miercuri, 28 mai 2014

NIBIRU – Nava Amiral a Federatiei GalacticeExista o multitudine de informatii referitoare la Nibiru. Ca sa aflam adevarul trebuie sa ne informam din mai multe surse si toate acestea sa le trecem prin filtrul inimii si nu prin cel al minti, al ratiunii, adevarul trebuie simtit.
  
   Ce este Nibiru ?
Nibiru este nava amiral 4D a Federatiei Galactice din Galaxia Calea Lactee. Ca Pelegai, multe civilizatii diferite au reprezentanți care trăiesc la bordul ei. Fiind nava amiral a Federației, Nibiru este, de asemenea, o planetă și o stea de luptă. Nibiru este de peste trei ori mai mare decat Pământul.
Nibiru a fost inițial o planetă care a fost aruncată de pe orbită datorita imploziei / exploziei Sirius B. Prin urmare, este cunoscută ca o planetă Pleiadiană.
Nibiru a devenit o nava stelara atunci când a fost transformată dintr-o formă aproape lipsită de viață, scobită în interior și transformată într-o nava. Ati putea asemăna, în unele moduri cu statia spatiala din show-ul TV numită ,,Deep Space Nine”. Singura diferență este că Nibiru călătorește prin galaxie. Acesta este motivul pentru care oamenii trăiesc în interiorul ei în loc pe suprafata. Un alt motiv este faptul că a fost creata pentru călătorie adânc in spațiu, caz în care nu ar exista  soare, pentru mai mulți ani. Într-un fel, ai putea spune că este o planetă artificială. Doar scoarta ei este originala.

Nibiru este o stea de luptă, pentru că a fost echipata de război cu nave și arme grele. Când negocierile eșuează Nibiru este capabila de a duce un război de apărare împotriva atacurilor. Se folosesc, de asemenea, aceleași arme pentru a apăra planete și rase contra atacurilor atunci când este autorizata să facă acest lucru.

   
   Ce culoare are Nibiru?Nibiru este o planetă roșie, cu o nuanță de aur. Ca urmare, apare ca o stea strălucitoare galben-auriu, atunci când este văzuta de pe pământ. Luminozitatea Nibiru se datorează în parte prafului de aur care este în suspensie în atmosferă. Acest praf de aur este utilizat pentru a menține atmosfera Nibiru și umple găurile din atmosfera, care au fost cauzate de rachete atomice trase spre ea în ultimul Mare Razboi Galactic în care a fost implicata și schilodita serios. Aurul respinge radiațiile din spațiu și păstrează oamenii din interiorul navei in viata.

Acest lucru a fost același război în care Maldek( aceasta planeta se pare ca ar fi avut pozitionarea intre Marte si Jupiter, unde acum exista Centura de asteroizi,n.a.) a fost distrusa de Nibiru după ce forțele opuse au distrus coloniile de pe Marte, Venus și Pământ. Dacă vrei să știi mai multe despre rezultatul acestui război și motivul pentru care Maldek a fost distrusa, veți găsi informațiile în cartea ,,Suntem Nibiruani”. Biosfera lui Marte și Venus au fost, de asemenea, distruse, împreună cu coloniile lor, lăsând ambele planete pustii. În antichitate Nibiru a fost simbolizata ca steaua cu opt colturi, in cea mai mare parte din cauza luminozitatii. Egiptenii au numit-o "Luceafărul strălucitor de trecere."
   
   Nibiru are inele ?

Da, Nibiru are inele la fel de multe ca cele ale lui Saturn. Ea le foloseste ca un fel de sistem de propulsie. Ele propulseaza Nibiru prin spatiu. Inelele se deplaseaza in sus si-n jos, in directii opuse unul fata de altul pentru a crea propulsia.
   
   De ce unii oameni numesc Nibiru ,,cometa rosie” ?

