sâmbătă, 19 iulie 2014

Cine este familia BushIn articolul de mai jos sunt concentrate informatii despre originea si actiunile importante ale familiei Bush. Este raul intrupat in fiinte umane. Cititi si minunati-va ….
A început cu linia de sange a printesei Harriet Fay, descendenta a lui Morgan Le Fay și mama lui Samuel Prescott Bush, fiul ei. Samuel Prescott Bush s-a alaturat societatii secrete Skull and Bones și familia sa a furat craniul de lider Geronimo, pentru a-l utiliza într-un ritual satanic. Samuel Prescott Bush s-a implicat în politică prin Skull and Bones și a avut un fiu pe nume Prescott Sheldon Bush( bunicul lui G.W.Bush, presedintele SUA dinaintea lui Obama,n.a.).

Prescott S. Bush
Prescott Sheldon Bush a fost un satanist și s-a făcut prieten cu alti sataniști. El a fost un ocultist întunecat și în anii 1920 a început o prietenie cu un ocultist german aspirant pe nume Adolf Hitler. Prescott Sheldon Bush va deveni mai târziu un senator al Statelor Unite iar Adolf Hitler avea să devină mai târziu dictator in Germania. Prescott a finanțat holocaustul lui Hitler prin corporația lui Fitz Thyssen. El a eclozat, de asemenea, un complot cu generalul SS Gustav Schwarzenegger pentru a răsturna FDR și să se stabilească el însuși dictator fascist in America în 1941. Complotul va fi împiedicat de catre generalul Smedley Butler. Franklin D. Roosevelt il va ierta mai târziu pe Prescott Bush, dar il exileaza pe generalul Schwarzenegger în Germania. Cu toate acestea, Gustav Schwarzenegger are un fiu, Arnold Schwarzenegger, care mai târziu este invitat în America să devină un membru Hollywood și guvernator de California.
Acesta a fost planul elitei pentru facțiunea americana Illuminati, condusa de către Roosevelt, pentru a fi infiltrat de o formă și mai corupta Illuminati, "Noua Ordine Mondiala", spre deosebire de "Vechea Ordine Mondiala" Illuminatis . Aceasta "noua ordine mondiala illuminatis" au fost naziști. Deci, naziștii au început planul lor de infiltrare in America ( a se vedea articolul de pe blog – Operatiunea Paperclip – defapt factiunea Bush, condusa de G.Herbert Bush-tatal fostului presedinte, este cunoscuta ca factiunea nazista a Illuminati, cea care planuieste mereu noi razboaie pe planeta, n.a.).

Aleister Crowley
Hitler a avut un nazist pe nume George Scherff. George Scherff a avut un fiu - George Scherff al II-lea, care a fost trimis în America în 1944 și adoptat de senatorul pro-nazist Prescott Bush. Acestuia i-a fost dată o identitate falsă si anume : "George HW Bush". În 1945, el a avut o întrevedere cu Fuhrerul său, Adolf Hitler. 
Adolf Hitler i-a dezvăluit că el a fost fiul secret al lui Aleister Crowley( cel mai renumit ocultist satanist din istorie, info aici : http://ro.wikipedia.org/wiki/Aleister_Crowley ), și că Hitler a avut o soră care a fost, de asemenea, fiica lui Aleister Crowley. 
Această soră a fost numita Barbara Pierce. În 1945, George Scherff al II-lea a început o relație cu Barbara Pierce, sora Fuhrerului. Barbara Pierce apoi a devenit Barbara Scherff.
 Public au fost "George HW Bush si Barbara Bush". Ei au avut un fiu pe nume George Scherff al III-lea in 1946, nume fals "George W Bush".
În 1947, George HW Bush a creat în secret CIA cu ajutorul fostului comandant al serviciilor secrete naziste, generalul Reinhard Gehlen și apoi a adus toti naziștii de top în America și le-a dat poziții în NASA, Monsanto, industria farmaceutica și psihiatrica. George HW Bush a început să se implice mai mult in CIA din anii 1960.

