joi, 17 iulie 2014

Scoala lui Bashar – Mintea superioara


Bashar este extraterestrul care ne vorbeste prin channeler-ul Daryl Anka. Face parte din
civilizatia Esassani din octava superioara a dimensiunii a 4-a. Din anii ’70 tine seminarii publice si explica cu lux de amanunte fiziologia subtila a fiintei umane, legile Creatiei si tot ceea ce este nevoie pentru a ajuta in mod direct oamenii sa-si mareasca nivelul de vibratie al fiintei si a redeveni fiinte de lumina ca la origini.
Odata cu acest articol deschid ,,Scoala lui Bashar” -  o serie de seminarii care sa ne ajute sa ne intelegem mai bine fiinta si sa accesam Sinele Superior, esenta divina identica cu Dumnezeu. Sper sa ajute multe fiinte umane aceste lectii…

Toate aceste articole le veti putea gasi la ,,categorii”, rubrica ,,Bashar”.


1.     Mintea Superioara , Creierul Fizic , Mintea Fizica

Bashar : Am discutat recent ideea despre cum idei, concepte si informatii vin de la mintea superioara, trecand prin creier in mintea fizica care sunt astfel experimentate intr-o maniera fizica, in realitatea voastra. Inainte de-a trece mai departe la informatie, haideti sa reiteram rapid ideea acestor 3 componente – mintea superioara, creierul fizic si mintea fizica sau “constructia personalitatii” daca vreti. 

