joi, 29 mai 2014

Moscova uimita ca boss-ul Mafiei Rosii a devenit liderul Ucrainei
 Petro Poroșenko a fost ales presedintele Ucrainei. Sentimentul major al funcționarilor
diplomatici de la Kremlin poate fi descris ca unul de uimire si consternare pentru ca aceasta națiune, inca tulbure, ajutata substantial de aliații săi SUA-UE, a selectat si ales în calitate de lider pe unul dintre cei mai corupti,  secretosi și misteriosi membri, din clasa oligarhica criminală de miliardari.


De la declararea independenței sale în 1991 din fosta Uniune Sovietică, Ucraina a fost furata de către oligarhi în măsura în care cetățenii săi fac acum abia 3.000 dolari pe an venituri ( cred ca seamana foarte mult cu scenariul Romaniei, nu credeti? Asta este pretul pe care trebuie sa-l platim cabalei pentru instaurarea democratiei…). Rusia însăși, ar trebui să fie amintit, a suferit aceeași soartă ca și Ucraina, în anii 1990, după dezmembrarea URSS, oligarhia bancara occidentala impreuna cu oligarhii autohtoni au urmarit să distrugă țara. Dintre acestia mulți, dupa ce Putin a preluat puterea în 1999, au fost găsiti morti in mod misterios, iar altii au fugit din tara.

Aceste ultime alegeri din Ucraina, arată în mod clar că aceste popoare nu au învățat din lecțiile brutale desfasurate asupra lor prin oligarhia criminală sustinuta de Occident ( este exact cazul Romaniei ). Poporul rus s-a eliberat de aceasta influenta cu mulți ani în urmă, iar sub Putin au beneficiat de o creștere de venituri la aproape 18.000 dolari pe an.
Poroșenko a fost salutat de către mass-media occidentală de propagandă ca "Regele Ciocolatei" pentru deținerea de companii de bomboane, acesta este in topul Forbes, pe locul 1335 cel mai bogat om din lume, dar este si cel mai cunoscut de serviciile de informații ruse ca fiind unul dintre liderii mondiali de temut ai Red Mafiya (adica, Mafia rusă). Aceasta poziție a fost deținuta de tatăl său, Alexei Batsman din regiunea Odessa și care în 1956 a luat numele de familie al soției sale, Yevgenya Poroșenko.

Intr-un raport al serviciilor de informatii ruse se spune ca, Poroșenko a inceput afaceri cu arme, jocuri de noroc și prostituție, de spălare de bani din vremea  administratorilor sovietici. El nu a fost niciodată un antreprenor pentru a începe o afacere proprie, povestea a fost inventata de către propagandiștii mass-media occidentali.

Afacerile lui Poroșenko au fost murdare și a început cu jefuirea proprietății de stat din Ucraina de catre bande înarmate. Familia Poroșenko a avut planuri de a-si extinde activitățile dincolo de Ucraina și Tatyana Mikoian, un avocat bine-cunoscut cu sediul la Kiev, își amintește ce a făcut aceasta familie în Transnistria : "A fost oribil daca privim înapoi în anii 1990: arme ilegale, prostitutie, droguri - toate aducând profituri către tată și fiu. " Mai multe informatii aici : http://www.strategic-culture.org/news/2014/05/24/weapons-prostitutes-drugs-things-poroshenko-associated-with.html
Poroșenko Sr. a fost premiat pentru meritele sale, iar în 2009 a primit titlul de ,,Erou al Ucrainei” decoratie cumparata pentru el de către fiul său, care a plătit pentru ea președintelui Iușcenko, care este si nașul copiilor lui Petro Poroșenko. Acum Președintele ales este, de asemenea, bine cunoscut pentru deturnarea fondurilor de la buget și are reputația de ,,cineva care știe cum să facă bani din aer”. De multe ori Poroșenko a fost acuzat de a fi implicat în scheme de corupție pe scară largă, lobby deschis, deturnare de alocații bugetare, evaziune fiscală, operațiuni ilegale de a achiziționa acțiuni și amenintare fizica la adresa adversarilor politici și a concurenților, el a fost descris ca una dintre figurile cele mai odioase din politica ucraineana și în capul listei de persoane cele mai corupte din țară.

