miercuri, 25 iunie 2014

Cea mai mare poveste din istorie – si o crima…

O alta mare poveste iese la suprafata in aceste timpuri profetite cu mult timp in urma, cand se afirma : ,,Adevarul va iesi la suprafata, sub diferite forme si lumea va fi uimita si contrariata, asa cum uleiul , cat l-ai amesteca cu apa tot iese la suprafata…”. Recent o alta crima a cabalei, si mai precis a familiei regale britanice se contureaza.

Greg Hallett, ziarist si istoric de exceptie, care a mers in cautarile sale pana in cele mai teribile cotloane ale actualei ierarhii mondiale, a descoperit un adevar pe care l-a expus public. Asta a dus si la sfarsitul sau fizic, spun prieteni si cunostinte. Nici nu trebuie sa ne mire. Daca ne gandim putin in urma la Lady Diana si sfarsitul ei tragic si plin de mister. Acum sunt destule dovezi care clarifica si acest ,,accident” de masina care a fost exact in al 13-lea stalp din acel pasaj, dupa care ambulanta a sosit in 3 minute la locul accidentului. Dar asta este o alta poveste de sacrificiu ritualic executat de catre familia asa-zis regala a 15 state de pe planeta si anume familia Windsor. Nu intamplator am spus asa-zisa, pentru ca o sa vedeti ca nu este autentica si in drept sa fie ceea ce se proclama si detine, onor jurnalistului Greg Hallett care a fost recent asasinat. Iata povestea :
Greg Hallett a pretins a fi adoptat de catre adevarata familie regala a Angliei si a fost ridicat la rangul de Lord Cancelar pentru a vorbi in numele lor.
 "Sunt în calitate de Proxy, ca stand-in pentru Adevăratul Monarh și adevăratul Prinț de Wales", spunea. "Familia Regală britanică este de fapt un fals - este o fraudă. Este o mare minciuna regala. A fost nelegitima din cel puțin 1901/1902, dar si mai sigur a fost nelegitima din 1852. "

El sustine că Regina Victoria a avut un fiu, întâiul născut înainte de King Edward VII și că fiul lui, al cărui nume este "Marcos Manoel", s-a născut în timpul căsătoriei în mod legitim, și că el este adevăratul rege al Angliei, iar urmașii lui sunt adevăratii regi ai Angliei - adevăratele monarhii din Anglia ( dupa cum se stie in familiile regale primul nascut are succesiunea la tron,n.a ). El a fost exilat in secret in Portugalia. Greg a făcut o cerere scrisă familiei regale, in limba engleză catre Elizabeth Windsor, de la  dinastia regală Saxa-Coburg și Gotha. 

Acest autor a scris cartea : ,,Regele ascuns al Angliei” in care isi asuma adevarul istoric de necontestat, precum si ,, Hitler a fost agent britanic”. Iata cateva idei de baza care se desprind din cercetarile sale : 

·        Imperiul Britanic este unul mafiot.
·         "A fi acolo", de Peter Sellers este de fapt o parodie directă a lui Marcos Manoel.
·        Fiul nelegitim, Lordul Louis Mountbatten este Peter Sellers.
·        Peter Sellers a avut o aventură cu Principesa Margareta
·        Noel Coward a avut o aventură homosexuală cu Ducele de Kent.
·        Ducele de Kent si-a înscenat propria moarte.
·        Principesa Margareta, a avut o legătură sexuală cu doi bărbați din Vestul Indiei, în același timp, și care a fost fotografiata, iar fotografiile păstrate într-un seif la Lloyds Bank. Acest seif bancar a fost atacat pe 11 septembrie 1971, când o bandă a jefuit Lloyds Bank din Londra, și au luat si fotografiile cu Principesa Margareta facand sex cu doi barbati din Vestul Indiei. Apoi, Lordul Louis Mountbatten, a fost rugat să vină, acesta a adus spargatorii si li s-a dat noi identități, noi pașapoarte, și li s-a permis să păstreze banii, și să scape din Anglia fără hărțuire.
·        Regina Victoria s-a casatorit cu Printul consort Albert care era bigam si homosexual.
·        Toti copiii reginei Victoria au fost conceputi de către bancherul Lionel Nathan Rothschild.
·        Familia regala britanica se poate angaja practic, cu capetele lor, la orice agenție de informații de pe tot globul.
·        Tatal Prințului William nu este Printul Charles, este Regele Juan Carlos al Spaniei.
·        Printul Harry este fiul lui James Hewitt. (toți știam asta!)
·        Când Prințul Charles avea 16 ani, și Camilla Parker Bowles 18, au conceput un copil.
·        Copilul Prințului Charles și al Camillei Parker Bowles a fost adoptat de către un funcționar regal.
·        Numele lui este Simon Charles Day( copilul lui Charles si al Camillei,n.a.) și este un inginer de telecomunicații, care trăieste în Australia.
·        Chiar înainte de nunta lui William și Kate, Simon Charles Day a scos un e-mail, spunând că el este fiul nelegitim al prințului Charles și Camilla Parker Bowles si este căsătorit cu Torres Strait Islander - care este jumătate aborigena, jumătate-Papua Noua Guinee - femeie neagra, și au avut șase copii, iar cinci sunt încă în viață.
·        Printesa Diana stia de aceasta poveste si a zburat spre Australia pentru a sustine toti acesti copii ai lui Torres Strait Island, iar acest fapt a fost imortalizat cu aparatul de fotografiat.
·        Omuciderile regale sunt numite "ucideri ascunse."
·        Prințul Charles a avut un alt copil nelegitim, născut în 1968, cu o servitoare pe nume Balmoral.
·        Regina și familia regală Windsor sunt toti bastarzi !

