cu lucruri care nu-ti folosesc cu-adevarat, va trebui sa le maturi de-acolo ca sa faci loc pentru ceva ce va apare ca sa iti fie de folos. Iar intr-o realitate spatio-temporala, cateodata curatenia asta ar putea dura un pic si te-ai putea intreba daca procesul functioneaza pe bune. Dar faptul ca ai ajuns in stadiul de gol, iti spune ca procesul functioneaza. Pentru ca tocmai faci loc pentru ceva nou. Dupa care, daca stai in “stand-by” in neutralitate, sa fii neutra fata de acel gol, in acest sens - cu alte cuvinte : nu presupune ca golul e “rau”, ci ca e “pozitiv” - vei putea sa folosesti acel gol intr-un mod pozitiv, ca parte din procesul tau. Folosindu-l in mod pozitiv, se va umple cu lucruri pozitive, ar putea deveni un atribut pozitiv. Intelegi?”
A: Noi, ca oameni, suntem observatori/percepem realitatea noastra
B: Asta credeti voi
A: Si suntem nelimitati in capacitatea noastra de a percepe si a crea.
B: Da, relativ vorbind.
A: Am dificultati in a intelege cuvantul “a percepe” in sine, exista o interpretare si o intelegere mai profunda privind acest cuvant?
B: Da. Si e bine asa. Acele filtre, intr-o oarecare masura, sunt proiectate cu un scop. Tine minte: mintea superioara concepe, creierul recepteaza, mintea fizica percepe. Asta e slujba ei: sa traiasca experienta manifestarii fizice, ceea ce se intampla. Nu stie CUM urmeaza sa se intample, dar traieste experienta a ceea ce se intampla si stie ce s-a intamplat. Asta e perceptie; reflectia experientei fizice e perceptie. Nici macar nu percepi intotdeauna tot ceea ce se intampla in realitatea ta fizica. Repet, din cauza multor idei pe care le cari dupa tine, definitii si credinte. Dar e ok. E important sa formezi o legatura armonioasa cu sinele tau suprem astfel incat sa-ti deschizi perceptia si sa percepi mai mult din realitatea care e adecvata pentru ca tu sa devii mai mult din ceea ce esti cu-adevarat in cel mai inalt grad in care poti fi in realitatea fizica pentru a servi scopului explorarii temei pe care ai ales s-o explorezi. Deci perceptia e in realitate: de ce anume esti cu-adevarat absorbita pe moment, cu privire la perceptia ta, cum raspunzi la asta, cum actionezi si cum alegi sa te schimbi bazat pe acea experienta. Cam asta e perceptia in sensul ei complet. Intelegi?
A: Absolut. Ma intreb cum putem, pe masura ce crestem, sa scapam de toate supozitiile si toate sistemele de gandire de fond astfel incat atunci cand interpretam si intelegem ceea ce percepem, o putem face cu mai putina reactie si mai multa creatie?
B: Dupa cum am discutat mai devreme, primul lucru pe care sa-l faci – unul din primele pe care il poti face - e sa neutralizezi tot. Sa stii ca, orice s-ar intampla, nimic nu are un inteles prestabilit. Singura data cand reactionezi vreodata la ceva e cand i-ai furnizat/atasat deja un inteles automat. Cunosti cuvantul “gaitan”?
A: Nu.
B: Ai vreo reactie emotionala fata de el?
A: Nu.
B: Nici nu prea stii ce sa crezi despre el.
A: Da.
B: Bine. Dar stii cuvantul “prost”.
A: Da.
B: Simti ca reactionezi un pic la acest cuvant
A: Corect.