Cred că acest lucru se datorează faptului că Nibiru are o orbita și pentru un timp a fost limitata aceasta orbita atunci când a depășit anul 2000 î.Hr. Nibiru pare a fi într-o orbită, deoarece este in ciclul galactic. Dar se poate rupe de rotația normală de pe orbita ori de câte ori este necesar pentru o anumită misiune. Încă o dată, trebuie să ne uităm la orientarea istorică a poporului in această afirmație. Se poate foarte bine intoarce in timp, atunci când strămoșii știau ca Nibiru a fost într-o orbită staționară la fel ca și alte planete ale sistemului nostru solar. Ele sunt corecte, în afirmație, dar numai deoarece se referă la acel interval de timp specific. Acesta nu se aplică, în general.

   Este Nibiru o pitica bruna ?

Multi oameni de stiinta fac speculații că Nibiru este o stea întunecată sau o "pitica bruna." O pitica bruna este o stea care nu a acumulat masa suficient de multa pentru a se aprinde. Nibiru ar putea fi clasificata ca o pitica bruna, pentru că a fost fie o planetă fie o stea înainte de a fi exclusa din sistemul stelar Sirius odata cu implozia sau explozia lui Sirius B. Din moment ce nu sunt sigur, nu am nici o problemă cu oamenii de stiinta ca o eticheteaza ca pitica bruna. Ei pot lucra doar cu ceea ce ei stiu in timpul prezent. Timpul ne va spune care este adevarul.
Ca Nibiru se apropie, se va crea o mare confuzie și teorii radicale in cadrul oamenilor de stiinta si intre oameni, în general, despre misterul Nibiru. Acesta va fi doar un motiv în plus în care Nibiru va juca un rol în trezirea omenirii si a tot ce există.

   Cine traieste pe Nibiru ?

Există mai multe rase și civilizații reprezentate în populația de la bordul Nibiru. Unele sunt mai predominante decât altele. Unele sunt hominide, unele reptiliene, unele insectiliene, unele Android, etc. Unele sunt chiar ca maimuțele păroase. Exista literalmente sute de rase și soiuri hibride reprezentate în populația de pe Nibiru. Încă o dată avem de referință Deep Space Nine și, de asemenea, Star Trek.

Fiecare grup de ființe au zone care simulează mediul lor natural de viață. De exemplu, reprezentanții delfini trăiesc într-un mediu acvatic, în timp ce reptilienii trăiesc într-un mediu cald si umed. Oamenii trăiesc într-un mediu ca al nostru pe pământ. Caracatițele ca ființe trăiesc în rezervoare făcute special pentru ei și așa mai departe. Din moment ce Nibiru este de aproape 4 ori mai mare decat pământul, există o mulțime de camere pentru a se muta. Unele grupuri s-au dezvoltat în civilizații întregi si ca rezultat nu se mai întorc în lumile lor de origine la fel de des ca și ceilalți.

Și, la fel ca și în țara dumneavoastră, există facțiuni în cadrul acestor rase cu agende diferite. Unii lucrează pentru binele tuturor, iar unii nu. O facțiune poate fi în conflict cu o anumită rasă și altii din aceeasi rasa nu. Ei au neînțelegeri și prejudecăți, calități pozitive și calități care nu sunt de dorit, la fel ca noi.
Aceste rase diferite au membri ai familiei (canalizatori) pe pământ și prin aceste canale, fac schimbul de informații cu noi?
Da, da. Acest lucru creeaza o mulțime de confuzie. De exemplu, există câteva canale care primesc informații că Nibiru vrea sa preia pământul și subjuga oamenii. În acest caz, trebuie să întrebați, "Care grup individual de canalizare de la nava Nibiru vrea să facă acest lucru?" Aceasta nu înseamnă că toată lumea de pe Nibiru vrea să-l facă. Este ca si cum a-i spune Ku Klux Klan reprezintă toate persoanele albe de pe pământ și, prin urmare, toti albii vor să distrugă negrii, asiaticii, amerindienii și orice altă cultură și rasă cu care KKK nu este de acord.

