miercuri, 23 iulie 2014

Scoala lui Bashar – Trebuie sa lucrati in armonie cu mintea superioara


Trebuie sa lucrati impreuna cu ea pentru a fi cu adevarat o persoana INTREAGA

Daca va folositi doar mintea fizica si tiparele de gandire ca sa credeti ca trebuie sa va aranjati viata ca aceasta sa functioneze, atunci de fapt functionati ca JUMATATE de persoana. Ideea e sa fiti o persoana INTREAGA si sa folositi toate nivelele de constiinta in aceasta experienta, in aceasta aventura pe care o numiti viata voastra in realitatea fizica. Si asa va functiona mult mai lin totul, va garantez. Nu pentru ca eu am spus asta, ci pur si simplu pentru ca asa e structurat Universul, pentru ca asa functioneaza mecanismul.
Aici nu vorbim de altceva decat de fizica. Profitati de natura structurii fizice a existentei. Noi asta va sugeram sa faceti ca sa va umpleti viata de mai multa bucurie. Din nou, cei care ar putea sa nu fie familiari cu cateva dintre aceste concepte, ar putea intreba CUM, cum stiu cand sunt ghidat de mintea superioara? O intrebare foarte simpla, cu un raspuns foarte simplu.
Inca o data : vibratia adevaratului vostru Sine, vibratia Sinelui mintii superioare, e vibratia pe care mintea fizica si trupul fizic o traduc adesea ca entuziasm, bucurie, pasiune, iubire, creativitate.
Deci cand apar in viata voastra imprejurari ce contin cea mai mare cantitate a acestor calitati, cand apar situatii in viata voastra ce contin cea mai mare cantitate a acestor sentimente, aceia este directia pe care TREBUIE sa mergeti. Vom discuta mai multe despre cealalta latura a ecuatiei: sa actionezi. Pentru ca, vedeti, intr-un sens, e un proces format din 2 parti/etape. Ideea de download e foarte frumoasa, dar daca nu actionezi in directia inspiratiei, daca nu actionezi si nu pui in aplicare imaginatia, viziunea, visul, atunci iti scutcircuitezi manifestarea. Pentru ca ideea e foarte asemanatoare cu apa sau electricitatea. Energia trebuie sa curga prin tine si sa fie aplicata in realitatea ta pentru ca download-ul sa continue. Daca nu pui in aplicare energia, informatia, atunci ramane pur si simplu in tine si se aduna si se aduna si se aduna, neducandu-se nicaieri. Iar daca nu face altceva decat sa se adune in tine, pentru ce sa primesti mai multa informatie daca tot nu faci nimic cu ea?

Universul e – mai presus de toate – eficient si logic.

