duminică, 18 mai 2014

Mesaj de la Comandantul Ashtar Sheran
                                                                                     16 Mai 2014
-         Mesaj channeling -

Planificam o petrecere minunata pe nave. Flacarile Gemene sunt aici, in Noul Ierusalim si multe alte nave. Suntem o flota enorma, gazduire pentru miliarde de suflete care au venit sa aterizeze cu noi cat mai curand, atunci cand putem ateriza oficial, pentru a ne reuni.

Va fi o celebrare glorioasa - una pe care dorim sa o anuntam cu mare fanfara. Nu va fi nimic secret sau ascuns despre Debarcarea noastra. A fost hotarat acum mult timp ca vom veni doar atunci cand vom fi siguri ca totul este in ordine pentru o primire linistita si plina de bucurie.

Se pare ca suntem inca un pic departe de a fi capabili sa realizam asta, din moment ce exista inca cateva forte militare si politienesti controlate de Cabala, carora le face o deosebita placere in executarea masurilor lor primitive de *securitate*, care ar include Legea Martiala, starea de urgenta si desfasurarea fortei militare. Ei apreciaza ideea desfasurarii de tancuri pe strazile din cartierele suburbane. Ar fi nevoie de un raspuns masiv organizat pe teren pentru a preveni un conflict civil urias, iar noi nu dorim sa va cerem tuturor sa va intindeti jos in fata tancurilor, pentru a face posibila Aterizarea noastra.

Deci, dupa cum vedeti, noi planificam si facem strategii cu atentie, urmarind evolutiile de pe pamant cu grija. Stim ca numarul de oameni care cred ca exista viata extraterestra, au ajuns aproape de 100%. Cei care sunt constienti de prezenta noastra aici sunt aproximativ 65%, iar cei care sunt convinsi ca suntem prietenosi, sunt de peste 50%. Aceste procente  trebuie sa se apropie de 100% inainte ca noi sa putem ateriza in siguranta.

In SUA este procentajul cel mai mic, datorita unei campanii media continue, care portretizeaza *extraterestrii* drept periculosi si sinistri. Cei mai multi dintre voi care citesc aceste randuri sunt constienti de faptul ca *rapirile extraterestre* au fost de fapt efectuate de catre guvernul secret de pe pamant, majoritatea pe teritoriul SUA, finantate de SUA. Tehnologia fabricarii navelor spatiale a fost impartasita de noi sau de ingineria inversa de pe navele noastre prabusite la inceputul anilor 40. Am oferit asistenta, inainte ca armele nucleare sa se dezvolte pe deplin, in efortul de a ajuta la *salt* de-a lungul celor 75 de ani pe care i-ati experimentat pana in prezent, in care combustibilii fosili si testarea armelor nucleare au distrus aproape Mama Pamant.

Dupa cum stiti, programul initial in care am oferit asistenta in unele moduri preliminare au fost utilizate in mod abuziv aproape imediat pentru a stabili programe secrete care au fost supervizate de puternica si bogata cabala, incercand sa stabileasca Noua Ordine Mondiala prin controlul absolut al tuturor resurselor, inclusiv mancarea, energia, apa si asistenta medicala. Incercarile de a scapa de dominatie au esuat in mare parte, din cauza campaniei de propaganda masiva care i-au atacat pe cei din guvernul legitim care au incercat sa smulga inapoi controlul. Au utilizat totul pentru asasinarea (JFK, RFK, MLK, JFK jr. and Paul Wellstone din SUA, pentru a numi doar cativa) si pentru a-i calomnia si a-i obstructiona direct ( in Congresul SUA de la alegerea lui Obama).

Cabala a gestionat foarte inteligent scurcircuitarea fiecarei tentative a administratiei Obama de a intoarce ceva din putere poporului, prin inlaturarea puterii de la corporatii si returnarea ei guvernului ales. Exceptand un mic inceput *Obamacare*, care a fost ponegrit deoarece a fost primul pas in indepartarea puterii de la companiile de asigurare, a fost un insucces total.

Pasii recenti ai Curtii Supreme au plasat puterea ferm in sanul elitei bogate, care acum pot sa cumpere pur si simplu alegerile cheltuind bani nelimitat, pentru a starni sentimentele oamenilor impotriva oricui care are o viziune de returnare a puterii, poporului.

In timp ce eficacitatea acestei abordari este foarte evidenta in SUA, s-a strecurat ca un cancer pe toata planeta. Instigarea dupa cum vedeti in multe tari in acest moment, este raspunsul poporului impotriva ingradirii si despotismului. In cazul in care mass-media este controlata de baronii locali, cabala a avut in mod ironic mai putin abilitatea de a utiliza tactica lor de propaganda psihologica de a influenta poporul in favoarea lor. Astfel, vom vedea rebeliuni de stil vechi alaturi de neliniste si nemultumire, care au cauzat curenti de neliniste in aproape fiecare tara din lume.

