duminică, 11 mai 2014

Operatiunea Primavara Americana – 16 Mai 2014
Americanii s-au saturat de coruptie, minciuna, manipulare, si pierderea idealurilor si libertatilor pe baza carora s-a infiintat federatia SUA. Cetateni din toate paturile sociale fac apel pe retelele de pe internet sa se adune in numar cat mai mare non-violent, fara arme, dar hotarati ca incepand din 16 Mai, in Washington DC, sa ceara demiterea guvernului tiranic federal si dizolvarea Congresului. Este o actiune indrazneata si foarte responsabila din partea cetatenilor.

Facand o paralela la Romania, suntem in aceeasi situatie. Daca nu urmam exemplul americanilor, aceasta tara nu va mai exista, decat pe harta. Sa dea Dumnezeu ca actiunea poporului american sa fie de succes, aceasta sa fie un exemplu incurajator si apoi si alte natiuni sa urmeze exemplul, inclusiv Romania.


Noi poporul nu trebuie sa mai acceptam in fruntea destinelor natiunii toti analfabetii, interlopii si persoane profund imorale si cu interese obscure personale. Americanii au hotarat sa o faca! Nu exista drum de intoarcere, cu orice riscuri. Trebuie sa ne luam soarta in propriile maini si sa ne-o hotaram singuri !

Un colonel in retragere al SUA face apel catre toti americanii ca in 16 Mai sa vina in numar cat mai mare in Washington DC pentru a doua Revolutie Americana, in Romania cand ??!!

,,Catre : Patrioti ( negri, albi, galbeni, roscati, sateni, barbati, femei, civili, militari, camionagii, motociclisti, militii, veterani, batrani sau tineri, fiecare american care iubeste libertatea )

Misiune: 

Restaurarea unui guvern constituțional si a statului de drept, libertatea  ,,poporului, de către popor, pentru popor" de la conducerea despotica și tiranica a guvernului federal.

Ipoteze:

Milioane de americani vor participa.
Veterani americani și patrioți sunt mobilizati si chemati pentru a pune capăt tiraniei, fărădelegii, și incalcarii Constituției Statelor Unite.
Guvernul nu este ținta, acesta este un sunet; conducerea corupta și criminala trebuie să fie înlocuita.
Cei de la putere ar putea folosi forța împotriva patrioților neînarmați, pașnici, care își exercită drepturile lor constituționale.
Patriotii ar putea fi lezati, dar nu este de așteptat asta.
Nu există nici o speranță data azi de tehnologia secretului, prin efort comun nu mai vrem secrete.Conceptul operatiunilor:

Faza 1 - Milioane de oameni pe teren, mai mult de zece milioane, patrioți care se vor reuni într-un mod pașnic, non-violent, neînarmat fizic (Spiritual / constituțional armat), afișarea de loialitate neabătută fata de Constituția Statelor Unite și împotriva conducerii guvernului în exercițiu, în Washington DC, cu misiunea de a-l înlocui cu o conducere care respectă legea. Mergeti fara a privi înapoi, statornic în misiune.

Faza 2 -  Un milion sau mai mult de 10 milioane trebuie să fie pregătiti pentru a rămâne în DC, atâta timp cât este nevoie pentru ca Obama, Biden, Reid, McConnell, Boehner, Pelosi, și procurorul general Holder sa fie îndepărtati din funcții.
În concordanță cu Constituția Statelor Unite, după cum este necesar, Congresul SUA va lua măsuri adecvate, va executa o legislație adecvată sa ocupe posturile vacante, sau state din SUA vor numi înlocuitori pentru posturile vacante în concordanță cu cerințele constituționale stabilite.

Faza 3 - Cei cu principiile West, Cruz, Dr. Ben Carson, Lee, DeMint, Paul, Gov Walker, Sessions, Gowdy, Jordan, ar trebui să cuprindă un tribunal care sa-și asume poziții de autoritate de a convoca investigații, recomanda acuzații corespunzătoare împotriva politicienilor și angajatilor guvernamentali la noul procuror general numit de noul președinte.
  
*Toate actiunile fazelor 2 si 3 vor fi consecvente cu Constitutia SUA
Data operatiunii Primavara Americana de incepere a curatarii tiraniei si coruptiei este 16 Mai 2014

Suntem dincolo de punctul fără întoarcere, acesta trebuie să avanseze cu un efort unitar de a salva națiunea noastră, deoarece nu există nici o altă opțiune. Cerem, pledând cu tine, și orice alte persoane care dispun de resurse, voci naționale, liste de e-mail, blog-uri, FB, Twitter, de a apela pentru o actiune non-violenta Primavara Americana la 16 mai 2014, în Washington DC. Trebuie sa apelam la zeci de milioane de patrioți americani să vină și să rămână în Washington DC, pentru a opri Casa Albă și Congresul de la distrugerea totală a Statelor Unite. Este acum ori niciodată. Dumnezeu să ne ajute.