Mintea superioara este cea care concepe, creierul fizic este cel ce primeste-receptorul, iar mintea fizica e cea care percepe realitatea ce rezulta din aplicarea informatiei downloadate de la mintea superioara. Orice numiti “inspiratie”, “idee”,“creatie”, “conceptie”, nu isi are originea in mintea fizica, ci in mintea superioara. Aceasta informatie e downloadata prin creierul fizic si este apoi, intr-un sens, organizata in creierul fizic in maniera neurologica, neuroelectrica, neurochimica pentru a crea mintea fizica care atunci are perceptia, experienta, feed-back-ul, aplicatia a ceea ce numiti realitatea fizica si apoi creeaza intreaga experienta, intregul eveniment. 
Chestiunea aici e ca, pe masura ce tu te deschizi pentru a primi informatia, prin canalul/intermediul imaginatiei, prin receptorul creierului, te poti sensibiliza la ideea de a primi informatii de frecvente inalte, consolidate mai dens, nivele superioare de informatii, introspectii superioare, perspective mai ample. Sunt multe modalitati in care se poate realiza asta. Dupa cum am spus, exista multe instrumente, multe tehnici. Fiecare dintre ele e doar o fisa de invoire ce ti-o acorzi in baza sistemului tau de credinte/convingeri privind ceea ce va functiona in cazul tau, deaorece tu iti dai voie, iti acorzi permisiunea de a te deschide si primi informatii pe care sa le aplici in moduri mai creative si mai constructive, in moduri mai positive. Deci nu e ca o anumita tehnica sau un anumit instrument sau ritual functioneaza mai bine decat altul. E vorba doar de ce functioneza cel mai bine pentru tine. Deoarece daca esti atras sa folosesti ceva, ca si fisa de invoire, evident, este legat de alcatuirea ta vibrationala. Esti atras catre ceva dintr-un motiv, motivul fiind ca acea frecventa atinge o coarda in tine. Astfel ca va functiona cel mai bine pentru tine, chiar daca pentru altcineva e posibil sa nu functioneze la fel de bine. Ideea e de a intelege mecanismul ce are loc privind modul cum informatia de la o dimensiune superioara – in care se afla mintea superioara – este de fapt tradusa prin intermediul creierului in mintea fizica, in acea constructie artificiala pe care am numit-o“personalitate”, care mai apoi percepe, traieste experienta.
In general, are loc asa : In creierul vostru fizic, exista un punct nodal, o nodula la care va referiti ca si “glanda pineala”. Aceasta e, in multe feluri, reprezentata cu acuratete de catre societatea voastra, de catre cei care au realizat asta si au denumit-o eufemistic,“resedinta/tronul sufletului”. Ceea ce inseamna asta e ca glanda pineala e interfata. Este interfata neurologica, neurochimica care permite traducerea informatiei de o vibratie superioara in creier in asemenea maniera incat mintea fizica are atunci acces la ea si o poate folosi pentru a crea o experienta fizica. Cum functioneza asta? Va voi spune. Ideea e ca glanda pineala creeaza anumiti trasmitatori neurochimici. Principali intre ei sunt ceea ce numiti: dimetiltriptamină, serotonina, melatonina. Dimetiltriptamina este cea principala. Este acordata/conectata vibrational pentru a primi frecvente vibrationale superioare. Cand acele frecvente vibrationale sunt – sa spunem –directionate catre creier, de catre mintea superioara, directionate in interiorul creierului, Glanda Pineala regleaza cantitatea de dimetiltriptamină – ceea ce in societatea voastra ati denumit euphemistic DMT si este produsa in mod natural in creier – potrivita pentru receptarea acelei informatii si cantitatea potrivita pentru focalizarea mintii fizice in realitatea fizica. Deci haideti sa clarificam ce se petrece aici. Glanda pineala regleaza aceasta molecula si vibratia ei pentru a determina exact cum si in ce grad esti sau nu esti concentrat / focalizat in realitatea fizica sau non-fizica. E paznicul portii. E egalizatorul / moderatorul. E  butonul de reglaj pentru cat de mult esti focalizat in realitatea fizica sau non-fizica. Deci, primul nivel de receptie este ca aceasta substanta – dimetiltriptamina – primeste vibratia informatiei superioare. Apoi, cand si unde e necesar, de asemenea, traduce aceasta energie vibrationala in alti transmitatori neurochimici, cum sunt serotonina, melatonina. Acestia, impreuna cu dimetiltriptamina, intr-un sens, descarca /rastoarna acesti neurotransmitatori in lichidul cefalorahidian, in fluxul sangvin, in celulele creierului, in celulele corpului, in asemenea maniera incat sa stabileasca sablonul/modelul – neurochimic si apoi neuroelectric – care sa reprezinte ideea acelei informatii in forma neurochimica, neouroelectrica. 
Odata ce a fost tradusa de acesti neurotransmitatori chimici intr-o forma neuro-electrica si chimica, mintea fizica are acces la acea informatie. Astfel, mintea fizica primeste acea experienta ca pe experienta inspiratiei, imaginatiei, tiparelor de gandire etc. De asemenea, ia aceea informatie si o aplica in orice forma a mai aplicat asemenea informatie si inainte relativ la tiparele cristalizate sau solidificate ale acelei informatii. 
Aceste cristalizari, solidificari ale tiparelor de informatie pe care mintea fizica le-a primit inainte, despre care a decis ca sunt potrivite sau pertinente sau relevante pentru ea, sunt numite sisteme de gandire / credinte si definitii. Deci ideea de sisteme de gandire cristalizate va afecta, de asemenea, aplicabilitatea capacitatii tale de a downloada acea informatie. Pentru ca vei trece / filtra intotdeauna acea informatie - dupa ce a fost tradusa din energie de frecventa inalta in tipare neuro-chimice si neuro-electrice – vei trece / filtra intotdeauna acea informatie prin sistemele de gandire cristalizate ce au fost stabilite in interiorul constructiei artifiale a “personalitatii”, iar acele sisteme de gandire vor regla la randul lor gradul in care ai cu adevarat capacitatea de a accesa acea informatie de frecventa superioara; mai mult sau mai putin in functie de natura credintei/convingerii/parerii ce s-a cristalizat in interiorul constructiei personalitatii din mintea fizica. 