 Prin urmare, daca nu faceti nimic si nu puneti in aplicare, daca nu actionati in privinta viselor voastre, nu actionati in privinta energiei voastre, daca nu aplicati informatia download-ata, chiar nu are sens sa va dea mai multa pana cand nu sunteti gata pentru mai multa. Si ajungeti sa fiti gata pentru mai multa, aplicand ceea ce aveti deja: punand-o in functiune, trecand la actiune, facand pasii necesari pentru a-i arata mintii superioare ca aveti convingerea si credinta, ca aveti incredere ca ceea ce este download-at poate fi pus in aplicare in realitatea fizica intr-un mod cat se poate de pragmatic si practic si ca va poate de fapt sustine. Si nu doar sa va sustina, ci sa va permita sa infloriti, sa cresteti, sa va aplificati entuziasmul, bucuria, creativitatea. Tineti minte ca totul vine ca un set complet / trusa completa. Creati ocazia de a lasa aceste trei componente – mintea superioara, creierul si mintea fizica – sa lucreze impreuna intr-un mod echilibrat ca si cea care concepe, cel care primeste si cea care percepe. Veti vedea atunci mai multe sincronizari in viata voastra, lipsa de efort, mai multa bucurie, mai multa creativitate. Lucrurile pur si simplu se vor desfasura in ceea ce voi numiti “ un mod magic “, de la sine.
 Tineti minte si asta, in legatura cu ideea de download. Ii auzim adesea pe multi dintre voi cerand, intr-un sens rugandu-se pentru ceva, punandu-si dorinte, cerand. Uneori, unii dintre voi vor veni la alte fiinte sau entitati si vor spune: “Ai invoirea mea sa-mi dai informatie.” Da, da, noi stim ca ne dai voie. Noi trimitem intotdeauna. Creatia trimite intotdeauna, permanet! Trimite incontinuu tot ce poate trimite! Daca simtiti ca nu primiti nu e din cauza ca informatia nu e trimisa. E pentru ca interferati cu receptia. Deci, ideea este ca daca vreti sa primiti mai mult, deveniti receptoare mai bune. Si deveniti receptoare mai bune, mai precise daca sunteti gata sa aveti incredere ca acea informatie e acolo pentru a va fi de folos, daca va clarificati credintele/ convingerile, daca intrati in legatura cu modul cum acesti neuro-transmitatori sunt structurati in creier si daca aveti incredere ca mintea superioara stie ce face ca si ghid, printre multe alte modalitati spre care va simtiti atrasi - orice alt ritual sau fisa de invoire despre care voi credeti ca va functiona pentru voi - pentru a va permite propriului sine sa se dea la o parte din calea voastra si sa inlature din mintea fizica ideea ca ea trebuie sa fie cea responsabila, ca trebuie sa duca pe umerii ei greutatea Universului; ceea ce nu e proiectata sa faca.
Daca vreti mai multa iluminare, inseninati-va / relaxati-va in mintea fizica. Lasati-o sa-si faca treaba ei – sa va tina focalizati in realitatea fizica ca sa aveti o experienta in realitatea fizica – in acelasi timp bucurandu-se de indrumarea pe care mintea superioara o pune la dispozitie. Lasati creierul sa-si faca treaba si sa fie un receptor precis. Asta e de asemeni important pentru a va permite sa aveti o sanatate fizica buna: mentineti-va corpul curat, fara toxine etc, astfel incat sa fie – fizic – cel mai bun receptor ce poate fi. Cand sunteti aliniati in acest fel, cand va curatati credintele/convingerile cat de bine puteti, cand va curatati corpul cat de bine puteti, cand va curatati creierul cat de bine puteti, cand actionati in functie de ce va aduce bucurie cat de mult puteti, veti descoperi ca toate astea functioneaza si veti incepe sa stiti cu-adevarat – SA STITI, intr-un mod cat se poate de tangibil – ca incepeti cu adevarat sa fiti din ce in ce mai constienti de relatia pe care o aveti cu mintea superioara. Veti incepe cu adevarat sa construiti aceasta relatie intr-un mod constient. Si veti vedea ca functioneza in experienta realitatii voastre fizice. Garantat! De catre Creatie, nu de catre mine. De catre Creatie.
Intelegeti? Este doar fizica. Daca simtiti ca nu intelegeti complet totul, e in regula.Veti intelege cand va fi necesar. Deoarece fiecare dintre voi se va atrage catre orice tip de informatie functioneaza mai bine pentru el. De asta nu ne indoim absolut deloc. Insa nu conteaza ca noi nu ne indoim. Conteaza sa stiti voi asta. Nu va indoiti de voi insiva! Functionati perfect! Sunteti facuti – cum spuneti – dupa chipul Creatiei. Stiti deja ce faceti. Trebuie doar sa va dati voie sa credeti ca stiti ce faceti. Relaxati definitiile, asteptarile, conditiile pe care vi le puneti in carca, care nu va permit sa simtiti adevarata vibratie a bucuriei, a creativitatii, expansiunii, dragostei, entuziamului, pasiunii ce ar putea fi painea voastra zilnica. Depinde doar de voi! N-o faceti pentru ca noi va sugeram s-o faceti! Depinde de voi. Noi avem propriile vieti de trait, multumim frumos. Nu suntem interesati sa le traim pe-ale voastre. Insa va putem spune ce a functionat pentru noi si stim ca va functiona si pentru voi daca veti vrea. Dar asta depinde in totalitate de voi.”

