duminică, 1 iunie 2014

Unelte de spalare a creierului folosite de cabala impotriva copiilor nostri


                                    LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR PLANETEI !

De la naștere, aproape toti dintre noi am fost supusi unor programe de spalare a creierului prin diferite mijloace care să încurajeze materialismul, ego-ul si cultul separarii si individualitatii, supunerea fata de sistem si de control. Dar de unde încep originile de control al minții și ce putem face pentru a ne proteja?

Acest subiect l-am mai abordat in cateva articole pe acest blog, referitor la istoricul tehnicilor de control al mintii. Acum doar vin cu niste completari necesare.

1.     Religia
În calitate de copii, spalarea creierului începe în biserică atunci când suntem botezați. Mulți părinți nu pun la îndoială botezul sau originile acestuia și merg orbește cu copiii la botez, pentru ca biserica le urează bun venit în comunitate în numele lui Iisus Hristos. Povestea lui Iisus, asa cum ne este expusa de catre preoti, nu este pusă la îndoială de creștini care cred orbește tot ce se spune în numele "credinței". Aș vrea să cred că există Moș Crăciun și Iepurasul de Paste, de asemenea. Aceste sărbători ambele au origini păgâne, dar creștinii nu cred toate astea. Este tot o parte a minciunii propagata noua de catre religie.

Video cu subtitrare RO ,,Mesia Cezarului – Conspiratia romana care l-a inventat pe Iisus” aici : http://www.youtube.com/watch?v=b6HUn647U6c


Multi crestini ar putea sustine ca biserica face lucruri bune. In afara de cateva cazuri vazute de mine, ma refer aici la preotul roman din Ucraina care a infiat pana acum 27 de copii orfani pe care ai creste ca pe proprii sai copii, nu am vazut decat o colectare masiva de bani prin orice mijloace incalcand legile economice in vigoare( biserica nu plateste TVA, impozit pe venituri si impozite pe cladiri si terenuri, iar preotii au si salariu de la stat ), pentru constructiile lor megalomane care cu siguranta l-au intrecut pe Ceausescu. Se plimba numai in ML-uri si X5 de zeci de mii de euro. Asta vad eu in Romania. Pe langa toate astea preotii sunt in cardasie cu politicieni si ,,baroni locali” si manipuleaza populatia de fiecare data cand sunt alegeri.
Biblia ne dezvaluie un Dumnezeu gelos si ranchiunos care se va razbuna pe cei care nu cred. S-a impamantenit in limbajul crestin expresia ,, …om cu frica lui Dumnezeu..??!!” si este propagata ca o distinctie referitor la o persoana smerita, sau ,,..robul lui Dumnezeu..”.
Vin si intreb : Dumnezeu ne-a creat sa-I fim sclavi si sa ne fie frica de El ? Eu nu cred asta ! Dumnezeu este IUBIRE ! Un tata nu-si aduce pe lume copiii pentru a-l sluji sau pentru a le fi frica de el…, ca exista si cazuri de-astea, acestea pot fi fiinte posedate de entitati malefice. Iisus cand a venit pe pamant a spus ca nu a venit sa ne aduca o noua religie nici sa construiasca biserici, a venit sa ne arate ,,calea nemijlocita catre Dumnezeu-Tatal”. Biserica nu face decat sa instituie o frica subtila in oameni si sa ne numeasca pe toti fara exceptie pacatosi. Insusi actul procreerii si nasterii unei fiinte umane este un act sfant, iar ei spun ca este un pacat, ca ne-am nascut in pacat si pacatosi suntem toata viata pana la mantuire. Amintesc intr-o slujba de mii de ori toate astea. Dar dintre ei cati s-au mantuit ?...

