luni, 18 august 2014

Alfred L.Webre expune isteria mediatica Ebola si previne asupra depopularii si declararii legii martiale In 02 august 2014, Alfred Lambremont Webre intr-un interviu luat de catre Donny Gillson la postul TruthfrequencyRadio.com. afirma ca actuala isterie mediatica despre extinderea virusului Ebola este o operatiune steag fals si solicita TREZIREA populatiei pentru a constientiza, expune si dărama acest steag fals, prevenind astfel o încercare de mega-depopulare prin vaccinuri mortale, legea marțială, izolarea in tabere FEMA, și execuții sumare, toate facand acum parte structural din legile de sănătate și a intervenției de urgență.1.     Burghiul : 1 August – Departamentul de Sanatate al NY City-medicatie (vaccin)

În interviu, Alfred (care deține un certificat de la Scoala de Sanatate Publica Harvard), începe prin a arăta modul în care o situație de urgență surpriză ca cea din 1 august 2014, este cea mai mare din istoria New York City si pregateste scena pentru un steag fals . Una dintre metodologiile de bază ale unui steag fals este de a organiza un exercițiu printr-o sondare pe viu. Această metodologie de sondaj pe viu a fost utilizata în operațiunile steag fals din  9/11; Sandy Hook; Malaysian Airlines Flight MH370; și din Malaezia Airlines Flight MH17.
Scopul inceperii operatiunilor din 1 august 2014 in NYC prin Departamentul de Sănătate Publica a fost "înființarea a 30 de locații temporare care ar putea fi folosite pentru a distribui rapid medicamente în caz de urgență .... Directia de Sanatate a NYC este responsabila pentru dezvoltarea și executarea planurilor pentru distribuirea în masă a medicamentelor de salvare ca răspuns la situații de urgență de sănătate publică. " În contextul planificatei operatiuni steag fals Ebola / legea marțială, "medicamentele de salvare" înseamnă vaccinuri sau alte medicamente obligatorii al căror scop ascuns este de a provoca moartea destinatarului.
In timp ce focare Ebola continuă să provoace îngrijorare, președintele Barack Obama a semnat un amendament la un ordin executiv care îi va permite să mandateze arestarea și detenția de americani, care pur și simplu prezintă semne de “boli respiratorii. " Ordinul executiv, intitulat Revizuirea Listei de Boli Transmisibile Carantinabile, modifică ordinul executiv 13295, din timpul lui George W. Bush din aprilie 2003, care permite," retinerea, deținerea sau eliberarea condiționată a persoanelor fizice pentru a preveni introducerea, transmiterea, sau răspândirea bolilor transmisibile suspecte. "
Acest amendament semnat de Obama înlocuiește subsecțiunea (b) din ordinul executiv inițial al lui Bush, care se referea doar la SARS. Amendamentul lui Obama permite reținerea de americani care afișeaza : "Sindromuri respiratorii acute severe, care sunt boli ce sunt asociate cu febră, semne și simptome de pneumonie sau alte boli respiratorii, sunt susceptibile de a fi transmise de la o persoana la alta, și provoacă, sau au potențialul de a provoca, o pandemie , sau, după infecție, sunt foarte susceptibile de a provoca mortalitatea sau morbiditatea gravă dacă nu este controlată în mod corespunzător. " Deși Ebola a fost listata pe ordinea executiva originala semnata de Bush, amendamentul lui Obama asigură că americanii, care arată pur și simplu semne de boli respiratorii, cu excepția gripei, pot fi reținuți cu forța de către autoritățile medicale. Când conform Ordinelor Executive prezidențiale semnate de George W. Bush și Barack Obama, un individ opune rezistenta la a lua astfel de "medicamente" obligatoriu, el poate fi împușcat, internat într-o tabără FEMA, sau într-un alt mod reținut.
  