2. PUTEREA PARADOXULUI - MECANISMUL MANIFESTARII

Ideea unuia dintre mecanismele manifestarii ce permite invizibilului sa devina vizibil foloseste foarte mult puterea paradoxului. Noi am discutat adesea despre ideea de paradox ca si recunoasterea/realizarea faptului ca te afli intr-un loc de mare putere: chiar in centrul puterii tale. Deoarece, ceea ce pentru tine poate parea paradoxal, ceea ce pentru tine poate parea contradictoriu, doua idei opuse care nu par neaparat sa poata coexista, insa care coexista, iti spune pe loc ca trebuie sa existe un loc comun din care provin amandoua. Acel loc comun, acel punct de echilibru este locul tau de putere din care ai generat conceptele aparent paradoxale si contradictorii. Insa tocmai pentru ca le poti percepe pe amandoua, asta ce iti spune ? ITI SPUNE? Simplul fapt ca le poti percepe iti spune ca te afli de fapt in centrul acelor lucruri, ca ele vin din centrul fiintei tale. Iar tu vezi pur si simplu reflectii ale polaritatii, expresiile polaritatii Creatiei. Dar polaritatea din interiorul tau se combina si interactioneaza intr-un mod foarte distinctiv pentru a genera adevaratul tau loc de echilibru si locul perfect al puterii.Deci,
cand vedeti un paradox, bucurati-va! Pentru ca iti spune ca tocmai stai chiar in centrul sinelui tau creativ si ai capacitatea ca pe urma sa manifesti si sa transformi si sa faci invizibilul sa devina vizibil foarte rapid.
Dati-ne voie sa explicam un pic mai clar ideea naturii paradoxale a mecanismului manifestarii. Multi dintre voi ati fost invatati sa ganditi despre ideea de manifestare ca e o chestiune de intentie, o chestiune de focalizare si o chestiune de concentrare. Intr-un sens, e corect. Totusi, un punct foarte importat e adesea lasat deoparte sau cel mult, cateodata, este pomenit independent , astfel incat nu se face nicio conexiune cu ideea conceptului intreg.
Cele doua chestiuni aparent paradoxale de care vorbim sunt intentia, focalizarea si concentrarea iar de partea cealalta ceea ce ati auzit adesea din multe surse metafizice si New Age, ideea de a renunta/a (se) preda si a lasa/de a da drumul. Aceste doua concepte nu sunt diametral opuse, nu se exclud reciproc; ele lucreaza impreuna in interiorul unui mecanism complet.
Cu alte cuvinte:
secretul uneia dintre directiile mecanismului paradoxal este ideea de intentie, focalizare si concentrare si dupa aceea ? dupa ce s-a realizat asta ? a da drumul si a ceda, lasand intentia, focalizarea si concentrarea sa-si faca treaba la nivele superioare.
Lucrand cu aceste doua concepte, legandu-le impreuna, iti pune la dispozitie mecanismul complet al manifestarii sau, cel putin, o directie a energiei. Vom discuta cealalta directie imediat. Dar, mai intai, dati-ne voie sa dezvoltam aceste concepte. Intelegeti, ca aceasta e legata de perioada de timp de 15 minute in urmatorul fel: Oricand aveti o dorinta sau o preferinta pentru o manifestare, ideea e ca da, intr-un sens ea trebuie sa fie reprezentativa pentru pasiunea ta, trebuie sa devina lumea ta. Intentia, focalizarea, concentrarea, intr-un sens, vor fi acolo daca acea dorinta e reprezentativa pentru pasiunea ta. Fiindca atunci cand ceva e reprezentativ pentru pasiunea ta, esti automat focalizat pe acel lucru, il intentionezi in mod automat, iti concentrezi toata atentia automat pe acea idee, pentru ca asta face/inseamna pasiunea. Daca esti pasionat in legatura cu ceva, nu exista alta alegere, nu exista alte observatii; tot restul pica in planul doi. Asta e o descriere reala a ideii de a fi pasionat. Pur si simplu nu exista o alta alegere. Deci, exista focalizare automata, intentie automata. Daca atunci, in ceea ce numiti o stare de pace, meditativa sau de concentrare, va permiteti sa vizualizati acea idee a pasiunii, acea manifestare dorita si s-o simtiti si sa construiti acea energie - in propria energie, emotie, pasiune - sa acumulati acea energie pana la un maxim in timpul a doar 15 minute, nu mai mult , cateodata chiar si mai putin; cand devii expert in asta, nu mai ai nevoie de toate cele 15 minute. Insa, revenim - 15 minute  CEL MULT, este tot ce e necesar sa activezi ideea rotilor, angrenajului si sa le pui in miscare privind ideea de a lasa invizibilul sa devina vizibil.