Nu-i judec ci pun in prim-plan realitatea pe care o traim si care ne este infuzata ca valoare morala si spirituala. In afara de toate astea, cum in Creatie este Prima Directiva ca lege universala de neincalcare a liberului arbitru unei fiinte, in spiritul acestei legi, la 6 luni nou-nascutul nu are discernamantul de a-si alege sau nu religia. Este facut crestin sau musulman incalcandu-i acest drept fundamental.
Alt drept care le este incalcat copiilor este predarea religiei in scoli ca si materie, cu note si evaluare. In scoli este predat crestinismul ortodox nu religie. As fi fost de acord sa se predea ,,Istoria religiilor si credintelor religioase” a lui Mircea Eliade, eventual. Sa li se predea originea si principiile credintelor din istoria antica a omenirii, copiii sa-si faca o idee, ce inseamna islamism, budhism, hinduism, crestinism, taoism,etc. Nu sa invete pe de rost ierarhia preotilor si cum poarta patrafirul ( asta este in manualul de cls.a IV-a ). Daca intrebati copiii daca le place religia , 90% o sa va raspunda ca nu ! Deci exista spalarea creierului sau nu ?

Inchizitia si cruciadele au ucis mii de oameni nevinovati in numele lui Dumnezeu. Si asta li se implanteaza, astfel ca atunci cand copilul creste si este recrutat in armata nu va fi pacat sa ucida islamisti sau budhisti…, ,,ei sunt polii raului…” cum afirma psihopatul nazist de George Bush Jr. cand era presedintele ,,celei mai democratice si puternice natiuni de pe planeta…”.
Daca acum copiii nostri nu au discernamantul si puterea sa schimbe toate aceste lucruri negative, noi parintii avem obligatia sa o facem. Cand ei vor deveni parinti la randul lor sa poata trai cu adevarat intr-o lume libera, cu valori spirituale adevarate si corecte, fara idolatrie. Toti suntem Dumnezei si Dumnezeite , fiinte multidimensionale si cocreatori ai lumii noastre. Sa li se predea de catre maestri autentici incepand cu structura subtila a fiintei umane pana la tehnici de meditatie si cunoastere a legilor universale dupa care functioneaza Creatia.

2.     Alegerea unor modele negative
Băieții se joacă cu arme de plastic și pistoale cu capse de-a "Cowboys și indienii", la o vârstă fragedă. Pe piata de jucarii gasim de la arme individuale, arcuri, cutite, pusti, pistoale, mitraliere, pana la avioane si elicoptere de lupta, tancuri,etc. Sa li se imprime de mici ca trebuie sa ucida, trebuie sa se impuna in fata altuia, etc. De asemenea tot felul de figurine razboinice si jocuri de-a razboiul. Sa amintesc jocurile pe calculator care sunt extrem de nocive. Acolo este afisata o violenta extrema cu toate detaliile. Nu-i de mirare ca in SUA a crescut violenta infantila foarte mult in ultimii ani. Incet, incet copiii nu mai discern exact intre realitatea prezenta si cea virtuala. Jocurile pe calculator sunt facute pe nivele, astfel incat sa creeze dependenta, plus tehnici de inductie subliminala.
Fetelor pe de alta parte li se induce ideea de frumusete fizica dusa la extrem, gen ,,papusa Barby”, facand abstractie de inteligenta si frumusetea interioara. Li se arata modele extrem de frumoase, dar de o prostie iesita din comun care fac orice pentru a ajunge vedete. Sunt promovate femei masculinizate, care bat mar barbati, care bea si se drogheaza si cu limbaj trivial, feminitatea si sensibilitatea interioara fiind  slabiciune, in muzica, filme pentru copii si mai nou aparut modeling-ul pentru copii.
Parintii trebuie sa duca o lupta continua cu aceste exemple, ducand munca de lamurire cu copiii lor pe orice subiect si discutand cu ei ca si cu oamenii mari, de la egal la egal. Sa li se explice care este jocul acesta murdar si unde poate duce, doar la deceptii, insatisfactie, nefericire si depresie. Nu intamplator rata sinuciderilor a crescut asa de mult.

