miercuri, 6 august 2014

Cum este organizat un eveniment de bioterorismExistă scenarii de viitor, care, cu suficientă expunere înainte ca acestea să se întâmple, pot fi oprite, sau cel puțin analizate în mod corect atunci când acestea apar. Un eveniment organizat de bioterorism este unul dintre acestea si propaganda care se duce acum in mass-media cu Ebola ne pregateste pentru un astfel de scenariu.
Faptul principal este : indiferent de ce fel de germeni vorbim sau de unde au venit, eliberandu-i în mod intenționat nu garantează rezultate previzibile. De exemplu, persoanele ale caror sisteme imunitare sunt la diferite niveluri de vibratie, reacționează diferit.
Autorii pot descoperi că mai puțin de 2% din persoanele expuse se îmbolnăvesc și mor. Dar există o altă strategie care trebuie înțeleasă : utilizarea unor germeni ca acoperire pentru folosirea in masa a unor substanțe chimice care vor produce genocidul in scurt timp. Cu alte cuvinte, nu există nici un atac de germeni. Se numește un atac de germeni, dar asta-i o minciună. Infractorii( in cazul nostru cabala ) aduc cercetatori, pentru zona afectată, care merg pana la a pretinde că au izolat un germen sau virus care este cauza deceselor si bolii. Este un fals. Ce sa întâmplat de fapt a fost răspândirea unei substanțe chimice toxice care nu poate fi detectată, dacă nu sunteți cumva în căutarea ei. Substantele chimice au efecte grave și mortale pentru o săptămână, două sau trei. Apoi se dispersează și-și pierd potența iar "epidemia" se duce.

Într-un oraș, o comunitate destul de izolată, cuvântul zboară că oamenii sunt brusc bolnavi și pe moarte. CDC și Armata sunt chemate să delimiteze zona si sa declare carantina pentru toți cetățenii. Nimeni nu mai are voie sa paraseasca sau sa intre in aceasta zona. Un anunț poruncitor si infricosator se face, de timpuriu, că acesta este un atac de război biologic. Mass-mediei majore îi sunt permise accesul în / din aceasta zona. Ancorele News Network se înființeaza in locație și incep transmisiuni in direct de la fata locului exagerand premeditat pericolul si numarul mortilor si imbolnavirilor.

Întreaga națiune, întreaga lume se concentrează pe acest eveniment, 24/7. Oamenii din interiorul perimetrului in carantina se îmbolnăvesc și mor. Rapoarte scot la suprafata din oraș: 
 Rețelele oficiale de stiri ne intoxică :"…medicii eroi iau probe de sânge care este analizat pentru a găsi germenii care provoacă epidemia…". DOD confirma faptul că acest lucru este, într-adevăr, un atac de război biologic.
Povești de interes uman se tot adună. Această familie a pierdut trei membri, o alta i-a pierdut pe toti. Tragedie si groază este raspunsul empatic dorit de la "comunitatea mondială." Este o telenovelă, cu excepția catorva oameni reali care sunt pe moarte. Cartelul medical promovează continuu teama de germeni, astfel ca prin teama si teroare scade nivelul general de vibratie al fiintei si ca atare sistemul imunitar este slabit sau chiar anihilat. Toate entitățile de control (medicale, politice, militare ) ajung sa obțină bucata lor de plăcintă teroristă.