Militarii SUA se pregatesc pentru pandemia Ebola in 50 de state, informatii aici : http://www.brasschecktv.com/videos/military-industrial-complex-1/why-is-military-prepping-for-biological-attack-.html

Priviti harta actualizata din 5 in 5 min. cu focare de boli pe glob aici : http://outbreaks.globalincidentmap.com/home.php

2.     In 1918 metodologia gripei spaniole: demonizarea bolii, terminand cu vaccinul si medicamente 
"În 1918, nu a fost gripa care a ucis 20-50 milioane de persoane. A fost Cabala, mai întâi cu vaccinuri și apoi cu aspirina " (Aceasta informatie este confirmata si de Cobra, precum si alti biologi si virusologi cu curaj, n.a.).

3.     Guvernul SUA detine un brevet de Ebola ca armă biologică
   

4.     Metodologia războiului biologic SIDA este instructiva cu privire la modul absolut de genocid implementata de catre guvernul US si US Army, și o lecție bună pentru expunerea metodologiei de bio-război Ebola. SIDA a fost dezvoltata ca arma biologica de Armata Statelor Unite la Fort Dietrich, MD.

A-  Africa de Sud / Africa - Rangers Army a SUA introduce virusul SIDA ca arma biologica încorporata în vaccinul contra variolei printr-o operatiune ,,umanitara” , infectand astfel Africa cu SIDA.
B-   US Army a lucrat cu New York Medical Examiner pentru a introduce virusul SIDA în comunitatea gay ca arma biologica, deghizata ca "experimente medicale". 
C-   Departamentul Apararii a contractat compania Tekmira ( canadiana ) pentru a face cercetari asupra virusului Ebola. Acest contract este in valoare de 140 milioane de dolari. De asemenea compania GlaxoSmithKline , prin filialele sale Swiss Okairos, este implicata in dezvoltarea virusului Ebola ca arma biologica.             
5.     Dezinformarea este cheia pentru o operațiune steag fals de genocid pandemic. CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor) și OMS (Organizația Mondială a Sănătății) sunt acum agenții cheie de dezinformare pentru planificata pandemie Ebola.
Chiar acum CDC spune ca Ebola este 90%, fatala și imposibil de vindecat. Ne  confruntăm cu anihilarea ??!! Și dacă CDC a fost corecta și minciunile mass-media au avut dreptate, populatia SUA este condamnata, deoarece se presupune că Ebola s-a răspândit deja în toată țara, iar acum este scăpată de sub control. Iata scenariul mass-mediei corporative : ,,Ziarul german Bild a afirmat că victima americana Ebola, Patrick Sawyer poate sa fi infectat 30.000 de persoane, citează experți anonimi.” ( Acelasi mod de dezinformare ca si la TV- vesnica fraza : ,,Expertii spun ca….”, dar nu se dau niciodata nume sau macar institutia din care fac parte acei experti, sa nu credeti niciodata asemenea stiri..,n.a.).
Daily Mail citandu-l pe Derek Gatherer, un virusolog de ​​la Universitatea din Lancaster, spune ca Ebola este la fel de infectioasa ca gripa si ar putea incepe o pandemie la nivel mondial. Info aici : http://birdflu666.wordpress.com/2014/07/31/ebola-is-hard-to-get-says-cdc-give-lie-to-media-claim-that-ebola-is-as-infectious-as-flu/

6.     Ghilotine și executarea "victimelor Ebola", autorizate de către DHS și codurile Obamacare
"Ghilotine au fost instalate în camioane destinate transportului spre taberele FEMA. Articolul se referă la ele ca la autoturisme caseta ONU, info aici : http://beforeitsnews.com/power-elite/2012/10/confirmed-unfema-prisoner-boxcars-with-shackles-guillotines-2440250.html  Potrivit articolului Obamacare de mai sus, de ce a fost DHS trimisa sa execute codificarea statelor? De ce este DHS implicata în codificarea medicala? S-a ajuns dincolo de grotesc pentru guvernul SUA care ar fi comandat 1000 de ghilotine pentru a fi utilizate pe poporul american, codificat medical în Obamacare, dacă cineva se uită la toate atent, sunt mijloace oribile de omor, toate acestea enumerate ca "execuție legala" de catre OMS, aceasta semănând cu organizatia de ,,sanatate” a lui Mengele din lagarele naziste.