Cand acumulezi acea energie la maxim, timp de cateva minute sau 15, urmatorul pas e sa ii dai drumul complet si in totalitate, sa uiti de ea, sa nu-ti mai pese de ea; s-o lasi, s-o predai complet sinelui tau suprem. Acum lasa-ti sinele suprem sa-si faca treaba.
Vedeti voi, realitatea fizica, in timp ce aparent e complicata uneori, de fapt nu e chiar atat de complexa. Intr-un sens, de fapt e construita pe principii foarte simple, iar tu, dealtfel, nu ai de facut prea multe ca sa faci mingea sa se rostogoleasca. Deoarece mintea fizica, cum am spus de cateva ori, nu e proiectata sa inteleaga cum se vor intampla lucrurile, cum se vor manifesta lucrurile, “cum” fiind apanajul mintii superioare. Deoarece mintea fizica nu are capacitatea, nu e inzestrata, nu e proiectata sa inteleaga cum urmeaza sa se intample ceva, tot ce are de facut e sa inchida butonul si sa lase mintea superioara sa se ocupe de “cum”, sa se ocupe de lucrurile necesare ca sa provoace sincronicitatile din viata ta sa se gaseasca acolo, de download-urile si de inspiratia ce iti sunt necesare ca invizibilul sa poata deveni vizibil; sa permita manifestarii sa aiba loc.
Deci tot ce e necesar sa faci tu e putin, nu mai mult de 15 minute, sa aduci ideea ta la un maxim de pasiune, de imaginatie, de vizualizare oricum doresti s-o faci cu acea intensitate, concentrare si focalizare, dupa care sa-i dai drumul/s-o predai complet, complet, complet.
Acum, noi intelegem ca din cauza anumitor credinte negative, pentru multi dintre voi este dificil sa-i dea cu adevarat drumul. Insa asta e foarte important, deoarece fara partea de cedare, nu ai intregul mecanism in functiune.
Este important sa intelegeti ca intentia, focalizarea si concentrarea trebuie imperecheate cu partea de cedare/predare ca sa puteti obtine mecanismul complet pentru manifestare.
Asta inseamna sa folosesti puterea paradoxului zidit in aceasta idee, in acest proces, in aceasta fisa de invoire.
Sa dai drumul inseamna ca stii cu-adevarat, “STII CU-ADEVARAT! “ ca mintea superioara isi face treaba ei, iar tu te poti acum relaxa. Mintea fizica se poate acum relaxa; nu e nevoie sa faca nimic altceva: nici nu i se cere, nici NU E CAPABILA sa mai faca ceva. Deci, cand stii asta, iti poti lasa mintea fizica sa ii dea drumul dorintei tale, stiind ca se afla pe maini bune, intr-un sens, si sa-ti vezi in continuare de treaba, concentrandu-te pe urmatorul lucru ce te entuziasmeaza mai mult si in privinta caruia poti actiona.
In acelasi timp, dupa cum am spus deja, trebuie sa fii foarte clarificat asupra motivatiilor tale ca sa te asiguri ca lucrul asupra caruia esti concentrat , lucrul caruia i te predai este cu-adevarat reprezentativ pentru cea mai mare pasiune a ta, in loc sa fie ceva pe care l-ai etichetat ca atare si care ar putea in realitate sa actioneze ca o eschivare de la ceea ce ar putea fi in realitate adevarata ta pasiune. Aici trebuie sa fii foarte clarificat privind ideea credintelor pe care le folosesti. Deoarece multi dintre voi va pacaliti si va trageti singuri pe sfoara sa credeti “ prin intermediul sistemelor de gandire negative “ ca actionati in baza entuziasmului cand, de fapt, actionati in baza nelinistii/anxietatii si acoperiti/ascundeti asta fiindca va e teama sa va uitati la ideea ce va entuziasmeaza cu-adevarat, asta din cauza tuturor credintelor negative pe care i le-ati atasat.
Deci sa va curatati si clarificati mecanismul motivational si sa aflati ce credinte i-ati atasat, este procesul elementar, principal si fundamental necesar pentru a folosi mecanismul manifestarii intr-o maniera clara, concisa si precisa. Odata ce ti-ai clarificat motivatia si stii ca lucrul pe care te concentrezi este cu adevarat reprezentativ pentru pasiunea ta, vei descoperi ca acest mecanism al manifestarii functioneaza foarte, foarte puternic, foarte bine si adesea foarte rapid.
