luni, 21 iulie 2014

Hotarare definitiva in cazul traficului de copii – Kevin Annet

Pachon si Bergoglio


O noua actualizare a lui Kevin Annet face cunoscut faptul ca s-a judecat procesul in care inculpatii de inalt rang au fost condamnati.

Judecata unanimă a Curții este că cei trei inculpați principali : Jorge Bergoglio ( actualul Papa Francisc,n.a ), Adolfo Pachon și Justin Welby au fost condamnați și sunt vinovati de complicitate la crime împotriva umanității, inclusiv crimă și trafic de ființe umane, și de implicare personală în aceste crime. Vina lor a fost pe deplin prezentă și dovedită dincolo de orice îndoială rezonabilă de către Procuratura.
Refuzul inculpaților de a răspunde la o citație legala, de a nega sau infirma acuzațiile împotriva lor, sau de a se prezenta în scopul propriei lor apărări, a obligat Curtea să considere tăcerea lor ca un fapt ,,pro confesso” de excepție de la care vina lor a fost stabilită prin refuzul lor de a avea o pledoarie. S-a stabilit că ,,pro confesso “- care este refuzul unui inculpat de a pleda într-un caz de importanță profundă - oferă baza pentru condamnarea legală a ,,inaltelor capete” responsabile din cadrul bisericii si statului.
În acest precedent, Înalta Curte a stabilit, ceea ce Parlamentul Angliei ( din 22 ianuarie 1649 )a decis că tăcerea șefilor de stat și bisericii, atunci când sunt acuzați de crime împotriva propriului popor se ridică ca o mărturisire a recunoasterii de către acuzat a tuturor acuzațiilor formulate împotriva lor.

Un singur judecator a avut o opinie separata.
În concordanta cu hotărârea că toti cei trei inculpați sunt vinovati, magistratul separat susține că ,,pro confesso” se aplică numai atunci când nu există alte mijloace de a preveni astfel de conducători de la comiterea tiraniei și războaielor de agresiune impotriva propriului popor și libertățillor lui, așa cum a fost citat în acest caz istoric .

S-a consemnat :
"Vina copleșitoare a acestor lideri pentru crime de nedescris cere ca noi sa-i condamnam pur și simplu nu numai pe baza unor detalii tehnice, dar în funcție si numai de dovezi, astfel încât vina lor este extrem de clară lumii și posterității."
Curtea a luat în considerare această opinie separată în formularea hotărârii sale definitive.
În consecință, aceasta este judecata unanimă a Curții :      1. Inculpații Jorge Bergoglio, Adolfo Pachon și Justin Welby sunt vinovati la două capete de acuzare: de organizare, complicitate si crime împotriva umanității, inclusiv crimă și trafic de ființe umane, de a participa personal la viol și ritual, torturarea și asasinarea de copii ;
      2. Inculpații au fost condamnați la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată sau de iertare, și la confiscarea bunurilor lor, proprietatii și autoritatii ;
      3. Serifilor, jurati ai Curții și afiliati Unității de Actiune Directa, stabiliti de Curte la 1 iunie 2014 li se ordonă să-i aresteze imediat și închide pe inculpați la facilitățile oferite de Curte, și confiscarea proprietatilor si bunurilor lor. Publicul este invitat să asiste serifii în această sarcină. Arestarea este deschisa cetățenilor internaționali printr-un mandat care va fi emis de către Curte împotriva persoanelor condamnate în termen de 48 de ore de la această hotărâre ;
      4. Curtea va produce o declarație publică completa, ceea ce face clar că baza pentru convingerea inculpaților se afla în întregime în vina lor, și că refuzul lor de a pleda este motiv, și, prin urmare, judecata ,,pro confesso”, a fost un factor care a contribuit, dar nu baza sentinței de vinovatie ;
      5. În plus, pentru a sublinia că această convingere nu este una limitata ca scop doar la figuri de top de regimuri criminale, din 1 septembrie 2014, Curtea va stabili  desfasurarea unor anchete permanente pentru a investiga și urmări în justiție alte persoane implicate în crime dovedite în acest caz și conținute în registrul Curții permanent. Această anchetă are dreptul Comisiei Permanente în Traficul de Copii și Sacrificiu Ritualic și va avea puterea de a cita și aresta, sa pronunțe cazuri în fața Curții. Comisia va fi internațională în domeniul de aplicare, nu are nici o restricție de timp, și va căuta o cooperare din partea guvernelor, agențiilor internaționale și forțelor de poliție, cu scopul de urmărire penală și oprirea pentru totdeauna a traficului, torturarea și uciderea ritualica de copii ;
      6. Pentru a proteja aceasta Comisie, martorii săi, ofițerii și dovezile , înregistrarea Curtii in cazul : Poporul versus Bergoglio și toate celelalte vor rămâne sigilate de acum, împreună cu identitatea martorilor și a ofițerilor instanței, cu excepția unor permise de autorizație specială și unanimă a Curții. Membrii juriului care au fost implicati în procedura de până acum sunt eliberati de obligatiile lor și le mulțumim pentru eforturile lor ;
      7. Aceasta încheie cazul Poporul versus Bergoglio si ceilalti.

       Emis de Consiliul Judiciar al Curții Internaționale de Drept Comun de Justiție,  Bruxelles
           19 iulie 2014

  
   
 
        Incepe sa se faca dreptate pe planeta ! Asta pentru cei carcotasi.....  

Drum drept spre Lumina !2 comentarii:

  1. Si chiar vor fi arestati si ...etc? In cazul acesta va trebui sa transmita si la televizor, ma gandesc!
    Scuze pentru aceste intrebari, dar nu reusesc sa aflu cat de reale sunt aceste articole. Adica este intr-adevar real acest proces si verdict final? Sau este doar o dorinta a noastra ca cei vinovati, oricine ar fi ei, sa suporte consecintele propriilor lor fapte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este extrem de putin probabil, ca toate lucrurile de mai sus sa nu se intample...Si in plus ar fi prea naiv, sa asteptam de la o mass-medie in halul de degradare morala in care se afla ,sa ne lumineze chiar si macar un milimetru...Sunt niste consecinte ale unor actiuni, de o amploare fara precedent, ce nu le putem nici macar inchipui, din ilustrarea imobilismului de toate felurile, in care inca ne aflam. Dealtfel nu are cum exista ,nici cel mai mic ungher ce-ar putea ascunde, astfel de alunecari obscure, caci aproape nu mai este posibil aceasta, nu cred ca exista loc fizic ce nu a fost atentat, a fi viciat de avalansa unor atare descompuneri. Sunt prea multe, este o concentratie uriasa, colosal de mare/mm patrat ,de asa ceva. Izbucnirea lor spre dezvaluire, nu poate fi decat la indemana noastra.Inevitabil vor fi puse in lucru si contrareplicile lor.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.