B: Ideea e ca singurul motiv pentru care reactionezi fata de un cuvant si nu fata de celalalt, e pentru ca nu ai o definitie pentru primul cuvant. Toate reactiile provin din faptul ca aveti deja o definitie prestabilita. Deci, primul lucru de facut in orice imprejurare, in orice situatie e sa-ti amintesti ca: imprejurarile nu conteaza; nimic nu are un inteles prestabilit; e doar o proptea neutra. Odata ce-ai neutralizat-o cu aceasta intelegere, tu decizi ce inteles are, ii poti atribui intelesul pe care-l preferi si facand asta, iti vei extinde potentialul de crestere si vei putea percepe cu o mai mare deschidere. Intelegi?
A: Ma intreb cum as putea merge mai departe de aici.. Ma gandesc la lucruri ca gravitatia sau ceva de genul, cum ar fi proprietati fizice despre care suntem atat de convinsi ca au o realitate. Stiu ca au realitate pentru ca eu le atribui una.
B: Da. Insa ideea e sa intelegi ca idei apartinand consensului/acordului general -cum e gravitatia - sunt prea putin probabil sa fie – sa spunem – biruite de tine, cu exceptia posibilitatii in care exista o nevoie motrice si un scop in explorarea propriei tale teme, cum ca trebuie biruite. Din nou, ideea e ca pentru marea voastra majoritate toate tipurile de teme pe care ati ales sa le explorati pe Pamant necesita explorare cu “piciorele pe pamant” fara sa trebuiasca sa va faceti griji pentru plutirea in spatiu. Deci ramai fidela temei generale a gravitatiei ca sa poti explora tema reala pe care preferi sa te concentrezi cu-adevarat. Nu spun ca nu poti anula gravitatia. Dar ideea e ca pentru majoritatea voastra nu e atat de important sa mergeti atat de departe.
A: Deci smecheria e sa fii tot timpul permisiva?
B: Da. Si sa discerni ceea ce e cu-adevarat important in viata ta cu privire la explorarea temei tale, iar asta ti se spune de obicei de catre sansele ce iti apar sincronic si contin cel mai inalt grad de pasiune. Daca te trezesti ca devii pasionata in mod extatic, nebunesc cu privire la ideea de a crea antigravitatia, asta ti-ar putea spune ceva despre capacitatea ta de a infaptui asta. Insa daca nu asta e ceea ce – cum spuneti voi – “iti tine barca la suprafata”, atunci nu e neaparat ceva ce vei face in viata asta. Deci de ce sa pierzi timp concentrandu-te pe asta cand lucrul care ar putea fi cu-adevarat indispensabil/esential in antrenarea pasiunii tale e chiar in fata ta in una dintre alegerile care iti sunt puse la dispozitie in orice moment? Intelegi? 

Vi s-au dat niste diagrame, niste grafice ce ajuta la ilustrarea si lamurirea acestui
concept. Daca vreti sa va uitati la cel ce va prezinta ideea istoriei voastre, a tuturor drumurilor diferite, a tuturor constiintelor diferite, a tuturor vietilor diferite, a tuturor experientelor diferite a ceea ce voi numiti trecutul vostru, pe care l-ati adus in prezentul vostru si pe care-l veti lua cu voi in viitorul vostru. Puteti vedea ca sunteti, ca si schita a sufletului, sa spunem, alcatuiti dintr-o multime de frecvente diferite de energie, o multime de frecvente diferite de experiente. Multi dintre voi ati inceput sa deveniti constienti in viata asta de “conexiunile /legaturile” voastre cu alte timpuri, alte locuri, alte experiente, alte vieti s.a.m.d. Adesea va intrebati: cum se raporteaza ele la aceasta viata? O lamurire colaterala inainte de-a continua. In discutiile noastre, multi oameni se refera la ideea acestor legaturi diferite intreband: “Bashar, eu de unde vin cu-adevarat?” Ei bine, raspunsul direct pentru persoana ce pune intrebarea asta e: “Cu-adevarat, vii de pe Pamant. Evident! Pentru ca pe Pamant esti acum si pui aceasta intrebare.” Insa noi intelegem ca atunci cand intreaba: “Eu de unde vin cu-adevarat?