Ideea, din nou, e ca nu poti sa te ingrijorezi, nu poti sa-l faci sa se intample, nu poti insista ca trebuie sa se intample la o anumita data sau intr-un anumit fel. Pentru ca atunci ii impui conditii, nu ii dai cu-adevarat drumul, nu-i permiti mintii superioare sa faca ce are de facut; in realitate blochezi intregul proces pastrand controlul, sau incercand sa pastrezi controlul asupra situatiei in interiorul taramului fizic. Iar taramul fizic nu e proiectat sa manuiasca energia in acest fel, nu are capacitatea, nu are abilitatea sa faca treaba sinelui suprem. Pur si simplu, in realitatea fizica nu functioneaza asa. Ar fi ca si cum te-ai scufunda in mare cu aparatul respirator iar apoi, in loc sa te ridici la suprafata si sa-ti dai masca si aparatul respirator jos si sa tragi aer in piept acolo sus ca sa revii in acel taram, ai insista sa incerci sa controlezi totul in realitatea fizica si ti-ai da jos masca si aparatul respirator sub apa si ai inhala, intrebandu-te de ce incepi sa te sufoci, de ce nu mai poti vedea dintr-o data atat de departe, de ce lucrurile devin dintr-o data neclare si maloase iar tu incepi sa te ineci. Ideea e ca trebuie sa-ti lasi sinele “ intregul sine “ sa participe in aceasta idee de creare a realitatii tale. Iar tu nu esti un sine intreg, nu esti o persoana intreaga, daca nu lasi mintea fizica si pe cea superioara sa lucreze impreuna, armonios. Stim ca multi dintre voi ati fost invatati sa credeti ca mintea superioara, din cauza ca e non-fizica, nu face cu-adevarat parte din cine esti ca si persoana; ca e altceva, altundeva, intr-un alt plan, intr-un alt nivel si ca nu are nimic de-a face cu ce ai tu de facut ca si personalitate privind indrumarea ta prin viata. Dar nu e asa. Ca sa te poti misca prin realitatea fizica ca o persoana intreaga, ai nevoie de acest du-te-vino, ai nevoie sa lucrezi impreuna cu ea, ai nevoie de un parteneriat intre mintea fizica si cea superioara ca sa poti functiona ca o persoana intreaga si sa folosesti fiecare componenta in modul in care a fost proiectata sa fie folosita. Si-atunci abia, poti permite mecanismului manifestarii si al creerii realitatii tale sa functioneze intr-un mod lipsit de efort si aliniat cu ideea vibratiei sinelui tau ca si fiinta completa. Ideea puterii paradoxului in acest mecanism al manifestarii functioneza si in sensul de directii opuse. Deoarece, pe masura ce iti dai voie sa obtii intensitatea focalizarii pe pasiunea ta cea mai mare si permiti acelei energii sa se acumuleze ajungand un punct, un punct alb si fierbinte de focalizare concentrata si de imagine, de energie si sentiment emotional, aducand-o pana la acea intensitate emotionala, dupa care ii dai drumul, ideea de miscare in directii opuse ar fi concentrarea si expansiunea. Pe masura ce te concentrezi, intr-un sens, pe masura ce reduci lucrurile pana intr-un punct, de fapt ridici frecventele, de fapt iti amplifici frecventele energiei prin faptul ca focalizezi totul intr-un punct atat de mic, intr-un punct al pasiunii. De fapt iti amplifici energia, intr-un sens, acumuland-o, in acest sens, extinzandu-se, lasand-o sa se extinda pentru ca tu acum esti focalizat numai pe pasiunea ta, aliniat mai mult cu adevaratul tau sine natural. Deci energia se va extinde. Cand ii dai drumul, intr-un sens, energia se prabuseste inapoi in sinele tau fizic. Dar cand a facut asa, e similar cu ceea ce fizicienii vostri numesc “prabusirea functiei de unda”. Asta inseamna ca pe masura ce tu te focalizezi, te concentrezi si iti umfli si iti umfli si iti umfli balonul de energie, contii toate modurile probabile de manifestare ce sunt cele mai bune pentru tine, ce ar putea sa se intample. Iti extinzi plasa de probabilitati iar in momentul in care cedezi si ii dai drumul, iar acel balon de energie se prabuseste/dezumfla inapoi in realitatea ta imediata, permiti acelui balon sa aleaga automat probabilitatile cu cel mai mare grad de manifestare, ce te vor ajuta sa iti aduci in constienta acea manifestare.

Acesta e mecanismul paradoxal: pe masura ce te focalizezi, te concentrezi, intr-un sens, pe masura ce-ti ingustezi campul de vedere pe lucrul de care esti cel mai pasionat, iti extinzi de fapt balonul de energie al probabilitatilor. Iar pe masura ce-i dai drumul, eliberezi, predai, de fapt ii permiti balonului sa se prabuseasca inapoi la cele mai verosimile modalitati, la caile minimului efort, ce sunt acolo pentru tine ca sa aduca in viata ta acele sincronicitati ce vor permite cel mai mult acelei manifestari sa se materializeze cat de repede posibil si fara efort.
Intelegeti acest mecanism?? [...]

   sursa :  Channeling cu Bashar

Meditatia holotopului video aici :   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.