marți, 29 iulie 2014

Actualizare Tolec – reprezentantul Consiliului Andromeda ( partea 1 )                                                                                                                  24 iulie 2014

Partea I – Tolec de acord cu comentariile lui David Wilcock referitoare la informarea lui Ben Fulford din 22 iulie 2014
   
 Sunt de acord cu David Wilcock referitor la interpretările viselor lui și evaluarea acestor vremuri actuale, precum și recunoașterea unor informatii pe care Preston James & Gordon Duff le spun. Este o mare experiență personală și înțelegere în "lucrările interioare" ale "lumii" financiare globale, și referitor la întâlnirile foarte recente care au avut loc pe biosfera principala a Consiliului Andromeda, pot să vă spun că schimbarea are loc, mai multe schimbări vin ... și asistența binevoitoare ET pe de o parte, iar mulți oameni care dețin o varietate de roluri, inclusiv în cadrul structurii de securitate și apărare a Consiliului Andromeda, pe de alta parte ... continuă să se întâmple.sigla Consiliului Andromeda
Debarasarea Pământului de unii oameni într-adevăr răi, "locotenenți" din partea superioară a structurii de putere [ reptilieni & operatorii "Cabalei"] este o prioritate de top. Aceasta face parte din a lua decizii de inalta vibratie și evoluție a oamenilor pe Pământ. Pentru ce aceste informații sunt relevante, vă rugăm să consultați link-ul web - http://andromedacouncil.com/TheHardRealityAndDifficultTruth.html  ... în special partea intitulata - The complete infiltration, infestation, corruption & control of our global society( ,,Infiltrare completă, infestarea, corupția și controlul societății noastre globale") – pentru a afla mai multe despre infestarea reptiliana, manipularea, controlul la nivel mondial de putere și abuzul asupra oamenilor de pe această planetă.

Din cauza muncii profesionale proprii în anii 2000, am învățat la prima mana despre abaterea bruta, minciuna, frauda, înșelăciunea, manipularea pur și simplu si furtul de bani ai clienților de către instituțiile de top bancare la nivel mondial [unde dominanta reptiliană a banilor, puterii si lacomiei este probabil cel mai grav efect dintre toate industriile de top la nivel mondial], care a existat la nivelurile de sus a industriei bancare de ani de zile. Ati citit probabil cu privire la acest tip de comportament răuvoitor verificat în ultimii doi ani, inclusiv foarte recent, din partea băncilor de top la nivel mondial, ele suporta amenzi, acum de sute de milioane și miliarde de dolari din cauze extinse, omniprezente in practicile de afaceri corupte ... practici care sunt în mare parte ascunse în mai multe straturi de birocrație, de pârghii nesăbuite masive, algoritmi extrem de complecsi de tranzacționare, programe și scheme, "dark pools", titluri de valoare toxice ... și lista poate continua. Și, din cauza expunerii carierei mele personale a acestei mizerii corupte, și propriilor mele contacte "la nivel înalt" ... am o cantitate considerabilă de informatii despre ceea ce se întâmplă chiar acum.
Cu eforturile coordonate ale unor oameni foarte inteligenti, aliniati din țările în curs de dezvoltare ... oameni care doresc să ajute omenirea si schimba modul în care lucrurile se fac în jurul planetei ... oameni care sunt în poziții de putere din întreaga lume care recunosc, de asemenea, nevoia de a schimba partea de sus a structurii de putere a lumii financiare; din cauza acestor oameni si angajamentului lor - aceste schimbări se petrec într-un ritm incredibil ... mai repede decât poate ne-am fi imaginat în trecut ... cum reiese din recenta înființare a Băncii de Dezvoltare a BRICS, acum numita în mod oficial: "Noua Banca de Dezvoltare ". Această nouă bancă este o alternativă la "sistemul" Bancii Mondiale / FMI / BIS  ale căror politici si protocoale obstrucționiste au dominat sistemul bancar internațional de ani ... oferind dolarului american un rol proeminent, o hegemonie, în monopolizarea ofertei de bani la nivel mondial si a tranzactiilor cu petrol si gaze naturale ... crearea de interes [de profit] pentru a captusi buzunarele oamenilor de la varful structurii de putere la nivel mondial ... atunci când banii ar putea avea si ar fi fost folositi pentru a ajuta oamenii din țările în curs de dezvoltare, unde sunt atat de necesari pentru dezvoltarea infrastructurii [de exemplu, noi surse si rețele  electrice, combustibili alternativi curati, apă curată, canalizare, drumuri, locuințe, școli, etc.].
Se crede că organizarea acestei bănci de dezvoltare alternativă este, de fapt, un pas înainte în crearea unui mult mai mare echilibru în finanțe la nivel mondial ... în a spune " mai mult nu !" puterilor corupte care au fost ... care au dominat atât sistemul bancar la nivel mondial pentru ani ... unde au restricționat efectiv si au întârziat dezvoltarea chiar de oamenii care ar fi trebuit să servească omenirea. Crearea acestei bănci de dezvoltare marcheaza declinul puterii Cabalei ... care nu a fost capabila de a opri crearea acestei noi bănci ... o alternativă la sistemul corupt al Băncii Mondiale / FMI / BIS.
David Wilcock