3.     Bani, ego si materialism
 De multe ori intrebam copiii noștri, "Ce vrei să fii când vei fi mare?" Rareori un copil va spune, "Un vindecător" sau "Un instructor de yoga". De multe ori, părintii gresesc crezand ca-l va ajuta convingandu-l sa-si aleaga o ,,meserie banoasa”. Nici aici nu-i trebuie incalcat liberul arbitru. El ca suflet stie de ce a venit aici si ce vrea sa experimenteze. De multe ori alegerea parintilor ai poate duce la distrugerea vietii. Trebuie lasati sa faca ceea ce simt interior. Un parinte trebuie sa simta ce-i place, sa-i observe aptitudinile si sa-l ajute si incurajeze sa si le dezvolte.
Nevoia de bani este sporită prin jocuri de masă, cum ar fi Monopoly, caz în care copiii noștri să învețe lăcomia prin falimentarea prietenilor lor. Deși există unele atribute pozitive ale acestor jocuri, linia de jos este modul în care acestea sprijină o atitudine pozitivă față de bancherii care au corupt aceasta planeta, subliniind materialismul și lăcomia. Jocurile si chiar si majoritatea sporturilor propaga ideea ca tu sa fii cel mai bun. Competitia este promovata peste tot. In afaceri, scoala, jocuri, sport, profesii, etc. asta nu face decat sa mareasca in capul lor ideea de separatie, individualitate (eu sunt bun ceilalti sunt rai, eu sunt cel mai tare, ceilalti sunt slabi, etc.). Asta nu-i altceva decat separarea fata de Sursa de Unul.
4.     Tehnicile ,,dezbina si stapaneste”
Copiii noștri sunt învățați cum să faca sport și importanța de a câștiga. În timp ce sportul oferă exercițiu și promoveaza dezvoltarea dexteritatii fizice și o stare bună de sănătate, ei joacă, de asemenea, "dezbină și stăpânește", mentalitate pe care copiii noștri o vor purta cu ei pentru tot restul vieții.

Cât de multe argumente stupide am văzut între doi bărbați în toată firea, disputand a cărui echipă sau jucător este mai bun decât celălalt? Mai întâi de toate, nu e echipa "lor", cu excepția cazului în care au dreptul de proprietate fizica asupra ei. Competitiile sportive au fost create tot de catre cabala din urmatoarele scopuri principale : mai intai pentru ca este o sursa enorma de bani, stim cu totii ce sume se vehiculeaza in sport ; in al doilea rand se creaza fanii echipelor pentru care unii sunt in stare sa-si dea si viata. Se abate atentia de la problemele reale ale oamenilor si ale omenirii si energia concentrata a zeci de mii de oameni este directionata intr-o directie IDIOATA. Ganditi-va acea energie cu atata pasiune si disperare sa fie directionata spre eliberarea planetara sau pentru CUNOASTEREA LUI DUMNEZEU...; in al treilea rand se creaza un sentiment de ura nejustificat. Fanii unei echipe ai urasc de moarte pe ceilalti. Cu cat ne uram si suntem mai dezbinati facem jocul elitelor. Cred ca ei stau si rad in hohote cand fanii echipelor adverse se ciomagesc pe unde se intalnesc. Asta este realitatea….si trebuie sa ne trezim. Sa trezim in noi PASIUNI SPIRITUALE.

Am vazut oameni plangand si jelindu-se de ti se rupea sufletul pentru ca si-au pierdut casa si tot ce aveau, ca si-a pierdut sotul/sotia sau copilul, dar n-am vazut oameni in aceasta situatie strigand ca INCA NU L-A CUNOSCUT PE DUMNEZEU ! Trebuie sa ne detasam de acest corp si emotiile grosiere, sa transcendem aceasta realitate si sa ne intoarcem spre SINE. Si sa constientizam faptul ca EU sunt un alt TU, iar TU esti un alt EU si TOTI SUNTEM UNUL.