De aceea e atat de important sa va permiteti voua insiva sa va clarificati sistemele de gandire, sa clarificati felul cum definiti lucrurile in experienta voastra din realitatea fizica. Deoarece daca aveti anumite tipuri de sisteme de gandire ce ingradesc, in acest sens sunt conditionale, negative - vorbind din punct de vedere mecanic - va pot limita capacitatea de a percepe cu adevarat energia de frecventa inalta ce este download-ata de la mintea superioara. Si astfel poate face sa para ca sunteti incapabili de a primi indrumarea necesara ca sa va puteti misca prin viata intr-un mod lipsit de efort, intr-un mod creativ, plin de iubire, de entuziasm si de bucurie. Deci, prima etapa intotdeauna – tocmai pentru ca sunteti ascunsi / instalati in personalitatea fizica in experienta realitatii fizice – este sa aveti intotdeauna in vedere care va sunt credintele / convingerile si definitiile despre viata ca sa fiti siguri ca sunteti aliniati cu ceea ce preferati sa credeti si nu in contradictie cu ceea ce preferati, ca sa fiti siguri ca aceste credinte sunt aliniate cu vibratia voastra naturala care este, in realitate, mult mai aproape de frecventa superioara despre care vorbim. Astfel, permiteti-va sa primiti acea informatie intr-o forma mai clara si – sa spunem – mai aproape de original.Ideea este ca aceasta capacitate poate fi amplificata si in alte feluri. Pe langa clarificarea sistemelor de gandire pentru a va creste sensibilitatea fata de energii de frecvente inalte si astfel sa primiti acele transmisii mai aproape de forma lor naturala, mai puteti – inca o data – face anumite tipuri de exercitii tip “fisa de invoire” ce valorifica faptul ca aveti aceasta interfata pineala in creier. Deci, in timp ce lucrati asupra sistemelor de gandire - nu in loc de asta, ci in completare! – puteti lucra si direct cu glanda pineala pentru a-i permite sa produca cantitatea potrivita de dimetiltriptamină, serotonina si melatonina ce va fi reprezentativa pentru tipul de sabloane de transmisie neurochimice si neuroelectrice care vor fi reprezentative cu mai mare acuratete pentru o transmisie originala, astfel ca mintea fizica sa primeasca aceste transmisii fara sa le filtreze atat de mult.

Un mod de a face asta este :
Cand mergeti la culcare, - din cauza ca ideea de DMT, melatonina si serotonina
functioneza foarte puternic in timpul noptii, mai ales la ce numiti ora 3 a.m. – puteti, inainte de-a adormi, sa va concentrati asupra ideii de al treilea ochi – ceea ce numiti glanda pineala, al treilea ochi, metafizic vorbind – sa va permiteti sa va concentrati pe el, sa va permiteti sa simtiti ideea acelei substante neurochimice fiind produsa de glanda pineala – egalizatorul. Permiteti-va sa vedeti acea glanda micuta sau s-o simtiti sau s-o auziti – in orice fel functioneza pentru fiecare – relaxandu-se si producand, cantitatea potrivita din acesti transmitatori neurochimici care vor permite mai multa claritate in deschiderea ferestrelor interdimensionale, ca sa puteti percepe cu mai multa puritate energia de frecventa inalta ce este downloadata incontinuu de la mintea voastra superioara. Astfel, concentrandu-va pe asta si permitandu-i sa produca cantitatea potrivita necesara pentru claritate si echilibru intre realitatile fizice si non-fizice pe care le experimentati, puteti, incetul cu incetul, mai incet sau mai repede – in orice ritm e potrivit pentru fiecare – sa incepeti sa simtiti din ce in ce mai multa inspiratie venind, din ce in ce mai multa imaginatie functionand, din ce in ce mai multa deschidere pentru viziunea voastra interioara, cu claritate, cu lumina, cu stralucire, cu culoare. Astfel puteti incepe sa lucrati mult mai lin in uniune, intr-o relatie cu mintea voastra superioara. Acum, tineti minte, nu e doar ideea ca mintea superioara concepe, creierul primeste / receptioneaza si mintea fizica percepe. Dar, intelegand asta, dati-ne voie sa intarim inca o data efectele secundare, intelegerea completa pentru ceea ce inseamna asta. Deoarece stim ca in societatea voastra v-ati antrenat sa ganditi ca trebuie sa va ganditi/rationalizati drumul prin toate, ca trebuie sa aveti controlul, ca mintea fizica trebuie sa aiba in permanenta controlul asupra lucrurilor ca sa le poata face sa se intample, am vrea sa va reamintim inca o data – in legatura cu ceea ce spunem acum pentru a intari aceasta idee a mintii superioare - cea care concepe; Trebuie sa intelegeti ca mintea fizica de fapt nu e proiectata sa fie cea care concepe. Nu poate face asta! Si de asta, de atatea ori va treziti bagati in atatea probleme, atunci cand mintea fizica crede ca trebuie sa fie ea cea care conduce spectacolul si ca trebuie sa fie ea sigura ca fiecare detaliu e exact acolo unde crede ea ca trebuie sa fie pentru ca ceva sa se poata intampla. Mintea fizica nu e proiectata – NU E CAPABILA – sa faca asta! Asa ca incetati sa mai incercati. E obositor. E istovitor. Iar motivul e pentru ca nu este proiectata sa faca ea asta.