Eu unde imi am originea?”. Noi intelegem ce vreti sa spuneti, insa vrem sa subliniem faptul ca va aveti originea pretutindeni, peste tot si nicaieri in acelasi timp. De Aici si Acum veniti. Ideea e ca atunci cand intreaba “Eu unde imi am originea?”, de fapt intreaba asta: “De ce alte locuri si timpuri si experiente ma leg foarte puternic din aceasta viata?” Pentru ca asta e ce faceti intr-adevar. In orice viata – pentru ca toate exista simultan: trecut, prezent, viitor exista toate acum; toate asa-numitele voastre vieti trecute se deruleaza TOATE ACUM, simultan cu cea de acum, in acelasi fel cum toate posturile de pe televizorul vostru sunt toate acolo in acelasi timp. Iar tu il prinzi pe cel pe care ti-ai reglat televizorul in acel moment. La fel esti cu structura existentei. Tu, TU ce-l care te stii ca esti aici, pe Pamant, traiesti experienta acestei vieti pe Pamant. Alte variatii ale constiintei tale traiesc alte vieti, in alte locuri, in
alte timpuri, ACUM, in acelasi timp cu tine. Insa sunt separate de faptul ca sunt frecvente diferite, asemanator cu felul in care posturile de televiziune si radio sunt separate de faptul ca sunt frecvente diferite. Dar sunt toate acolo concomitent; exista toate in acelasi timp.Cheia e frecventa si rezonanta/vibratia. Deci, din orice viata, in orice viata, formezi atasamente si conexiuni cu alte vieti ce se desfasoara simultan, ce au relevanta pentru viata asta in ceea ce priveste experientele pe care le ai in acele alte vieti, de catre acele alte versiuni ale tale. Deoarece stii ca experientele pe care le au acele versiuni ale tale sunt relevante pentru o parte dintre experientele pe care le-ai putea avea tu in aceasta viata si viceversa.
 Din acele vieti, acele versiuni ale tale ar putea accesa alte vieti, inclusiv
asta, de unde isi pot extrage din experientele tale.Va dau un exemplu. Intr-o viata pe care o numiti o viata trecuta, ati putea trece printr-o perioada plina de disperare si lipsa de speranta intr-o anumita experienta ce ati putea-o avea in acea viata. Apoi, dintr-o data, brusc, fara niciun motiv aparent, va “loveste” speranta si inspiratia si realizati ca: Exista o iesire din aceasta stare. Nu trebuie sa-mi pierd speranta. Imi pot gasi drumul prin intuneric catre lumina.” Si nu stii de unde a venit asta sau de ce te-a “lovit” inspiratia, dar dintr-o data STII pur si simplu ca va fi bine. Uneori acea informatie, acea certitudine, acea cunoastere ar putea sa fi venit de la ghizii vostri, ar fi putut sa fi venit de la Spirit, ar fi putut sa vina dintr-o multitudine de locuri, dar, de asemeni, ar putea sa fi venit de la o experienta pe care o ai in alta viata care iti arata /demonstreaza ca exista o iesire. Ar putea veni din aceasta viata de-acum, in care explorezi ideea ca ai libertatea de a-ti alege realitatea. Si chiar aceasta certitudine s-ar putea strecura in cealalta viata, ar putea fi atrasa de o alta viata pentru a sti ca: “Da, exista lumina la capatul tunelului asta. Da, nu stiu de unde vine aceasta convingere, aceasta certiudine, dar acum STIU ca nu sunt singur, acum STIU ca pot face ce e necesar sa fac.” Iar acea inspiratie ar putea veni de la TINE. Tu ai putea trimite acea certitudine cu experientele din aceasta viata catre alta viata de-a ta, pentru a lasa acea versiune a ta sa afle ca se poate baza pe experienta ta Aici si Acum, sa-i lasi sa afle ca isi poate imbunatati experienta Atunci si Acolo. 
