miercuri, 30 iulie 2014

Actualizare Tolec – reprezentantul Consiliului Andromeda ( partea a 2-a )  Partea a II-a . Un rezumat sumar actualizat al lui Nahiska, seful Apararii pentru Consiliul Andromeda


Planeta Pământ, si acest întreg sistem solar din care Pământul face parte, este în prezent sub monitorizarea și protecția unei varietati multiple de nave cercetas camuflate ale Consiliului Andromeda care scaneaza incontinuu pentru a detecta "semnături" energetice ale navelor inamice reptiliene, care se apropie de coridorul diferitelor portaluri din spațiul cosmic sau "porților stelare".
După cum Tolec a declarat, zona de spațiu din acest sistem solar trece în prezent printr-un foarte dens, dinamic, extrem de magnetic si extrem de încărcat camp, și, de asemenea, plin de resturi ale unei planete care a fost distrusa cu secole în urmă. Ca urmare a scanarii si monitorizarii totul se raporteaza înapoi la biosfera principala a Consiliului Andromeda locațiile în care se află multe din resturile în curs. Scopul este de a elimina și a șterge resturile mai mari de catre o "echipă de ingineri", pentru a ghida aceste resturi departe din calea Pământului într-o zonă din spațiu, care este lipsit de orice corpuri planetare sau sisteme stelare.


Navele cercetaș învăluite ale Consiliului Andromeda pot detecta, de asemenea, nave camuflate ale inamicului [reptilian] nave cercetaș și / sau nave de mari dimensiuni, crucișătoare, etc. Au fost observații facute de catre oamenii nostri de stiinta cu privire la calendarul actual, descoperirea si monitorizareaarea de anomalii în spațiu care includ manifestarea fizică a oricăror nave reptiliene care se apropie de acest sistem solar. Variabilele din acest calendar curent au fost ținute într-o stare de monitorizare continuă, în scopul de a prinde intrarea potențială a acestor nave inamice care doresc sa intre deschis pentru a controla acest sistem solar, mai ales planeta Pământ.

Pământul este o planetă care este casa mai multor rude ale noastre din diferite sisteme stelare, întruchipând ceea ce este acum un 3D, organic de existența umană, fizică. Omul de pe Pamant este, într-un fel de a spune, doar un bebelus care nu a explorat inca "spațiul" și alte lumi ... dar, de asemenea, si in afara domeniului propriei lui densitati 3D / dimensiune 3D.
Noi, planetele membre ale Consiliului Andromeda, suntem responsabile pentru acest sistem solar ca un protector benevol al planetelor care au nevoie de asistență. Suntem conștienți de procesul de trezire care a crescut ca urmare a frecvenței mai inalte de intrare. Acesta este un motiv de sărbătoare printre noi.

Mai sunt încă multe de făcut în propria noastră abordare literală a omenirii. Suntem atenți să nu interferam cu voința liberă a tuturor persoanelor, inclusiv acele suflete care aleg să nu se fi trezit, pentru experiențele lor proprii de învățare. Noi respectăm toate legile universale și spirituale în funcțiune ... libertatea umanității este acțiunea pentru a alege pentru voi înșivă ceea ce doriți să vedeți și sa nu vedeti în manifestările prezenței noastre.
În ceea ce privește succesiunea cronologică a apariției noastre în rândul umanitatii, mulți dintre oamenii noștri lucrează spre obiectivul de a prezenta noi înșine grupuri mici de oameni, pas cu pas la un moment dat.

O altă idee este de a materializa navele noastre de monitorizare, precum și pe cele de cercetare conduse de un număr mai mic de membri ai echipajului care au fost utilizate în numeroase ocazii. Manifestarea fizică și apariția navelor de monitorizare si navelor de cercetare sunt în creștere, deoarece dorim sa ne facem cunoscuti pe Pamant, omenirii, în scopul de a va educa, astfel încât să puteti afla că nu sunteti singuri în Univers; astfel încât sa se poata, de asemenea, știi că nu suntem inamici. Ne afișam mai mult pe cerul dumneavoastră, atât ziua cât și noaptea, pentru ca omenirea sa obțina modul de utilizare al navelor noastre ... la fel ca aeronavele din lumea ta. Acesta va deveni un lucru normal. Vom continua activitatile noastre curente până în momentul în timp, când va fi necesar sa ne facem cunoscuti în aer liber, pentru publicul larg cum s-ar putea spune.