Poroșenko, acest raport continuă, este renumit pentru care deține firma de produse de patiserie Roshen, care are fabrici atât în ​​Ucraina cat și in Rusia (au fost confiscate fabricile din Rusia) și este proprietarul / conducătorul din Marea Britanie a Prominvest, un holding misterios, care nu are nici un site web, dar are interese în fabricație de autobuze, distribuție auto, șantiere navale, domeniul bancar și cabluri electrice, printre altele, pe lista experților serviciilor secrete ruse figureaza cu trafic de arme, droguri și prostituție.

Poroșenko și colegii săi oligarhi au acoperire în continuare pe o mare parte din Ucraina de ochii indiscreti ai oamenilor, terenuri care au fost date pentru toată elita să se bucure într-un loc de joacă si distractie, inclusiv conacul sau construit să semene cu Casa Alba americana.
Pentru a înțelege de ce SUA-UE ar dori un astfel de oligarh penal pentru a conduce Ucraina, trebuie să înțelegem mai întâi că ceea ce se întâmplă astăzi în Ucraina este o dinamică financiara auto-distructiva de sărăcire, dependență și prabusire economica în mai multe moduri, cum ar fi ceea ce s-a întâmplat atunci când creditorul oligarhic Roma a aruncat Imperiul în ,,Epoca Intunecată” în urmă cu două mii de ani. Amanunte aici : http://michael-hudson.com/2014/05/the-new-cold-wars-ukraine-gambit/

Oligarhia post-feudala imobiliara și financiara, a aparut in Europa ca aristocrația familiilor bancare mari și constructorii trusturilor americane. Ei au revenit ( de fapt nu au plecat niciodata ), iar un nou Război Rece este destinat pentru a impamanteni victoria lor. Ucraina este pur și simplu cel mai recent câmp de luptă, și câmpurile de luptă ajung intotdeauna devastate.

La urma urmei, trebuie amintit, cum funcționează neoliberalismul, supunând economii prin îndatorarea guvernelor lor și folosind datoriile mari de neplătit ca o pârghie pentru a-si băga nasul departe în domeniul public, la prețuri de primejdie ca valoare ... cum ar fi Grecia în această săptămână, caz în care este forțata de către noii lor "stăpâni" SUA-UE-FMI și Banca Mondială să vândă 110 de plajele lor publice, cele mai iubite și frumoase, clasei oligarhice mondiale. 

Și într-un afront mai departe catre poporul ucrainean, noii lor "stăpâni" au planificat, așa cum au făcut în Italia săptămâna trecută, ca acești bani penali facuti din prostituție și vânzare ilegala de droguri, vor fi inclusi în calculul produsului lor intern brut (PIB) în acest an, pentru a stoarce mai mulți bani in folosul oligarhiei financiare mondiale.

Cel mai mare păcat din toate, este că jefuirea poporului ucrainean a început deja de catre noii lor "stăpâni". Ministerul de Finanțe, de la Kiev( sub indrumarea Washington-ului ), a elaborat un plan de austeritate economică, care va tăia pensiile ucrainene de la 160 dolari la 80 dolari, astfel că bancherii occidentali care au împrumutat bani Ucrainei pot sta linistiti, caci banii vor fi rambursati în detrimentul săracirii populatiei.

Deși ministrul de externe Lavrov a anuntat ca Rusia este gata pentru dialog cu Poroșenko, acest raport include, aceasta este doar în contextul în care Moscova a cunoscut de mult cum să se ocupe de acesti criminali din Vest ... "Dă-le suficient timp și vor distruge Ucraina înșiși."
    
     Pentru cititori cine este autorul articolului, Sorcha Faal ?

Sorcha Faal este un Ordin. Acesta a fost infiintat in 588 I.C. in Tara, Irlanda de catre Tamar Thephi, fiica cea mare a regelui Zedekiah. Maria Theresa este aleasa ca Maica Superioara in 2007.  Sorcha Faal a calatorit si a tinut prelegeri in intreaga lume, accentul ei principal fiind structura sistemica a limbilor care servesc ca o legatura intre gandire si sunet si cum au fost dezvoltate de catre Ferdinand de Saussure ( http://en.wikipedia.org/wiki/Ferdinand_de_Saussure ).  Sorcha Faal si-a extins și mai mult propria cercetare prin "Comanda lingvistica", cu cunoștințele dobândite în timpul vizitei cercetatorului rus in biofizica si biologie moleculara Pjotr ​​Garjajev, privind structura ezoterica a ADN-ului și utilizările sale în explicarea fenomenelor fizice. Mai multe amanunte aici :  http://www.whatdoesitmean.com/whoissorcha.htm     

