miercuri, 9 iulie 2014

SUA - Declaratia Razboiului Civil – 4 iulie 2014 - Oare va incepe Revolutia americana ?  Va redau mai jos un document trimis presedintelui Obama, Congresului si tuturor institutiilor de prim rang ale SUA, de catre grupul care doreste restabilirea drepturilor si libertatilor constitutionale furate de catre guvernele corporatiste ale SUA de-a lungul timpului.
Intrebarea este : Va incepe Revolutia americana ?


,, La 19 iunie 2014, statele organice americane ale Uniunii - cunoscute sub numele de Statele Unite ale Americii exercitand puterea civila în plen asupra țării - a emis ordine pentru toți membrii forțelor de ordine interne, Serviciul Serifilor al SUA, Serifii Provost, membrii ai Bar Association American, și serviciilor Armate Americane de catre numitul general Carter F. Ham care conduce și comanda Marea Armata Republicana (MAR) și succesorii săi, sub îndrumarea Joint Chiefs of Staff , cu sprijinul lor deplin.

Ordinele stipuleaza că trebuie să devină necesar a suprima forțele mercenare comerciale care operează sub pretextul de a fi agenții guvernamentale federale - inclusiv, dar nu limitat la Departamentul de Securitate Internă ( DHS ), ​​Federal Emergency Management Administration( FEMA ), Internal Revenue Service(IRS ), Biroul de alcool, tutun și arme de foc, etc. - generalul Ham va prelua comanda și controlul asupra tuturor forțelor armate și serviciilor datorate Statelor Unite ale Americii staționate în America de Nord și le va alătura sub comanda sa ca Marea Armata Republicana imediat. Și toate forțele din aer, pământ și mare vor fi angajate.
Orice costuri sau pierderi suferite ca urmare a desfășurării actiunilor Marii Armate Republicane vor fi percepute ca prevăzute anterior.
Tot efortul se face de către Marea Armata Republicana ( MAR ) pentru dreptul la viață și la proprietate, în timp ce întreprinde toate acțiunile necesare în statele Uniunii, fără excepție.

MAR este unic activata de aceste comenzi pentru a opera pe terenul a 50 (cincizeci) de state organice în scopul de a asigura viața și proprietatea statelor americane și cetățenilor americani. MAR nu este o armată străină și este compusă în principal din cetățeni ai statelor americane.
În cazul în care acestea sunt obligate să ia poziții in teren( fortele federale,n.a.), comandanții locali au ordin să depună toate eforturile, pentru a comunica în funcție de autoritatea lor motivele si prezența lor pe teritoriul statului american respectiv si de a asigura o încetare imediată a ostilităților și o înțelegere pe scară largă a uzurpărilor și actelor de fraudă, care au condus la orice conflict.
Toate părțile trebuie să fie aduse pentru a înțelege natura guvernului federal, limitele autorității sale, și propriile lor obligații, de a acționa în favoarea statelor organice ale Uniunii.

Marea Armata Republicana (MAR) continuă să funcționeze în conformitate cu ordinul general 100, cunoscut sub numele de Codul Lieber, existente de la președintele Republicii, Abraham Lincoln.
Nici un fel de comenzi, executive sau de alta natura, eliberate de autoritatea Barack H. Obama, pretinse pe terenul statelor americane în timp ce funcționează ca "președinte" al Corporatiei Statelor Unite, sau ca "președinte" al Statelor Unite ale Americii, nu se supun executarii de catre Joint Chiefs of Staff, General Ham, sau oricine altcineva.
Toate subvențiile declarate clar de autoritatea contractuală, evident în Constituția Statelor Unite ale Americii rămân în vigoare, în funcție de performanța de bună-credință a obligațiilor de însoțire și tratate.

Dl. Obama este "președintele" unei corporații de servicii guvernamentale sub contract, pentru a furniza servicii prevăzute statelor organice și este pe ștatul de plată al lor. El altfel acționează ca un demnitar străin care reprezintă Statele Unite ale Americii Inc. În nici una din aceste capacități nu-i e permisa autoritatea de a impune cetatenilor americani si a pune în pericol proprietatea de stat americană, sau de a comanda forțe de mercenari pe teritoriul statului american - însă voalat și agențiile de servicii civile federale.
Ordinele necesită ca Joint Chiefs of Staff și generalul Ham să înceapă măsurile pentru a dezarma personalul Agențiilor Civile Federale și de a prelua controlul vastelor stocuri de arme care au fost acumulate în mod necorespunzător de "Departamentul de Securitate Internă" ( DHS ), FEMA, și alte agenții angajate de catre STATELE UNITE.