5.     Televizorul
Mulți dintre noi am crescut cu placerea de a privi la televizor, care poate fi o priză de plin umor sau o oportunitate de a învăța de fapt ceva, dar pentru cea mai mare parte, aceasta devine obișnuinta și hipnotizare în subordonarea dată creierelor noastre care intra în starea alfa de condiționare. De câte ori ai stat si ai privit o reclama, stiind pe deplin cât de mult disprețuiesti asta, fără a schimba canalul?
Albert Bandura are o teorie de modelare în cazul în care copilul va imita comportamentul părintelui. Acesta este motivul pentru "marul nu cade departe de copac". În absența părintelui, copilul va fi influențat de ceea ce el sau ea vede la televizor, influențând în continuare punctul de vedere materialist și egoist al societății, în timp ce accepta televiziunea ca o parte normală din rutina lor de zi cu zi.


Întregul flux principal al mass-media (radio, televiziune, reviste, edituri, etc ...) sunt deținute de șase societăți ai caror patroni fac parte din structurile cabalei si care influențează foarte mult copiii noștri prin programare. Chiar și cuvântul "programare", ar trebui să fie pus la îndoială, pentru că acest lucru este exact ceea ce poate fi numit ,,spălare a creierului”. In prezent majoritatea desenelor animate si serialelor pentru copii sau adolescenti promoveaza egoismul, infatuarea, conflictul si competitia, nemaipunand faptul ca exista multe scene cu conotatie sexuala denaturata si semne si simboluri initiatice malefice. Sa amintesc aici ca Walt Disney ctitorul studiourilor cu acelasi nume a fost mason de grad 33, pedofil si inchinator in ,,Legiunea lui Satan”. In subsolul studiourilor existau camere unde se intra doar cu invitatie semnata personal de catre el, se faceau ritualuri satanice si chiar sacrificii de copii.

6.     Educatia
Sistemele noastre educaționale încurajeaza memorarea si concurența în timp ce suprima sau ignora orice abilități speciale, pe care un copil le poate avea, cum ar fi capacitatea de a avea o experiență în afara corpului, sau faptul ca el vede ingeri. În plus, copiii noștri nu invata adevarata istorie a originii noastre, ci sunt obligați să învețe o vedere de propagandă plina de ceea ce istoria arata prin ochi părtinitori.

Manualele copiilor noștri sunt imprimate de companii care, în cele din urmă, sunt deținute de sionisti si concepute de persoane aservite financiar, politic sau de alta natura. In cazul Romaniei este cazul ,,cancer in metastaza”. Istoria ne e terfelita si scrisa de maghiari sau sub indicatii de la Bruxelles, originea noastra este sustinuta de catre academicieni si chiar generali in rezerva cu sintagma ,,Noi suntem urmasii Romei” si asemenea ABERATII se preda in scolile din tara mea in prezent. NU DOMNILOR EU NU SUNT URMASUL ROMEI SI ASTA-I INVAT SI PE COPIII MEI ! Nu sunt urmasul unor homosexuali, care mancau pana nu mai puteau si apoi vomitau pentru a se imbuiba din nou. Nu am cladit un imperiu din munca sclavilor ! Nu am trait in huzur pe cadavrele a zeci de civilizatii ! Geto-dacii sunt stramosii mei si ei nu au incetat sa existe ! Nu accept sa fie terfelit numele lui Vlad Tepes, Stefan cel Mare, Mihai Viteazul si multi altii…Acest popor mic a zamislit conducatori care au aparat Europa de imperii si asta-i invat eu pe copiii mei, nu sa preaslaveasca drapelul SUA sau al UE.

La Tv nu vezi decat oda Washingtonului sau Bruxelles-ului. Tara este vanduta pe nimic si copiii invatati ca investitorii sustin economia tarii, pana cand obtin o licenta de absolvire a unei Universitati. Nu mai zic de cei cu Harvard, Oxford, etc. Acolo creierul lor este deja setat si greu mai pot gandi cu adevarat.

7.     Sanatatea
Intr-un articol recent intitulat, "Istoria ascunsa a Fluorurilor" adăugarea fluorului în aprovizionarea cu apă, precum și în chemtrails si pasta de dinti a ajutat să docilizeze populația, în scopul de a ne face mai servili și controlabili.