Agitatia si haosul de care sunteti aparent constienti si care este jucat in mass-media, este de fapt o foarte buna dezvoltare din punctul nostru de vedere. Vedem multe suflete trezite, devenind constiente de faptul ca ceva merge ingrozitor de rau, chiar daca nu s-au dumerit inca despre adevarul problemelor existente. In acelasi timp, Lucratorii in Lumina au iesit in fata cu, curaj si au fost in opozitie cu propaganda masiva a cabalei.

Aproape in fiecare saptamana, apare un nou documentar care educa oanmenii despre practicile care le otravesc solul, mancarea si apa si in special procesul electoral. Un nou nivel de preocupare este in crestere peste tot in legatura cu utilizarea abuziva a Mamei Pamant si a resurselor ei. Aceasta a creat un teren fertil pentru ajutorul pe care il aveam de oferit si pentru tehnologiile care sunt deja acolo pe pamant, ca si tehnologii ale energiei libere. Cel mai important lucru, este ca exista o constientizare tot mai mare, pe care Mama Pamant o simte la fel ca si noi, datorita bunei activitati a Lucratorilor Luminii de pe glob, care au adus inapoi intelepciunea indigena din trecut.

Multi au ajuns la concluzia ca trebuie sa avem tehnologii sofisticate pe navele noastre, din moment ce noi nu am fi putut calatori pana aici, utilizand combustibili fosili. Devine de asemenea din ce in ce mai evident pentru multi ca venim cu ganduri pasnice, din moment ce am fi putut lua cu usurinta planeta acum multi ani in urma, daca asta ne era intentia.

Ne-am marit aparitiile noastre constant, dand timp intre fiecare *observare/aparitie* pentru ca aceasta sa fie postata pe internet. Discutiile pe care le-ati observat v-au intors de la frica la incantare si uimire. Aceasta este intentia noastra, ca incet, fiecare de pe planeta sa se obisnuiasca cu prezenta noastra. Acum, mai mult de 60% din locuitorii Pamantului, recunosc ca au vazut o nava la un moment dat sau altul.

Ne-am miscat incet si cu grija. Suntem constienti ca aceia dintre voi care ne cunosc sunt nerabdatori ca noi sa aterizam, dar suntem foarte precauti, deoarece un mic numar al membrilor beligeranti ai cabalei care raspund oricaror masuri represive, ar putea fi periculosi pentru iubitii nostri Lucratori in Lumina. Desi conducerea lor este in declin, inca mai comanda trupe enorme si arme. Lucram cu ofiteri militari superiori spre a-i constientiza asupra faptului ca sunt folositi pe post de marionete ale cabalei, impotriva conationalilor lor.

Este greu de inghitit o asemenea pastila, pentru cei care au trait crezand in onoare si responsabilitate si simt ca au fost dedicati principiilor lor, sa afle ca au fost utilizati fara mila de catre fortele intunecate. Acestia sunt oamenii de buna credinta din armata, politie si pozitii de securitate de pretutindeni, care au devenit ajutoare si organizatori, atunci cand toate aceste structuri vechi trebuie sa se prabuseasca. Multi dintre ei se apropie in fiecare zi de cunoasterea din inimile lor, stiind ca trebuie sa actioneze conform sentimentelor lor de iubire si compasiune, indiferent de ordinele primite de sus.

Totul a fost pregatit, Preaiubitilor, pentru deschiderea Noii Zile. Energiile pe care le simtiti pe intreaga planeta s-au trezit si energizeaza pe toata lumea. Negativitatea si disperarea au fost inlocuite cu actiuni pline de bucurie peste tot. Numarul organizatiilor non-profit si proiectele de voluntariat au crescut in ultimul an. Un nou sentiment de bucurie si dorinta de munca semnificativa au inlocuit aderarea perseverenta pentru *tocila*, care a fost modul in care cei mai multi si-au vazut locul de munca. Totul se schimba, totul este in miscare.

Am venit azi la voi dragi prieteni, deoarece simtim ca este important pentru voi sa fiti constienti de schimbarile masive si pozitive pe care le vedem. Ati muncit din greu sa va cresteti vibratiile pentru propria voastra Ascensiune. Facand aceasta, ati ajutat la impamantarea inaltelor energii vibrationale. Acum va voi descrie ceea ce vedem ca o provocare pentru finalizarea misiunii inaltarii planetei la un nivel superior, necesar ascensiunii pentru intreaga umanitate.

