vineri, 13 iunie 2014

Kevin Annett – actualizare - Raport al Parchetului din Bruxelles – 11 iunie 2014Tuam, Irlanda si Bruxelles

Aproape 800 de copii au fost găsiti într-un rezervor-cisterna la Casa de copii ,,Mama Catolică Sf. Maria” din Tuam cu "semne de ucidere ritualica", potrivit unei surse din cadrul Garda, forțele de poliție din Irlanda.

Marturie : "Legiștii ne-au spus ca configurația rămășițelor și dovezile de decapitare și dezmembrare seamănă cu semnele obișnuite de omor ritualic ... Acești copii nu au fost pur și simplu tăiati, ei au fost masacrați."

Guvernul irlandez și Biserica Romano-Catolică și-au anunțat "investigația" lor in casa gropii comune, și au închis sit-ul, fără a declara ca aceasta să fie un loc al crimei: procedura standard în orice acoperire instituțională. Sute de protestatari au mărșăluit în Dublin astăzi la Irish Dail, sau Parlament, cerând o anchetă completă, cu puterea de a urmări în justiție. Între timp, in procesul de drept comun al Papei Francisc și altii pentru traficul de copii și procedurile de crimă de la Bruxelles, un nou martor olandez a adus mai multă lumină cu privire la rețeaua Celui de-al IX-lea Cerc satanic și legăturile sale cu crimele savarsite asupra copiilor în Anglia, Belgia și Irlanda.

Martorul, un funcționar public pensionat, a numit nouă judecători de top, politicieni, membrul Bilderberg - George Soros și Prințul Friso, fratele regelui actual al Olandei, în calitate de participanți la uciderea de copii, toate acestea observate în Oudergem, Belgia și Zwolle, Olanda în 1996 si 2000. Martorul a dat mărturia video, lunea trecută anchetatorilor Curții.

Marturie : "In unele păduri de lângă Oudergem, ei vânau acei copii care alergau goi prin pădure și dupa ce erau doborâti ... le taiau penisurile băieților morti și le luau ca trofee. Am văzut soldați belgieni care patrulau prin pădure și protejau oamenii care participau la vânătoare, oameni ca Prințul Friso, Regele Albert al Belgiei și Mark Rutte – primul ministru. Am recunoscut pe George Soros în partida de vânătoare, știti, miliardarul. El este bun prieten cu soția lui Friso, Mabel Wisse Smit. "
Friso, fratele mai mic al regelui olandez Willem, a murit subit într-un spital anul trecut, în timp ce se recupera dupa un "accident de schi". Moartea lui a venit chiar înainte de expunerea publică a uciderii de copii la nivel înalt de către fostul membru al Parlamentului belgian Louis Laurent.
Martorul a descris, de asemenea, prezența unui " prelat catolic", la o crimă separată a trei infractori minori adolescenti aproape de Zwolle, Olanda în 2004.

Marturie : "Un sindicat al crimei numit" Octopus ", oferea copii, luându-i din centrele de detenție pentru minori. Au fost trei dintre ei în acea zi, doi băieți și o fată. Toti acestia au fost violati și torturati până la moarte, intr-o casă din apropiere de Zwolle deținuta de gangsteri. Friso a fost acolo, si un prelat catolic, nu l-am recunoscut pentru că a vorbit limba engleză. Dar îmi amintesc ca Friso la numit "Irlandezul", el s-a referit, de asemenea, la Nouă sau grupul al nouălea sau asa ceva. "


Martorul a fost prezent la aceste crime și este un fost membru al pretinsei "Octopus", sindicat al crimei organizate, care controlează comerțul cu droguri din Olanda și Belgia. Ea este a patra martora care a iesit în fata pentru a descrie crimele ritualice ale oficialilor de top din Olanda și Belgia.

Ritualurile Celui de-al IX-lea Cerc vizate pentru inchidere

Montreal si Dublin :

Șerifi instruiți profesional, se pregătesc să închidă ritualurile sacrificiale planificate ale Celui de-al IX-lea Cerc din bisericile catolice din Montreal, Canada și Dublin, Irlanda în această vară și toamnă, precum și arestarea participanților la aceste crime. Serifii sunt in prezent in curs de formare în cadrul unităților de acțiune directă stabilite de Curtea de Drept Comun de Justiție de la Bruxelles, precum și ale filialelor locale.
O declarație a Oficiului Serifilor Curții scrie :