…legea regulilor naturii. Atunci când unii ocupanti de la Casa Alba, Congres sau elemente din afara Americii devin lacomi si-si dezvolta doar propriile interese, este în pericol existența noastră, libertatea noastră, Constituția noastră, resursele noastre de viață, America noastra si atunci vom lupta din nou pentru a distruge amenințarea și nu este nimic imoral sau ilegal in asta. Atunci când guvernul devine fără de lege, "noi oamenii" nu mai suntem obligați să urmam guvernul ...... nu există nici o lege, atunci când forurile guvernamentale fac alegeri în scopuri politice sau agenda personală. În acest moment, guvernul se desfășoară ca o entitate fără de lege ......
O rață nu poate fi transformata într-o vulpe; un elefant nu poate fi transformat într-un purice; legile naturii nu permit asta.

De asemenea, o națiune hirotonita și principială cu legile naturii, suverana, libera, cu libertate pentru toți, nu poate deveni în mod natural o națiune ghidata de redevente, decrete, tiranie, elita si criminali condusi de interese proprii. Prima s-a dovedit de dorit, aceasta din urmă s-a dovedit a fi durere umană.
SUA, imbratisand minciuna sunt in pragul distrugerii, destramarii.Operatiunea Primăvara Americana va fi un pas uriaș în îndepărtarea infestarii cu cei care sug sângele si viata americanilor.

Nu vedem nici un semn rezonabil, plin de speranță care ar indica că există gândire onorabilă, loială, matură, critică, oameni cu experiență în guvernare care înțeleg haosul pe cale să prăbuseasca America, nici nu le pasa .... singura noastră speranță este ca "noi poporul " sa facem apel, sa organizăm, și strange câteva milioane de patrioți pentru a rămâne în DC pentru  "Primavara americana”. Acesta ar fi un catalizator pentru a trage linie și a lua o decizie cu privire la schimbarea guvernului de control, într-un fel sau altul. America se va ridica sau se va preda ......... pentru mine, mă duc in genunchi doar în prezența lui Dumnezeu cel Atotputernic ........... genunchii mei nu se vor indoi in fata celor de la Casa Albă sau a legislatorilor corupti ... eu voi muri în picioare, dacă este necesar.

http://patriotsforamerica.ning.com/forum/topics/purging-senior-military-officers-ncos-martial-law-in-the-not?xg_source=activity

http://patriotsforamerica.ning.com/forum/topics/any-doubt-an-american-spring-is-needed

http://patriotsforamerica.ning.com/forum/topics/the-uber-presidency-by-general-paul-vallely

 Nu mai este mult timp și singura planificare necesara este de a selecta o dată de lansare, pe care am făcut-o, iar apoi apar in Washington DC, la acea dată, și intenționeaz să rămân acolo, indiferent de durata. Scopul este restabilirea Constituției SUA ca lege a acestor meleaguri si de a scoate actuala conducere fără de lege. Va fi aceasta o plimbare? Nu, aceasta va fi dureroasa, iar unele persoane pot muri, deoarece guvernul nu va fi non-violent; unii dintre noi vor termina într-o celulă poate, iar unii pot fi răniți. Dacă asta e ceea ce se va intampla pentru a salva națiunea noastră, avem de ales? Americanii iubitori de libertate vor spune că nu există nici o alegere, trebuie să începem cea de-a doua Revoluție Americană.
 Nu cu arme, dar cu milioane de americani care cer o revenire la un guvern constituțional și demisia lui Obama, Biden, Reid, McConnell, Boehner, Pelosi, și Holder ca un început ... apoi procesul de restaurare constituțional poate începe. O Primavara Americana poate fi evitată numai dacă oficialii de mai sus demisioneaza.

Există milioane de veterani și patrioți gata să ma urmeze și au spus: "Eu voi merge".
Îndemn toate organizațiile, grupurile, în special veterani și pensionari militari sa înceapa planificarea pentru a vizita Washington DC, începând cu 16 mai 2014.