Referitor la acest subiect am pe blog un articol complex despre fluoruri. Sa mai adaugam hrana zilnica care este chimizata si care are efecte mai profunde la un organism tanar si nu in ultimul rand programele de vaccinare care s-au amplificat in prezent. Cu vaccinarile chiar am o problema, am publicat 5 articole despre acest subiect si mai am unul ,,Bomba” pe care-l voi publica in curand, deoarece acest program este unul de exterminare a populatiei globului. Toate cazurile de autism, ADHD, si alte noi boli catalogate de catre OMS ( Organizatia Mondiala a Mortii) sunt cauzate de vaccinuri. Toate aceste mijloace ale cabalei sunt indreptate catre copiii nostri inocenti. Ei vor sa-si creeze din prezent viitorii sclavi supusi si servili. Noi suntem generatia care trebuie sa ne opunem. Sa-i crestem in spiritul dreptatii, compasiunii, generozitatii, umanitarismului si al constientizarii faptului ca sunt fiinte galactice si nu au nevoie de nimic din ce le ofera societatea actuala. Sa fie proprii lor stapani si sa nu accepte compromisuri de niciun fel niciodata.

     Ce putem face in legatura cu toate acestea ?

1.     Atata timp cat mai exista bani, exista sclavia financiara

Totul se întâmplă de la vârsta de 12-14 ani. Un lucru pe care nu-i învățăm pe copiii noștri este că bogăția acumulată este o idee deliranta care facilitează un statut iluzoriu de securitate și fericire. Toata aceasta iluzie este intretinuta de catre actualul sistem pervers, anacronic si nenatural, iar această iluzie ne separă ca indivizi, ne indeparteaza de Sursa intr-o societate capitalistă deghizată in democrație si menținuta pe principiul barbar ,,Divide si stapaneste”.
De mici suntem invatati sa nu traim prezentul ci sa ne proiectam permanent in viitor, un viitor care de fapt nu exista, gen : ,,Unde voi merge dupa ce termin scoala generala ?” apoi ,,La ce facultate voi merge?” si ,, Ce voi face dupa ..?”. Astfel, toata viata pare deja planificata din frageda pruncie…Mi-aduc aminte de propriile experiente de viata. Ma gandeam : ,,Oare dupa ce voi termina scolile, in care ma bucur vara de vacanta, atunci cand voi munci voi avea doar o luna pe an concediu ? Cand voi avea timp liber ? De ce totul functioneaza asa ? Vorbeam cu un bun prieten ca as fi de acord ca la tinerete sa nu muncim, ci sa ne traim viata, iar dupa 50 de ani sa muncim zi de zi ca si asa la batranete nu ai ce face…”. Sau ne gandeam : ,,Asta este viata omului? De la 6 ani la scoala pana pe la 25, apoi servici, familie, copii, obligatii…si libertatea omului unde e ? Ce rost are totul?” Nu vedeam niciun rost in toate astea si nu acceptam realitatea si sabloanele.

Asta trebuie sa-i invatam pe copiii nostri, sa vada dincolo de realitate, sa nu se conformeze normelor unei societati degradate in profan, materialitate sau falsa spiritualitate si sa aiba incredere in ce exista in interiorul lor.

Video : Cine ne detine ?2.     Puneti intrebari…o multime

Copiii noștri ar trebui să fie încurajați să pună întrebări cât mai des posibil în loc de regurgitarea propagandei sponsorizate de stat care se preda in școlile noastre.
Cand la fizica sau alte materii se aduc copiilor la cunostinta bazele actuale ale societatii umane, sa incurajam copiii sa-I blocheze pe profesori cu afirmatii de genul : ,,Putem functiona ecologic si fara petrol, masina cu apa, motorul magnetic, energia libera a lui Tesla, existenta extraterestrilor, etc.” De multe ori astea sunt socuri pentru profesori. Dar astfel obliga profesorii sa se informeze si sa se deschida pentru Noua Paradigma.
Copiii noștri nu invata niciodata aceste adevăruri în școală pentru că maestrii sclaviei noastre economice au creat programe scolare in care se afirma documentat ca energia libera nu poate exista si este o utopie. Copiii noștri ar trebui să fie încurajați să fie inovatori in viitor, care sa lucreze pentru binele omenirii în loc de manageri care sa lupte pentru cat mai mare profit si cercetatori in crearea de arme de distrugere in masa.

