joi, 7 august 2014

Agenda guvernului din umbra (documentar video)


La Rusia TV a fost transmis un documentar extraordinar de detaliat de 2 ore si 22 min. despre cum a inceput controlul planetar si unde ne aflam astazi. Sunt atinse absolut toate subiectele abordate de mine pe blog intr-un an. Sunt informatii concentrate in care trec in revista toate marile actiuni ale cabalei din ultimul secol : constructia bazelor subterane, asasinarea lui Roosevelt si Kennedy, operatiunea Paperclip...etc. pana la terorismul, operatiunile steag fals din zilele noastre, Fukushima, 9/11, etc.
Sunt interviuri , in principal luate lui Ben Fulford, David Wilcock, dar si multor specialisti militari si cercetatori si americani si rusi.

video aici : https://www.youtube.com/watch?v=8sVLCYMezi0#t=2938

  Pentru a accesa subtitrarea in dreapta jos este un dreptunghi alb, faceti clik. Trebuie sa apara subt. in engleza. Dati clik pe ea si deasupra apare scris ,,sutitrari". Dati clik pe el si va apare o fereastra ,, Traduceti subtitrarile". dati clik pe el si deasupra va apar toate limbile in ordine alfabetica si alegeti ROMANA. Apoi dati OK si va apare subtitrarea in romaneste. Este o traducere destul de buna.
   Succes !

  Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Da ,,,Este foarte bine ca au facut acest lucru ,destul de tarziu dar e bine,,,,,Si a facut-o tot una dintre marile puteri. Insemneaza ca vremurile sant aproape , Dezvaluirile de acum o sa curga mereu,cale de intoarcere nu mai exista . Fortele Luminii si armata pozitiva vor invinge negresit ,,,,Drum drept spre Lumina.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este. daca Rusia transmite asa ceva public, va inchipuiti unde sunt oamenii ce traiesc acolo ? Si in acelasi timp cata manipulare si cenzura exista in Europa, implicit Romania ? Trebuie sa ne trezim unii pe altii, individual, asa ceva nu cred ca o sa vedem curand in Romania. Anul asta ne va aduce multe evenimente pana la sfarsit...si totusi sunt scepticii care spun ca : ,,nu sa-ntamplat nimic pana acum nu vedeti ..??" numai din relatarile din acest documentar la cate baze subterane au fost distruse ,,sinuciderile" din sistemul bancar al cabalei si nu in ultimul rand interviul cu membrul important al societatii ,,Dragonul Alb" care este una dintre fortele principale oponente ale cabalei....
   Doamne ajuta sa crape totul si s-o luam de la inceput !

   Ștergere
 2. Sa ne ajute Dumnezeu Marius,,,Asa o sa dispara ,parca nu a fost niciodata ,iar cine nu vede schimbarile Marius ,eu spun ca are orbul gainii ,,,hi , Doamne Ajuta.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.