vineri, 4 iulie 2014

Obama stia din 1971 ca va fi presedinte
In 14 noiembrie 2012 Obama castiga alegerile prezidentiale cu un procent de 50,6% in fata lui Romney care a adunat doar 47,8 % din voturile americanilor, la o prezenta la vot intre 57,5 – 67%. Costul total al acestor alegeri au fost record in istoria umanitatii : 6 miliarde de dolari. Alegerile din 2012 din SUA, ca de altfel cum sunt aproape peste tot in lume in acest sistem asa-zis ,,democratic”, il putem incadra sub vechea deviza romana ,,Paine si Circ”.
Campania electorala incepe cu 2 ani inainte pentru a putea diviza electoratul, astfel ca toata aceasta operatiune o putem numi ,,steag fals”, deoarece se cunoaste dinainte cine va fi urmatorul presedinte. Câștigătorul alegerilor din 2012, a fost cunoscut în 1971 la Agenția Centrală de Informații cu ajutorul aparatului de calatorie in timp. 
Aparatul de călătorie in timp al CIA este, în esență, muschiul de control planetar al elitei la nivelul Rockefeller din America de Nord, Elizabeth Windsor al coroanei Britanice, și City of London al liniilor sangvine ale bancherilor  condusă de familia Rothschild. Asta este despre modul în care este controlată planeta.

Să ne uităm la modul în care aparatul de călătorie in timp al CIA a operat în mod special în cazul președintelui SUA, Barack Obama, astfel că atât in 2008 cat și la președinția din 2012, presedintele SUA a necesitat un pic de înclinare ici și colo cu ajutorul tehnologiei HAARP. ,,Furtul” uraganului Isaac în Tampa pentru a încetini din prima zi ritmul inițial si apoi, în cele din urmă, uraganul Sandy care a fost un război meteorologic, pentru a da într-adevăr "Comandantul Șef", rolul pentru Obama în ultima săptămână înainte de alegeri, pentru a înclina spre alegerea lui. Cei mai mulți observatori cred că aceste evenimente au înclinat hotararea americanilor la alegeri. De fapt, analistii republicani recunosc asta. Deși ei nu știu că uraganul Sandy a fost cauzat de HAARP. Chiar și John McCain, care a fost un pretendent GOP în 2008, a numit uraganul Sandy "un act al lui Dumnezeu", pe postul național de televiziune. Deci, cei mai multi dintre politicienii de masă din SUA sunt complet în întuneric ca si șobolanii care aleargă într-o cușcă.
Să ne uităm la pre-identificarea călătoriei in timp și formarea in secret a președinților americani. În vara anului 1980 a fost organizat un curs de formare de catre CIA, prin tehnologia ,,jump room” , la Colegiul Siskiyous lângă Weed, California. Acolo, Barry Soetoro (care e numele legal al lui Barack Obama), Andrew D. Basiago, William B. Stillings, și Bernard Mendez (trei martori denuntatori in viata ), care spre deosebire de Barack Obama, au ales să renunte la acordurile lor de securitate din 1980 cu CIA și sa faca publice detalii cu privire la toate aceste lucruri.

Cu toate amenințările importante la viața și traiul lor, Andrew D. Basiago, William B. Stillings și Bernard Mendez au ales să facă publice detaliile a tot ceea ce știm in prezent despre asta. Toate acestea confirma povestea celuilalt independent. Ei au fost in această clasă de formare si antrenament, împreună cu mama lui Barack Obama - Stanley Ann Dunham, tatăl lui Andrew D. Basiago - Raymond F. Basiago, tatăl lui William B. Stillings - Thomas J. Stillings, precum si împreună cu o serie de alte persoane, inclusiv - Regina Dugan, care a fost primul director al DARPA (Defense Advanced Research Projects Agency ) numit de catre Barack Obama. Acum, ea e la Google.
În timpul formarii in cadrul acestei clase, Stanley Ann Dunham s-a identificat lui Andrew Basiago ca fiind mama lui Barack Obama și a declarat de mai multe ori, ca este foarte mândră, că fiul ei, Barack Obama / Barry Soetoro, va fi primul președinte afro-american din Statele Unite ( asta se intampla in anul 1980,n.a.) și el a fost identificat de asemenea ca  participant in acea clasa ( puteți merge la ExoUniversity.org și veti vedea seminariile online de acolo cu Andrew D. Basiago, Bernard Mendez și William B. Stillings ). Barry Soetoro avea atunci 18 ani.
  
