luni, 9 iunie 2014

Actualizare Neil Keenan – S-a incercat furtul a 15 Qvadrilioane de dolari Familiei DRAGON – 7 iunie 2014Este bine să reamintesc tuturor celor conștienți și implicați în acest conflict global caracterizat prin înșelăciune că acestea sunt momentele cele mai grele din istoria noastră colectivă. Un timp în care libertățile noastre și supraviețuirea sunt în joc. Pentru cei care sunt conștienți de profunzimea si gravitatea a ceea ce se confruntă în prezent lumea, înțelegerea este atât un privilegiu cat și o responsabilitate.

Istoria învățată în Occident este un basm inventat. Ceea ce nu a fost modificat în mod deliberat, a fost suprimat. Acest lucru este valabil pentru toate referințele istorice în mod tradițional acceptate și predate, mai ales atunci când se referă la Orient și China antică, care influențează percepția noastră din ziua de azi referitoare la China. De exemplu, am fost învățați în școală că America a fost descoperită în 1492, atunci când Columb a navigat pe oceanul albastru - " Yo Yo Ho Ho !!" 
Ar putea fi adevărat că Christopher Columb a navigat în America în 1492, dar el sigur nu l-a descoperit, indiferent de faptul că noi, în Statele Unite ale Americii "oficial", recunoaștem pe Columb pentru descoperirea continentului nostru. Noua, celor din Occident ne-a fost vânduta o versiune anglo-europeana a istoriei. Este, de fapt eronată și are puține asemănări cu realitatea. Pentru a vedea și a înțelege adevărul este mare nevoie de a ne elibera de concepte false și dogmă - sau, cel puțin dorința de a privi dincolo de ceea ce crezi că știi. Cu alte cuvinte, să ne uitam și să gândim în afara casetei care a fost construita meticulos în jurul nostru.

Trebuie să recunoaștem faptul că existau deja oameni indigeni care trăiau în America, de exemplu, Maya, Inca, si numeroase triburi de indieni ; și, în al doilea rând, există numeroase dovezi că cele două Americi au fost vizitate anterior sau "descoperite" de către alte culturi europene sau asiatice și civilizații cu mult timp înainte de Columb.
O privire mai adânca în faptele istorice reale va fi de ajutor in intelegerea domeniului de aplicare al înșelăciunii și corupției, care a fost în mod deliberat impusă "non-elitei".

 În 1405, cu aproape nouă decenii inaintea lui Columb, Zheng He a fost numit amiral al Flotei Imperiale a Chinei. El a fost musulman și eunuc, ambele caracteristici destul de distinctive și unice, dar în cultura occidentală nu am auzit nimic despre el. Din 1405 -1433, Zheng He a pornit șapte curse, de fiecare dată avand o flotă de 300 de nave cu echipaj mixt, și 30.000 de soldați. Navele sale au fost lungi de cca. 130 m și late de cca. 50 m. Ei au fost dotati cu animale și suficiente alimente și provizii pentru hrana animalelor, echipajului și soldaților pentru ani de zile. Aceste cetăți pe apa au fost minunate constructii de inginerie.

Din 1433 China a circum-navigat deja prin lume, a achiziționat o avere de neimaginat si a stabilit o vastă rețea diplomatica de alianțe si de comerț valorificand, în esență, mările și cucerind lumea. Acest lucru se intampla atunci când au ridicat Marele Zid din China - o barieră pentru a menține păgânii afară.

Acum, mai mult ca niciodată este imperativ pentru cei de pe partea dreaptă a registrului sa exprimam adevărul cu precizie. Recent, anumite presupuneri și declarații cu privire la conturile globale au fost făcute de către cei în poziții de influență, care nu au fost în întregime corecte. Este timpul să pun lucrurile la punct. Având în vedere Acordurile de la Monaco din 2011, aceasta este poziția lui Neil Keenan.

Conturile globale au fost inițial stabilite pentru a finanța proiecte umanitare în întreaga lume. Cabala din Vest, prin intermediul FMI, Banca Mondială, și BRI, a controlat și folosit conturile nu pentru a îmbunătăți calitatea vieții, ci pentru a subjuga omenirea. Aici, în Statele Unite ale Americii, așa-numitul guvern federal este profund corupt. Acesta a fost deturnat și s-a transformat într-un instrument al răului. Tot ceea ce se face în numele "securității naționale", și asistenței medicale la prețuri accesibile, este proiectat pentru control, și în cele din urmă sa ne omoare.

Drepturile și libertățile noastre individuale au fost literalmente suprimate; NSA și o listă lungă de alte agenții, urmăresc și înregistreaza fiecare mișcare a noastră - toate realizate și executate în numele securității naționale. Da, "securitate transnațională corporativa" - unde afacerile mari se fac în cardasie cu guvernul, utilizand frica, lăcomia, intimidarea și chiar crima pentru a obține și păstra secretul și pozițiile lor înalte.
Să nu fiti păcăliti să credeti că au interesele noastre cele mai bune la inimă. Adevărul este, ca ei vor ca marea majoritate dintre noi SA FIM MORTI ! E timpul să ne trezim pe deplin la aceasta !
Cel mai recent la Vatican, în colaborare cu un Bătrân , Sultanul of Sulu, un tutore / titular al Activelor Conturilor Globale ale Familiei Dragon, a încercat să fure cincisprezece (15) cvadrilioane ( 15 milioane de miliarde ) de dolari de la Familia Dragon. Încercarea lor a fost dejucata. Daca această tranzacție ar fi avut loc, cuferele Cabalei ar fi fost alimentate și rezultatele pentru umanitate ar fi fost dezastruoase! Cu adevărat lumea a evitat un glonț fatal doar cu câteva zile în urmă!