Lumea voastra a creat multe probleme, care pot fi la fel de provocatoare pentru noi toți în propria noastră dimensiune și linie temporala, de asemenea. Datorită reptilienilor corupti, puterilor elitei care au acaparat lumea voastra, le-au luat mii și mii de ani pentru a fi capabili de a coborâ in noroi mintea umanitatii, în scopul de a deschide posibilitățile prezenței noastre binevoitoare și nu răuvoitoare ( aici intervin pentru a intelege corect contextul: este pe scurt exact ca zicatoarea romaneasca ,, Tot raul spre bine”, adica daca reptilienii nu actionau negativ impotriva liberului nostru arbitru, civilizatiile benefice nu aveau voie sa intervina in evolutia noastra, n.a.).
Această eră de timp din istoria pământului, din acest punct înainte este un moment emotionant pentru noi toți să vedem că omenirea obține în cele din urmă mesajul că, după toate schimbările pe care le-ați facut si care mai vin, noi suntem aici pentru a vă ajuta să primiți, așa cum s-ar putea spune, "pe picioare" și să recunoaștem că nu suntem o plasmuire a imaginatiei voastre. Noi suntem aici pe termen lung și nu părăsim acest sistem solar până când omenirea nu este eliberata de tiranii puterii care au făcut sclavi din voi, rudele noastre, oameni încarnati din stele în formă umană.

Ca întotdeauna, fiecare fiind pe "un pas al schimbarii" ... durerile nașterii sunt foarte evidente. Acestea pot fi dureroase, dar orice durere s-ar putea experimenta, nu ar trebui să fie datorită prezenței noastre, pentru ca vom căuta să vă ajutăm, să vă informăm despre cât de multe adevăruri în timpul procesului de transformare. Vom merge pe Pământ pentru a ajuta la ameliorarea presiunii in procesul de nastere din lumea veche în noua lume ... un nou mod de a trai viata la maxim, fără aservirea către puterile care au fost doar in serviciu pentru sine ( egoiste, n.a.) de a controla, manipula și orbi prin adevăruri false despre trecut în cadrul sistemelor sociale, religioase, educaționale, politice și de lucru de pe planeta voastră.
După cum Tolec v-a învățat anterior, ca omida se mișcă pentru a crea un cocon si isi impacheteaza corpul ei, ea doarme și apoi apare într-un fluture frumos. În această demonstrație, Mama Pamant a fost adormita la acțiunile formelor de gândire ale umanității. Și acum, Mama Pământ începe procesul de trezire pentru a da nastere in curs de dezvoltare, unui corp nou, mai frumos, de inalta frecvență pentru a se bucura toti ca de un cadou pentru Univers prin Sursa a tot ce este în existență. Prin urmare, este timpul umanitatii să îmbrățișeze schimbarea din interiorul vostru pentru a deveni o nouă specie.

Mulți oameni de pe Pământ se tem de schimbare din cauza vechilor dureri purtate în voi înșivă și nu doresc să experimenteze altele noi. Nu trebuie să se teamă de schimbarea din cadrul propriului ADN, deoarece procesul de nastere de la corpul fizic pe care îl populează în prezent, pana în cele de frecvență foarte înalta, vor fi de natură cristalină. Din nou, așa cum Tolec v-a învățat, nu va exista nici o durere în timpul procesului de transformare ... adică în timpul momentului actual al transformării. Acesta va fi la fel de ușor ca pornirea intrerupatorului de lumini în propria casă.
Mergeti înapoi în istorie și studiati schimbarea corpului uman așa cum este indicata de către hieroglifele, scrierile biblice religioase, și săpăturile arheologice. Oamenii de stiinta ai lumii voastre alături de tehnologia propriului calculator poate analiza biologia, anatomia umană, schimbările planetare de mediu și climă care produc schimbările din plante, animale și oameni. Geneticienii vostri au început deja să identifice cromozomi, nuclee și componente de ADN / ARN din cadrul corpului uman, care nu fac parte din structurile de ADN / ARN ale acestei planete. Multi dintre astronauții antici care au venit din alte lumi au avut deja "mâinile în borcanul cu miere", ca să spunem așa ( adica au facut modificari genetice asupra genomului uman,n.a.).
Oameni de pe Pământ, acum sunteți pe punctul de a va schimba organismul vostru în a deveni cristalin in natura, structural si mult mai ușor si luminos în prezența. Un beneficiu secundar este faptul că aceste noi organisme vor putea cu ușurință să respire în modificările atmosferice ale Pamantului care se schimbă de asemenea.
În ceea ce privește agentii biologici / "chemtrails", nu fiti îngrijorati. Cu frecventa mai mare din noile corpuri cristaline va fi bine, datorită faptului că "veriga lipsă", cum spuneti voi, din cadrul formei umane este în curs de activare. Acest lucru va nega orice problema din cadrul noii forme umane.