Sunteti inter-conectati cu celelalte vieti ale voastre, iar cele care ies in evidenta sunt cele care sunt relevante pentru aceasta viata. Cele care se evidentiaza energetic, vibrational sunt cele la care va referiti adesea cand intrebati: “Eu de unde vin? Eu unde imi am originea?” Vibratia puternica. Acum, asta se extinde si la ideea altor dimensiuni, alte civilizatii. Unii dintre voi spun: “Eu stiu ca vin din Pleiade.” sau “Eu vin din Arcturus.” Din nou: “NU! Vii de pePamant.” TU vii de pe Pamant. Poate ai alte vieti care se desfasoara simultan in sistemul Pleiadelor sau Arcturus , da. Oversoul-ul tau, OVERSOUL-UL TAU, din care se extind simultan toate vietile tale – ca degetele de la mana – Oversoul-ul poate avea vieti pe Pamant, in sistemul Pleiadelor, in sistemul Arcturus, in trecut, in prezent, in viitor, pe diferite tipuri de planete, in diferite dimensiuni, toate in acelasi timp. Deci Tu nu vii de acolo de parca ai fost acolo, iar acum esti aici. Asta e o iluzie a timpului liniar. Insa poti simti, pe masura ce devii din ce in ce mai constient de cine si ce esti si iti poti aduna mai multa informatie despre Sinele Total impreuna. Ai putea dintr-o data sa devii constient de faptul ca mai ai si alte vieti in alte locuri, simultan. Dar din cauza ca sunteti obisnuiti sa ganditi liniar, in felul de: inainte si dupa, puteti formula asa: “Trebuie ca vin DE ACOLO avand in vedere ca acum nu sunt acolo. “ O puneti intr-un cadru liniar. Ceea ce spuneti in realitate e ca va treziti la faptul ca aveti interconexiuni cu alte lucruri ce se petrec simultan si puteti sa va inspirati de-acolo pentru orice vreti sa folositi energia de-acolo in viata asta de acum. Sa intrati in legatura cu schita sufletului, cu aceste aspecte ale sale, reteta, combinatia tuturor acestor frecvente diferite, ale tuturor acestor alte experiente relevante pentru aceasta viata de aici, de pe Pamant, e o modalitate puternica sa aveti o idee despre care e exact reteta voastra: unde va interconectati, ce fel de energii folositi in aceasta viata in orice fel vreti sa le folositi sau vreti sa le aplicati. Sa fii constient ca ai legaturi cu alte realitati in acest fel nu inseamna sa te deconectezi de Pamant dorindu-ti sa te poti “intoarce” la acea realitate. Nu.
Motivul pentru care esti unde esti, e pentru ca TU ai ales sa fii unde esti ca sa poti functiona ca un canal pentru a aduce acea energie pe Pamant si s-o manifesti in orice fel e relevant pentru experienta de pe Pamant, sa permiti Pamantului sa se transforme. Deoarece, fiecare dintre voi, ce sunteti pe Pamant acum, in orice fel, a ales sa se afle acum pe Pamant pentru ca a stiut ca treceti printr-o tranzitie si o transformare acum in istoria planetei voastre si la un anumit nivel, intr-un anumit fel ati vrut sa participati, ati vrut sa faceti parte din asta. Deoarece e un loc foarte interesant in care sa fii acum. Cum spuneti in limba voastra: “aici e unde se intampla”. E unul dintre locurile pe care este concentrata cea mai mare atentie acum, din cate stim noi, in Creatie, datorita ideii de tranzitie si transformare. E unul dintre putinele locuri care s-a dus atat de profund in intuneric, de care stim noi. Si de asta, cand o planeta, cand o civilizatie, cand o constiinta colectiva se lasa sa experimenteze un asemenea grad de intuneric si, cu toate astea – INCA! – isi gaseste drumul spre lumina, asta e special! Asta e impresionant! Si, credeti-ma, atrageti atentia multor altor fiinte, a multor altor dimensiuni ce vor sa vada cum ati facut-o, cum o faceti. Pentru ca asta e extraordinar! Asta e CREATIE IN CURS/in desfasurare. Asta e creatie bruta: din intuneric absolut in lumina absoluta - asta e creatie pura!