Aroganța și iresponsabilitatea acestei încercari este indicativul unui fals sentiment de proprietate din partea unora dintre cei încredințati de a proteja aceste active. În unele cazuri, doua, trei generații au trecut ca gardieni originali sau detinătorii de active, așa că trebuie să fie acum reiterat tuturor ,,Bătrâniilor” ca nu se pot da sau vinde ceea ce nu le apartine! Tutela nu este proprietate! Cartea de Transfer a fost stabilita de către președintele Sukarno - original M1, pentru un astfel de moment și astfel de motiv.
Cartea de transfer documenteaza și indica în mod clar rolul și responsabilitățile în gardienilor și deținătorilor de active  ale Familiei Dragon. Familia Dragon sunt singurii proprietari de drept ai acestor active, si s-au săturat!

Lumea în general, cei care au fost manipulati și legați la ochi generație de generație, s-au săturat! Este timpul ca profeții falși și uzurpatorii din Vest sa fie expusi și trași la răspundere pentru întreaga umanitate pentru tot ceea ce sunt - o banda de tâlhari.
Un studiu de istorie al faptelor reale arată că bogăția reală se află în Est, și a fost întotdeauna. Acesta este motivul pentru care Est-ul isi stabileste acum propria alianță economică, un sistem economic separat de Vest, Statele Unite și petro-dolar. Alianta BRICS este produsă de această nouă paradigmă departe de SUA și dominația sionistă mondială.

,,Sionistii Mondiali au fost cel mai bine descrisi ca cel mai mare sindicat al crimei organizate din lume. Ei par a fi paraziți fără suflet asupra rasei umane. Ei sunt împuterniciti de către sionistii din City of London si bancherii centrali privati care sunt specializati în Money-Magick babiloniană de a face bani din nimic (note bazate pe datorie - prezentate ca bani), și camătă pernicioasă. Ei sunt, în general, recunoscuti de numerosi informatori din interior a fi paraziți mondiali, profitorii de război, și ucigași în masă din spatele fiecarui război major, precum si partea ascunsă din spatele traficului de droguri, pornografie, trafic sexual, muncă forțată, fraudei bancare ipotecare masive, și a altor și fraude financiare și escrocherii. Folosind banii lor bazati pe datorie imaginara au cumpărat și acum dețin aproape fiecare american congresman, cei mai mulți judecători de la Curtea Supremă, și aproape orice judecător federal.”
                                                                 Preston James, Veterans Today

Cei care aleg sa lucreze și sa serveasca aceste forțe întunecate ale mortii și distrugerii sunt monitorizati, și ei înșiși sunt în prezent în curs de "demascare" și limitare a liberei circulații pe planeta. În fiecare zi, tot mai mulți oameni din întreaga lume sunt conștienți de atrocitățile comise de către societățile secrete sioniste / naziste și elitei guvernamentale, și sunt susținătorii și participanții la initiativa lui Keenan ,, NO FLY ZONE”( interdictie de zbor in zona Asiei – este un document cu pricipii si protocoale semnate de catre statele Asiei , info aici : https://s3-us-west-2.amazonaws.com/groupkltd.com/NoFlyAccords.pdf  am vazut lista si Romania figureaza cu Traian Basescu, Dacian Ciolos si Sorin Ducaru ).

În curând pentru ei, nu va fi nicăieri loc să-si găsească adăpost sau unde să se ascundă. Lumea și timpul lor se imputineaza cu iuteala.

        sursa : http://neilkeenan.com/

      Drum drept spre Lumina !

4 comentarii:

 1. -Cum Dumnezeu sa furi 150 de milioane de miliarde, de unde?
  -Nici totalul pib-ului tuturor tarilor nu face atat.
  -De fapt este de 1000 de ori mai mic!
  Iar 10 la puterea 15x15.
  Adica:150.000.000.000.000.000 este o himera, o minciuna gogonata cu multe zerouri.
  Hai bre sa fim realisti si sa mai si judecam cu capul nu cu picioarele!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. DA BRE ALEXANDRE, ESTE POSIBIL PENTRU CA CEA MAI BOGATA FAMILIE DE PE TERRA ARE 500 URMAT DE 15 ZEROURI CAM DE TREI ORI CAT SUMA DE ZICI TU !!! NU MA CREDE..MAI CAUTA CA MULTI NU STIU MULTE ! ;)

   Ștergere
 2. 150 DE MILIOANE DE GUGUSTIUCI MILIARDARI ,NU ASTA E PROBLEMA CA SI DACA AR FI POSIBIL NU CONTEAZA CINE CE BANI FURA IN CE MONEDA. AIA DIN BOTSWANA POATE DEVENI PUTERNICA IN CAZ DE RACIRE GLOBALA A PAMINTULUI ;SE INVERSEAZA POLII MAGNETICI SI MULTE DIN VALORILE CUNOSCUTE DE MAREA GLOATA VOR DEVENI FARA SENS
  CHIAR CA AS VREA SA VAD LA CE FOLOSESC TOATE DEPOZITELE BANCARE INTR-UN SISTEM NEOPERATIONAL FARA NET SI FARA ELECTRICITATE...

  RăspundețiȘtergere
 3. Acestia sunt fondurile care vor fi puse la dispozitia omenirii dupa Resetarea Financiara si anuntarea legii NESARA. Aceasta valoare nu este numai in bani ci in aur si metale pretioase. reprezinta bogatia omenirii de-a lungul mileniilor. Aceasta apartine Familiei Gragon , vechile familii regale din China. Pe ce baza credeti ca s-a afirmat ca dupa intrarea in vigoare a legii NESARA fiecare locuitor al planetei va primi 1.000.000 de dolari ( nu in mana lichizi ci sub forma de investitii : case pentru toti, apa, incalzire, etc. ) ?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.