3.     Ganditi in afara cutiei

Sistemul nostru educațional nu încurajează gândirea creativă și cea mai mare parte a ceea ce copiii noștri învața este memorarea si gândirea matematica si logica care foloseste doar emisfera stânga, cea dreapta care este artistica și creativa este stimulata foarte putin si asta nu intamplator. Copiii nostri sunt in esenta instruiti sa fie sclavii corporatiilor care sa le produca profit chiar si pana la 65 de ani, dupa noua legislatie.
Așa cum ne trăim viețile noastre dezvoltam un sentiment de "comportament normal", în funcție de cultura în care trăim acest mod "normal" de viață este construit de legi și reguli pe care le urmam, dar, uneori, aceste "limite" trebuie să fie rupte în scopul de a crea ceva ieșit din comun. Aceste limite sunt cutia, și gândirea în afara cutiei înseamnă a scăpa de aceste "ziduri" și a vedea imaginea de ansamblu. În scopul de a face acest lucru avem nevoie de inventatori, cu o minte deschisă, și cel mai important să fie creativi.

Ce este creativitatea? Aceasta este sursa de idei noi și cheia care deschide ușa de la cutie. Creativitatea este acel sentiment in care vedem anumite lucruri intr-un fel în care nimeni altcineva nu vede. Creativitatea stimulează imaginația, Einstein spunea : "Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea". Creativitatea trebuie să fie instruita și îmbunătățită ca un mușchi. Dacă îmbunătățiți creativitatea aceasta va dura mai mult și veti avea un control mai mare asupra acesteia. Avand creativitate oricand, orice problema aparuta poate fi rezolvata pentru ca o sa-ti vina idei. Meditatia, macar 15 min. pe zi imbunatateste creativitatea datorita linistirii mintii si atunci cand mintea ,,tace” resursele interioare se mobilizeaza.4.     Incetati privitul la TV

Vizionarea TV este, fără îndoială, instrumentul nr.1 de spălare a creierului. Prin TV elita corporativa vă spune ce să purtati și cum să gânditi renuntand la capacitatea ta de a gândi critic pentru tine. Programele de știri sunt concepute pentru a ne tine în frică perpetuă pentru că atunci când trăim în frică, nu vom constientiza esenta noastra spirituala si ne scadem involuntar nivelul propriu de vibratie. Utilizarea temerilor face, de asemenea, mai controlabila o populație care în cele din urmă ar renunța la drepturile noastre civile în schimbul falsei securitati percepute. Reclamele sunt la fel de rele ca orice "programare". Cele mai multe reclame TV arată extrovertiți, care sunt îmbrăcați în mod special într-un anumit fel cu haine care apeleaza la simturi în moduri subliminale.

    Simbolism subliminal satanic si sexual in filmele Disney pentru copii, video :5.     Reducerea sau eliminarea asimilarii fluorurilor

Nu numai că fluorura contribuie la ,,setarea” unei populatii mai servile, ea calcifiaza, de asemenea, glanda pineala, cunoscuta sub numele de "al treilea ochi". Glanda pineală este o poarta de acces la alte dimensiuni, dacă aceasta este calcifiata, atunci veti fi limitati in capacitatea de gândire și exprimare creativă, precum și de reducere a intensității conexiunii spirituale cu Creatorul și Sinele nostru Superior. Cu cât te îndepărtezi de spiritualitate, cu atât este mai ușor de a fi  controlat. La noi in tara toate pastele de dinti contin fluoruri, cautati la magazinele naturiste paste cu argila, argint coloidal,etc. dar cititi si pe tub sa nu contina.

6.     Nu mai vaccinati copiii

Aici nu mai insist, am publicat deja 5 articole cu acest subiect. Pericolul este major si va asumati o mare raspundere de care puteti sa va caiti amarnic mai tarziu.