Va multumim pentru taria voastra, pentru daruirea voastra, pentru consimtamantul de a trece prin aceasta tranzitie. E un lucru impresionant pe care l-ati facut, si va demonstreaza – doar prin simplul fapt ca sunteti unde sunteti – va demonstreaza cat de puternici sunteti cu-adevarat! Deci, sa nu pierdeti din vedere niciodata asta! Sa va aflati unde sunteti, pe Pamant, in acest moment, inseamna ca sunteti fiinte puternice, ce ati stiut ce faceti cand ati ales aceasta realitate si chiar daca ati uitat ca stiti ce faceti, tot stiti ce faceti! Una dintre modalitatile prin care v-ati permis sa co-creati o cale pe care sa va amintiti ca stiti ce faceti, e creandu-ne pe noi! V-ati creat o ocazie care sa va reaminteasca – ceea ce suntem fericiti sa facem – sa va reaminteasca cat de puternici sunteti. Noi va multumim pentru ocazie, va multumim pentru darul pe care ni l-ati oferit lasandu-ne pe noi sa fim cei care va reamintesc cine sunteti. Va multumim ca ne-ati permis sa fim ceasurile voastre desteptatoare si sa va trezim.
Este timpul sa va treziti. Este timpul sa deveniti mai constienti de cine sunteti astfel incat sa puteti, cu ochi deschisi si cu certitudine, sa va traiti viata cu convingere, raspunzand vietii cum vreti voi, cum preferati, indiferent de ce se petrece in realitatea voastra. Si sa obtineti din acest raspuns efectul pe care il meritati, pe care acum stiti ca meritati sa-l primiti, indiferent de ce face oricine altcineva, indiferent de intentia pe care ar putea-o avea altcineva in privinta voastra. Nu mai conteaza. Nu se materializeaza. TU contezi, conteaza ce spui Tu, devine materie – din energie in materie. Non-fizic in fizic. Efectul decurge din dorinta ta de a avea convingerea, de a-ti Sti relatia fata de orice experimentezi, sau fata de cine vrei sa experimentezi, indiferent de situatie, de circumstante. Cat mai sunteti pe Pamant, pentru o perioada veti mai experimenta multe situatii si oameni care nu va reflecta preferinta. Pentru ca asta e natura Pamantului! Multi vor presupune ca doar pentru ca ei se schimba, nu vor mai trebui sa interactioneze niciodata cu altii care nu sunt de aceeasi frecventa. Nu! Sunteti inca pe Pamant. Va mai continua sa existe pentru o vreme o amestecatura de lucruri, dar asta e ok. Inca va ofera posibilitatea sa vedeti exemple absolute a ceea ce preferati si ceea ce nu. Va da intotdeauna o modalitate sa masurati unde va aflati relativ la lucrurile pe care le vedeti si stiti ca nu sunt cine sunteti, cine preferati sa fiti, cele cu care preferati sa aveti de-aface. 
Deci folositi acest lucru ca pe o oportunitate. Nu considerati ca e ceva gresit doar pentru ca: “Eu m-am schimbat, sunt o persoana mai spirituala. Atunci de ce apar inca in viata mea oameni care nu se poarta la fel? Oare n-ar trebui sa fie mai bine de-atat? Nu ar trebui sa fiu deasupra si dincolo de asa ceva?” NU! In primul rand, amintiti-va ca sunteti pe Pamant! Asta inseamna Pamantul: Polaritate. Acum, inca este vorba de ideea de diferite exemple pentru diferite modalitati de-a face lucrurile: intuneric si lumina. Si tineti minte : Ideea in integrare e ca aveti ceva de integrat. Daca e totul lumina, nu e nimic de integrat. Deci ca sa deveniti mai mult din sinele vostru adevarat inseamna sa deveniti mai constienti nu doar de lumina, dar si de intuneric. Cu cat veti deveni mai constienti de alegerile luminoase dar si de cele intunecate, cu-atat mai mult puteti atunci sa alegeti mai deschis si mai clar ce preferati. Nu e vorba de-a exclude, ci de-a include. E vorba sa stiti ca inca aveti posibilitatea sa alegeti sa mergeti in intuneric, DACA vreti. Insa acum STITI ca nu trebuie daca nu vreti. Asta nu inseamna ca nu veti vedea alegerea intunecata. Inseamna ca veti deveni si mai constienti de alegerea intunecata.