Greg spunea : ,, Lionel Nathan Rothschild a fost cunoscut sub numele de  Regele Regilor . El a finanțat aproape toate monarhiile din Europa, și chiar unele din Asia. Deci, el a avut "drepturile de reproducere". El a avut drepturi de reproducere, cu Regina Victoria și a conceput toți copiii reginei Victoria, pe care i-a făcut pe toti nascuti prin bigamie, nelegitimi-bastarzi. Astfel că se realizează pana azi ca Familia Regala este toata bastarda si o mare minciuna regala”.

Dupa cum se stie, probabil si cei din familia Rothschild si-au autoproclamat numele acesta – insemnand ,,Scutul Rosu”- inainte avand numele Bauer, la fel ca familia regala britanica, care si l-a schimbat dupa al Doilea Razboi Mondial pentru ca ,,batea la ochi”, prea suna germanic…

Greg a trimis in mod oficial o scrisoare precum si cartea ,,Regele ascuns al Angliei” Primului Ministru de atunci David Cameron in 02 august 2010, dar nu a primit niciun raspuns.
Iar acum, el nu mai exista… Astea sunt armele ,,democratice” cu care ni se spala creierul de catre actuala elita. Cand expui un adevar teribil pentru interesele lor, te expui anihilarii…

Sunt sigur ca deacum incolo multe alte adevaruri vor iesi la suprafata, tineti-va bine ….sa le puteti face fata !

  
          Drum drept spre Lumina !

Un comentariu:

  1. Cu ajutorul soldaților chinezi, coreenii reușesc în ianuarie 1593 să elibereze orașele din nord, împingând totodată armatele japoneze către sud. Cu toate acestea odată cu intrarea Chinei în conflict, situația a stagnat, și ca o ironie a sorții, shogunul Hideyoshi i-a propus împăratului chinez o împărțire a teritoriului coreean în zone de influență. La rândul său, China refuză această propunere, oferindu-le japonezilor soluția de a deveni vasali...La ordinele șogunului japonez, a fost construit la Kyouto monumentul Mimizuka ( care în traducere liberă înseamna Dealul Urechilor) al cărui rol era de a cinsti memoria soldaților japonezi și care de asemenea găzduia peste 38.000 de nasuri luate ca trofeul de la victimele coreene și chineze căzute în luptă....unii oficiali japonezi merg acolo pentru a se ruga și a comemora soldații japonezi morți în timpul Imjinwaeran. Deși acest monument nu le era cunoscut Chinei și Coreei de Sud, odată cu apariția sa în manualele de istorie japoneze între anii 1980-1997, nu încetează să ridice probleme între acestea.http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/barca-testoasa-o-arma-redutabila-ce-pus-capat-invaziilor-japoneze merita vazut cel putin primele episoade din filmul coreean Amiralul YI Sun Shin.COMENATRIUL MEU NU E LA OBIECT.
    MULTUMESC PENTRU ACESTE LAMURIRI, INSA POT SA-TI SPUN CA IN FOARTE SCURT TIMP NU VA MAI CONTA CE AU FACUT ROTHSHILD SI BLESTEMATELE DE FAMILII REGALE EUROPENE IN FRUNTE CU CUTRELE BRITANICE. adica puterEa si cultura europeana isi vor recapata locul fara importanta pe care-l merita,alaturi de organizatii oculte INCLUSIV masoni care vor deveni niste hahalere.Dupa ceea ce se intimpla in cimpul magnetic al pamintului-vezi chiar furtunile si cutremurele din Romania vor recapata puterea druizii si vechii preoti dinainte de nasterea conspiratiei cunoscute,era varsatorului este impotriva ordinii din ultimii 2000 de ani. Pentru Romania pot veni vremuri bune,CARPATII vegheaza.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.