Pentru oamenii de pe Pământ, să rămână calmi și să permită ca schimbările să curgă prin voi. Forma fizică pare a fi mai rea, înainte de a se imbunatati. Se va prăbuși și vă va reveni simțămintele din nou la normal. Aparent, totul va ajunge transformat "pe dos", cum s-ar putea spune, atunci când vine vorba de noile schimbări pozitive în corpurile voastre. Deci, acesta este corpul vostru.
Mulți dintre cei care sunt acum treziti, așa cum s-ar spune, care au experimentat deja schimbări psihologice, intelectuale, spirituale și fizice cu ani în urmă in cadrul trupurilor lor - vor fi capabili de-a asista, de a preda și calma pe mulți dintre voi care trec prin aceste schimbări, chiar acum, precum și alte schimbări care, de asemenea vor fi.
Oameni de pe pământ, care ati absolvit într-o nouă specie. Suntem cu tine, muta-te în noua ta schimbare a vieții. Totul face parte din creșterea universala în toate existențele dimensionale ale formelor de viață din cadrul Universurilor, Universuri Paralele, și intra-Universuri.

Sunt Nahiska, șef al Apărării, în cadrul biosferei principale a Consiliului Andromeda. Trimit catre voi respectul meu de onoare, dragoste pentru umanitate și binecuvântări ca un cadou pentru umanitate, de asemenea.
   Sfarsitul transmisiei in pace…

      
       Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Doamne Ajuta! Pentru o lume mai buna, pentru planeta Pamant,Libera!

  RăspundețiȘtergere
 2. NAMASTE DRAGA MARIUS NAMASTE FRATIAI CONSILIULUI ANDROMEDA !!! Strabatand sit-urile de pe unde-mi adun stirile ,am dat de acest minuat MESAJ REVIGORATOR care datorita muncii tale neobosite aduci ATAT DE MULTA SPERANTA SI INCREDERE IN INIMILE CELOR CARE AU PORNIT PE CARAREA INVIERII !!! Cu neasemuit respect si sinceritate GeorgedeDrobeta .

  RăspundețiȘtergere
 3. Transomenirea ar putea putea urma două direcții: una în sens reptiliano-lucifero-ahrimanian, prin acceptarea injecțiilor ARN-m, alta în sens andromedo-dumnezeiesc, printr-o cât mai completă cunoaștere și depășire de sine. Vom trăi, vom vedea, cât de cât, ce înseamnă fiecare din aceste două opțiuni, în ce măsură, de exemplu, cei păcăliți vor fi sau nu iremediabil sortiți ”transcenderii în jos, în sensul diavolesc”. Ca totdeauna, unii acceptă mai ușor mesajul de speranță, încredere, revigorare și înălțare a omenirii, alții sunt reticenți, de-a dreptul ”refuznici”, cu un termen sovietic, de pe vremea lui Soljenițîn. Comparația cu omida, coconul și fluturele ilustrează bine cele ce s-ar putea petrece. Fără astfel de metamorfoze întru materie, distanța este considerabilă între omul-legumă și sfântul capabil de extaz, eventual omul genial, în înțelesul de până acum al termenului. Pe lângă imaginea cu omida, coconul și fluturele, aș aminti-o pe aceea a șarpelui ce-și părăsește pielea veche pentru cea nouă. Întâmplător, poate nu nu tocmai, pielea de abandonat pică pe mitul adamic, povestea cu Pomul Cunoașterii, alungarea din Paradis. Acum s-ar pune problema regăsirii Paradisului pierdut. Cunoașterea însă ne obligă la un bilanț al actualului ciclu istoric: cele patru sau cinci mii de ani, în care partea cea mai activă a omenirii s-a lăsat influențată, condusă, păcălită, pătată, murdărită de umbra Obeliscului Avraamic, fără de care n-am fi vorbit, probabil, de Golgota, iudeo-creștinism, khazarii regelui Bulan, mafia khazarilor lui Lenin, Stalin și ceilalți. Deși tardivă, buna interpretare a trecutului, ne va ajuta să optăm pentru un viitor pe care încă nu-l înțelegem. Obeliscul Avraamic a dat tot ce putea da, de la el la inSula lui Epstein, adrenochrom și sacrificii rituale întreaga istorie ”omenească” a fost o anti-istorie, în sensul că a dus omenirea în pragul pieirii, nu al îndumnezeirii! Vom mai vedea.
  Felicitări Marius pentru buna inspirație și curajul de a pune în dezbatere idei ce ne obligă să ieșim din confortul și comoditatea coconului, a materiei. Pe de altă parte, continuitatea materie-energie, de care se vorbește de peste un secol, devine sau va deveni continuitatea materie-energie-spirit.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.