Aceste canale obtin informatii de la grupurile lor individuale de la bordul Nibiru. Aceasta nu înseamnă că credințele și agendele unui grup reprezinta întreaga populație a Nibiru la fel cum punctele de vedere și agendele naziste nu reprezintă cele ale întregii populații ariene de pe pământ.
Da, există grupuri mici la bordul lui Nibiru care doresc să acapareze Pământul și acestea sunt în mare parte, dar nu toate, reptiliene, dar ele în nici un fel nu reprezintă majoritatea oamenilor de pe Nibiru, nici Prima-Directivă a Nibiru pentru Pământ. Există, de asemenea, grupuri mici de persoane de aici de pe pământ care doresc să acapareze Pământul. Am ca referință filmele cu James Bond, dar asta înseamnă că ei reprezintă toate punctele noastre de vedere?

   Care este scopul lui Nibiru?

Nibiru are multe scopuri, voi relata cateva dintre ele :

1.     Mentinerea pacii - Principalul scop general al lui Nibiru este ca deținător de pace galactica. Ca deținător de pace, atribuțiile lui Nibiru sunt multe. Una dintre sarcinile cele mai importante este de a naviga în jurul galaxiei și a negocia tratate și alianțe între mai multe rase în evoluție și avansate. Aceasta include negocierea pacii între rase aflate în conflict.

2.     Actualizare genetica - Negocierea pacii, uneori, implică utilizarea laboratoarelor de la bordul Nibiru pentru a crea noi rase hibride. Aceste noi rase și actualizari genetice sunt implicate, în unele cazuri, ca mijloacele de a pune capăt războaielor, deoarece multe războaie au început de la genetica. La fel ca și copiii trebuie să învețe si să împărtășească pentru a face ca rasele sa evolueze.
In aceste rase care sunt gata de a intra in comunitatea galactica, modernizarea genetica este facilitata prin procese care sunt trimise pe planeta. De aceea există mulți oameni care scriu cărți despre recodarea ADN, care oferă diverse procese și, de asemenea, faciliteaza in ateliere de lucru pentru a oferi formare și sprijin. Ființele care trimit informația sunt, în cele mai multe cazuri, membri ai Federatiei Galactice și, de asemenea, au copii ,,seminte stelare” pe pământ pe care încearcă să-i ajute.
Acest lucru explică, de asemenea, de ce există mai multe tehnici diferite a fi oferite pentru recodarea ADN-ului. Fiecare rasă are un anumit machiaj genetic și înregistrarea ADN-ului lor poate impune anumite procese care nu sunt necesare la alte rase. Dar, în toate cazurile, unele lucruri sunt la fel. Clarificarea emoționala este cheia pentru recodarea ADN-ului și acest lucru este adevărat pentru fiecare rasa reprezentata de pe pământ.

3.     Misiunea Federatiei Galactice de Control al Programelor de Ascensiune Planetara - Deși principalele operațiuni al oricarui plan de ascensiune planetară se află la sediul Federatiei Galactice în sistemul stelar Sirius, si are un birou pe un satelit de pe orbita, face îndeplinirea multor sarcini implicate mult mai ușoare și eficiente. Deoarece orbita lui Nibiru traversează galaxia noastră și este o navă sub pavilionul Federatiei Galactice, este locatia perfecta pentru organizarea și desfășurarea de programe de ascensiune ale planetelor și civilizațiilor conectate la Federatia Galactica. Deoarece cele mai multe planete din galaxia noastră sunt însămânțate de rase membre ale Federației, care pot sau nu pot fi în imediata apropiere a planetei, cu o navă disponibila pentru îndeplinirea sarcinilor critice, cum ar fi modernizarea genetica, poate garanta succesul acestui proces.
Programul de Ascensiune al Pamantului este coordonată prin Nibiru cu fiecare rasă samanta stelara având reprezentare în multe consilii de pe Nibiru. Lucrand împreună cu Consiliul pentru a finaliza planul de ascensiune, suntem pe mâini bune și putem fi siguri că fiecare măsură care este luată protejeaza și asigura succesul și eventuala intrare în cartierul galactic.

