marți, 17 iunie 2014

Recent in Colorado au avut loc alunecari de teren masive din cauza FRACTIONARII HIDRAULICE !


Am creat acest articol, avand in vedere pericolul in care ne aflam si noi romanii si tara noastra datorita acestei metode extrem de nocive si periculoase pe termen lung de extragere a gazelor din subsol. Dupa cum stim cu totii, cu toata opozitia locuitorilor din Pungesti si din alte zone, sub bastoanele jandarmilor care sunt platiti din banii nostri, politicienii corupti si tradatori au lasat subsolul natiunii romane la dispozitia Chevron, pentru a extrage cat mai ieftin gazul si a ne distruge apa freatica si terenurile neamului. Aceasta metoda se dovedeste ca este deosebit de periculoasa pentru oameni si mediu si lasa in urma un dezastru. Iata cazul recent din Colorado.

La est de Collbran, Colorado au avut loc recent alunecari de teren masive pe o raza de 8 mile patrate ( 4 lungime x 2 latime). Dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata si in videoclip, zona este intesata de puncte operationale ale Occidental Petroleum care foloseste metoda fractionarii hidraulice pentru extractia gazelor de sist.

 Priviti : 

In acest eveniment dezastruos cateva persoane au fost date disparute, iar mass-media americana tace milc, absolut nicio stire despre acest dezastru, iar unde se atinge subiectul se confirma cauze naturale. Adevarul, ca intotdeauna este altul.
In acea zona sunt zeci de puncte prin care se injecteaza in sol milioane de metri cubi de apa cu cca. 300 de substante toxice nocive. Acestea provoaca instabilitate a pamantului pe arii largi precum si cutremure de mica intensitate. Toate acestea sunt confirmate de catre localnicii din zona.

Video : 


Aici un filmulet in care se explica tehnologia fractionarii hidraulice : https://www.youtube.com/watch?v=uokmsSi7LTY

Operațiuni petroliere extinse, inclusiv extracție și injecție de fluid exacerbează mișcarea, motiv care duce la alunecări de teren și evenimente seismice locale cu pierderea potențială a vieții și a proprietății.

Oxy este aceeași companie responsabila pentru o mare parte din problemele din Louisiana, inclusiv a 35 de acri de "scurgere".
 Papa Francis a declarat săptămâna trecută că fracturarea hidraulica este un păcat. Cât de multe decese si dezastre ecologice se vor mai intampla, pentru ca publicul să creadă că aceasta este o activitate imorală si criminala a corporatiilor petroliere ?

Trebuie oprite cat mai urgent posibil prin orice mijloace. Guvernantii nostri sunt inconstienti si profund corupti. Oare copiii lor nu vor trai in aceasta tara ? Cum vor putea trai pe un pamant poluat ? Ne vand pentru un pumn de galbeni !! Din punctul meu de vedere merita cea mai crunta pedeapsa pentru ceea ce fac.

Video : 


Dupa producerea unor astfel de dezastre companiile respective trec automat in regim de acoperire a cauzelor. De exemplu in cazul din Colorado, Fox News informa ca in urma unor ploi puternice s-a intamplat dezastrul. Ori din imagini ati putut vedea cate puncte de foraj si injectie sunt in acea zona.
Un cercetator geolog, spunea ca sunt zeci de mii de astfel de sonde in SUA care injecteaza subsolul, iar consecintele acum se vad si sunt de durata, poate pentru zeci de ani. Injectarea de fluide in subsol schimba vascozitatea mineralelor pe falii si de asemenea presiunea interioara, ceea ce face sa apara alunecarile de teren si cutremurele.

In Conventia de la Geneva din 18 Mai 1977 se stipula : ,, Tehnici de modificare a mediului - se referă la orice tehnică de a schimba - prin manipularea deliberata a proceselor naturale - dinamica, compoziția sau structura Pamantului, inclusiv biosfera sa, litosfera, hidrosfera si atmosfera, sau spațiul cosmic.” Deci sunt interzise la nivel global dar marile corporatii nu le respecta in niciun caz. Si toate astea pentru profit maxim, ceea ce stipuleaza neoliberalismul actual….Deci dupa mine ar trebui si acesta interzis sau desfiintat din moment ce provoaca rau oamenilor si planetei deopotriva.
Persoane din zona calamitata afirma ca din cauza fractionarii hidraulice, pe langa distrugerile de care aminteam mai sus, se produc avorturi spontane si sinucideri in randul oamenilor care traiesc acolo probleme respiratorii si nervoase, insomnii, etc. si aceste cazuri sunt musamalizate sau ascunse cu grija de mass-media americana. 
Priviti : 

 Faptele nu pot fi contestate de nimeni. Refuz sa cred ca politicienii nostri nu stiu de toate aceste pericole la care expun teritoriul tarii si populatia si atunci vina lor este insutita pentru ca aproba toate acestea pemeditat.

Noi oamenii de rand trebuie sa ne ridicam si prin orice mijloace sa oprim acest pericol imediat !! Dumnezeu este de partea noastra !
  
       Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Stai linistit ca vine energia din soarele central si salveaza planeta....asa ne-a anuntat cei care lucreaza cu lumina...parca lucratori le spune sau workeri, ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.