7.     Nu hraniti copiii cu alimente modificate genetic

Încercați să cumparati alimente ecologice sau dezvoltati propria dvs. gradina cu semințe din familie organica. Evitati alimentele mult procesate si chimizate. Cumparati legume si zarzavaturi de la tarani ai zonei, lovind astfel direct in hipermarketurile care ne vand alimente toxice si nu aduc niciun venit economiei locale sau tarii. Tot profitul il trimit in conturi off-shore din paradisurile fiscale. Ei nu platesc nici macar TVA-ul statului roman, rezolva cu spaga primului ministru si acesta da o ordonanta prin care sunt scutiti sau iertati . Nu mai incurajati copiii sa manance la McDonald's sau KFC, etc. Este nociva si incarcata cu hormoni si E-uri, astfel incat fetele mai ales, se maturizeaza precoce si se ingrasa exaferat.

8.     Invatati-va copiii cum sa mediteze

De fapt ei trebuie doar sa-si aduca aminte. Copiii din prezent sunt spirite superioare care s-au incarnat in aceste vremuri pentru a salva planeta si rasa umana. Este nevoie doar de un click pentru ca ei sa-si aduca aminte de misiunea lor. Ei vor fi Maestri copii care ne vor ghida spre faurirea acelei lumi total diferite de ce exista in prezent. Ei vor fi viitorii conducatori spirituali ai planetei.
Meditatia transforma literalmente lumea. In 1978, un grup de 7000 de persoane, cunoscut sub numele de ,,efectul Maharishi” ( dupa numele marelui initiat si eliberat yoghin Maharishi ) au meditat timp de 3 saptamani in speranta de reduce in orasul lor rata criminalitatii si evenimentelor negative. Si efectele nu au intarziat sa apara. Rata medie a criminalitatii s-a redus cu 16% precum si accidentele auto si sinuciderile. In timpul meditatiei raspunsurile iti vin din interior de la Sinele nostru Suprem care este oglinda lui Dumnezeu, acela este adevarul pur, nimic nu exista in afara de EL.

        Inspirat din http://humansarefree.com/

 Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Marius, in general sunt de acord cu cele scrise de tine aici, dar am si mici obiectii, cum ar fi:
  1. Fluorizarea: efectul benefic al fluorului in dezvoltarea rezistentei la carie a fost observat prin studii pe populatii din zonele cu ape fluorizate natural. Apoi a urmat fluorizarea artificiala a apei potabile care a cam fost un esec si cred ca se va renunta la ea. Administrarea de pastile de Zymafluor gravidelor si apoi copiilor mici, teoretic e benefica insa nu e fabuloasa. Despre calcifierea pinealei e dificil de demonstrat, la fel de bine am putea da vina si pe Vigantol (vit D). Pastele de dinti pt copii au continut redus de fluor sau chiar de loc. Fluorul din pastele pt adulti e Diana la picior de lemn pt ca se ingera cantitati mici iar timpul de stationare in gura e scurt (cati oameni se spala pe dinti aproape un minut?). Pe de alta parte am urmarit adulti ce au primit inca din uterul mamei fluor si numai obedienti nu sunt.
  2. Vaccinurile nu sunt in totalitate o greseala, insa trebuie bine stabilita balanta riscuri/ beneficii. Poliomielita si tusea convulsiva nu sunt glume. Nici hepatita B care se transmite inclusiv prin saliva. Ceea ce nu stiu din pacate multi oameni este ca vaccinul antipolio primit de generatia noastra nu este acelasi cu cel de acum. Cel de acum are mai multe riscuri si efecte colaterale, din fericire insa, nu prea dese pt formula actuala. Nu dau detalii pt ca nu toata lumea poate integra informatia corect si se pot declansa reactii exagerate. Dar, sa nu vaccinezi copilul antipolio in ochii mei e crima la adresa propriului copil si a comunitatii.
  3. Daca vrei sa sapi pe undeva, urmareste efectele iodului din sare, sa vezi acolo show..tiroidita hashimoto si explozia de afectiuni cardiovasculare sunt numai cateva exemple. La fel si pt antiaglomerantul din sare.
  4. Legumele de la tarani pot fi si ele nocive pt ca de cele mai multe ori, din pacate, administrarea pesticidelor si a ingrasamintelor se face fara respectarea instructiunilor si dozajului. De ex, stimulentul de crestere se administreaza prin scufundarea florii de tomate in solutie. Desteptii au imbunatatit tehnica si au pulverizat stimulentul. Rezultatul a fost ca salatele ce cresteau printre rosii au devenit...uriase, iar rosiile au primit o cantitate nenecesara de supliment ce a ramas ca atare si a fost livrata la pachet cu rosia.

