joi, 21 august 2014

Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA ascunde faptul ca vaccinul MMR creaza autismulVedem in ultima vreme nenumarati medici si oameni de stiinta care atrag atentia asupra autismului ca boala si tot mai des la noile generatii de copii, dar nu am auzit pe nimeni abordand cauzele reale ale acesteia. Nu trebuie sa fi medic, sa ai studii medicale ca sa-ti pui niste intrebari, daca vrei sa traiesti constient de prezent, si sa descoperi din multiple surse de informatii ca nenumarate boli noi au aparut in ultimele decenii in contradictie, culmea, cu campanii tot mai vehemente de vaccinare de la cele mai fragede varste.
Am mai publicat articole despre pericolele la care ne expunem noi sau ai expunem pe copiii nostri daca ne/ii vaccinam. Voi continua seria aceasta pentru ca oamenii sa inteleaga ca nu este nimic natural in acest proces, ba dimpotriva.
Dr. Brian Hooker, cercetator stiintific, afirma sub anonimat ca CDC ( Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA) stie de cel putin 11 ani ca vaccinul MMR( rujeola, oreion, rubeola ) este cauza autismului pe scara larga. CDC si guvernul SUA si-a folosit toate parghiile la indemana pentru a acoperi si a dezminti acest fapt. Hooker afirmă că a văzut datele CDC care nu sunt incluse în nici un studiu. Iar datele arată că:

Băieții afro-americani care primesc primul lor vaccin MMR (rujeola, oreion, rubeola), înainte de vârsta de 36 de luni au un risc de 300% mai crescut de autism. Dacă acest lucru este adevărat, ce altceva ascunde CDC?
 Dr. Hooker a lucrat îndeaproape cu un martor CDC, care a vazut documente extrem de sensibile legate de guvernul fraudulos corporatist. S-a cerut un studiu de catre Congres prin reprezentantul Darrell Issa, președintele Casei de Supraveghere și Comitetul de Reformă al Guvernului. Documentele CDC oferite Congresului și discuțiile pe care Hooker le-a avut cu acest martor dezvăluie manipularea pe scară largă a datelor științifice și presiunea de sus în jos pe oamenii de stiinta CDC pentru a sprijini aplicarea frauduloasă a politicilor guvernamentale privind siguranța vaccinului. Dacă toate acestea sunt adevărate, atunci CDC a acoperit in ultimul deceniu acest fapt, în timp ce vaccinul MMR a afectat creierul multor, multor copii.

 Dr. Andrew Wakefield, cu ani in urma a subliniat o legătură probabila între vaccinul MMR si autism. Autoritățile britanice și CDC i-au distrus cariera subit. Wakefield afirmă acum:
"Cu peste un deceniu în urmă, eu cu Dr. Scott Montgomery ne-am pus înainte o ipoteză intre vaccinul MMR si autism: cu cat vaccinul este primit la o varsta mai frageda, influențează riscul. ... Ne-am împărtășit această ipoteză cu oficialii  vaccinului, membri ai Centers for Disease Control, prin intalniri in Washington, DC, și Cold Spring Harbor. Un grup de oameni de rang înalt in siguranța vaccinurilor de la CDC au studiat si a dat roade. Am avut dreptate, cel puțin parțial. Prin 09 noiembrie 2001, oamenii de stiinta de rang inalt din CDC știau că expunerea la o varsta frageda la vaccinul MMR era asociata cu un risc crescut de autism. În 2004 ei au publicat, dar au ascuns rezultatele ... "

De altfel ,,specialistii” nu au un alt unghi de vedere. Toti ne imprima sufocant in subconstientul colectiv ca TREBUIE sa ne vaccinam copiii. Nu exista nici un test definitiv pentru autism. Criteriile de diagnostic sunt un meniu de comportamente. Prin urmare, sunt în căutarea unei rețele largi, care include tot felul de leziuni neurologice ale creierului. Studiile oficiale care sunt efectuate, "arată" că unele cazuri din ceea ce se numește autism nu sunt precedate de vaccinare și prin urmare, vaccinurile nu ar putea fi "singura cauză a bolii numita autism”. Aceasta dovada, desigur, este complet falsa pentru că ceea ce se numește autism nu este o singura boala. Sunt leziuni neurologice, care pot avea o serie de cauze si una din cauzele majore este vaccinul MMR.

Cu alte cuvinte dragilor, nu mai vaccinati copiii, este inca o dovada ca aceste vaccinuri fac mai mult rau decat ceva bun in fragedele organisme care incearca sa se adapteze la viata terestra. Opuneti-va cu toata forta acestor vaccinuri si veti avea un copil sanatos, cu un sistem imunitar puternic. Pentru orice problema apelati la medicina traditionala, naturista, pentru ca natura ne ofera totul. Medicii, cu stima pentru timpul petrecut prin scoli, sunt ,,calibrati” pentru o anumita viziune asupra fiintei umane, mai mult mecanico-chimicista a fiziologiei umane si multi sunt setati voluntar- financiar- sau involuntar sa promoveze anumite tratamente, clinici, medicamente, etc. Fiinta umana trebuie sa-si recapete vigoarea si sanatatea prin legatura directa cu planeta mama si cu tot ce Ea, din dragostea ei infinita fata de noi, copiii Ei, ne ofera gratuit. Noi trebuie sa cautam, sa ne informam si sa fim proprii nostri doctori.

Vin cu o intrebare retorica si intreb: Cine poate cunoaste mai bine decat tine corpul tau, un medic din afara? Niciodata…Tu trebuie sa fi propriul tau medic, acum propriul tau maestru spiritual pentru ca de-asta ai ales sa fi AICI, ACUM. Si pana la urma asta este si frumusetea acestei intrupari, sa ne descoperim pe noi insine, cred ca este trofeul suprem care si-l poate oferi siesi o fiinta din oricare dimensiune, dar mai ales din cea mai joasa vibrational….

   Video un documentar cu subs. In RO despre pericolul vaccinarilor. Pentru subtitrare dati click jos pe Youtube si vizionati de pe youtube, subtitrarea apare direct in RO :            sursa : http://jonrappoport.wordpress.com/
                 
                 Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.