miercuri, 20 august 2014

Kevin Annett – actualizare – Ritualul de sacrificiu al copiilor oprit, Papa Francisc stabilit sa demisioneze


                                                                                        19 August 2014


La data de 15 august Echipa Alpha a Unitatii de Actiune Directa ( DAU ) a oprit un ritual de sacrificiu al copiilor planificat în districtul Outremont din Montreal, și a arestat și interogat doi membri ai cultului Celui de-al IX-lea Cerc. (a se vedea http://www.itccs.org/ , 17 August).

Declaratia lui Kevin Annett :
,,Acțiunea DAU din data de 15 august a avut loc în colaborare cu elemente ale poliției din Montreal, care au asigurat ca acțiunea lor sa nu fie împiedicată. Echipa DAU a părăsit Canada și s-a întors la Comandamentul Central de la Bruxelles pentru discutii evaluatoare. Toate probele au fost adunate din aceasta acțiune - sânge și probe de îmbrăcăminte, fotografii, și declarația filmata a unui membru al Celui de-al IX-lea Cerc – care a fost trimisa la Curtea de Drept Comun Internațional, ca parte din viitoarea anchetă în traficul de copii și sacrificiu ritualic.
Cei doi membri ai cultului Celui de-al IX-lea Cerc arestați în cadrul acțiunii la 15 august, au fost eliberati a doua zi poliției din Montreal pentru interogatoriu, după ce au fost interogati de către echipa DAU. Nici unul dintre membrii cultului nu a solicitat consiliere juridică, iar unul dintre ei a fost de acord să coopereze cu Curtea de Drept Comun în urmărirea sa impotriva Celui de-al IX-lea Cerc. Acest membru este acum în custodie sub protectie.
Comisia Permanentă de anchetă a Curții isi va începe activitatea la 1 septembrie 2014 cu extinderea anchetei în traficul și sacrificiul de copii la nivel mondial dincolo de Biserica Romano-Catolică, în scopul de a urmări asociațiile criminale, financiare și corporative ale bisericii și rolul lor comun în traficul și uciderea copiilor. Aceste corporatii vor include corporatia Cargill, Sinclair Oil, HSBC, și corporația uraniului Cameco, împreună cu sindicatul criminal cunoscut sub numele de Ndrangheta.
Curtea a constatat că expunerea operațiunii impotriva cultului Celui de-al IX-lea Cerc din Montreal este direct responsabila de recentele remarci publice ale infractorului condamnat Papa Francisc - Jorge Bergoglio că el "ar putea fi mort în doi sau trei ani" și poate demisiona din biroul său ( informatii aparute si la TV ieri seara, n.a.). Curtea consideră, de asemenea, că aceeași expunere a dus la moartea subită de ieri a trei dintre rudele Papei Francisc din Argentina ( este vorba de doi stranepoti si sotia nepotului papei info aici : http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/08/19/pope-francis-relatives-killed-in-argentina-car-crash/ ). Surse din cadrul Ndrangheta, marele sindicat al crimei din Italia, care oferă cultului Celui de-al IX-lea Cerc copii pentru ritualurile de sacrificiu, afirma că liderii săi fac presiuni direct la Vatican pentru a reduce la tăcere sau detrona pe Papa Francisc în urma condamnării sale penale și expunerea Celui de-al IX-lea Cerc din Montreal.
Eu, Kevin Annett, am fost imediat chemat la Bruxelles pentru consultări și a primi protecție de securitate suplimentara în urma unor noi amenințări făcute împotriva vieții mele de Ndrangheta și filialele sale din Canada.”

Acesta a fost comunicatul pe scurt al lui Kevin Annett. Acum vin cu mai multe amanunte extrase dintr-un interviu video al lui Alfred L.Webre si Kevin Annett. Interviul aici : https://www.youtube.com/watch?v=iNmxtoN1YyM&feature=youtu.be

In interviu se specifica faptul ca cei doi membri ai cultului arestati au dezvaluit numele unor directori executivi ai unor mari corporatii, care trebuiau sa participe la acest ritual satanic, astfel : Kerry Brick de la Cargill Corporation si Stephen Holding de la Sinclair Oil Ltd si de asemenea un episcop din Montreal caruia nu i s-a specificat numele. Copiii urmau sa fie sacrificati intr-o locatie din Universitatea McGill, dar si in alte locatii. În interviul său, Kevin Annett afirma că există unele dovezi care indică faptul că sediul central și împrejurimile corporației Cargill a fost un centru de sacrificiu ritualic satanic. Acesta este in Minnetonka, Minnesota, suburbie a Minneapolis-ului, SUA.
Acest informator arestat, a afirmat că cei doi copii care urmau sa fie folositi la ritualul de la miezul nopții au fost ținuți într-o instalație separată din Universitatea McGill, dar nu știe unde. El a spus că procedura normală era să-i elibereze într-o stare drogata chiar înainte de începerea ritualului, din motive de securitate.

Universitatea McGill a inceput experimente de lucru pe subiecți umani în captivitate in colaborare cu CIA prin vestitul program MK-Ultra, continuarea nazista a experimentelor din lagarele naziste prin pionii lor principali Bush Sr., Henry Kissinger, Allen Dulles,etc. Subiectii erau expusi la electroșocuri, privarea de somn, implantarea memoriei, ștergerea memoriei, modificarea senzoriala, experimente cu droguri psihoactive, și multe practici mai crude.
Cultul Celui de-al IX-lea Cerc din Montreal se pregătea să sacrifice copiii în mai multe locații. Exista martori care au vazut vânătoare de adolescenti goi pentru sport. Martorii l-au identificat pe miliardarul George Soros la un astfel de eveniment. Acest ,,sport” se practica intr-o padure din Belgia. Acestia au mai identificat la aceste ,,evenimente” pe Printul Friso al Olandei, Primul Ministru Mark Rutte si Printul Albert al Belgiei, precum si cativa episcopi. Trofeele lor dupa impuscare erau penisurile baietilor.

Sindicatul crimei Ndrangheta, de exemplu, obține copii prin implicarea profundă a Bisericii Romano-Catolice și oficialilor de rang înalt de la Vatican. Potrivit lui Matteo Macceo, un membru al Partidului Radical din Parlamentului italian : "In Mafia modernă sunt aceiași oameni care conduc Biserica Catolică și guvernul italian. Sunt imposibil de distins, toti sunt in acelasi club. Principala lor preocupare este de activele lor, care provin din crima organizată: droguri, trafic de arme și traficul de ființe umane.”

Planurile operationale ale ITCCS in 2014 se vor extinde in peste 30 de tari care includ Europa si-n special Germania.

Doamne ajuta ca acesti criminali sa fie expusi , arestati si incarcerati cat mai curand…
  
             http://exopolitics.blogs.com/
   
      Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Daca ajuta Dumnezeu sa fie arestati toti acesti Criminali de copii ,ar fi un mare pas inainte ,ar fi inceputul sfarsitului ,insa vor scapa si de data aceasta,cum au mai facut-o si de alte dati,,,,!,,,Vom vedea.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.