"Tintele noastre sunt două catedrale in care au avut loc crime ritualice de copii ale Celui de-al IX-lea Cerc. Mai sunt programate să aibă loc la 15 august și la lună nouă, în septembrie, acestea fiind in Pro Catedrala din Dublin și Catedrala Marie Reine du Monde în Montreal. Toți cei prezenți vor fi arestati și judecati în fața Curții ca suspecti de crime asupra copiilor. Vom folosi orice forță care este necesara pentru a salva viețile acestor copii. "

Biroul șerifului va face o notificare catre Garda, politia din Dublin cu privire la intențiile lor și va face apel la ajutorul lor. În Montreal, poliția regulata, în calitate de agenți ai condamnatei penal "Regina Angliei", ai va fi ordonat să nu actioneze și să nu interfereze cu acțiunile serifilor, altfel va fi acuzata de complicitate penala și obstrucționarea justiției, dacă acestia interfereaza.

Noua Republica in Canada : Instantele Curtii Comune de Justitie primesc legitimitate constitutionala

Winnipeg :

În urma condamnării penale și anularea legală a autoritatii capului de stat al Canadei, Elizabeth Windsor, pentru crime împotriva umanității, patrioți din Canada se adună în Winnipeg in acest octombrie, la o convenție constituțională pentru a stabili Republica suverană în Canada pentru a înlocui așa-numita autoritate a  "Coroanei".
Va fi emisa Convenția pentru Proclamarea Independenței și Constituția să fie ratificata de către oamenii din Canada. Aceasta va oferi, de asemenea, o bază legitimă pentru stabilirea juratilor in instanțele de drept comun din Canada.
Kevin Annett, consilier de baza al Consiliului Provizoriu al Republicii din Winnipeg, a declarat astăzi într-o declarație comună cu președintele Consiliului, Cameron Shields :

"O femeie din Londra, Elizabeth Windsor, detine toate terenurile și mineralele din țara noastră, a ucis și poate ucide in continuare copiii din plăcerea ei. Ea, de asemenea, se autodenumeste șef de stat in Canada. Nu vom mai trăi într-o astfel de tiranie si nu vom permite asta nici copiilor noștri. Conform legii, nu există nici o autoritate legală în Canada. Trebuie să creăm această autoritate a poporului și să aducem statul de drept comun sub control și Republică adevărată. Cerem fiecărui canadian să ni se alăture. "

Convenția va avea loc între 27-31 octombrie 2014. Aceasta va sta la baza constituțională pentru instanțele de drept comun în Canada și pentru desființarea legală a Coroanei Angliei și sponsorului său, Biserica Romei.
Consiliul a emis un proiect de declarație oficială și Constituție al delegaților Convenției. Pentru a primi o copie și să participe la Convenția, contactați Consiliul  republicii prin  kanata@gmail.com.

Un ultim comentariu: violarea copiilor nu este o crimă în catolicism Arhiepiscopul admite ca este un apel la trezire

Arhiepiscopul catolic Robert Carlson a declarat în această săptămână avocaților americani că el "nu a fost conștient de faptul că violarea unui copil este o crimă". Carlson este responsabil pentru tăinuirea preoțeasca a traficului de copii în dioceza sa din Minneapolis, începand din 1980. (NBC News, 10 iunie 2014)

Remarcile scandaloase ale lui Carlson nu sunt o aberație sau un motiv pentru a fi pur și 
simplu revoltat: ele sunt, de fapt, o descriere onestă a politicii si atitudinii catolice oficiale. Violul de copii nu este o crimă sub "drept canonic" catolic (a se vedea Crimen Sollicitationas, http://www.hiddennolonger.com, anexa 9), nici în conformitate cu valorile depravate ale clericilor și oficialilor catolici.

Când Carlson exprimă îndoieli asupra faptului că este greșit să violeze un copil, ar trebui să fim surprinsi. El a fost crescut într-o cultură religioasă, care trece cu vederea și minimalizează crima, pentru că profită masiv de ea, este o valoare de mai multe miliarde de euro pe an, în casa industriei traficului de copii.

Cat timp va mai dura ca orice politician sa faca remarca lui Carlson ? Biserica Romei, bineinteles poate scapa cu crima si acest tip de obscenitate tot timpul.
Deci, de ce lumea tolereaza existenta acestei biserici in continuare : cea mai groaznica din istoria omenirii ?

Da raspunsul in strada, nu in retrezirea ta indignata !

     Issued by the Citizen Prosecutor’s Office, Public Information Agency, Brussels
                                                                                          June 11, 2014
                sursa : http://www.iclcj.com

   Drum drept spre Lumina !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.