  Sper sa nu te enervez prea tare cu postarea asta, de obicei am acest efect asupra unor bloggeri..:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cat timp sunt exprimate idei si pareri proprii fara vocabular extrem nimic nu este enervant. De fapt schimbul de pareri duce la evolutie, iar in acest caz la TREZIRE. Ideea vaccinurilor benefice este eronata. Daca urmaresti informatii pe internet o sa vezi ca asa este. Sunt studii si experimente facute in ultimii zeci de ani in care se demonstreaza ca vaccinurile nu au contribuit cu nimic la eradicarea unor boli. Totul este propaganda. Asta din punct de vedere medical. Din punct de vedere spiritual, omenirea, nivelul ei general de constiinta a evoluat in ultimii 50 de ani enorm. Deci nivelul general de vibratie a crescut exponential, virusii exista intr-o plaja energetica joasa, crescand nivelul general de constiinta , bolile respective au disparut, pentru ca una din legile fundamentale ale Creatiei este Legea rezonantei. Cum explici atunci cand holera facea ravagii in Europa in secolul trecut cu milioanele, erau maicute care ingrijeau bolnavii cu iubire si compasiune si nu se imbolnaveau ? iubirea este plaja cea mai inalt-vibrationala din univers , iar fiintele ce traiau in aceasta vibratie, nu s-au imbolnavit. Tot in secolul trecut erau fachiri in India care in mijlocul unui public numeros beau otrava si nu mureau..vedeti cartea lui Paul Brunton ,, India Secreta" si multe altele...Spiritul determina materia si nu invers...noi suntem creatorii realitatii in care traim, de aceea suntem si cei mai responsabili pentru a o schimba...In Univers totul este energie, materia este energie condensata pe un nivel de vibratie foarte jos. In lumile de la 4D in sus nu exista virusi, bacterii etc. Iar acestea sunt aici pentru ca noi sa ne transformam, de-asta exista raul pentru ca noi sa alegem binele, este o experienta de viata pe care fiecare suflet de pe acest pamant a ales sa experimenteze. Daca pica examenul, vine inapoi pentru a relua lectia si pana nu o trece nu merge mai departe...Asta este jocul Creatiei..noi am ales sa fim acum aici si trebuie sa fim constienti de misiunea individuala...Trebuie sa RIDICAM aceasta lume din mocirla intunecata in care se afla si sa nu ne arondam , la urma niciun merit..!! sa mergem smeriti mai departe pentru ca ne-am indeplinit misiunea de TREZIRE a oamenilor !
   Drum drept spre Lumina !

   Ștergere
 2. Scurt PS: calcifierea unei parti din pineale poate fi datorata nefolosirii ei. Nu e folosita, scade vascularizatia si prin mecanism reflex, involueaza si se calcifica. Sa fie folosita inseamna sa iti cresti copilul din uter si forever vorbindu-i la dublu: mental si apoi verbal. Astfel mentii canalul deschis. Insa exista un risc: copilul va fi empatic si va avea o viata nu prea lejera.
  Si inca ceva: ADHD este o eticheta data de psihologii si pedagogii ce nu fac fata copiilor intens energici. Respectivii adulti sunt incapabili sa isi linisteasca propriul haos interior si nu pot crea conexiuni mentale si empatice cu copii hiperenergici.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.