Vedem ceea ce ati putea numi fenomen bi-modal. Daca ati crea un grafic in forma de clopot pentru a ilustra intensitatea generala a nivelului de energie al oamenilor de pe planeta, ati putea vedea doua clopote - unul la inaltime care-i va include pe toti care simtiti bucurie si anticipare cu privire la ceea ce stiti ca se apropie. Curba este subtire si abrupta, atat de inalta incat este iesita din grafic, in comparatie cu restul - un turn clopotnita virtual al sentimentelor inalt vibrationale.

Gama de mijloc este un mare grup de suflete care nu sunt nici entuziasmate nici profund deprimate, dar care migreaza incetul cu incetul spre turnul clopotnitei stralucitor de Lumina. La capatul de jos este a doua forma mica de clopot ciocnit de cei furiosi, indignati si tematori. Intensitatea sentimentelor lor este palpabila si in multe cazuri, inca destul de greu de rezolvat. Acestia sunt cei care au fost cel mai mult afectati de invataturile negative ale cabalei. Curba clopotului este de asemenea subtire si abrupta, dar mult mai mica decat turnul clopotnitei inalt vibrational.

Va dau acest instrument vizual, pentru a va ajuta sa vizualizati cati sunteti deasupra si ce anume trebuie facut pentru cei de jos. Multi dintre voi ati simtit intepatura familiei sau a prietenilor care sunt ferm inradacinati in vibratiile joase ale turnului intunecat al sentimentelor. V-a dat impresia ca sunteti singuri in turnul clopotnitei inalt. Acest lucru este in totalitate neadevarat. Dincolo de prapastia dintre grupurile inalte si cele joase, exista o mare masa de oameni care se trezesc acum, receptivi si intrebandu-se care ar putea fi Adevarul.

Priviti in jurul vostru, dragilor! Fiecare casa detine cate un suflet trezit. Fiecare strada, fiecare oras simte Lumina zorilor. Este un teren fertil pentru o noua versiune a Adevarului oferit de noi - calea Mama/Tatal Dumnezeu, numita Calea cea Adevarata. Este calea simplului adevar, unul care incurajeaza Compasiunea, Iertarea, Bunatatea si Iubirea, nimic mai mult. Nu implica nici o dogma, nici o supunere stricta si nici legi producatoare de vinovatie.

Aici in dimensiunile superioare, observam Legea Universala, care este bazata pe o adanca intelegere a simtirii-inimii a Regulii de Aur (care nu este o regula ci o simpla filozofie a Iubirii). Comportamentul nostru, este mereu ghidat spre ceea ce este Binele Suprem al Tuturor. Nu avem nevoie de nici o religie, nici de 10000 de pagini cu reguli si reglementari. Deciziile noastre sunt toate facute in unanimitate; sentimentele noastre unul fata de altul sunt Iubire si respect adanc. Noua nu ne este frica sa discutam, sa dezbatem si sa ne prezentam punctele de vedere, deoarece stim ca toti suntem parte al marelui Unu. Suntem impreuna in aceasta, suntem impreuna cu voi si forjam teren nou.

Aceasta este directia spre care va indreptati dragi umani. Acum este timpul ca voi sa mergeti cu indrazneala in lume si sa oferiti o bucatica din cunoastere, cu privire la intrebarea care starneste curiozitate, sau o viziune care sa-i inspire pe altii. Prin intermediul acestor mesaje, va oferim o baza de cunostinte si suport emotional. Oferiti-le celor care sunt curiosi. Iar pe cei care nu sunt inca curiosi, intrebati-i ceva de genul: *Ai vazut vreo nava spatiala despre care vorbeste toata lumea?*. Aceasta va deschide o conversatie care va va permite sa mentionati simpla observatie ca *ei* trebuie sa fie prietenosi, ca altfel v-ar fi luat (ar fi cucerit Pamantul) acum 1000 de ani. *Ce crezi, le-ar face placere sa ne ajute?*, *Crezi ca putem face ceva pentru a-i face sa ne contacteze?*, *De abia astept ca ei sa aterizeze!*.

Spuneti oamenilor despre cum pot folosi o lanterna luminoasa pentru a ne saluta. Spuneti-le ca putem comunica telepatic si ca putem sa le raspundem cu usurinta, atunci cand ne transmit un mesaj mental. Veti sti cat de mult sa oferiti, in urma primului raspuns primit. Daca primiti o respingere rece sau ostilitate, parasiti comunicarea. Nu are rost sa asaltati turnul intunecat. Exista o multime de suflete trezite pe terenul de mijloc.