7.     Colapsul frontierei de sud a SUA
 Agenția de Informatii a alimentat invazia frontierei de sud a SUA de catre 50.000 de copii din America Centrală ilegal și coordonat, evocand pierderea controlului executiv al standardelor sale de frontieră și imigrație. Aceasta operatiune este conectată la planificata operatiune steag fals - Ebola / legea marțială. Sunt 50.000 de copii ilegali de imigranți, vectori pentru Ebola, persoane usor de manipulat si victimizat în steagul fals, prin care "răspândirea" pandemiei le va fi atribuită.

8.     George Soros ce detine laborator de arme biologice Ebola și moartea purtatorului de cuvant al OMS Glenn Thomas în Ucraina 
 Fundația George Soros finanțează laboratorul Kenema din Sierra Leone de arme biologice centrul de focar Ebola, care este pe cale de a fi închis, se pare pe fondul unei anchete. Coordonatorul OMS Glenn Thomas, a fost foarte probabil implicat în publicarea de întrebări in mass-media cu privire la viziunea și ceea ce plănuieste să facă controversatul laborator Kenema. A fost Glenn Thomas conștient de dovezi care arată că laboratorul a prefacut diagnostice pozitive pentru Ebola - Universitatea Tulane? - În scopul de a justifica forțarea oamenilor să urmeze un tratament care i-ar infecta cu Ebola? A refuzat să meargă împreună sub acoperire?
Mass-media este tăcută cu privire la închiderea laboratorului Kenema de arme biologice, precum și cu privire la ordinul Universitătii Tulane de a opri testarea Ebola. Deci, ce alte canale sunt acolo lasate/sau nu pentru ca aceste informații sa intre în domeniul public sau să fie răspândite prin intermediul rețelelor sociale mass-media si Cine nu eliberează informațiile sau ia măsuri?
George Soros are legături cu președintele Sierra Leone - Ernest Koroma
* Soros are, de asemenea, legaturi cu extrema dreaptă, guvernul marioneta al bancherului ucrainean, implicat în accidentul MH-17  si uciderea lui Glenn Thomas ;
* Guvernul Ucrainei a doborât aeronava MH-17 ( aeronava a fost incadrata de doua avioane Suhoi 25- de bombardament, care au deschis focul cu tunul automat de 30 mm din dotare asupra cabinei pilotilor, exista poze cu fuselajul gaurit cu gauri de 30 mm, deci steag fals, n.a.) si este implicat in genocidul asupra propriei populatii rusofile din estul Ucrainei . Info aici : http://www.infowars.com/soros-admits-responsibility-for-coup-and-mass-murder-in-ukraine/ 

9.     Exista cure eficiente și necostisitoare pentru virusul Ebola
B - Virusul Ebola poate fi distrus natural fara efecte secundare : http://www.naturalhealth365.com/natural_cures/ebola-virus-thomas-levy-1095.html
C - Genomica, Medicina, si Pseudoștiința: Un leac descoperit pentru Ebola : http://genome.fieldofscience.com/2010/05/breakthrough-cure-for-ebola.html?m=1