Lyndon Johnson
În 1963, Illuminati a ordonat ca președintele John F Kennedy să fie asasinat. Ordinul a fost dus la șeful Illuminati american, cadavrul reposedat al lui Aleister Crowley. Crowley cu sprijinul Vaticanului și Mafia a orchestrat o conspirație pentru a-l asasina pe John F Kennedy. Detaliile finale au fost apoi date lui Lyndon B. Johnson( care era vicepresedinte atunci si a urmat la Casa Alba dupa asasinarea lui Kennedy,n.a.). Lyndon B Johnson a realizat apoi o conspirație pentru a trimite CIA, Mafia și un grup de socialiști să-l asasineze pe Kennedy. Totul a fost supravegheat de către George HW Bush, el a fost supraveghetor final, și George W. Bush a fost cel care a apăsat pe trăgaci pentru a-l ucide pe președintele John F Kennedy. Lee Oswald a fost un fraier acuzat si apoi asasinat si el in timpul unui interviu televizat cu catuse la maini.
Cadavrul reposedat al lui Aleister Crowley, apoi a preluat controlul asupra Americii și a transformat președintia într-un post de marioneta. Lyndon B Johnson a devenit prima marioneta a lui Crowley. Acesta este motivul pentru care fiica lui Crowley, Candy Crowley monitorizează dezbaterile prezidențiale, ea face alegerea  marionetei pentru tatăl ei. Crowley a transformat America ținând-o departe de aur și argint sub Nixon în 1973( cand s-a renuntat la acoperirea obligatorie in aur si argint a dolarului, n.a ). HW Bush a crezut că Nixon nu a fost suficient, deși era neoconservator. Așa că la pus sub acuzare( scandalul Watergate,n.a.). Acesta a fost momentul cand HW Bush a devenit șef al organizației create de el, CIA.
George H.W.Bush
Când Carter era președinte, a început o conspirație cu HW Bush pentru a controla Fratia Musulmana si a transforma Iranul într-o dictatură, in scopul de a avea o scuză pentru războiul din Orientul Mijlociu. De asemenea, la acest moment G.W. Bush a creat o corporație in domeniul petrolului cu membrul descendent al familiei regale saudite, familia bin Laden, care au fost magnații petrolului. Membru in aceasta corporatie a fost numit Salem bin Laden. Salem bin Laden a murit în mod misterios într-un accident de avion, și toți banii s-au dus la GW Bush. Apoi a devenit corporația de petrol a lui Bush.
HW Bush însuși a fost făcut vicepresedinte în 1981. Acesta si-a dat seama că Reagan nu a fost atât de neoconservator. HW Bush si-a pus prietenul sau John Hinckley sa-l impuste pe Reagan( se stie ca Reagan a fost ranit intr-un atentat, n.a.). Reagan apoi a fost de acord să fie o marionetă neoconservatoare pentru Bush.

George W Bush
Deci, el a fost făcut să iubească….omenirea ( ?!! ). Ca vice-presedinte George HW Bush a făcut un plan pentru a crea o dictatură în America. Acesta ar avea nevoie de un dușman  împotriva caruia oamenii sa se revolte si astfel dictatura ar parea ca îi salvează. Așa că au decis să creeze un dușman, care il face să apară ca un erou în primul rând. Deci, în 1980 HW Bush s-a întâlnit cu fratele partenerului fiului său din corporatia petroliera, Osama bin Laden, si a inceput sa faca din el un "luptator antisovietic", și l-a antrenat ca un agent CIA antisovietic. Osama apoi a devenit o marionetă pentru CIA și Bush. După guvernământ, în calitate de președinte și admiterea Noii Ordini Mondiale, HW Bush a vândut apoi președinția lui Clinton, guvernator de Texas si apoi fiului său George W. Bush. GW Bush a preluat apoi controlul în 2001( cu doua mandate,n.a.) și a continuat agenda lui Clinton, care a fost de a începe să-l înfățișeze prin CIA pe Osama bin Laden ca inamic, astfel încât guvernul ar putea începe instaurarea dictaturii. Bush apoi a orchestrat atacul din 11 septembrie 2001 și l-a utilizat pe bin Laden ca fraier, si-a creat un guvern extrem de puternic și a ucis milioane de oameni în războaie. Bush este de asemenea responsabil pentru moartea lui Nikola Tesla din ianuarie 1943.

Deci, familia Bush a avut un rol în : asasinarea lui JFK, Holocaustul, uciderea lui Nikola Tesla, 9/11, Iran Contra, Project Paperclip, corupției psihice, Monsanto, Agenda Extraterestra, traficului ilegal de droguri, împușcarea lui Reagan, punerea sub acuzare a lui Nixon , crearea Iranului islamic, războiul din Irak și Afganistan, instabilitate și haos în Orientul Mijlociu, confiscarea libertăților americane, defaimarea mormântul lui Geronimo, și creșterea Noii Ordini Mondiale.
   

           Drum drept spre Lumina !

6 comentarii:

 1. Daca eu ,un anonim oarecare de nicaieri, fara sa dea nimeni nici macar un arpagic degerat, pe non-importanta mea, sunt creionat si caracterizat de bloguri de propagare continua, si ireversibila de povesti sforaitoare Creationiste, etc. ca si chipurile ....intunecat ma intreb :oare cati naivi sau paralizati mental vor fi ,existand in lumea/universul/etc. sa-i creioneze pe acestia de mai sus ca...fiinte de Lumina ? Oare asta e de inspiratie ....Obama=Iisus si nevasta-sa Maria Magdalena ? Oare in halul asta de imbecilizare,si mistificare deplina a realului, am ajuns incat putem crede asa ceva ...?

  RăspundețiȘtergere
 2. Marius!
  Citesc cu placere blogul tau si apreciez munca ta, cu atat mai mult cu cat, si eu sunt blogeritza.Intamplator, aseara am publicat un articol despre unul din personajele familiei Bush.