Insa acum deveniti mai constienti de ea doar ca si alegere, nu ca un dat, nu ca ceva absolut, nu ca ceva ce are mai multa putere asupra voastra – ci doar ca e o posibilitate de alegere neutra, ca oricare alta alegere. E doar o alegere. “Hei, hai in intuneric!” , “Nu,mersi!” Nu pentru ca va e frica, ci pur si simplu pentru ca stiti ca nu asta preferati. Dar ca sa stiti ca nu e ce preferati, trebuie sa deveniti constienti ca e doar o alegere pe care ati putea inca s-o faceti si ca puteti face acea alegere oricand. Daca nu ati putea sa faceti acea alegere, daca nu ati fi constienti ca aveti alegerea de a merge in intuneric, nu ati fi o fiinta cu-adevarat plina de putere, care sa faca alegerea sa mearga in lumina. Nimeni nu are puterea sa va afecteze daca voi nu sunteti de acord sa fiti afectati. De aceea e atat de important sa raspundeti diferit ca si cum v-ati schimbat voi, indiferent de situatia din jurul vostru. Ceea ce inseamna asta in general, e ca atunci cand alegi sa fii fizic, dupa cum stiu multi dintre voi, vei veni in realitatea fizica cu o tema generala pe care ai decis s-o explorezi. Nu inseamna intotdeauna ca decizi fiecare clipa a vietii tale sau ca ti-e destinat sa faci doar anumite lucruri. Nu asta inseamna schita sufletului. Totusi poti crea anumite incidente, evenimente, anumite intalniri in viata ta. Le poti planifica, stabili dinainte de vreme pentru a se manifesta. Asta poti face, si uneori o si faceti. Insa nu e valabil pentru fiecare moment. Departe de asta. Nu fiecare moment e planificat inainte.Va lasati o deschidere ca pe timpul vietii, pe masura ce inaintati in viata sa faceti schimbari, depinzand de cat de mult invatati, cat de mult ajungeti sa realizati, sa recunoasteti, sa admiteti, cat de mult integrati. Va lasati ocazia in fiecare moment sa luati informatia noua si sa decideti unde vreti sa mergeti, ce vreti sa faceti cu ea, ce vreti sa va fie viata incepand din acel moment incolo. Tema generala pe care poate v-ati stabilit-o inainte de intrupare, se va desfasura, insa tema e atat de generala incat nu va restrictioneaza in niciun fel sau nu va limiteaza privind multitudinea posibilitatilor in care puteti exprima sau trai experienta acelei teme. Mai ales acum, in acest timp pe planeta voastra, multe dintre temele pe care le explorati in aceste vieti, sunt toate despre trezirea la constientizarea faptului ca aveti libertatea sa alegeti cum vreti sa va fie viata, cum vreti sa-i traiti experienta.

Va reamintim inca o data ca cea mai importanta perspectiva, cea mai importanta atitudine fata de experienta vietii voastre fizice, e sa nu va uitati la cum faceti, bazat pe ceea ce se intampla in jur, ci cum faceti bazat pe felul cum raspundeti/reactionati fata de orice s-ar intampla in jur, indiferent de ceea ce e.

      Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

  1. Nu se vad bine pozele. Incearca sa le pui in alt fel. Eventual poti pune link catre fisierele de pe bashar.org direct.
    Le gasesti aici: http://www.bashar.org/handouts.html

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.