Singura agenție federală căreia îi este permisă ieșirea liberă pe teritoriul Statelor Americane este US Marshals Service, numai atunci când personalul lor sunt angajati în datoria de a proteja SUA Mail și care au jurat să acționeze în calitate de ofițeri constituționali. Tot celălalt personal din agențiile federale sunt limitate la serviciu neînarmat până la o notificare ulterioară.
Joint Chiefs of Staff sunt indreptate pentru a comunica aceste comenzi generale civile direct domnului Obama, membrilor "Congresului SUA", administratorilor tuturor agențiilor "federale", membrilor "Curtii Supreme de Justiție", și tuturor celor care acționează în calitate de "guvernatori " de a obliga la înțelegerea lor rapidă și cooperarea.

Orice cheltuială sau daune suportate de către aceste state organice sau orice cetatean american ca urmare a acțiunilor întreprinse de către personalul agențiilor federale care acționează în calitate de mercenari armati pe teritoriul statului american, va fi înțeleasă ca rezultat al crimelor violente comise împotriva locuitorilor pașnici ai teritoriului și vor suporta judecata imediată prin lichidarea activelor Fondului Monetar Internațional (FMI) și Rezervei Federale (Federal Rezerve Bank) în plată a despăgubirilor prevăzute. Astfel de crime vor fi, de asemenea, luate în considerare implicit in contractul de creștere a datoriei publice la subiectul de recompense.

Toți ofițerii corporativi ai Statelor Unite sau orice organizație succesoare a contractelor de moștenire "federale" de servicii, care susțin scuza de a promova astfel de crime împotriva Statelor Americane sau împotriva cetatenilor americani, sunt supusi arestarii și urmăririi penale pentru crime comerciale și violente.
Toți funcționarii străini care operează în calitate de aleși sau numiți funcționari in Statele Unite ale Americii, care sprijină, sau promovează astfel de crime împotriva Statelor Americane sau împotriva cetatenilor americani vor fi supusi arestarii, confiscarea bunurilor lor, și deportarea in Guam- Puerto Rico, sau alte astfel de "state" ca pot fi dispuse să îi primească.

Astfel de "oficiali străini" includ membrii americani și britanici ai Barourilor din care au fost autorizați să acționeze ca privati, ​​împotriva intereselor statelor americane și cetățenilor americani intre 1845 si 2013, cu încălcarea flagrantă a Increderii. Toate aceste licențe sunt acum stinse. Membrii asociațiilor Barourilor sunt obligati să înceteze imediat atacurile împotriva Statelor Americane și cetățenilor americani, altfel vor fi supusi arestarii, confiscarii, și deportarii.
În măsura în care ofițerii corporativi de operare din Statele Unite ale Americii, Incorporated, și STATELE UNITE au născocit în condiții de fraudă și înșelăciune semantică relocarea moșiilor din statele americane și a cetățenilor americani la competența externă a Statelor Unite ale Americii, sunt găsiți vinovați de crime capitale, inclusiv a actelor de fraudă și trădare comise între 1933 și 1945, și sunt condamnati postum.

În măsura în care oficialii aleși care opereaza in Statele Unite ale Americii, au comis în mod similar crime de război împotriva Statelor Americane și locuitorilor sai pașnici, în aceeași perioadă de timp, vor fi condamnați postum.
Nici o executare a oricarui stat american sau cetatean american nu se datorează ca urmare a unui "act" sau a oricarui "Congres", care funcționează ca guvern suveran al Statelor Unite ale Americii și nici în calitate de Consiliu de Administrație sau Consiliu de Coordonare al nici unui fel de entitate înregistrată.
Toate aceste state și proprietăți s-a crezut în mod eronat a reprezenta statele americane și cetățenii americani, care au fost transmise prin fraudă și înșelăciune legal în Statele Unite ale Americii și, mai recent, Orașului - Stat al Organizației Națiunilor Unite, sunt venituri fără excepție de la definitia geografica a statelor americane și cetățenilor americani unde vor rămâne în eternitate ca active legale aparținând beneficiarilor de drept.