4.     Misiunea Centrului de Control pentru ,,Semintele Stelare” si Walk-ins - Printre multele responsabilități ale Nibiru, sunt cele de formare, sprijin și îndrumare pentru Walk-ins( sunt fiinte din dimensiuni superioare 3D care la vointa s-au incarnat pe pamant pentru misiuni de trezire spirituala,n.a.) si Seminte Stelare( sunt fiinte care traiesc in corp fizic, nu neaparat uman, pot fi si in cele de animale, care provin din alte sisteme solare, galaxii sau chiar universuri. Au 3 parinti, doi pamanteni si unul din lumea din care provin. Un exemplu sunt delfinii, se numesc Nommos si sunt din Sirius,n.a.). Pentru Walk-in-uri, Nibiru oferă planuri de misiune, și atribuie personal de sprijin pentru a viziona si proteja sufletul trimis pe pământ. Pentru Semintele Stelare, acestora le este data orientarea pe șabloanele pe care urmează să fie creat, de a ajuta lumile lor de origine, pentru evoluția lor spirituală in pasul următor.
Multi raporteaza ca fiind in salile de clasa, in timpul starilor de vis. Deși acest lucru este comun printre cei răpiți de catre Grey și Zeta și navele sunt diferite, Nibiru are de asemenea săli de clasă. Diferența, cum am ajuns să o înțeleg este de cele mai multe ori setarea. Aceasta este o setare foarte senină, cu muzică, și alte culori lumești. Foarte liniștita. Când mă duc acolo în starea de vis, nu vreau să mai vin înapoi.

   Cine controleaza Nibiru?

Nibiru primeste ordine de la comandamentul central al Marelui Consiliu Nibiruan al Federatiei Galactice. Marele Consiliu Nibiruan, a fost stabilit să se ocupe de sarcinile de management și responsabilitățile Federatiei Galactice. Aceasta include acordarea de misiuni catre diverse nave ale Federației. Acest lucru înseamnă că ori de câte ori Nibiru este trimis în misiune catre o planetă sau un sistem de stele, a fost trimis acolo prin ordin al Federatiei Galactice.
  
   Ce rol joaca Nibiru in Ascensiunea noastra ?

Nibiru va fi declanșatorul trezirii noastre. Odată ce va ajunge destul de aproape de noi, și se va arăta, aceasta va aduce o schimbare in constiinta universala. Omenirea se va trezi la faptul că nu sunt singuri în univers și va începe să caute motivul și scopul din spatele acestei mari planete / navă. Aceasta va duce apoi la cunoștințele vechi suprimate de religii și de guvernele de pe pământ, în scopul de a controla oamenii, care vor iesi la lumină. Adevărata identitate a omenirii se va face cunoscuta și vor avea ocazia să o cunoasca la scară globală.
Efectele lui Nibiru se fac deja simțite. Datorita dimensiunilor sale masive, Nibiru afectează deja vremea noastră, frecvența noastra planetara și Soarele nostru. Încă o dată, eu nu sunt un om de știință, așa că nu vă pot da această informație în acești termeni. Eu va voi da ce mi-au aratat.
Nibiru afectează Soarele nostru. Din cauza presiunii exercitate de mișcarea enormei mase mai aproape de noi, se creează o presiune asupra Soarelui. Această presiune este ca stoarcerea unei rosii, până când începe să se rupa. Aceste rupturi sunt exploziile solare și emisiile provenite de la Soare. Soarele se schimbă și emite mai multă lumină si energie. Ca si diferenta de la un bec de 75 wati la un bec de 150 wati. Acest lucru schimba ADN-ul nostru si activeaza codurile latente din cadrul catenelor pentru a începe transmutarea corpului nostru de la baza de carbon pe baza de siliciu, cristalina.
Deși inconfortabila, aceasta transmutare este necesară pentru a ne muta într-o dimensiune mai mare, 5D.
   
   Unde este Nibiru acum si cand se va intoarce?

