marți, 8 iulie 2014

COBRA – Prabusirea grupului Chimera                                                                                      actualizare – 07 iulie 2014

 A sosit timpul pentru a elibera mai multe informatii despre grupul Chimera. Părți din aceasta informare pot părea de necrezut pentru unii oameni, dar adevărul este mai incredibil decât ficțiunea.

Acest grup include liderii forțelor întunecate din galaxia Andromeda. Ei au venit pe Pământ în corp fizic umanoid acum 25.000 de ani, si au instaurat carantina planetei. Ei au construit o retea electromagnetica scalara in jurul Pamantului (Veil), prevenind eficient contactul cu ET pozitivi, izoland astfel umanitatea. Apoi au construit o vastă rețea de orașe subterane, folosind Draconienii și Reptilienii ca sclavi, urmand sa controleze populația umană de pe suprafața planetei de acolo.
Principalele lor bastioane de putere de la acea vreme au fost în Africa, China și Tibet. Ei nu au avut nici un contact direct cu civilizația de la suprafață până în secolul al 20-lea. In acest interval de timp s-au văzut evoluții oculte interesante.
În primul rând, în 1917 Forțele de Lumină au format societatea Thule din Germania. Foarte curând a fost infiltrata de către Archon-ul, agentul Rothschild controlat, pe nume Adolf Schicklgruber (Hitler), care a devenit un instrument al întunericului, transformand-o în continuare în societatea Vril, care a dezvoltat programul spațial secret german:


Cand grupul Chimera a văzut acest lucru, si-au dat seama că populația umană de la suprafață a ajuns la dezvoltarea tehnologică suficientă pentru a ajunge la stele și străpunge Reteaua (Veil). Pentru a suprima aceasta, ei au făcut primul lor contact cu populația de la suprafață prin Karl Haushofer în călătoriile sale din Tibet. După ce Haushofer a fost facut subiectul controlat de catre Chimera, aceasta a fost principala forță ocultă din spatele Germaniei naziste:


După ce naziștii au pierdut Al Doilea RM, au fost importate în Statele Unite prin intermediul Operațiunii Paperclip( a se vedea articolul de pe blog), unde au format coloana vertebrală a complexului militar-industrial, continuand să dezvolte programul spațial secret și începand să construiască baze militare subterane, finanțate cu aurul Yamashita. Grupul Chimera a fost în spatele scenei, urmărind cu atenție mișcările complexului militar-industrial american și asigurându-se că starea de carantină a planetei a fost menținuta și păstrata intacta. Arsenalul nuclear tot mai mare a Militarilor negativi a fost o preocupare tot mai mare pentru forțele  Confederației Galactice și au făcut un experiment pentru a reduce randamentul bombei termonucleare la testul nuclear din Castle Koon în 1954:


După ce Confederația a scăzut cu succes randamentul bombei cu aproape 90%, complexul militar-industrial a devenit infricosat și și-au unit fortele impotriva amenintarii percepute din partea » înalților albi«. Acest lucru a fost exact asa cum Chimera a vrut, pentru că acum Militarii negativi s-au unit la nivel mondial, si lucrează la obiectivul comun de a menține carantina. Protocoale secrete foarte stricte au fost stabilite și nici un fel de scurgeri despre »evenimente profunde« care ar putea perturba starea de carantină, nu au fost tolerate. Acesta este motivul pentru care nu puteți găsi nici o dovadă reală cu privire la existența civilizațiilor extraterestre oriunde si cele mai concludente ,,dovezi" sunt fabricate de către CIA, ca să creeze confuzie în continuare in aceasta problema. Acesta este, de asemenea, motivul pentru care nu se pot găsi informatii profunde pe internet, doar reciclarea  nesfârșită a unor fapte bine-cunoscute. Se poate observa că aproape toate informatiile despre OZN-uri si baze militare subterane sunt vechi de decenii.

Puteți găsi menționarea grupului Chimera într-un interviu cu James Casbolt. El este unul dintre foarte puținii oameni cu acces la informatii de adâncime care au fost facute publice. Deși nu totul este corect, aceasta are valoare de lectură:
     

Grupul Chimera venerează Soarele Negru, care este simbolul lor pentru Soarele Galactic Central. Liderul lor este încă în posesia unei singure bucăti din Piatra Neagră, care este o bucată grea de top / antitop quark condensat. Acesta a fost adus pe Pamant din Rigel în 1996, Piatra Neagra este centrul de anomalie cosmică  primară a întunericului și este mult mai periculoasă decât bomba strangelet, pentru ca quarcii de top sunt mult mai grei decât quarcii ciudati :
  

Liderii grupului Chimera sunt gardienii zonei de ,,nul electromagnetic”.