10.      Trimiteti scrisori deschise jurnalistilor 
     Dragi cititori,
Vă rugăm să vă concentrati toată atenția pe steagul fals Ebola care este in desfășurare acum, pentru că este legat de legea marțială si moartea a milioane de oameni precum si pe preluarea totala a SUA si instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Tot ce trebuie ei să facă este să declare stare de urgență printr-o pandemie de nivel 6, care e în stabilire acum prin minciuna si manipulare media, iar ONU și OMS, împreună cu FEMA și DHS preia controlul asupra țării și Constituția este suspendată. FEMA dispun de camioane speciale cu ghilotine făcute în China, la partea din față a lor și Obamacare include o secțiune de moarte prin executare pe baza unor liste prin ghilotinare (precum și de tortură, dar ei nu folosesc acest cuvânt). Legile fiecarui stat privind legea marțială in cazul unei pandemii este ca legea Massachusetts și se traduce prin: confiscarea tuturor mijloacelor de transport,  de comunicare, toate utilitatile, toata industria, toate fermele, toate produsele alimentare, îmbrăcăminte, proprietati, etc și ordinele lui Bush includ munca forțată umana. Legile includ, de asemenea, imunitatea statului fata de orice decese, sechestru de bunuri sau închisoare falsa. Iată un mic eșantion : http://salem-news.com/articles/april062011/wisconsin-laws-jk-dj.php?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Salem-news+%28Salem-News.com%29

  video : 


Este nevoie de o expunere masivă a toate astea. Este posibil ca genocidul din Gaza și Ucraina sa fi fost temporizat pentru a absorbi atenția tuturor jurnalistilor și activistilor, lăsând steagul fals medical bizar de a merge mai departe neexpus.
Trebuie intentat imediat un proces împotriva președintelui, CDC, Fort Detrick și altora pentru tentativă de genocid și bioterorism :  http://www.shiftfrequency.com/jon-rappoport-what-are-us-biowar-researchers-doing-in-the-ebola-zone/

De-a lungul timpului acesta a fost depus în 2009 împotriva gripei porcine și vaccinurile ca armă, care au fost expuse, info aici :  http://2012poleshift.wikifoundry.com/page/Details+on+the+Jane+Burgermeister+Swine+Flu+Lawsuit


Militarii loiali ai SUA trebuie să înțeleagă despre ce este de fapt vorba. Dar militarilor le-au fost trimise truse Ebola pentru a "participa" la acest plan al legii marțiale.
Potrivit lui Alfred Lambremont Webre, care a servit ca judecător in Comisia pentru Crime de Război din Kuala Lumpur/ Malaezia, care i-a gasit vinovati de crime impotriva umanitatii si condamnati pe inculpatii Bush și Cheney, ar putea fi motivul pentru care sunt doborate avioane din Malaezia, imigranții fiind adusi pot fi folositi ca vectori de boala prin vaccinarea la frontiera cu Ebola sau orice care se prezintă ca Ebola și apoi trimiterea a 50.000 dintre ei în interiorul țării. 
Jon Rappoport explică modul în care acestia ar organiza un eveniment bioterorist care ar crea impresia unui virus teribil. Info aici : http://burebista2012.blogspot.ro/2014/08/cum-este-organizat-un-eveniment-de.html

În cazul în care nu conștientizati inca, în 1918 milioane de decese nu au fost cauzate de gripă și CDC știe asta. Industria farmaceutica a ucis intre 20 si 50 milioane de persoane iar 27 de ani mai târziu, IG Farben, cand Hitler a ajuns în biroul sau, trecand prin taberele în care s-a lucrat la sterilizarea vaccinurilor (la un nivel minim de siguranta) a fost responsabil pentru inca 50 -70 milioane de decese. Planul de pandemie prezentat de către Bush ia orice lucru care nu a mers bine în 1918 și pune ca pe steroizi - nu numai medicamentele și vaccinurile care au ucis, dar si panica indusa prin propagandă, astfel încât să se poată aștepta în mod logic, la mult mai multe decese, deoarece acestea au adăugat vaccinurile ca armă , forte militare pentru a-i forța, "tabere" pentru a asigura o expunere sigura, precum și propriile crime prin ghilotinare si experimentari umane (de care sunt fascinați).
Despre crimele concernului Bayern din 1918, inclus acum cu IG Farben in Siemens, pentru a i se pierde urma in ochii opiniei publice, aici : http://foodfreedom.wordpress.com/2011/07/09/bayer-and-death-1918-and-aspirin/

Ei pot fi pregătiti a rula aceste operatiuni din Atlanta, deoarece CDC este Pentagonul și aici au fost stocate deja peste jumătate de milion de sicrie gigant in afara orașului și tocmai au adus un pacient Ebola (real sau ireal) acolo.