Avem o masura despre cat de mult se schimba lucrurile. Discutiile spirituale dintre grupuri si cele de pe bloguri au crescut exponential. In fiecare zi, sute de oameni se inscriu sa citeasca si sa discute aceste mesaje. Cand Sananda ofera un mesaj scris sau vocal, prin intermediul *canalelor* noastre, cuvintele lui strabat intreaga lume. Multumim tuturor, pentru ca aria noastra de acoperire s-a extins acum in fiecare colt al lumii.


Utilizati aceasta deschidere pentru a ne ajuta in continuare. Planuim sa intensificam prezenta noastra. Acest lucru va va oferi o credibilitate mai mare si mai multe oportunitati pentru constientizarea adevarului, celor din jurul vostru. Nu ezitati sa discutati aceste lucruri oriunde mergeti - cu grija si umor de calitate. Purtati o imagine a OZN-ului cu voi, la care sa priviti cu mirare, in timp ce le urmariti reactiile. Impartasiti sentimentul de incantare cu toti cei din jurul vostru! Nu va certati cu nimeni asupra acestui subiect si nu incercati sa schimbati modul de gandire al nimanui. Cereti-le doar sa caute adevarul in ei insisi.

Adaptati discutia in functie de individ. Crestinilor caduce, spuneti-le vestile bune care confirma cunoasterea lor intuitiva - dati-le o copie a Noii Scripturi. (apropos, aceasta va iesi curand sub forma de e-book). Abordati acest subiect cu toata lumea cu care discutati   Ceea ce ati invatat nu este ceva nou; este o confirmare a ceea ce cunoaste toata lumea in inimile lor.

Fac acest apel la voi Dragii mei, deoarece voi sunteti echipajul nostru de la sol si avem nevoie de ajutorul vostru pentru pregatirea Debarcarii noastre, care va fi in curand. Va cerem sa va mariti nivelul de bucurie si sa reduceti curba grafica a fricii pentru clopotul intregii populatii, de pe terenul de mijloc.

 Ei sunt pregatiti. Nu va va lua mult pana ve veti avea un efect imens. Alaturati-va noua pentru creearea unui mediu care sa ne permita aterizarea catorva nave in conditii de siguranta, pentru efectuarea *Primului nostru Contact* in liniste, fara haos si confuzie, ci intr-o atmosfera de iubire, primitoare pe care ati pregatit-o pentru un prieten drag care a lipsit mult.

Venim in pace si vom oferi ajutor celor in nevoie. Nu vom ramane mult la prima noastra vizita, dar va pregati calea pentru Debarcarile viitoare. A sosit timpul, Dragi prieteni! Ajutati-ne sa pregatim calea.

Eu sunt prietenul si colegul vostru,

 Cu iubire si mare Entuziasm,

 Al vostru, ASHTAR     
 

 MAY 16 2014 ASHTAR

   ww.whoneedslight.net

Traducere: Light Writer

     Sursa : mesagerulluimihail.blogspot.ro 


7 comentarii:

 1. Va asteptam pe toti cu mare drag!

  RăspundețiȘtergere
 2. fie ca toti prietenii nostri sa fie receptivi la aceste invataminte si cu totii sa facem o lucrare pozitiva care sa ramana in constiinta cosmica,cu multa dragoste pt fratii nostri de sus ,TAPU SORIN.

  RăspundețiȘtergere
 3. Planificam o petrecere minunata pe nave evident o petrecere spirituala de cunoastere si cultivare in multe posibilitati pe care noi le credem imposibile de realizat . Da este minunat , va asteptam cat de curand si sper ca cei doritori sa se schimbe sa ne urmeze cu constiintele curate si pure

  RăspundețiȘtergere
 4. See u soooon,brothers!

  RăspundețiȘtergere
 5. vizionati pe youtube calogero grifasi cu subtitrare in romana si o sa vedeti ce e cu channeling-ul asta si cu cine povestesc in transa mediumii astia. servus

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exista peste 1500 de hipnoze postate pe Youtube in care Calogero Grifasi aduce la lumina activitatea si identitatea "prietenilor nostri" extraterestrii. Cine e cu adevarat interesat sa afle cine sunt "ei" si cui dam noi puterea si energia noastra, poate afla adevarul nu din opinia unui hipnoterapeut ci din marturiile a mii de oameni pe care Calogero i-a eliberat si i-a invatat ca nu avem nevoie de ajutor, nu avem nevoie sa ni se spuna sau sa ni se dea nimic pentru ca totul e deja in noi. Orice ajutor pe care il cerem este cedarea puterii noastre. Va doresc Trezirea Constiintei!

   Ștergere
 6. Mai sa nu cade-ti in capcana cu calogero asta,fara ajutor divin(et benefici ,ingeri) nu sunte-ti decat praf de pusca,carne de tun,plastelina pentru intunecati,dar ma rog,fiecare cu pasarica lui.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.