Vizitati www.patriotsforamerica.ning.com  pentru informare

Vă rugăm să scaldati acest efort în rugăciune, deoarece nu există nici o agendă personală, ci de a salva libertatea și a restaura guvernul constituțional pentru "noi, poporul". “

Harry Riley, COL.Retragere - Statele Unite ale Americii             
Doamne ajuta sa fie o actiune de suscces in SUA, asta va fi o lovitura naprasnica data cabalei, iar apoi toate natiunile inrobite, inclusiv Romania sa se destepte, sa se ridice si sa schimbe sistemul cu toata cloaca de hiene care il formeaza. Sa ne rugam pentru asta !

In alta ordine de idei, din informatiile care circula se pare ca 15 Mai ar putea fi data cand se va anunta oficial trecerea la noul sistem financiar si Legea NESARA, la dolarul bazat pe metale pretioase si emis de catre Trezoreria SUA. 
Vom vedea…., NOI SA NE PREGATIM PENTRU A NE SALVA TARA !

             

               Drum drept spre Lumina !

18 comentarii:

 1. Wow , tare, tine-ne la curent cu evenimentele din acele zile...avem mare nevoie de informatii noi si adevarate, stau si ma intreb daca in massmedia din tara noastra, televiziuni, radiouri, presa, se va da de stire acestor manifestatii si evenimente in america si nu numai.... trebuie sa se rupa odata pentru totdeauna lantul cabalist de inrobire a planetei....

  Doamne Ajuta sa ne eliberam planeta de raufacatori, si de cei care isi bat joc la propriu de planeta poluandu-o si de noi oameniii, sa le fie rusine....Avem si noi dreptul la aer curat si libertate !!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu v-ati saturat sa tot imprastiati mesaje fara nici o valoare....pariu ca nu se va intampla nimic......tare as vrea sa pierd pariul, dar nu prea cred.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mesaje fara valoare poate pentru tine. este dreptul tau sa nu crezi. Important este ca cineva undeva are initiativa sa miste lucrurile si oamenii. daca stam carcotim pe la o bere si nu facem nimic lucrurile nu se vor schimba de la sine. Iar privitor la SUA, acolo lucrurile fierb de ceva vreme....daca nu ai informatii nu inseamna ca nu se intampla nimic. Si chiar cred in spiritul dreptatii si libertatii al americanilor, al cetatenilor nu al conducatorilor sau corporatistilor.
   Asa ca eu cred si sper sa se produca schimbarea acolo si apoi vom putea face si noi ceva nu numai sa carcotim si sa ne vaietam ca este greu sa mai traiesti.
   Numai bine !

   Ștergere
 3. Oricum de pe televiziunile romanesti de "toaleta" aflam de pilda, chiar acum vreo 10 minute o stire "foarte importanta" : cum si-a crestinat Connect'R fetita ,cate picaturi de pipi a facut nu stiu care vedeta tv suferinda de bulimie,cate tampoane igienice a cumparat sotia nu stiu carei vedete/personaj/clona imorala....ETC... Va asteptati sa ne arate astia ceva?

  RăspundețiȘtergere
 4. DUMNEZEU sa binecuvanteze AMERICA !! si Doamne Dumnezeule , te rog nu uita de ROMANIA !
  Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere
 5. oamenii cu constiinta din america nu au disparut si iata dupa ani de lupta ,rezultatele.sunteti oamenii de sub semnul dragonului , si acesta va ridica omenirea din genunchi catre o constiinta mai inalta ,unde razboaiele ,subjugarile de orice fel minciuna ,orgoliile prostesti nu isi vor avea loc.LUMINATI-VA SI VETI FI.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salutare Vali. Noi ne-am intalnit de vreo 3 ori, daca tii minte acum vreo 3-4 ani, la Bran, apoi am mers la Rasnov sa-mi arati intrarile in piramide si am mai discutat...Marius sunt. Am plecat din zona aceea ...poate asta mi-e destinul. Cat despre schimbari fii sigur ca anul acesta le vom trai cu siguranta si vechii aghatarsi vor iesi la suprafata si vor face curatenie in tara asta....
   Numai bine !!

   Ștergere
  2. salut marius ,ce mai faci . un de esti acum . ?nr meu este 0732239774

   Ștergere
 6. Asteptam schimbarea care este inevitabila, NOI suntem schimbarea !