  Vreau sa iti fac o observatie, pertinenta dealtfel.Dragul meu! verifica si tu putin datele/informatiile a ceea ce redai pe blog.
  Uimirea ta va fi dezlegata intr-un articol ce-l voi publica curand pe blogul meu
  Cu stima

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. OK. Am intrat pe blogul tau, am citit articolele despre acest subiect si care-i neconcordanta in informatii ? Sursa mea este cea care am indicat-o, sursa este acest personaj care face marturisiri pe patul de moarte, cu ce este mai credebil? intotdeauna este un procent de subiectivism in adevarul fiecaruia. Iar adevarul il vom afla cat de curand dupa caderea actualei puteri malefice. Ideea este ca cei care citesc aceste bloguri prin munca noastra, a celor treziti sa-i facem sa-si puna semne de intrebare importante si sa inceapa propria cautare a adevarului, amanuntele nu conteaza, deasta eu nu dau foarte multe amanunte in articolele mele , pentru ca in marea majoritate plictisesc si oamenii nu au timp sa citeasca pagini intregi....
   Cat despre Hitler la 109 ani, eu personal nu cred. Am publicat un articol si un videoclip despre viata lui in Argentina pana prin anii '70, cu martori si marturii si mi s-a parut veridica...deci unde-i problema ta vis-a vis de articolul meu ?
   In spiritualitatea orientala un adevarat maestru nu arata adevarul discipolului, care defapt poate l-ar indica gresit, ci arata CALEA SPRE EL..., fiecare percepe lumea si adevarul in felul sau, raul si binele in felul sau...noi ca blogeri nu putem impune adevarul nostru....fiecare sa extraga din informatiile la care noi am avut acces adevarul care-l reprezinta si care-l ajuta sa evolueze, o contradictie intre noi ar parea la fel ca partidele politice si ne-ar arunca in derizoriu si neincredere....si pana la urma toate aceste istorioare din istoria omenirii sunt o piesa de teatru in marea Creatie, trebuie sa vedem dincolo de ele. scopul final al nostru pe aceasta planeta, care pana la urma si acesta este temporar....
   Drum drept spre Lumina ?

   Ștergere
 3. Prima data pun acest citat, apoi intreb:

  "Va rugam sa fiti pregatiti pentru Resetarea Financiara Globala !
  20 iulie 2014 este confirmata ca data cand multe anunturi importante vor fi difuzate. In acelasi timp, toate tranzactiile cu SUA la nivel global au fost blocate sau anulate din acest moment. Este o liniste suspecta in toate mediile financiare ale cabalei. Acest lucru este necesar pentru ca sistemul financiar global sufera o transformare majora si ireversibila ! Reevaluarea valutelor( RV) poate fi introdusa oricand in urmatoarele zile.
  Problema din Irak este falsa. Proiectul de relansare a fondurilor financiare este declansat, deocamdata la nivelurile cele mai inalte.
  Nu pierdeti imaginea de ansamblu, foarte curand se vor face anunturile care tin de RV, RFG, etc. Pana la sfarsitul anului acesta SCLAVIA FINANCIARA globala va fi extirpata !”

  Unde e resetarea aia ?
  Unde sunt anunturile ?
  In ce scop puneti astfel de articole pe blog ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule draga, Resetarea Globala este un proces amplu si de durata nu ca un eveniment de circ. In afara de asta, obisnuiti-va sa aveti rabdare si focalizare pe aceste evenimente...in spatele scenei este o lupta teribila, incet, incet totul va iesi la suprafata. Eu nu sunt ca televiziunile cu scandaluri si stiri extraordinare....care defapt sunt pentru spalarea creierului. Daca tu nu vezi ca Andreea Esca nu anunta Resetarea Financiara nu crezi probabil.
   Acest proces este in curs si acele anunturi se vor face, am publicat aceste informatii ca cei ce citesc informatiile sa fie pregatiti si constienti de ce intampla. Acest proces este intr-un varf acum si vor urma anunturile dar nu stiu exact cand...noi trebuie sa stam pe val, totul este spre binele nostru. Operatiunea steag fals de care scriam s-a intanplat...avionul prabusit, dar dupa mine poate fi una si mai si dupa 28 iulie incolo...tineti-va bine. SUA este in colaps dupa reuniunea statelor BRICS si curand vor intra in aceasta uniune Germania si Franta care vor parasi si NATO ! Poate o sa public un articol pe aceasta tema, acumulez mai multe informatii din mai multe surse acum. Eu nu urmaresc altceva decat buna informare a cititorilor mei si sa-i si determin sa caute singuri adevarul, mijloace acum exista ...slava Domnului!
   Fii pe val si cu rabdare, o sa vezi ca totul o sa fie bine...

   Ștergere
 4. Felicitari pentru toate articolele publicate !!!!!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.