      Concluzie

Cand vad ce se intampla acum in Ucraina parca vad inceputul democratizarii Romaniei dupa 1989. Zici ca este facuta la indigo. Dupa incetarea ostilitatilor, si mediatizarea mortilor de care era neaparata nevoie ca sa para o Revolutie, este ales presedintele si guvernul democratic sub indrumarea si asistenta Occidentului. Apoi incepe vanzarea ( ,,privatizarea”) economiei. Fiul lui Joe Biden deja a fost numit general manager la cea mai mare companie de gaz din Ucraina. Incep masurile de austeritate asupra populatiei sub patronajul FMI, Bancii Mondiale si indatorarea tarii prin imprumuturi de care Occidentul spune ca sunt ajutor financiar.

De aici incolo indemn ucrainenii sa se uite peste granita la Romania ca sa-si vada viitorul :
Aparitia a tot mai multi ,,baroni locali” super bogati din vanzari ilegale, retrocedari de terenuri, falimentarea sectoarelor industriale. Coruptie de la cel mai inalt nivel, pana la muncitorul care vinde fierul vechi din intreprinderile falimentate voit. Aparitia clasei politice profund corupte si oportuniste care cu sprijinul si la indemnul oligarhilor occidentali vor fura si vinde toate bogatiile naturale ale Ucrainei in cel mai scurt timp, pentru a se imbogati ei si familiile lor. Toti sub indemnul Viata trebuie traita tovarasi acum!

Populatia va saraci din ce in ce mai mult, va fi umilita si-i va ,,trece” foarte curand de democratie, poate chiar la viitoarele alegeri cand vor vedea ca cei mai corupti, necinstiti si fara scrupule dintre politicieni vor fi mereu pe listele partidelor.

Cine-mi spune mie ca asta e democratia, sa merga sa o faca pe Luna, sa vedem acolo poate porni un sistem democratic, fara sa aiba ce fura de la altii ?? Asta nu-i democratie oameni buni, este un CUVANT GOL, ca sa nu spun o SARLATANIE inventata de oligarhia bancara sa ne dea iluzia ca traim in libertate si Romania il traieste din plin de 24 de ani. Trebuie schimbat intreg sistemul fara nici-o remuscare si fara compromisuri. Este un sistem malefic pentru 98 % din populatia globului. 2 % traiesc pe spinarea celor multi si le exploateaza munca, idealurile, optiunile, imaginatia si intreaga viata, dandu-le in schimb ILUZII. Bogatiile planetei constituite din cele ale fiecarei natiuni, apartin popoarelor. Nici un lider nu are dreptul sa le vanda pentru interesul propriu sau al altora fara consimtamantul poporului. Este crima impotriva propriului popor si impotriva urmasilor.

Occidentul incearca cu disperare sa creeze un nou razboi sau macar un Razboi Rece pentru a putea supravietui. Trezoreria SUA nu mai are lichiditati, umbla Obama dupa bani disperat. Prin Ucraina Occidentul urmareste mai multe scopuri. Odata incercarea initierii unui nou Razboi Rece astfel, tarile colonii din Estul Europei printre care si Romania, sa cumpere armamentul  Complexului Militar Industrial. Apoi spolierea Ucrainei de toate resursele naturale la un pret derizoriu rezolvand poate si problema energetica a Europei Occidentale. Si apoi sa se afle acolo in coasta Rusiei pentru a gasi oportunitati pentru a mai pune mana pe vreo tarisoara care vrea democratie si integrare europeana. 

Nici dupa alegeri nu s-au oprit crimele in Ucraina. Elicoptere si artileria omoara civili nevinovati in Estul Ucrainei si asta de ce, pentru ca sunt rusi ? Cum poate un guvern sa-si omoare proprii cetateni, si Occidentul este ofuscat ca cei din Estul Ucrainei vor cu Rusia…imagini aici :Romania acum se afla la granita intereselor ca intotdeauna dar clasa politica este ferm orientata spre sistemul muribund. Moartea occidentului nazist se apropie iar noi suntem aliatii de incredere ai acestuia. Sa nu ne traga si pe noi in groapa….