David Wilcock spunea : ,, Eu cred că o anumită formă de intervenție divină este necesara pentru a curăța de fapt mizeria asta, din cauza modului înrădăcinat al structurii de putere ce exista cu adevarat. ... Cabala a mizat pentru o perioadă lungă de timp (la propriu și la figurat) pe ideea ca extraterestrii vor urmări doar ceea ce se întâmplă, dar le este interzis să intervină. Aceasta poate să fi fost adevărat în trecut, dar regulile s-au schimbat de la sfârșitul anului 2011, când extratereștrii au început sa creeze prin portaluri un total de 28 de facilitați subterane de care noi știm. "
David mai spunea : ,, Deci, în conformitate cu Preston James și Gordon Duff de la ,,Veterans Today”, extraterestrii au dat Cabalei un ultimatum final. La nivel fizic cred că crearea băncii BRICS creează nu numai o infrastructură alternativă în cazul în care Cabala încearcă să suceasca sistemul financiar in favoarea lor, ci creează, de asemenea, aprobarea, la nivel spiritual, pentru ca extraterestrii să intervină mult mai mult ."
"ET au nevoie prin liberul nostru arbitru de permisiunea de a acționa. Până vom fi destul de curajosi să ne intensificam lupta, și de a face ceva la fel de tangibil ca si crearea acestei infrastructuri financiare alternative, extraterestrii nu au putut interveni la fel de puternic ca sa poata face munca lor ... Aceasta poate dura ceva timp, înainte de a înțelege gradul în care familia noastră extinsă ne-a ajutat prin tot acest proces.”

Bazat pe propriile mele rapoarte anterioare, foarte detaliate, începând de la sfârșitul verii anului 2011 –
Am raportat în primul rând distrugerea unei rețele de baze subterane în cea mai mare zona din Washington DC [înregistrată ca un cutremur la 23 august 2011] atunci cand oamenii din sistemul stelar Procyon - un membru senior al Consiliului Andromeda - au folosit si indicat cu precizie, extrem de concentrat, tehnologie sonica printr-un val de compresie de frecvență redusă pentru a distruge această rețea de baze subterane.