Mintea fizica nu e proiectata sa stie CUM SE VA INTAMPLA ceva. Mintea fizica e proiectata sa stie CUM SE INTAMPLA ceva sau CUM S-A INTAMPLAT. Mintea fizica nu e proiectata sa stie CUM SE VA INTAMPLA ceva. Mintea superioara e proiectata sa stie CUM SE VA INTAMPLA ceva.

 Ganditi-va la analogia cu un varf de munte si o vale. Mintea fizica e in vale, mergand pe drum. Nu poate vedea dupa cotitura urmatoare. Nu poate vedea dincolo de urmatorul lant de munti. Insa mintea superioara poate. Deci permiteti Mintii Superioare sa va fie ghidul si aveti incredere in ea si incetati sa tot incercati sa-i faceti treaba in locul ei; lasati-o sa-si faca treaba si lasati-o sa va transmita, prin intermediul creierului, indrumarea pe care v-o poate da. Atunci va poate dirija pe poteca potrivita. Asta va va permite sa stiti – chiar daca mintea fizica nu poate vedea pe moment unde se indreapta sau sa stie cum va ajunge acolo – ca va ajunge  acolo pentru ca are indrumarea propriului ei Sine Superior! Am asemanat asta si cu analogia unui periscop ce se scufunda in apa. Mintea superioara e deasupra apei si poate vedea clar pana la orizont, in timp ce mintea fizica e sub apa unde lucrurile sunt putin cam neclare. Si astfel, ai putea sa nu stii ca in fata e o prapastie. Insa mintea superioara intelege curentii, se poate uita prin apa in jos si vede pe unde sunt toate gropile/capcanele. Si chiar daca ar putea parea pentru mintea fizica ca merge pe o ruta intortocheata, mintea fizica iti spune ca aceia, de fapt, e cea mai buna ruta, ca sa nu cazi de pe margine direct in prapastie. 

Mintea fizica ar putea fi nerabdatoare si gandi: “A, nu, nu, eu vreau s-ajung acolo mai repede. Vreau s-o iau pe-aici. “ In timp ce mintea superioara ii spune: “Dar daca o iei pe-acolo, de fapt iti va lua mai mult sa ajungi unde vrei s-ajungi pentru ca eu iti spun ca nu asta e drumul cel mai bun pentru tine.” In primul si primul rand , ideea e sa va relaxati sistemele de gandire din interiorul constructiei personalitatii care fac sa para ca mintea fizica e cea de la care “se asteapta sa fie responsabila / la conducere” pentru ca nu-i asa. Treaba mintii fizice e sa se relaxeze si sa se bucure de experienta, sa se bucure de calatorie; si sa lase mintea superioara sa fie ghidul. Asa sta treaba. Puteti face asta intr-un mod mai eficace daca intrati in legatura cu credintele /conceptele pe care le aveti si le clarificati, daca faceti lucruri care se concentreaza pe permisiunea ca mecanismul din interiorul creierului sa aiba un sablon mult mai clar pozitionat. 
Astfel veti traduce informatia de sus cu mai multa acuratete si claritate daca va bazati si aveti incredere in capacitatea mintii superioare de a sti unde mergeti, cum veti ajunge acolo si care e calea cea mai buna pentru voi.

  videoseminar cu Bashar - Caramida zidurilor credintei - cu subtitrare RO ( 13 parti)


   Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Ma bucur ca stii de Bashar. E una din sursele mele preferate.
    Tot inainte sau Shivai, dupa cum spune Bashar in limba lui.
    -- Shivai = "stand aside, for there is nothing that can stop me from following my excitement"

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.