   Legenda

Stanley Ann Dunham, mama lui Barack Obama, a fost un agent CIA în Indonezia sub acoperirea US – AID. Ea a fost informată de către manipulatorii ei din CIA, în 1971, că departamentul CIA de călătorie in timp a pre-identificat pe fiul ei, Barry Soetoro de zece ani, ca un viitor președinte al SUA pe nume Barack Obama, care va fi inaugurat inițial pe 20 ianuarie 2009, sub numele de Barack Obama. CIA, apoi, a regizat lui Stanley Ann Dunham de a merge la Honolulu - Hawaii, astfel ca în luna decembrie a anului 1971, ea a avut o întâlnire de șase săptămâni in ceea ce se numește comunitatea de informații, "Legend" sau un fel de ,,poveste de acoperire a vieții”, care în sine a fost apoi imortalizata în "autobiografiile" lui Barack Obama (care in mare masura sunt false si nu scrise de el), prin care "Legenda" despre Barack Obama ar putea fi aranjata.
În cursul acestei reuniuni de șase săptămâni, în 1971, Neil Abercrombie, viitorul guvernator al Hawaii în 2008, în timpul campaniei lui Obama ( ar fi avut un rol esențial în perpetuarea identitatii lui Barack Obama că s-a născut în Hawaii) a fost adus ca un personaj central în organizarea " legendei ". El a fost un prieten de-al funcționarului public din Kenya, Barack Obama ( tatal lui Obama, n.a.), care a fost cu el la Universitatea din Hawaii. El l-a invitat pe Barack Obama să se întoarcă din Kenya la Honolulu pentru șase săptămâni. Există o fotografie la aeroport in Honolulu cu Barack Obama senior, Stanley Ann Dunham, și, în vârstă de zece ani, Barry Soetoro. Timp de șase săptămâni, Barack Obama senior din Kenya, Neil Abercrombie, Stanley Ann Dunham, și Stanley Armour Dunham, (tatal lui Stanley Ann Dunham și agent CIA), au aranjat "legenda". La rândul său, Barack Obama senior a fost asasinat în Kenya într-un accident de automobil de catre CIA în 1982. Era în același an în care Barry Soetoro si-a asumat numele public de Barack Obama, într-un tribunal din British Columbia, în luna octombrie a anului 1982 (probabil sub îndrumarea CIA). Exista documentele sigilate de la schimbarea numelui.
Ceea ce rezultă din aceste probe, este că toti presedintii americani din 1971 încoace - George HW Bush senior, George W. Bush junior, Bill Clinton, Barack Obama - au fost pre-identificati printr-o tehnologie secreta de călătorie în timp. Ei au fost informați și îngrijiti de către aparatul CIA de călătorie in timp. Ce înseamnă acest lucru ? Inseamna că alegerile prezidențiale din SUA sunt o șaradă, deoarece câștigătorii, candidatul câștigător, și aparatul de călătorie in timp al CIA stiu rezultatul dinainte. Așa se face, probabil, ca prin aparatul de călătorie in timp al CIA, elita Noii Ordini Mondiale controleaza totul : În America de Nord, grupul David Rockefeller;  în Europa, coroana Britanica - Elizabeth Windsor, iar in City of London ( creierul financiar ale elitei,n.a ) linia genealogica a bancherilor -Rothschild. Aceasta este una din tehnologiile, împreună cu HAARP, prin care ei controlează afacerile publice.
   
   Proiectul PEGASUS  al DARPA

Exista de asemenea dovezi pe care Andrew Basiago ni le reveleaza, ca tot in anii ’80 a facut parte dintr-un program secret pentru Marte si anume Proiectul Pegasus sin cadrul DARPA ( am publicat inaintea acestui material un articol despre acest proiect,n.a.).
Dl. Basiago a declarat public că Projectul Pegasus al DARPA este implicat intr-un program de călătorie in timp și identificarea persoanelor de interes viitoare, inclusiv, cei care ar servi ca președinte al SUA și apoi informarea acestor persoane de destinele lor. La începutul anilor 1970, în compania tatalui sau, Raymond F. Basiago ( inginer pentru compania Ralph M. Parsons, care a lucrat pentru proiecte aerospațiale clasificate)- [Andrew D. Basiago]- a fost prezent la un prânz în Albuquerque, New Mexico , la care viitorii președinți americani, George HW Bush și George W. Bush, au fost invitați. La scurt timp după, au fost informați că ambii vor servi intr-o zi ca președinți. De fapt, Andy spune într-o anecdotă, ca George W. Bush / George Bush junior, care avea aproximativ optsprezece ani, a fost auzit spunand, in timp ce dadea ocol restaurantului : "tata și cu mine o sa fim presedinti, tatăl meu și cu mine vom fi presedinti" (astfel ca porecla lui Bush senior la Casa Albă a fost "prostul satului").
Dl. Basiago a declarat, de asemenea, că la începutul anilor 1970, Proiectul Pegasus a identificat viitorii presedinti americani Jimmy Carter și Bill Clinton utilizand tehnologia de călătorie în timp. Dl. Basiago spunea ca atunci când Bill Clinton a fost informat cu privire la destinul sau de viitor președinte al SUA, chiar inainte de a pleca la Yale Law School, a spus : ,,Presedinte al SUA? Stii ca mintea mea de caine nu vaneaza!”, in felul sau de Arkansas.
Dl Basiago, s-a întâlnit personal cu viitorul președinte Barack Obama în Los Angeles, în 1982. Aceasta întâlnire s-a petrecut după ce a fost initiat în programul ,,jump room” din 1980 al CIA, în timp ce domnul Basiago participa la UCLA. Obama, apoi fiind la Universitatea Columbia, si-a vizitat foștii colegi de clasă la Occidental College din Los Angeles. Persoana care a fost atunci în cameră cu Obama, a relevat faptul că acesta, avand atunci douăzeci de ani, deja știa că va fi intr-o zi președinte.
   