În cele din urmă, medicii anunta ca au izolat germenii care provoacă moartea în acel oraș, iar cercetătorii se grabesc sa dezvolte un vaccin (pe care desigur il produc în timp record sau poate il aveau deja pregatit). Toată lumea de pretutindeni trebuie să fie vaccinată, acum. Nu avem de ales, o facem sau vom fi ținuți în carantină sau in inchisori. În această situație, se declara legea marțială temporar( pe parcursul careia toate drepturile civile individuale si colective stipulate in constitutia statului respectiv, precum si ale drepturilor civile sunt abrogate, iar fortele militare au drept de ordine, de a aresta si impusca oamenii care nu se supun fara drept de aparare), medicii sunt eroi, armata, guvernul și chiar mass-media de asemenea. Apoi, după câteva săptămâni, când potența si efectul substantelor chimice secrete s-a dispersat, s-a terminat.
Când te gândești la asta, acest scenariu este o aproximare a ceea ce se întâmplă în fiecare zi, peste tot în lume, în cabinete medicale. Doctorii prescriu substanțe chimice (medicamente), ale căror efecte sunt mult mai periculoase decât germenii care pot fi cauza bolilor pacientilor. Cu alte cuvinte, un atac de război chimic este nivelat asupra oamenilor din toată lumea tot timpul. Dr. Barbara Starfield (Johns Hopkins School of Public Health), publica in 26 iulie, 2000 in ,,Journal of the American Medical Association” ca in SUA mor anual 100.000 de oameni datorita efectelor secundare ale medicamentelor.

În urma unui atac bioterorist pus în scenă, noi legi sunt adoptate in regim de urgenta. Statul suspenda toate libertățile fundamentale. Dreptul de a călători este redus. Critica autorităților este privita ca ilegala. Libertatea de întrunire este limitată de asemenea."Cetățenii trebuie să coopereze. Suntem cu toții împreună. "
O nouă lege federală mandateaza programul CDC de vaccinuri pentru fiecare copil și adult, nu există excepții, aceasta trecand grabit prin Congres și semnata de către președinte. Totul se bazează pe o minciună ... în același mod în care teoria bolilor cartelului medical se bazează pe o minciună: puterea sistemului imunitar al unui individ este determinantul de bază dintre sănătate si boală, nu germeni luati în considerare într-un vid. Medicina conventionala nu are niciun tratament in sine, care sa ridice puterea sistemului imunitar.
Exista oameni in mass-media si inclusiv medici care sa amplifice spaima populatiei la aparitia unui germen sau virus si chiar sa induca ideea unei pandemii planetare. Apar tot felul de ,,specialisti” care ne informeaza ca virusul a suferit mutatii sau ca au ,,sarit” de la animale la om( putem sa ne aducem aminte aici de isteria din mass-media referitor la ,,sindromul vacii nebune” , gripa porcina – H1N1, gripa aviara – H5N1, West Nile, SARS, MERS ). Cu toate acestea s-a dovedit ca toate la un loc nu au facut mai multe victime decat gripa sezoniera obisnuita.
 Si constientizati faptul ca toti acesti virusi modificati nu sunt creatia mamei natura, ci a unor psihopati foarte bine platiti din laboratoarele cabalei pentru a extermina rasa umana. De ani buni oameni ca Leonard Horowitz, Bruce Lipton si multi altii dezvaluie lumii conspiratia planetara a corporatiilor farmaceutice de a extermina populatia prin vaccinuri, medicamente de sinteza sau in cel mai bun caz de docilizare a maselor, de creare a unor subiecti fara vointa si constiinta care sa munceasca si sa nu ceara nimic in schimb.
 În cazul în care criminalii politici, din spatele scenei, vor să organizeze un eveniment steag fals gen bioterorism, ei ar alege un produs chimic, nu un germene, iar mobilizarea unui astfel de eveniment ar duce la declararea legii martiale care suspenda libertatile noastre.


Lagarele FEMA pentru ce credeti ca au fost construite si dotate? Trupele DHS instruite si dotate cu miliarde de cartuse, zeci de mii de masini blindate si armament ca pentru o invazie militara? Cabala de mult ne pregateste o astfel de lovitura pentru a instaura definitiv Noua Ordine Mondiala. Cine nu se supune va fi arestat si dus la vaccinare fortata si la reeducare in lagarele FEMA.
 Mesajele despre ebola incep sa curga deja in mass-media. Nu intrati in panica, ridicati-va nivelul propriu de vibratie prin hrana naturala, remedii naturiste, meditatie. Raportati-va la Dumnezeu si Sinele Suprem, nu credeti nimic din ce vi sa sugereaza si nu va supuneti orbeste….

       sursa : http://jonrappoport.wordpress.com/


       Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.