joi, 12 iunie 2014

Cu cine se lupta americanii in Afghanistan ? ( video )TR-3B ataca o baza a talibanilor

Conspiratia Orion : aici > https://www.youtube.com/watch?v=uOoR5D73Huo#t=720
           sau aici >

Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Marius,canalul section 51,e facut in colaborare cu guvernul american,din cite am inteles,sa manipuleze lumea impotriva extraterestrilor benefici din Federatia Galactica,intr-o eventuala debarcare pe planeta.Ei defapt combina anumite scene de razboi,cu soldati(adica mercenari,pentu ca reprezinta interesele ocultei intunecate)si OZN-uri adevarate sau trucate,de aici si confuzia.Am sa-ti dau un link cu un clip facut tot de ei,unde i-am prins cu minciuna...sa fi atent la secunda 25,cum imaginea se schimba atunci cind apar OZN-urile,cu un alt peisaj de aceasta data cu palmieri,fata de peisajul de dinainte,unde era cu totul altfel.Si culmea e ca exact toata imaginea cu navele care trec peste palmieri,adica de la sec 25 incolo,eu o am pe telefon de citiva ani :-)Deci ,cit de tari se cred ei in manipulare si minciuna,tot fac si greseli...se vede cit sint de disperati sa-si mai prelungeasca zilele la conducerea planetei.Te felicit pentru Lumina care o aduci,prin intermediul blogului tau. https://www.youtube.com/watch?v=9KxwPTSdTLc&list=UUK5Z1-NjJjZYFK9MaOOJiCw

  RăspundețiȘtergere
 2. Dupa cum ai putut vedea, titlul este cu semnul intrebarii, astfel ca fiecare sa aiba propria intelegere asupra imaginilor. Eu nu cred ca o nava mama se materializeaza pentru ca mercenarii drogati americani sa traga cu cartuse . Este ilogic. probabil vor sa creeze subconnsy=tient ideea ca omenirea este atacata de vreo civilizatie ET. Dupa mine este EXCLUS ! Mai ales acum cand milioane de nave ET ale Federatiei Galactice sunt in jurul Pamantului si nimic malefic nu trece de navele lor nici in plan fizic , nici in plan eteric. Deci ????
  drum drept spre Lumina !

  RăspundețiȘtergere
 3. Este posibil sa existe un razboi civil in interiorul armatei americane . Stim ca exista tehnologii avansate copiate de la entitati ET . Mai poate fi vorba de nave avansate tehnologic , avand surse asemanatoare celor detinute de armata americana, dar de data aceasta putand fi vorba de rusi sau chinezi...E logic ca fiecare superputere sa fie ajutata tehnologic de o rasa ET , anume. Confruntarea are loc practic intre diferite rase , aici pe Pamant....Oricum , nu sunt rase ET f mult evoluate fata de noi , din moment ce au chiar ele probleme fiziologice - deteriorarea corpurilor , desi au un salt tehnologic considerabil. Cei care supravegheaza din spatiu par afi pe o alta treapta de evolutie spirituala si chiar tehnologica. E clar ca nu ni se comunica direct toate intentiile tuturor acestor rase care misuna in jurul pamantului , cu un deosebit interes .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.