  RăspundețiȘtergere
 7. Să fie într-un ceas bun, cu sorţi buni de izbândă, fără vărsări de sânge. Pace şi Lumină tuturor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Noi de ce trebuie sa asteptam Actziunea Americana .De ce nu putem lua exemplu de la ei?.Bunaoara ,in data de 25.05.2014 ,ca tot mergem la vot,eu asa cred ca este normal, sa nu ne intoarcem la domiciliile noastre si sa mergem in centru localitatzi , sa cerem ARESTAREA lui BASESCU si a camarilei lui.Sa IMPUNEM NOI un presedinte ,apolitic,si nu ce ne Ofera ei. Sa asiguram prezentza continua ,pana cand obtzinem ceea ce dorim.CE si CINE ne opreste sa ne facem o viatza mai buna.Sa terminam cu politicienii coruptzi,a impunem o JUSTITZIE CORECTA.

  RăspundețiȘtergere
 9. Corect ..Cine ne opreste ? Dar ar trebui intrebati vreo 3-4 milioane de romani..., daca s-ar strange cred ca ar iesi ceva...
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 10. PICHETAREA SECTIILOR DE VOTARE, SEDIILOR POLITIEI SI JANDARMILOR,PREFECTURILOR ,SI TRIMITEREA TUTUROR POLITICIENILOR LA STAPINII LOR DELA BRUXELLES AR FI O SOLUTIE IDEALA DE A SCAPA TARA DE LEPRE . CUM NE-AU TRAS-O EI 24 DE ANI ASA TREBUIE SA LE-O FACEM NOI ACUM . ORICUM NU ARE ROST SA NE MINJIM MIINILE CU SINGELE LOR CACI O VOR FACE, AIA PT CARE AU LUCRAT SI LA CARE NE-AU VINDUT . DE SAPTAMINA VIITORE VOI IESI IN STRADA. CUI I-A MAI RAMAS UN STROP DE DEMNITATE II ROG SA FACA LA FEL. PT RELATII 0732239774. IO AS THAARQ UN AG C.T.A.I. AL AGATHIRSILOR

  RăspundețiȘtergere
 11. Sunt tare curios maine si poimaine ce vor reusi sa faca poporul american, si nu numai, si cum zilele ce vor urma actiunile noastre vor reusi sa schimbe istoria pe aceasta planeta....

  Imi doresc si eu, ca oricine, LIBERTATE, si legi mai bune, legi pentru pace, legi pentru dezvoltare, legi pentru evolutie si cate si mai cate...

  Imi doresc ca actiunile cetatenilor poporului american sa fie cu succes, sa reuseasca, imi doresc cabala sa nu opuna rezistenta sangeroasa, caci ne vom rascula toate popoarele, daca de la ei va fii sa porneasca scanteia, apai asa sa fie...

  Daca asa cum se spune pe net, suntem asistati si ajutati si de alte civilizatii din Univers, asa sa fie, chiar mi-as dori ca toate aceste informatii despre ei sa nu fie simple povesti....

  Nu mai este timp de pierdut, ne vrem planeta inapoi, ne vrem libertatea inapoi, ne vrem tot ceea ce meritam cu adevarat...

  Doamne Ajuta !!!

  RăspundețiȘtergere
 12. Oare se va anunta legea NESARA?
  Oare ce ni se pregateste?
  Oare ni se pregateste o inscenare tip STEAG FALS cu o si mai mare inrobire a noastra?

  RăspundețiȘtergere
 13. Si eu am o mare speranta privitor la 16 mai. Mi-e teama sa nu se insceneze iar o operatiune steag fals si sa fie o baie de sange,,....In alta ordine de idei pe 17 se va deschide Portalul Pleiadian...voi posta maine articolul lui COBRA...
  Numai bine !! si Doamne ajuta !!

  RăspundețiȘtergere
 14. istoria se repeta din cind in cind. in urma cu 2000 de ani, agathirsii din carpatii, galii, celtii ,sarmatii ,partii s-au strins intr-o coalitie internationala, sa sdrobeasca definitiv HAITA DE LA ROMA. spartacus , mitridate ,vercingetorix si burebista au fost marii protagonisti ai coalitiei ,pe de o parte ,crassus pompei ,cezar, pe de alta parte desnodamintul in parte il stim. HAITA A INVINS ,si vreme de 2000 de ani am avut parte de spectacolul macabru numit ulterior BISERICA CATOLICA ,INCHIZITIE etc. astazi urmasii, acelorasi oameni ,stau pe un butoi de pulbere,numai ca de data asta, DEZNODAMINTUL NU VA MAI FI ACELASI. interesant este faptul ca de data aceasta mercenarii care sustineau "ELITA" au inteles ca ca de data aceasta "DZEU " NU MAI VREA SA PROTEJEZE AMERICA.

  RăspundețiȘtergere
 15. Anul Calului va schimba lumea intreaga!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.