Nibiru este in sistemul nostru solar și s-a îndreptat spre pământ din cursa sa de rutină prin galaxia noastra. Acesta este motivul pentru care se simt efectele sale. NASA și alte grupuri guvernamentale știu acest lucru foarte bine. Nibiru a fost reperata în primul rând de către oamenii noștri de știință în 1987. Am inceput sa simțim efectele sale din anul 1996.
În ceea ce privește întoarcerea sa, Nibiru se așteaptă de la noi sa scoatem capul din nisip, ca să spunem așa, și să acceptam că nu suntem singuri în univers. Când destui oameni au ajuns la acest nivel de înțelegere, Nibiru se va dezvălui în sine. Acest lucru ar putea fi anul viitor, sau în 2003, 2005, 2010, sau 2012. Sperăm că cel mai târziu aceasta va fi până în 2012. Deci, încă o dată, suntem responsabili de acest eveniment care va avea loc. Nibiru este acolo pentru a ne servi si asista in ascensiunea noastră. Acesta este motivul pentru care Federatia Galactica o trimite in acest colț îndepărtat al galaxiei. Este timpul pentru ca noi să devenim cetățeni galactici. Nibiru este aici pentru a ne ajuta la fel cum ajuta toate celelalte planete care trec prin același proces, și va continua să facă acest lucru pentru multe milioane de ani de acum încolo. Și cine știe, poate într-o zi vom fi chiar noi pe navă, în drum spre următoarele planete care vor fi gata de ascensiune.   Informatii oferite de la Marele Consiliu Nibiruan prin Jelaila Star , blog http://www.nibiruancouncil.com/ - in decembrie 2001
   
            Drum drept spre Lumina !

2 comentarii:

 1. Si ar trebui sa luam drept adevar cele scrise dintr-o carte care merge pe presupuneri, sau chiar e scrisa intentionat? Avand experienta tehnicilor clinice de accesare a subconstientului prin care se afla raspunsuri clar despre trecut, suflet, etc, cred mai degraba in informatiile provenite din aceste tehnici decat cele scrise de x sau y ce merg pepresupuneri sau pe mesaje tip channeling care nu stim de unde vin.
  Astfel ca in sedintele de regresie apar informatii depsre reptilienii, locuitori pe Nibiru (sau alte statii planeta) care au construit priamidele si au intervenit in ADN-ul uman spre a-si face corpuri si a locui aici, alterand astfel(defectand) ADN-ul uman original plin de potential, ei au inventat sclavagismul, desfranarile, concurenta, lacomia, razboaiele, etc, ei sunt specii parazit care au nevoie de energia sufletului uman/terestru, au furat fiinte umane din alte locatii, au o tehnologie extrem de avansata, laboratoare in care fac incrucisari genetice, etc, in realitate n-au plecat niciodata de aici...tinta lor este ocuparea acestei planete dar nu o pot face cu propriile copruri asa ca au intervenit in ADN timp de sute de mii de ani, omul nu era o maimuta. Cautati adevarul singuri, si cercetati.
  Info despre acesti nibirueni si alti paraziti de tip reptilian, insectodid, etc, gasiti in multe transe alte altor pacienti, si de ex aici la minutul 45:30 in transa unui pacient care descrie ce facea in vietile trecute ,
  pt cine intelege spaniola sau italiana:
  https://www.youtube.com/watch?v=8UCp96wTkEM
  sau aici: https://www.youtube.com/watch?v=hgTWmqn14d8
  Si noi cautam adevarul, dar cu prudenta...
  Tocmai spre calrificarea acestor situatii, vom expune pe pagina de facebook multe traduceri ale acestor sesiuni in care apar informatii luate direct din contact cu sufletul sau Constiinta Suprema, la : Regresii_Progresii temporale.
  https://www.facebook.com/pages/Regresii_Progresii-Temporale/1532297647031590?ref=hl

  RăspundețiȘtergere
 2. Ni se spune că noi ca locaţie sîntem aşezaţi undeva la periferia Căii Lactee...probabil că şi asta ar constitui o cauză a înapoierii noastre pe scara dezvoltării cu grade de la 1 la 4 ,noi sîntem ca nivel uman de conştiinţă undeva sub 1 ,mai exact 0,75...potrivit scării de evoluţie a lui Kardaşev.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.