Priviti acest videoclip al lui Jesse Ventura, fost militar de elita in trupele SEAL si Alex Jones despre scenariul unui biorazboi steag fals. La min. 22.44 arata si miile de sicrie filmate de cei doi langa o tabara FEMA : Ei pot fi, de asemenea, axati pe Boston, deoarece a fost atât de conform cu legea marțială, după falsa explozie a bombei de la maraton(a se vedea articolul meu de pe blog cu acest subiect, n.a.) și pentru că au fost peste tot la metrouri pentru "testare", și pentru că sunt încărcati cu institutii medicale pe care le controlează.
Cititi legile pandemice pentru voi înșivă, și ordinele lui Bush, care, în caz de colaps financiar (care este iminent), dezastru ecologic (secetă?), tulburări civile (în urma prăbușirii economiei și fara bonuri de masă pentru milioane) și o URGENȚĂ pandemica, președintele va conduce singur cu ajutorul FEMA , DHS , ONU și OMS.
   Video cu interviul lui A.L.Webre aici : https://www.youtube.com/watch?v=DePBa_vf48o

                                                              articol de Alfred L.Webre
           
sursa : http://exopolitics.blogs.com/  , traducere, adaptare si completari : administratorul blogului : http://burebista2012.blogspot.ro/

    Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. ...Oare Dumnezeu va permite toate acestea???

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu nu e o entitate separata cu cine stie ce narav, ci e suma tuturor partilor si nu numai, adica e compus din mine, din tine, din scaunul acela, din muntele acela, din universul X, din universul Y...si tot asa. Asa ca tu esti parte din Dumnezeu, deci Dumnezeu. Deci...intrebarea e alta...oare tu vei permite toate astea? Oare eu voi permite toate astea?

   Atat timp cat asteptam si mutam "responsabilitatea si puterea" pe altcineva (ex: Dumnezeu, Allah, Buddha, x, y, z sau orice alta denumire preferi)...putem sa asteptam mult si bine, vieti la rand. Acelasi principiu se aplica si in politica si in orice alta ramura a societatii.

   Deci...intrebarea e? Vei permite toate astea? Vei face tot ce iti sta in putere ca sa indrepti cilizatia in directia preferata de tine, ca sa te muti intr-o realitate paralela mai apropiata de preferintele tale? Astea-s intrebarile fundamentale.
   O zi frumoasa si iubire neconditionata pentru tine si toti ceilalti.

   Ștergere
  2. Tot ce exista si tot ce se intampla se intampla doar cu voia lui Dumnezeu. Toate aceste informatii pe care le postez nu sunt pentru ca sa speriu oamenii, ci ca sa se trezeasca si astfel sa devenim mai constienti de existenta noastra si respectand legile divine sa actionam prin mijloace individuale si de grup pentru a reconstrui aceasta lume. Apoi, toate aceste orori ce se intampla acum, in Ucraina, Gaza, Siria, Afganistan, tari din Africa, trebuie sa le privim dpdv spiritual, ca suflete nemuritoare care au venit sa experimenteze pe o planeta in ascensiune. Tot ce se intampla sunt lectii ce omenirea trebuie sa le invete, acum, pe viu astfel incat toate acestea sa nu se mai intample deacum incolo pe aceasta planeta. Daca vedem copii nevinovati care sunt ucisi in Gaza si orase din Ucraina, ei, ca suflete au ales asta pentru a atrage atentia omenirii si noi toti sa ne mobilizam pentru ca aceste orori sa nu mai existe in noua lume care se cristalizeaza ACUM prin vointa noastra. Da Dumnezeu da voie acestor lucruri sa se intample....
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.