Grupul Chimera avea propria lor rețea de baze subterane până cand au fost recent curățate de către Rezistența. Aceste baze au fost conectate cu un sistem de trenuri de mare viteză. Pentru a clarifica situația, până de curând, au existat trei sisteme de trenuri de mare viteza subterane: una care conecta bazele militare subterane ale Militarilor negativi, una ce leaga bazele grupului Chimera și cea de conectare a bazelor Rezistenței. Sistemul de transport feroviar al Rezistenței a fost cel pe care l-am văzut în 1977. Existența sistemului de trenuri subterane al Militarilor negativi a fost expus populației de suprafață prin acest document RAND :
  

Acum, doar sistemul de trenuri subterane al Rezistenței este pe deplin operațional. 

Grupul Chimera este conținut mai ales în secțiunile subterane ale bazelor militare de suprafață, mai aproape de 100 de picioare (30 metri) de suprafață. Principalele lor bastioane actuale, prin care controlează suprafața planetei, sunt:
Ø Borgo Santo Spirito – Roma, Italia
Ø Baza Aeriana NATO – Aviano, Italia
Ø O locatie clasificata din Centrul Europei
Ø O alta locatie clasificata din Centrul Europei
Ø Baza NATO Ramstein – Germania
Ø Baza RAF Fairford – UK
Ø Montauk – NY
Ø Wright- Patterson AFB – OH
Ø Sandia/ Los Alamos – NM
Ø White Sands/Zona 6413 – UT
Ø Nellis AFB /Zona 51 – NV
Ø Edwards AFB – CA

Fiecare dintre aceste locuri are propria bombă strangelet pe teritoriul său. Aceste bombe strangelet sunt destul de periculoase și sunt motivul principal pentru care Militarii Pozitivi nu au facut încă mutarea lor pentru declansarea Evenimentului:
  
  

O locație în apropiere Montauk- punct de intrare / ieșire- este Cold Spring Harbor, un laborator de genetică în care Chimera produce clone ale membrilor de top ai Cabalei, potrivit unor surse neconfirmate:
   
   

Forțele Confederatiei  Galactice monitorizează în mod constant facilitatea și va pune capat programului de clonare, atunci când situația va fi gata pentru asta :


Grupul Chimera a deturnat sistemul financiar global din mâinile bancherilor centrali în ultimul deceniu prin software-ul PROMIS și prin programe de tranzacționare de mare viteză. Rezistența și Organizația (predecesorul său) au fost constiente de aceste programe de ceva timp și au fost capabile sa atraga aproximativ 70 trilioane de dolari departe de fondurile negre ale Cabalei. Banii vor fi dati înapoi umanitatii după Resetarea Financiara Globala prin conturile colaterale.Grupul Chimera nu trebuie să fie confundat cu civilizația separatistă. Civilizatia Separatistă isi are originea în programul spațial ocult nazist care a evoluat în complexul militar-industrial, cu multe proiecte negre, în timp ce grupul Chimera este forța motrice din spatele civilizatiei separatiste, manipuland pentru a ajuta la menținerea statutului de carantină pe planeta Pământ. Linia de demarcație între grupul Chimera și civilizația separatistă se numește limita de fază, de care nimic nu mai poate fi spus public, iar Evenimentul / Compression Breakthrough poate fi, de asemenea, numit tranziția de fază.

Forțele de Lumină au dezvoltat un protocol pentru înfrângerea grupului Chimera și protocolul este in desfășurare.
   
      Victoria Luminii este aproape !


  
     Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. În sfârșit, date concrete și clarificări de situații și locații...anul 2014, anul începutului marilor dezvăluiri! :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si este doar, inceputul marilor dezvaluiri . Cu cat cortina cade, cu atat mai multe informatii vor iesi la suprafata. Probabil dupa caderea definitiva a grupului Chimera vor incepe schimbarile cu adevarat..
   Doamne ajuta !

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.