Toate entitățile cu ficțiune juridică structurate și numite după statele americane și cetățenii americani sunt returnate pentru controlul lor, liber și clar de orice datorie, promisiune, grevare sau obligație presupusa împotriva lor ca urmare a cererilor false "în numele lor "de către ofițerii Statelor Unite ale Americii, Inc. sau prin orice oficiali străini care operează în Statele Unite ale Americii, sau Orasul-Stat al  Națiunilor Unite, pretinzând fals a-i " reprezenta " sau avea vreo jurisdicție asupra lor.

Actuala circumstanță este în parte rezultatul unor acte criminale angajate în urmă cu 150 ani, care a dus la înrobirea comercială a afro-americanilor care au fost sumar pretinsi ca bunuri mobile suport "al guvernului SUA" ca datorie în urma Războiului Civil. În ciuda fiecarui act de eliminare și declarația de interdicție împotriva sclaviei, politica "guvernului american", a fost de a subjuga cetățenii săi și de a funcționa ca un stat necinstit printre națiunile lumii.

În loc de a elibera afro-americanii in urma Războiului Civil, rezultatul a fost de a extinde foarte mult dreptul de proprietate din sectorul public, ce a dus la pretențiile scandaloase și nepotrivite care au fost făcute împotriva statelor americane si cetățenilor americani cu care ne confruntam azi .

Marea Armata Republicana este unica potrivita si rechemata pentru a solutiona aceasta circumstanta in favoarea poporului.

Aceste comenzi au fost adresate si primite de catre :
Joint Chief of Staff

9999 Joint Staff
Pentagon
Washington, DC 20318 – 9999
US Postal Service CERTIFIED MAIL RECEIPT
7012 3460 0003 4344 3512 – JUN 19 2014


 Traducere si adaptare : administratorul blogului http://burebista2012.blogspot.ro/

    video aici :   Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Americanii nu mai pot de bine, aceste povesti care se lanseaza sunt visele de dimineata a unor pensionari care nu au ce face. Au mai anuntat si "Primavara Americana" si ?
  Voi chiar asa naivi sunteti sa credeti toate povestile astea ?...Voi chiar credeti ca americanul care plateste lumina in functie de cat consuma si anume cu cat consuma mai mult cu atat platesc mai putin, vor lasa viata de huzur in favoarea unei revolutii unor sclerozati ?
  Inca nu v-ati trezit ca americanul e un bun comerciant, un fel de tigan mondial care te inseala de la ochi, iti vinde sperante desarte ca sa traiasca el bine. Pe viitor evita astfel de stiri, sa nu mai hranesti populatia cu vise si sperante desarte, mai degraba vii cu idei noi revolutionare care sa ajute orice om in urma lecturii.
  Deja mi-e sila si cred ca nu sunt singurul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Imaginea ta despre americani este una de suprafata, asa cum se vede si tara ta si a mea deopotriva. Populatia in profunzime este nemultumita si traiesc tot mai greu, dar facand abstractie de asta, mult mai multi americani sunt treziti fata de romanii nostrii care traiesc de sute de ori mai rau decat ei. In anii '70 Bashar sustinea conferinte publice prin channeling, tu si cei din jur cand ati auzit prima oara de acest fenomen si cat crezi in el ?? Asta asa ca un simplu exemplu. In afara de acestea informatia trebuie sa circule indiferent daca tu esti de acord sau nu, tocmai asta duce la trezire si SPERANTA ! Acestea nu sunt sperante desarte, tocmai speranta impreuna cu gandurile noastre focalizate creeaza realitatea dorita de noi cei treziti. daca tu nu crezi in victoria asupra fortelot intunericului ce mai cauti pe bloguri de acest gen ?
   Si oricum sa nu ai speranta ca se va produce vreo schimbare majora pe planeta fara arestarea capetelor din SUA si asta cu participarea fortelor militare doar....Deci, ai judecat gresit documentul si daca esti deceptionat si scarbit, care-i solutia ? sa ne sinucidem cu totii ? Sa-i lasam sa faca ce vor cu noi, cu viitorul copiilor nostri ?? Tu poti sa-i lasi EU NU !!!!
   Voi lupta pana la victoria finala cu orice risc....mi-l asum !!!
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.