Mai mult, am raportat de asemenea, în mari detalii eforturile directe ale oamenilor din Consiliul Andromeda [de fiecare dată, cu zile înainte ca fiecare acțiune sa aiba loc] pentru a curata, sigila și / sau distruge, cel puțin cincisprezece (15) facilități majore , pe scară largă, ale bazelor subacvatice reptiliene din Draco & Hydra. Au fost altele minore incluse în aceste 15 care au fost închise, de asemenea. Ca urmare - în special cu ultima baza care a fost distrusa, zeci de mii de soldați Draco-reptilieni, și peste 2.000 de mari ofițeri și oficiali militari de rang inalt au fost capturati si trimisi pe biosfera principala a Consiliului Andromeda pentru a se confrunta cu Tribunalul Penal Intergalactic pentru crime împotriva umanitatii de pe Pamant ... infracțiuni pentru care au fost găsiți vinovați, și pedepsiți.
 video cu confirmarea lui Tolec privind distrugerea bazelor submarine :


Deci, a existat deja în curs de desfășurare "intervenția" ET binevoitori, pozitivi ... care  au abordat în mod direct problema varfului ierarhiei "Cabalei". Dar aceste acțiuni au fost îndreptate în mod special spre comunicările reptilienilor, operațiunile lor și infrastructură ... bazele submarine, cu o ierarhie militară și funcționari de rang înalt. Toti acestia nu sunt umani, ci reptilieni. Și vestea bună este ca - a avut efectul net al "tăierii capului șarpelui" ... care a creat un vid de putere, pierderea conducerii superioare și extinderea luptei. Acesta a fost începutul colapsului Cabalei.
Aceste acțiuni din partea Consiliului Andromeda a fost admisă, deoarece a fost un efort direct pentru a elimina o specie străină [reptiliana] – care prin intruziune sale, a interferat cu rasa umana, prin manipulare, control și abuz al oamenilor de pe planeta Pamant ... care este o încălcare clară a tuturor legilor spirituale universale. Acțiunile reptiliene sunt deosebit de grave, deoarece acestea în mod repetat, merg înapoi cu mii de ani, si au intervenit in evoluția naturală a omenirii pe această planetă.
Problema care rămâne acum este cu anumiti "locotenenti" Reptilieni - Oamenii, și / sau hibrizi umani / reptilieni care pentru toate scopurile lor arata umani, si care au ocupat poziții de mare putere la nivel global, în toate sectoarele majore ale societății noastre, în special în finanțe, guvern si mass-media ... de ani de zile ... sute,  probabil si / sau mii de ani.
Cu toate acestea, acum, în 2014, lucrurile se schimbă in cele din urmă. Oameni curajoși, folosind propria lor voință, au decis că corupția de lungă durată a Cabalei care deruleaza sistemul bancar global si infrastructura pe care a sprijinit-o, are nevoie de schimbare, o alternativă, după cum reiese de la înființarea acestei noi bănci de dezvoltare.

Da, David Wilcock este corect în interpretările sale de evaluare și ale viselor sale. Si, este foarte probabil ca vom avea nevoie de ajutor în continuare [intervenția ET] de la o putere inalta, "puterea divină" ... să ne scape, pentru a curăța societatea noastră la nivel mondial, dupa ani in care s-a înrădăcinat o structură de putere malefică.
Chiar și așa, mai sunt încă multe să fie realizate. Noi, ca societate trebuie să continuam să mergem mai departe. Trebuie să facem mai mult. Noi trebuie să ne asumam responsabilitatea, inițiativa și acțiunile pentru a revendica libertatea noastră, viețile noastre și planeta noastră ... pentru oamenii noștri, copiii noștri și viitorul nostru. Noi trebuie să facem aceste lucruri, dacă dorim să evoluam într-un mod echilibrat, sănătos în toate domeniile vieții noastre. Și trebuie să facem aceste lucruri ... dintr-o perspectivă de maturitate si responsabilitate ... să fim în măsură să aderam la o comunitate mai mare, intergalactica de frați și surori din cosmos. În cele din urmă, este la latitudinea noastra. Este alegerea noastră, a fiecaruia dintre noi. Tu ce vei face?
Deci, de acum, vă rugăm să acordati o atenție deosebita tuturor aspectelor societății noastre globale ... schimbările majore continuă să se întâmple în lumea noastră, pe planeta noastră, Pământ.
          
        Tolec
Consiliul Andromeda
                                urmare in partea a II-a


   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.