   Rezultatele

Care este rezultatul in toate astea? Rezultatul tuturor acestor lucruri este faptul că infrastructura campaniei prezidențiale in SUA - cu pre-campanie care începe cu doi ani înainte de alegeri - si alegerile prezidențiale sunt de fapt o șaradă de șase miliarde de dolari, care infierbanta întreaga tara și publicul într-o operațiune steag fals, și împarte publicul în aceste tabere false, pentru că nu este nimic real. Este într-adevăr o machetă. Nu e un eveniment real. Rezultatul este cunoscut. Câștigătorii știu rezultatul, iar publicul american și publicul mondial sunt înșelați, deoarece aparatul de călătorie in timp al CIA, Barack Obama si partidul câștigător știu rezultatul. Ei știau rezultatul cel puțin din 1971. CIA și elita, pentru că CIA este muschiul elitelor, au capturat președinția SUA folosind tehnologia de călătorie în timp. Și prin faptul că, au capturat democrația americană, încearcă să controleze, lumea ca o pseudo-democratie printr-un președinte care a fost pseudo-ales.
Barack Obama este un actor desăvârșit. El este personificarea desăvârșită a ceea ce, în anii 1970, un fost futurist de la Institutul de Cercetare Stanford, numea "fascism prietenos".
   
   Solutiile

Deci, care sunt soluțiile pentru viitor? Acesta este un moment foarte, foarte grav pentru Statele Unite ca democrație. La nivel constituțional, Constituția SUA, a fost grav compromisă, dacă nu mărunțită, pentru că puterile executive au fost capturate de către aparatul de călătorie in timp al CIA folosind tehnologie inter-dimensională de acces cuantic avansata, de care restul populației habar nu are ; și, pe care mass-media o acopera convenabil pentru control.
   
   Consiliul National de Securitate al SUA

Alfred Lambremont Webre a făcut publica aceasta poveste despre Obama publicului, într-un articol de ziar important în noiembrie 2011, care a avut în ea martori independenți, pe domnul Basiago și domnul Stillings. Rezultatul a fost că contractul sau / franciza cu ziarul, Examiner.com, a fost rupt ilegal. Și apoi, în ianuarie 2012, purtătorul de cuvânt oficial al Consiliului de Securitate Națională al SUA, Tommy Vietor (Consiliul Național de Securitate al SUA este format din președintele american Barack Obama, vicepreședinte, secretarul de stat, secretarul Apărării, și consilierul de Securitate Națională al SUA) a ieșit și a negat această poveste ridiculizand-o.
De altfel, Tommy Vietor este un top insider al lui Obama, care a fost acuzat în campania din 2008 pentru efectuarea unui certificat de nastere fraudulos lui Obama. Obama nu a fost născut în Hawaii, dar este cel mai plauzibil că el a fost născut în statul Washington de mama sa, și este, astfel, un cetățean american prin naștere( sunt dezbateri si dezvaluiri masive pe internet cu privire la acest lucru. In Constitutia americana cine nu este nativ american nu are dreptul sa candideze la presedintie. Deci, daca se dovedeste ca Obama nu s-a nascut in SUA, nu avea dreptul sa candideze si este presedinte fraudulos, n.a.).
 Dar ei vor să acopere asta din cauza anomaliilor de călătorie in timp, unde a fost pre-identificat în 1971 ca un viitor președinte. De aceea, în 1971, au creat o "legendă", prin care au adus pe funcționarul public kenyan, Barack Obama ( tatal lui Obama, n.a), pe care l-a asasinat mai târziu, într-un accident de mașină in 1982, CIA.
Deci, vedeți cum acest lucru este ca un fel de film de spionaj. Este spionaj și călătorie in timp, pentru a proteja pe Barack Obama și președinția capturata de catre aceasta elita si totul pentru a detine controlul.
  