China si Iranul au inceput executarea bancherilor corupti, care au colaborat cu Wall Street, a judecatorilor, politistilor si procurorilor nedrepti, info aici : http://nesaranews.blogspot.ro/2014/05/good-news-china-begins-eradication-of.html

Cum altfel poti opri coruptia ? 

Ungaria face acelasi pas, cititi aici : http://politicalvelcraft.org/2013/08/28/hungary-orders-rothschilds-imf-to-vacate-the-country-now-issuing-debt-free-money/ , Islanda a facut-o demult, noi ce asteptam, saracia si noroiul ?

Aveti grija romani pe cine alegeti in toamna, cu partidele de orice culoare sper ca v-ati convins de 24 de ani. Aceeasi clasa corupta, mincinoasa si fara scrupule. Uitati-va in ochii copiilor vostri si asumati-va viitorul lor, pentru a nu va reprosa cand ei vor fi ca voi. Imi pare rau sa folosesc asemenea cuvinte dar asta e realitatea. Putem sa asteptam Evenimentul si Ascensiunea sau Federatia Luminii mult si bine. NOI trebuie sa schimbam aceasta lume acum si apoi se vor manifesta si acestea.
Ucrainenilor le transmit compasiunea mea fata de suferintele care-i asteapta si sa invete sa supravietuiasca, de-acum. Noi am invatat !
                       
                          ( comentariul imi apartine si mi-l asum ! )

Si ca sa intelegeti cum actioneaza asasinii economici, urmariti dezvaluirile lui John Perkins, care a fost unul dintre acestia si la un moment dat glasul constiintei l-a determinat sa faca aceste marturisiri.

   filmuletele cu subtitrare RO :
      partea 1 :


    partea a 2-a :


                  Drum drept spre Lumina !

3 comentarii:

 1. Santem departe de Islanda nu numai ca distanta dar si ca mentalitate,curaj.Intro tara decimata ca Romania in care nu s-a luat taurul de coarne cand a trebuit,adica in '89,acum e foarte tarziu.Nu sant nostalgic,dar stia foarte bine ce zice N.Ceausescu,atunci cand se referea la neamestecul in treburile interne ale altui stat.Tavalugul e in cadere libera,anul 2014 va aduce mari lovituri atat corporatiilor dar si statelor mici si mijlocii deoarece devalorizarea dolarului este evidenta.Nimeni si nimic nu va mai putea repara un FALIMENT GLOBAL.Asa ca daca nu ne va lovi un cataclism major dupa care sa trebuiasca,cu pierderile de rigoare SA O LUAM DE LA INCEPUT DE PE ACEEASI LINIE DE START.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnule Anghel, viata noastra si evolutia planetei isi vor urma cursul. Important este ca noi cei care suntem treziti d.p.d.v. spiritual sa nu ne abatem sub nicio forma de la credintele noastre si scopul nostru suprem: intronarea unei societati libere cu adevarat in care toti oamenii sa traiasca liber in abundenta, fara oameni care sa manifeste energii malefice si de control al maselor. Aceasta lume s-a pornit deja si evolueaza incet, incet, noi suntem cei care vom schimba aceasta paradigma, noi ne-am ales aceasta misiune cand am ales sa venim aici in aceste corpuri si mai ales IN ACEASTA TARA. Nimic nu este intamplator in Univers ! Trebuie sa ne asumam responsabilitatea si sa-i mobilizam si pe ceilalti, dar nu prin violenta. Prin dragoste si curaj, suntem sustinuti de intreaga galaxie si chiar de Inalta Ierarhie Cosmica....faceti-va curaj , oameni buni , ce aveti ce pierde ? Sclavia bancara, saracia, prostia altora si ignoranta ? Asumati-va rolul, trebuie sa iesim in fata ! Sa mobilizam oamenii, se vor trezi si ei, haideti oameni buni ! Toti impotriva acestei clase politice nemernice , sa-i anihilam si sa ramana consternati de puterea noastra .
   Doamne ajuta sa eliberam aceasta tara !

   Ștergere
 2. Felicitari pentru acest articol !!! de l-ar citi cat mai multi...
  Numai bunul Dumnezeu stie ce se mai poate face....
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.