   Hillary Clinton – Iowa 2016

In 09 noiembrie 2012 s-a facut un sondaj de opinie in Iowa si acesta a demonstrat ca Hillary Clinton ar castiga alegerile prezidentiale cu 58% din sufragii. Ideea este ca Hillary a fost informata de catre sotul ei despre faptul ca el urmeaza a fi presedinte si nu intamplator sunt impreuna. Si ea face parte din plan. Daca priviti structurile elitei, Hillary face parte in multe dintre ele si in ultimul timp este tot mai activa politic. De asemenea in toata cariera ei politica a fost implicata in vreo 46 de asasinate, ale unor ziaristi, oameni de afaceri, politicieni, procurori, etc. Aceasta femeie nu are scrupule, eu personal am vazut lista cu detalii despre toate aceste crime publicata pe internet. Sa nu credeti in surasul si feminitatea ei….sunt malefice !

Deci, care este solutia ? Solutia ar fi ca in cursa electorala, sa se dezvaluie oamenilor toata aceasta conspiratie a elitei de predestinare a presedintilor. Poate chiar Andrew Basiago sa fie acela, defapt unul din putinii care au facut publice toate aceste secrete, fostii presedinti au tacut, si-au indeplinit mandatul dupa planurile elitei si tac si acum. In 1980, in cadrul programului de formare a sa, Andy Basiago a fost surprins de catre tatal sau cand acesta a spus : ,, Ai putea fi un viitor presedinte “.
Nu văd nici o altă modalitate practică de capturare a aparatului de călătorie in timp al CIA, decat prin dezvaluirea publica si angajamentul președinției americane, de a expune și de a face capabilitățile de călătorie in timp și de teleportare publice.
În ceea ce privește călătoria in timp, poate fi făcuta sigura cu un comitet desemnat în mod public, astfel incat beneficiile personale, politice și financiare sa nu poata veni la persoanele fizice sau grupuri de interese. Cu privire la teleportare, ea este un tip de călătorie in timp de-a lungul unui singur calendar. Teleportarea daca ar fi eliberata umanitatii, poate înlocui intreg sistemul de transport pe baza de petrol, care este poluant. Teleportarea utilizează o fracțiune din bugetul de energie și este sfârșitul războaielor pentru petrol si combustibilii clasici.

Din a doua jumatate a acestui an se va intensifica lupta impotriva acestei elite malefice si mare parte din actiunile de dupa cortina vor iesi in prim plan. Ne asteapta vremuri de mare responsabilitate pentru fiecare dintre noi. Noi putem schimba viitorul in bine devenind constienti de actiunile si gandurile noastre. Noi romanii vom avea o mare responsabilitate in toamna cand se va decide noul presedinte, sa avem mare grija pe cine alegem….

  Interviul video cu Alfred L.Webre aici : http://www.youtube.com/watch?v=PIFYg6QU1Gc

       sursa : http://exopolitics.blogs.com/

  
      Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

 1. Si sa credem in anumite variante ,cica ...."canalizate" din Inalt ,ca in Obama se intruchipeaza aspecte ale lui Iisus ? Nimeni constient, nu poate crede asa ceva ! Asa lucreaza Divinul ? Niciodata!!!!!!! Asta nu mai este liber arbitru, este infinita facatura a unor esaloane uriase de impostori!!!! Vrem cu adevarat Lumina Doamne ! Si o vom avea !!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este, nici eu nu mai prea cred in mesajele channeling....Cat despre Obama, nu am vazut nicio actiune benefica pentru omenire decand a luat functia de presedinte, in afara de asta, exista un puternic curent de opinie in randul americanilor treziti care vor arestarea lui Obama, este invinuit in vreo 14 capete de acuzare de incalcarea legilor si a Constitutiei...
   Vom vedea ce-o mai fi..
   Doamne ajuta !

   Ștergere
 2. Sa fim atenti la ce alegem in toamna? Hm... De parca ar depinde de ceea ce alegem noi...Sa fim seriosi. O zona atat de importanta ca tara noastra nu a fost niciodata lasata in grija noastra. Doar nu credeti ca a avut vreo importanta votul nostru vreodata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E posibil de data aceasta, desi pentru multi pare o himera, ca liberul nostru arbitru sa poata hotara pe deplin. Oricum era posibil ,dar era prea inpenetrabila perdeaua de "roboti-leguma",(marionete pure) ce falsificau absolut totul...Din fericire pentru noi, cei ce dorim Lumina, acest lucru este pe punctul sa nu mai existe...

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.